AK PARTİYİ SURİYEDE DİRİ-DİRİ GÖMÜYORLAR..

SMO yada ÖSO herneyse bunları kesinlikle çok iyi eğitim almış siyonist Mossad ajanlarının yönettiği ap açık ortada.. Çünkü yaptıkları her olay ve eylem özellikle ak partiyi önce bilinç altından yıkıyorlar.. Ardından sahada görülebilecek en iyi eylemlerle ak partinin dibine dinamit koyuyorlar..
Bu haber 2021-05-20 19:45:37 eklenmiş ve 313 kez görüntülenmiştir.

 

AK PARTİYİ SURİYEDE DİRİ-DİRİ GÖMÜYORLAR..

 

Ak Parti siyonist sergerde ve ajanlar eliyle o kadar sarılmış ki nerede hata yaptığını, nerede doğru yaptığını göremeyecek bir noktaya kaymış bulunmaktadır..

 

İSRAİLLE İLİŞKİLER AK PARTİYİ ve MHP’Yİ YALANLIYOR..

 

Meral Akşenerin natanahu benzetmesi çok çirkin, ama millet giderek şu soruyu sıklıkla her yerde sormaya başladı: İsrailin siyonist terörist bir devlet olduğunu TC ve TC yi yönetenler bilmiyormu biliyorlar, bir bebeği gözünü kırpmadan öldüren bu siyonistlerin özel labratuvarlarında ürettikleri, gıda, geneom tohumları herşeyleri TC de satılıyormu, satılıyor. Bu terörist devletle neden ticari, siyasi, iktisadi.. bütün ilişkiler bitirilmiyor.. (Daha dün basına yansıdığı gibi israil tohumları domatesi bile toprağı yok eden bir silaha nasıl dönüştüğü haberini yapmıştık..) Bu anlamda Ak Parti en büyük darbeyi siyonist terörist israille ilişkilerini sürdürerek, korkarak  kendi altına dinamiti koyuyor..

 

KURDLERE YAKLAŞIMDA MOSSAD OYUNLARI İLE AK PARTİ YERLE BİR EDİLİYOR..

 

Suriye dün ülkemize bağlı bir vilayetti. Siyonizim Filistinden Asya içlerine bu coğrafyada yaşayan halkları kırmak ve köşlelştirmek için Filistinden afganistana sahte suni devletlerle kendilerine bağlı uşak yönetimler, diktatörler, teror lejyonlarını coğrafyanın tümüne döşedi. Ve siyonizmin lejyonu  iş-it din kisvesi adı altında Roava’ya saldırıken.. Erdoğanı ve ak partiyi saran siyonistler Kurdlerin patlama noktasında olduğu konusunda kendisini uyandırmadıklarından..  Erdoğan “ Kobani düştü düşecek diyerek..” en büyük siyonist tuzağa düştü. Sonrası malum, hem türkiyede hemde suriyede kurtleri kayb ettiler..

 

Kurdlerin yaşadığı tüm coğrafyada kurdler terörden muzdarip bıkmış durumdalar.. Ve Türkiyenin Kurdistandaki tüm operasyonlarına bir avuç terör sevici dışında Kurdler bu operasyonları memnuniyetle karşıladılar..

 

Türkiye ne yaptı. İlk işi suriyede kürt dili ve edebiyatını, kürtçeyi ortadan kaldırarak asimilasyona girişti. Eğer ak parti siyonist sergedeler tarafından idare edilen bir yapı olmasaydı. Doğru olanı davul zurna ile kurdi eğitime geçerek bütün kurdlerin gönlünü kazanmalrı an meselesiydi.. Burada da insanlık suçu olan asimilasyona girişerek.. Siyonist-terörist tc kodlarını aynen uyguladılar, siyonizmin sonuna kadar tuzağına düştüler..

 

Ve TC ye bağlı ÖSO, SMO vb. silahlı çeteler gasp, cinayet tecavüz, haraç, kurdlerin mal mülküne konma, zeytin ağaçlarına varıncaya kadar saldırma.. Osmanlı döneminde işgalcileri yok eden kurd aile ve sülalelere saldırılar...

 

Ve en sonda ekili alanları yakıp yıkan, ağçları kesen Türkiye’nin desteklediği Suriye Milli Ordusu (SMO) bağlı silahlı guruplar Afrin'de 15 bin zeytin ağacına el koydular..

 

SMO yada ÖSO herneyse bunları kesinlikle çok iyi eğitim almış siyonist Mossad ajanlarının yönettiği ap açık ortada.. Çünkü yaptıkları her olay ve eylem özellikle ak partiyi önce bilinç altından yıkıyorlar.. Ardından sahada görülebilecek en iyi eylemlerle ak partinin dibine dinamit koyuyorlar..

 

Ak parti de düzünelerce kurd var, ak parti yüzyıldır bu ceberrut diktatör tc ile savaşan feleğin çemberinden geçen yüzbinlerce Müslüman var ve ak partiye ak partinin içine girmiş siyonistleri çözemiyorlar..

 

Bu körlük 2023 kadar böyle sürerse ki 2019 yerel seçimlerinde yapmadıklarını Fatih Sultan Mehmedin mirası İstanbulu işgal eden kriptolar..  Kurdi dil kurslarıyla en büyük demokrat insan diye kripto ve siyonist oyunlarla ak partiye yedirmeye başladılar..

 

Ak parti 2023 te iç savaş ve ülkemizin kanton –kanton, il-il bölünmesini istemiyorsa.. TC den kaynaklı hastalıkları acilen aşması, ak partiyi içerden saran tüm kripto siyonistleri, fetöcüleri,  3 kuruş dolar için her değeri satan şerefsizleri tesbit edip bünyesinden atmasa..

 

Daha önemli bir iki nokta var.. Ve yazılmayacak kadar ağır konular.. 2019 DA YAPTIĞIMIZ ANALİZLERDE BU KAFAYALA ZAFER DEĞİL HEZİMET KAÇINILMAZ OLACAKTIR.. belirlemesini yapmıştık..

 

Şimdi zaman dar ve ülkemizin her alanda çok büyük açıkları var. Ak parti içine çekildiği durumu ve açıkları görmese, alınacak önlemleri almasa..  hezimetin de hezimeti geliyor.. Şu anda ak partide öyle büyük açıklar varki.. En üsten en alta hiçbirinin ruhu duymaz.. Ve bu öngörüsüzlükle ülkemizi 2023 e taşıyacaklar.. Tek kelime ile takip edilen tüm politiklar ülkemizi siyonistlerin oyuncağına çevirmekte, ülkemiz kanton-kanton, il-il bölüncek bir mecraya hızla kaymaktadır.. (x1)

 

Basından, Silahlı gruplar Afrin'de 15 bin zeytin ağacına el koydu

Türkiye’nin desteklediği Suriye Milli Ordusu (SMO) çatısı altındaki silahlı grupların Afrin’deki hak ihlalleri sürerken, bu sefer de 15 bin zeytin ağacına el koydukları bildirildi.

20.05.2021, Per - 15:15

Silahlı gruplar Afrin'de 15 bin zeytin ağacına el koydu

Haberi Paylaş

Efrin İnsan Hakları Örgütü tarafından hazırlanan rapora göre, SMO’ya bağlı Semerkand adlı silahlı grubun mensupları, Cinderes beldesine bağlı Kefir Sefre köyünde Kürtlere ait 15 bin zeytin ağacına el koydu.

 

Aynı silahlı grup köyde, bir hafta önce de 3 bin 500 zeytin ağacına el koymuştu.

 

Ayrıca Efrin’de şimdiye kadar 625 bin zeytin ağacının da silahlı gruplar tarafından kesildiği biliniyor.

 

Efrin, 18 Mart 2018 yılından beri Türkiye’nin desteklediği silahlı grupların kontrolünde bulunuyor.

X1= irtibat..

ETİKETLER : SMO yada ÖSO herneyse bunları kesinlikle çok iyi eğitim almış siyonist Mossad ajanlarının yönettiği ap açık ortada.. Çünkü yaptıkları her olay ve eylem özellikle ak partiyi önce bilinç altından yıkıyorlar.. Ardından sahada gö
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA