ABD-ÇİN, TC-PKK, SİYONİST-TERÖRİST İSRAİL ve KANADA.. SOYKIRIM OYUNLARI..

ABD-ÇİN, TC-PKK, SİYONİST-TERÖRİST İSRAİL ve KANADA.. SOYKIRIM OYUNLARI..
Bu haber 2021-05-29 19:12:26 eklenmiş ve 470 kez görüntülenmiştir.

ABD-ÇİN, TC-PKK, SİYONİST-TERÖRİST İSRAİL ve KANADA.. SOYKIRIM OYUNLARI..

 

ABD-ÇİN VİRÜSÜ, TC-PKK KURDİSTANI YAKMA-YIKMA, SİYONİST-TERÖRİST İSRAİL FİLİSTİNLİ BEBELERİ, KANADA İSE İLKOKULA DOLDURDUĞU YÜZLERCE YERLİ ÇOCUĞU KATLEDEREK SOYKIRMDA FAŞİST ULUS DEVLETİN HANGİ BOYUTLARDA SEYR ETTİĞİNİ ORTAYA KOYDU..

 

Dünyamız her geçengün giderek patlamaya hazır bir bombaya dönüştürülyor. Covit-19 la ilgili ortaya çıkan yeni bulgular abd-çin siyonist firma, üniversite velabarotuarlarının bu virüsü ortaklaşa icat ettiklerini ortaya koyarken..

 

Faşist TC rejmi türettiği PKK terörü ile birlikte Kurdistanda Orman bırakmadı. Siyonizmin kurdistanı işgal planı olan kurdlerin altında gölgelenebileceği bir ağaç kalmayıncaya kadar kurdistanı yakıp-yıkın projesi kapsamında TC rejmi PKK ile birlikte yarım yüzyıldır kurdistanı yakıp yıkarken..TC kürecik ve İncirlik üsleri ile siyonist israili korurken.. Kısır tohumları ile Türkiye halkına biyolojik saldırı yaparken.. Kılıçoğluda akp den beter göstermelik natahu çıkışlarına bile gerek yok. ülkeyi nantanhu sisye teslim edelim modlarında..

 

Yapılan son operasyonlarda ormanlık alanların tümü tc rejmi tarafından yakılmaya başlandılar. Rejim yakmakla yetinmiyor.. TC iltisaklı çetler Kurdistandaki ormanları ağaçaları sökerek, Türkiyeye getirerek satmaya başladılar..

 

Barzani yönetimi ile Kurdi onlarca parti STK ise ayakta uyuyor. Kurdistanın yakılıp yıkılmasına, Doğa katliamına sesiz kalıyorlar..

Kurd halkı terör örgütü PKK ile TC alyhine acilen soykırım ve tazminat davalarının açılmasını istiyor. Kurdlerin yasal devleti konumundaki Irak Kurdistanında bu konuda acilen harekete geçmesini istemektedir.

 

Kurdistanda faşist ulus devletle terör lejyonlarının oyunlarına seyirci kalan Irak Kurdistan yönetimi TC ve PKK dan daha çok tepki çekmeye başladı. Kurdistanın yakılıp yıkılması doğanın tahribatına sesiz kalmaları Irak Kurdistan yönetimine döşenen en büyük siyonist tuzaklardan biri.. Barzani ailesi ve KDP ve Kurdistandaki parti ve örgütlerin bu konulardaki körlüğü Kurd halkını germektedir..

 

Sadece Kurd halkı değil bölge halkları abd-rusya vb güçler isteseler Kurdistanda ne bir faşist ulus devlet, nede bir terör lejyonu adım atamaz. Kurdistanın yakılıp yıkılmasının piyonları faşist ulus devletle terör lejyonları olurken asıl failler ise abd ve avrupa devletleridirler diye görüş belirtiyorlar..

 

Kanada da ise Faşist tc nin kurdistandaki asimilasyon merkezleri olan yatılı bölge okullarında yüzlerce çocuğun gömülü olduğu toplu mezar orataya çıkarıldı..

Konu ile ilgili haberleri sizler için bir araya topaldık..

 

‘Kürdistan Bölgesi’nde kesilen ağaçlar Türkiye’ye götürülüyor’

Bir ateş, açık hava ve yazı görseli olabilir 

Erbil (Rûdaw) - Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ile PKK arasında Kürdistan Bölgesi sınırlarında yaşanan çatışmalar nedeniyle bölgenin doğası tahrip oluyor.

Bir doğa, gökyüzü, dağ ve şunu diyen bir yazı 'TOP STORY' görseli olabilir 

Kürdistan Bölgesi’nde TSK ile PKK arasında yaşanan çatışmalar nedeniyle yüzlerce köy boşaltıldı ve onlarca dönüm bağ, bahçe ve ormanlık alan yandı. Bölge sakinleri askerlerle birlikte bulunan bazı "çetelerin" şirketlerle anlaşarak ağaçları kestiğini ve sınırın diğer tarafına götürdüğünü söylüyor.

 

Rûdaw’a konuşan Kürdistan Parlamentosu Milletvekili Rêving Hırori, “Türk askeri Güney Kürdistan sınırları içerisinde konuşlandığı yerlerde kale gibi cepheler yapıyor. Türk askerleriyle birlikte bölgeye gelen çeteler ağaç keserek hırsızlık yapıyor.  Sınırda ‘Nizare Tayê’ denilen bölgede yoğun bir orman vardı. Sabahtan akşama kadar gezseydiniz ağaçların yoğunluğundan güneşi göremezdiniz. O bölgede ağaçlar tamamen kesilmiş. Geverok-Zaho bölgesinde Türk askerinin geldiği yerlerde de ağaçlar tamamen kesilmiş” dedi.

 

Reving Hırori, TSK’nin yerleştiği bölgelerde hemen yol yapım çalışmalarına başladığını söyledi.

 

“Türk askerinin girdiği yerlerden çıkmadığını” belirten Hırori, Türk askerinin yerleştiği bölgelerde ağaçların kesildiğini ve bölgenin doğasının tahrip edildiğini ifade etti.

 

“Korucu-çeteler, şirketlerle irtibat halinde ağaçları kesip Türkiye’ye götürüyor”

 

Hırori, “Aldığımız bilgilere göre askerlerle birlikte gelen korucu-çeteler, muhtemelen şirketlerle irtibat halinde ağaçları kesip Türkiye’ye götürüyor” diye konuştu.

 

Bu arada çatışmaların yoğunlaştığı Keste bölgesinde ormanalık alanda çıkan yangın devam ediyor. Yangının köylerine yaklaşmasını engellemeye çalışan köylüler, top atışlarının yangına neden olduğunu belirtiyor.

 

Said Kesteyi, “Türkiye ilk önce köy çevresine top atışları yaptı ve bu devam etti. Bir milano topu hayvanlarımızın otlandığı alana düştü” ifadelerini kullandı.

 

TSK ile PKK arasında şiddetli çatışmalar Keste köyü sınırlarında devam ediyor. Türkiye bölgeyi yoğun top atışlarına tutması sonucu Keste köyü, Qumriye boğazı, Müslüman Çelkê köyü ile Hristiyan Çelkê köyü sınırlarında bağ ve bahçelerde yangın meydana geldi.

 

Hristiyan Çelkê köyü muhtarı Yuhana Hoşaba, “Köyün üst tarafında 15 eski evin olduğu yer tamamen boşaltıldı. Bağ ve bahçeleri tamamen yandı” diye konuştu.

 

Sadece Keste köyü sınırlarında bin 600 dönüm bağ, bahçe ve ormanlık alanın yandığı öğrenildi.

 

TSK 23 Nisan'da Kürdistan Bölgesi toprakları içerisinde yer alan Metina, Zap ve Avaşin-Basyan’da PKK’ye karşı “Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım” adıyla kara ve hava harekatı başlatmıştı.

 

Koronayla ilgili son  rapor: ABD ve Çin bir araya gelerek virüsü

laboratuvarda birlikte ürettiler..

Fotoğraf açıklaması yok. 

Yeni bir araştırmaya göre, koronaya neden olan kovid-19 virüsünün doğada hiçbir atası bulunmuyor. Virüsün dizilimini inceleyen uzmanlar, doğada bulunmayan benzersiz parmak izleri keşfetti. Elde edilen bilgilerde ABD ve Çin'in güçlerini birleştirerek koronayı labatoruvar ortamında yarattığı iddiası da var.

 

İlk kez Aralık 2019'da Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan koronavirüsün kökenine ilişkin tartışmalar büyüyor. Elde edilen belgelere göre St. George's Üniversitesi Onkoloji Profesörü Angus Dalgleish ve Norveçli bilim insanı Dr. Birger Sørensen, koronavirüsün ortaya çıkışıyla ilgili 22 sayfalık bir rapor hazırladı.

TERSİNE MÜHENDİSLİK İLE İZLERİNİ KAPATMAYA ÇALIŞMIŞLAR

Daily Mail tarafından ulaşılan rapora göre, "Çin bilim insanlarının bir Vuhan laboratuvarında Kovid-19'u yarattığını ve ardından yarasalardan doğal olarak evrimleşmiş gibi görünmesini sağlamak için virüsün 'tersine mühendislik' versiyonlarıyla izlerini kapatılmaya çalışıldığı" iddia edildi.

BENZERSİZ PARMAK İZLERİ KEŞFEDİLDİ

Dalgleish ve Sørensen, geçtiğimiz yıl virüse karşı bir aşı oluşturmak amacıyla Kovid-19 örneklerini analiz etti. Bilim insanları, koronavirüsün yalnızca laboratuvar üretiminden kaynaklanabileceğini söyledikleri, doğada eşi olmayan 'benzersiz parmak izleri' keşfettiklerini belirtti.

"ABD VE ÇİN BİR ARAYA GELDİ"

Dalgleish ve Sørensen, dergi ve veri tabanlarının arşivlerini de inceleyerek, 'Bazı Amerikan üniversiteleriyle uyum içinde çalışan Çin bilim insanlarının, koronavirüsü yaratmak için araçları bir araya getirdiğini' öne sürüldü. 'Gain of Function' isimli olan bu projenin Obama'nın döneminde ABD'de yasaklandığı, ancak Vuhan Viroloji Laboratuvarı'nda çalışmaların devam ettiği belirtildi.

"ÖLÜMCÜL BİR VİRÜSE DÖNÜŞTÜRÜLDÜ

"Dalgleish ve Sørensen, Gain of Function projesi üzerinde çalışan bilim insanlarının, mağara yarasalarında bulunan doğal bir koronavirüs 'omurgasını' alıp üzerine yeni bir 'sivri uç' ekleyerek onu ölümcül ve son derece bulaşıcı SARS-Cov-2'ye dönüştürdüğünü iddia etti.

"DOĞAL YOLLAR İLE GERÇEKLEŞMESİ MÜMKÜN DEĞİL"

Çin'deki laboratuvarda yürütülen deneyleri inceleyen Dalgleish ve Sørensen, SARS-Cov-2'nin diziliminde arka arkaya dört pozitif amino asit bulunduğunu, bunun doğal yollarla gerçekleşmesinin mümkün olmadığını öne sürdü.Amino asitlerin hepsinin pozitif bir yüke sahip olduğunu ifade eden bilim insanları, virüsün insan hücrelerinin negatif yüklü kısımlarına bir mıknatıs gibi sıkıca yapıştığını, böylece daha bulaşıcı hale gelmesinin sağlandığını ifade ettiler.BÜYÜK DERGİLER REDDETMİŞAraştırmayı gerçekleştiren bilim insanları yaptıkları açıklamada, "Bulguları yayınlamaya çalıştıklarını, ancak o sırada virüsün yarasalardan veya diğer hayvanlardan insanlara doğal olarak geçtiğine inanan büyük bilimsel dergiler tarafından reddedildiklerini" söylediler.

 

Kanada'da geçmişte yerlileri asimile etmekte kullanılan bir yatılı okulda, 215 çocuğun ceset kalıntıları bulundu.

Bir ayakkabı ve açık hava görseli olabilir 

Kanada'da toplu mezar bulundu© NTV tarafından sağlanmıştır Kanada'da toplu mezar bulundu

Toplu mezar British Columbia eyaletinde 1978 yılında kapatılan Kamloops Yerli Yatılı Okulu'nda bulundu. Ceset kalıntıları okul çevresinde yapılan inceleme sırasında yeraltı tarama radarlarıyla tespit edildi.

 

Kanada Başbakanı Justin Trudeau olayı "Ülkemizin tarihinin utanç verici döneminin acı veren bir hatırası" diye niteledi.

 

Kanada'da yerli çocuklar 1800 ve 1900'lerde ailelerinden alınarak hükümet ve dini yetkililer tarafından yönetilen ve yerli çocukları asimile etmeyi amaçlayan yatılı okullara gitmeye zorlanıyordu.

 

Kamloops Yatılı Okulu, bunların en büyüklerinden biriydi. yetkililer, çocukları okula gönderilmiş olan ailelere ulaşmaya çalışıyor. Toplu mezarla ilgili ön raporun Haziran ayı ortasında çıkması bekleniyor.

 

 

Dilipak ‘paranın izini sürün’ dedi, ‘Şeytanın inini’ işaret etti!

Bir 1 kişi ve yazı görseli olabilir 

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak ,AKP Genel Merkezi büro personeli Hamza Kürşat Ayvatoğlu'na ilişkin olarak düşüncelerini açıkladı.

 

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, lüks araçta uyuşturucu kullanırken görüntülenen ve yeniden gözaltına alınan AKP Genel Merkezi büro personeli Hamza Kürşat Ayvatoğlu‘na ilişkin olarak, “Kürşat Ayvatoğlu’nu kurtarmak, ilişkiler ağını görmezden gelmek, çok daha büyük felaketlere sebep olacak”  düşüncesini dile getirdi.

 

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Dilipak, “Hamza Kürşat Ayvatoğlu olayının üstünü örterseniz, kendi çocuklarınızı felakete götüren yolları da görmezden gelmiş olursunuz. Gün gelir o canavar sizi de vuru. Paranın izini sürün ilişkiler ağını çözersiniz. O izi sürerseniz,o yol sizi şeytanın inine götürür.O yer yakınızda. Hamza Kürşat Ayvatoğlu’nu kurtarmak, ilişkiler ağını görmezden gelmek, çok daha büyük felaketlere sebeb olacaktır. Onu kurtarmaya çalışmak, geleceğinizi karartacaktır. Onu kurtarmaya çalışacaklar mafya ve yolsuzluk çetelerinin suç ortağıdır. Mesele Hamza Kürşat Ayvatoğlu’nu linç etmek değil. Onun nasıl bu yollara savrulduğunu görerek diğer gençleri korumak olmalıdır. Onu kullanan ağababalarına bakın, çevrenizde ve her yerdeler.” ifadesini kullandı.

ETİKETLER : ABD-ÇİN VİRÜSÜ TC-PKK KURDİSTANI YAKMA-YIKMA SİYONİST-TERÖRİST İSRAİL FİLİSTİNLİ BEBELERİ KANADA İSE İLKOKULA DOLDURDUĞU YÜZLERCE YERLİ ÇOCUĞU KATLEDEREK SOYKIRMDA
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA