SADECE FİLİSTİN DEĞİL TÜM DÜNYA İSRAİLİN-SİYONİZMİN İŞGALİ ALTINDADIR..

SADECE FİLİSTİN DEĞİL TÜM DÜNYA İSRAİLİN-SİYONİZMİN İŞGALİ ALTINDADIR..
Bu haber 2021-05-11 07:18:47 eklenmiş ve 530 kez görüntülenmiştir.

SADECE FİLİSTİN DEĞİL TÜM DÜNYA İSRAİLİN-SİYONİZMİN İŞGALİ ALTINDADIR..

 

İnsanlık Müslümanı-Hiristiyanı, dinli-dinsizi ile siyonizmin soykırım, kölelik işgali altında.. Dünyanın her ülkesi işgal edilmiş, halklar düşürülmektedir. Dünya halkları öncelikle kendilerinin zan ettikleri faşist ulus devlete karşı saldırıya geçmedikçe terörist israile, siyonizm  insanı ve  insan uygarlığını  yok olmaktadır..

 

Komediye bakın, faşist TC rejminde siyonist terörist israilin büyük elçilikleri var, her alanda ticaret yapılıyor, gıda-genom-tohum.. her silahla 24 saat 90 milyon vatandaşa saldırıyorlar.. Ama TC rejmi terörist israil diye bas-bas baığrıp 90 milyon vatandaşla dalga geçmektedir.. Siyonist natanahu tc ye geldiğinde tbmm de ayakta alkışlanmaktadır.. Dünyanın diğer devletleri ise tc den daha ileri düzeyde düşürülmüş işgal edilmiş ve insan soyunu yok eden siyonist israile ve siyonizme hizmette birbirleriyle yarışmaktadırlar.. Ve düğnya halkları bu gerçeği göremeyecek kadar körleşmiş hergeçen gün insan soyu yok edildiğini göremeyecek kadarda düşürülmüştür..

 

Dünyamızı bin yıllardır esir alan siyonist-terörizme ve onun uşaklığını yapan faşist ulus devlete karşı harekete geçilmedikçe insan soyu bu yüzyılla önümüzdeki yüzyıl tarihten tamamen silinecektir..

 

Siyonist –terörist  israil yıkılmasa dünyanın geri kalan tüm halkları ve devletleri için soykırım, yıkım ve köleleik kaçınılmaz olduğu gibi, hepsi yıkılacaklar ve köleleşcekler..

 

İnsanlığa Karşı Biyolojik-Psikolojik  bir soykırım savaşı olan Covit-19 da terörist İsraili Kuran terörist küresel firmalar dünyaya yaydılar.. Bunlar daha insanlığın iyi günleri daha şidetli saldırılar gelecek milyarlar kaz-kuş sürüleri gibi can verecekler..

 

Birkaç istisna dışında Hiristiyanı-müslümanı ile bütün ulus devletler de bu siyonist terörist israile açıkça uşaklık etmektedirler. Bu terör devleti ile birlikte insan soyu düşürülmektedir..

Dünya genelindeki hiristiyan-müslüman halklar kendi faşist ulus devletlerine yönelmedikçe siyonist israil dünyanın tüm halklarını kölelştirene, insan soyunu düşürene kadar durmayacaktır..

 

İçinde yaşadığımız TC rejmiden Avrupadaki rejimlere, siyonist sergerdelerin oğlanları arap rejimlerine hepsi üst perdeden israile hizmet etmektedirler..

Bu anlamda halklar kendilerini kandıran terörist israilin uşaklarına çeviren devletlerine ve rejimlerine yönelmedikçe.. Bu yüzyılın sonunda Avrupadan Asyaya Afrikaya Amerikaya Covit-19 gibi biyolojik –pisikolojik saldırıların yanı sıra diğer nükleer, genom, haaarp vb. saldırılarla siyonizim insan soyunu hem soykırıma açık sürülere hemde herşeyleri ellerinden alınan kölelere çevirmiş bulunmaktadır..

 

Dünya insanlığı asıl kendilerini düşüren ana eksenin, ana esasın  kendilerinin zan ettikleri faşist ulus devletler olduğunu kavramalı, bir bütün olarak  bu faşist ulus devlete karşı harekete geçilmedikçe de terörist siyonist israil ve faşist ulus devletle insan soyunu fare ve maymunlara çevrildiğine itiraz etmemelidir..

 

BM sinden faşist ulus devlete hepsi insan soyunu düşüren insanlıkla dalga geçen kurumlara dönüşmüşlerdir..

Örneğin TC de israilin büyük elçiliği var. Her alanda ticari ilişkiler var.. Ve tc bas  bas terörist israil diye bağırıyor..

Diğer devletleri avrupa amerika ortada siyonist yahudi oyunlarını söylemek bile suç..

 

Özetle terörist siyonist israili dünya halklarının kendilerinin zan ettikleri devletler beslemektedir.  İnsanlık faşist ulus devlete,  siyonist soykırımcı sergerdelere, firma ve ailelere küresel siyonist firmalara karşı harkete geçmedikçe  insan soyu çökmektedir, insan soyu için yolun sonu gözükmektedir.. Bu yızyılla önümüzdeki yüzyıl tüm insanlar siyonistlerin her alanda tecavüz ettiği kırdığı-kullandığı cinsiyetsiz-kimliksiz  mallara dönüşmektedirler..

 

İnsanlık binyıllardır hertür şeytani oyunla kendilerini soykırım başta olmak üzere, insanlıktan çıkaran-düşüren, köleleştiren siyonist-terörizme yönelmedikçe, insan soyunun yok olması kaçınılmaz olacaktır.. Giderek, gururunu, kimliğini, kişiliğini, ahlakını, herşeyini kayb eden insan soyunun kurtarılacak bir durumu da kalmamaktadır..

 

SİYONİZMİN ORTADOĞUDA NASIL YAILDIĞINA DAİR ÇARPICI BİR VİDEO.. TIKLAYINIZ..

Bir yazı görseli olabilir

Yeşil alan filistin 1940 larda filistin - fgilistin nasıl ilhak edildiyse şu anda tüm dünya da aynı şekilde.. Örneğin bizi ülkemizi de biz değil siyonist derin çeteler yönetiiyor. Kuklaları da çıkıp akşama kadar israile söverek bizi kandırmaktadırlar.. Covit-19 ise siyonist işgale karşı insan soyunun kıpırdamaması için siyonist küresel gıda-genom-ilaç-silah ve bilişim firmalrı tarafından insan soyuna karşı çıkarılan bir biyolojik -psikolojik dünya savaşıdır..

1848 siyonist israil kurulur kurulmaz 1849 da tc kurucu kadroları ile haliçteki osmanlı silah fabrikasını havaya nuri paşa ve çalışanlarıyla birlikte havaya uçurdular.. Ve siyonist israil kurulurken tanıyan ilk müslüğman ülke tc devleti..Yani sadece filistin değil hepimiz siyonizmin işgali altındayız ve tüm devletler kendi vatandaşlarını kandırmaktadırlar..

Osmanlı ve Çarlığın yıkılmasının ardından Mezopotamyanın sahte suni sınırlarla parçalanması terörist israilden tc iran ermenistana son bir yüzyılda kurulan kurdurulan tüm faşist ulus devletlerinde kurulmasının tek amacı siyonist israilin tüm halkları düşürmesi ve kölelştirmesi ve siyonizmin dünyaya hakimiyeti için kuruldular.. İnsanlık bu gerçeği görmedikçe tüm dünya halkları düşrülmekted, köleleşmekte soykırım kaçınılmaz kaderleri olmaktadır..

 

BU SİYONİSTLERİ MADIMAKTAN MARAŞTAN TANIYORUZ TIKLAYINIZ..

 

 

 

ETİKETLER : SADECE FİLİSTİN DEĞİL TÜM DÜNYA İSRAİLİN-SİYONİZMİN İŞGALİ ALTINDADIR..
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA