Bizim Iğdır Turizm Filosuna 5 Adet Mercedes Tourismo 2+1’i Ekledi

Firmanın Sahibi Mehmet Emin Balbaros yaptığı açıklamada, Müşterilerimize VIP hizmet sunmamız sebebiyle güvenliğe ve konfora oldukça önem veriyoruz. Bu sebeple, güvenlik ve konfor konusunda en doğru araç olduğuna inandığımız Mercedes Tourismo 2+1'i tercih ettik
Bu haber 2021-05-21 14:24:31 eklenmiş ve 347 kez görüntülenmiştir.

Haber: Murat AKKUŞ-Iğdır

Doğu Anadolu Bölgesi’nin önde gelen firmaları arasında yer alan Iğdır merkezli Bizim Iğdır Turizm, bir kez daha Mercedes marka araçları tercih etti. Bizim Iğdır, 5 Adet Mercedes Tourismo 2+1’i filosuna ekledi.

Firmanın Sahibi Mehmet Emin Balbaros yaptığı açıklamada, Müşterilerimize VIP hizmet sunmamız sebebiyle güvenliğe ve konfora oldukça önem veriyoruz. Bu sebeple, güvenlik ve konfor konusunda en doğru araç olduğuna inandığımız Mercedes Tourismo 2+1'i tercih ettik. Ayrıca, filomuzu Mercedes marka araçlarla güçlendirmenin doğru bir yatırım olduğuna inanıyoruz. Mercedes Tourismo 2+1 ile yatırımlarımıza devam edeceğiz.” Dedi.

Tourismo asistan sistemleriyle maksimum güvenlik sunuyor

Güvenlik ve sürüş destek sistemleri, Tourismo'nun daha da üstün koruma sunabilmesine olanak tanıyor. Bu özelliklerden bazıları şu şekilde:

Ön Çarpışma Koruyucusu (FCG) ile bir çarpışma durumunda çarpışılan aracın otobüsün altına girmesini önler, tüm sürücü bölmesi özel bir çerçeve yapısı içinde komple arkaya doğru itilir ve sürücünün korunması sağlanır.

Aktif Acil Fren Sistemi (ABA4) sayesinde, önde yavaş giden veya duran bir araca arkadan çarpma riski azaltılıyor. Sistem herhangi bir tehlike algıladığı anda, sürücüyü uyarıp frenleme uygulayarak arkadan çarpma riskini veya kaza kaçınılmazsa yaşanan kazanın verebileceği hasarı azaltıyor.

Şerit Takip Asistanı (SPA) aracın istem dışı şerit değiştirdiğini algıladığı takdirde, sürücü koltuğunu şerit ihlali yapılan tarafa doğru hissedilir bir şekilde titretip sürücüyü uyarır.

Antiblokaj Fren sistemi (ABS) tekerleklerin frenleme anında kilitlenmesini engeller.

Elektronik Stabilite Programı (ESP) savrulmayı önleyerek virajlarda ve ani manevralarda güvenliği sağlar.

Patinaj Önleyici Sistem (ASR) ile hızlanma anında çekici tekerleklerin kayması engellenir ve buzlu yollarda bile güvenli kalkış imkânı sağlanır.

Elektronik Fren Sistemi (EBS) ve Fren Destek Sistemi (BAS), her koşulda dengeli frenleme sağlar.

ETİKETLER :
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA