AKP ÇIKŞ RUHUNA DÖNMESE 2023 TE YERLE YEKSAN OLACAK..

AK Parti çıkş ruhuna dönmese, bu toprakların tarihi miras ve misyonundan saptıkça, içine girdiği stratejik yanlışları görmese, 2023 girmeden şimdiden büyük bir çöküş yaşamaktadır..
Bu haber 2021-05-08 12:48:03 eklenmiş ve 309 kez görüntülenmiştir.

 

AKP ÇIKŞ RUHUNA DÖNMESE  2023 TE YERLE YEKSAN OLACAK..

 

AK Parti çıkş ruhuna dönmese, bu toprakların tarihi miras ve misyonundan saptıkça, içine girdiği stratejik yanlışları görmese, 2023 girmeden  şimdiden büyük bir çöküş yaşamaktadır..

 

AKP TC’yi değiştirip dönüştürme, ceberrut-diktatör-soykırımcı-halk düşmanı TC rejmini tarihe gömmek için yola çıkan Milli görüş geleneğinin mirası üzerinden yükseldi..

Halk TC yi gömmesi için akp ye ölümüne destek verdi..Fakat  Akp rejmi değiştireceğine rejmin kulu kölesi oldu..

 

TC  vesayetçi halk düşmanı dedi. Şu anda ülkemizin tarımı toprağı-madenleri suyu yabancılara peşkeş çekiliyor..

Hiçbir ülkenin suyu toprağı satılırmı, örneğin hes-baraj yabancılara verilirmi, kendi şekrini üretimden kaldırıp siyonist cargil firmasının kansorejen nşbsini içeri almak marshall planı gibi vatandaşa biyolojik saldırıdır..

 

AKP şu anda altın madenlerinden hes e tarıma suya vatanı satıyor.. Tabi burada satanda satın alanda büyük suç işliyor. Günü geldiğinde bunun hesabını çok ağır bedellerle satanda –satın alanda ödeyecek, bu ülkeye –doğaya verdikleri zararı misliyle ödeyecekler..

 

Ülkemizde madenlerimizi, suymuzu, toprak ve tarımımızı vatandaş en iyi şekilde değerlendirecek güce sahip. Fakat TC bir müstemleke olduğundan kripto ajanlar, koltuğu kapan sergerdelerin dolar düşkünlüğü ile buluşunca ülkemiz çökertiliyor..

 

2019 yerel seçimlerinden önce bazı yazılar yazmıştık. Bazılarını da cimere yollamıştık. Özeti ise bu kafa ile zafer değil hezimet kaçınılmaz olacaktır şeklindeydi.. AKP siyasetinin gittiği yanlış istikametlere  vurgu yapmıştık..

((BU KAFAYLA BİR  ... OLMAZ  DİYE UZUN BİR ANALİZ YAZISINI 2019 YILINDA KALEME ALMIŞTIK..

Yazı için tıklayınız.. ))

 

Ülkemizde ve dünya genelinde siyasete itibar giderek azaldığı gibi dünya genelinde devletlerin takip ettiği poilitikları rededen kabul etmeyen bağımsızlar-karasızlar neredeyse dünya nüfusunun yarısını aştığı gibi, dünya genelinde siyonist kapitalizme, küresel soykırımcı firma ve ailelere, küresel gıda-genom-ilaç-bilişim firmalrına karşı hergeçen gün insanlığın öfkesi de giderek büyümektedir. İnsanlıkla dünyamızla oynma sürdükçe bu öfke bütün gezgen boyutunda patlamaya dönüşcektir..

 

AKP BUNLARI YAPMASA YERLE YEKSAN OLACAK..

Bir ayakta, açık hava ve şunu diyen bir yazı 'Eskiden ormanları köylüden,devleti en,devletin memurları koruyordu. Şimdi köylüler devletten korumaya çalışıyor.. Çakıroğlu' görseli olabilir

Madenler-sular-tarım-toprak, enerji.. gibi sektörler  asla yabancılara satılmaz. Bu yönlü yapılan sözleşmeler ve satışlar  varsa derhal fesh edilmelidirler.. 

Bir ilde, bölgede bir proje yapılacaksa önce vatandaşa sorulmalıdır. Ve bu yasa ile güvenceye alınmalıdır. AKP, STK ve Vatndaşı özne yapacak bir sistemi acilen oturtmalıdır..

Yerli-yabancı bir şirket, bir girişimci yada devlet  bir yerde bir yatırım yapacaksa, bir proje yapacaksa..  O yatırım önce bulunduğu ilin, bölgenin, halkın onayına açılmalı, enaz 7 ay-bir yıl tartışılmalı.. Halkın, halkı temsil eden STK’ların görüş ve onayı alındıktan sonra o proje hayata geçer yada geçmez.. Tabi burada siyset STK başkanı vb. bir iki zübüğü bulup cebine üçkuruş boğazına da bir yular –kravat geçirip halkı kandırma vb. oyunları da artık tarihe karışmalıdır.. STK ruhuna uygun STK’ların ortaya çıkması AKP’nin yararınadır.. AKP siyonist çetlerle yönlendirildiğinden, bunu kavrayanmadığından yerel seçimlerde ciddi stklar muhalefete yönelerek akpye tahmin etmeyeceği hezimeti almasını beraberinde getirdi..

Örneğin şu anda Karadenizde halk  bir holdingin o coğrafya ile oynamasına karşı ayakta. (Rize-Artvin ) . Fakat iktidar ve devletin kolluk kuvetleriyle sarılıyor.. Yani akpnin oy deposunda akpnin altına çoktan bombayı koymuşlar..

 

YENİ SİVİL ANAYASA YAPILMALI, ANAYASA İMPARATORLUK  MİRASINA, HALKLARIN BEKLENTİLERİNE CEVAP OLMALI..

TC’nin adından değiştirilemez, değitirilmesi dahi teklif edilemez gibi ucube siyonist  tüm yasalarının çöpe atılması, ırk-dil-din-mezhep üstü sivil demokratik bir anayasa.. Siyasi partiler yasasının değiştirilmesi, partilerin değil halkın kendi vekillerini, yöneticilerini seçmesi, demokrasinin tüm ayakları ile oturması..

 

MISIR-İSRAİL GİBİ DİKTATÖRLÜKLERELE ASLA NORMALLEŞME OLMAMALI, TÜM İLİŞKİLER KESİLMELİDİR..

Dünya genelinde halklar siyonizme, siyonist soykırımcılığa yönelmiş bulunmaktadır.. Artık ne ABD, ne terörist İsrailin bir geleceği yok. Amerikan halkı Amerikayı derinden işgal eden siyonizme karşı  ayaklanmış, dipten gelen dalga hergeçen gün büyümektedir.. Yakın bir gelecekte Amerikada Amerika federasyonu hayata geçecek.. Siyonistler ipe çekilecek..

Kısacası bu yüzyılın sonu ile önümüzdeki yüzyıl abd-israil diye devletler olamayacak.. Dünya halkları siyonistlerin şimdiden avına çıkmış durumda..

Buradan Mısıra geldiğimizde göbekten siyonist olan mosad-cianın emir eri katil –diktatör sisi şu anda Mısır halkına açlığa yoksulluğa ve sefalete soykırıma mahküm etmiştir.. Mısırda vatandaş bakamdığı için çocuklarından bazılarını Nil nehrine atacak kadar çaresiz bir hale gelmiş bulunmaktadır. İnsanlığa karşı suç işleyen canilerle işbirliği o suça ortak olmaktır..

Böylesi bir katille ilişki tarihsel bağlarımızdan dolayı Mısır halkına ihanettir..

 

AKP SAĞA-SOLA EĞİLMEYİ TERKETMELİ RUSYA ile HER ALANDA STRATEJİK ORTAKLIĞA GİTMELİDİR..

 

Filistinden Çine siyonizm yüzyıllardır bütün Ortadoğu-Mezopotamya-Ön Asya-Asya Halklarını soykırım çemberine almış bulunmaktadır.. Rusya bu soykrım dalgasının çökertileceği ana artelin Mezopotamya olduğunu gördüğü için Mezopotamyaya inmiş bulunmaktadır..

Bu anlamda TC yada AKP nin terörist israil ve siyonizmin güdümündeki abd ile ilişkileri Filistinden asyaya bütün halklara karşı soykrım operasyonunda siyonizmin yanında durduğunu orataya koymaktadır.. AKP bu politikasından amasız vazgeçmelidir..

 

TÜRKİYE-RUSYA-İRAN  MEZOPOTAMYA-ORTADOĞUNUN BÜTÜNLÜĞÜNÜ SAĞLAYACAK BİR SİYASAL SİSTEMİ HAYATA GEÇİRMELİDİRLER..   

 

Filistinden Rusyaya temel sorun siyonist emperyalizmin sahte suni sınırlarla coğrafyamızı ırk-dil-din-mezhep oyunları ile parçalaması sorunudur.. Bu sahte suni sınrlarda dikiş tutmayacağı için Rusyanın da dahil olacağı bir şekilde

Terörist-siyonist israilin yıkımı, Yahudi halkının özgürleştirimesi, TC-İran-Irak-Syria-Ermenistan-Philistine.. Sınırlar ve bu ırk devletleri kaldırılarak hepsinin dahil olduğu yeni bir siyasal sistemin ortaya çıkarılması.. Bu siyasal siteme kayış gerçekleştiğinde ortada ne dinli-nede dinsiz (iş-it, el boko, el kakaide, pkk ve türevleri) hiçbir trör lejyonu kalmayacaktır..

 

TC KURULURKEN BU ÜLKEYİ DERİNDEN ELE GEÇİREN SİYONİST ÇETELERİN DEŞİFRASYONU,YARGILANMASI, VATANDAŞLIKTAN ÇIKARILMALARI, HESABA ÇEKİLMELERİ..

AKP zaman geçtikçe yanlış üstüne yanlış, eksik üstüne eksiğin içine giriyor. Takip ettiği politikalarla, hem kendisini hemde ülkemizi vatandaşı siyonistlerin rehinlerine çevirmiş bulunmaktadır.. Buda gösteriyorki iktidar kim olursa olsun siyonist çeteler ülkemizin tek hakim gücü. Diledikleri politikaları diledikleri gibi hayata geçirebilyorlar..  Bunun en somut örneği akp nin tc nin en yılmaz savunucusuna dönüşmesi.. Siyonist-terörist israille ilişkilerin bitirilmemesi.. Siyonist israilin filistinlilere karşı yaptığı benzer operasyonların tc tarafından vatandaşa yapılması ve bu operasyonların giderek büyümesi..Ama bugün -ama yarın tc kurucu ajan kadroları, ermenistan iran, iran, ırak.. faşist rejim ve diktatörleri  işledikleri soykırm suçlarından dolayı mezarlarından çaıkarılıp yargılanacaklardır..

 

Benzer bir operasyonun da İrandaki siyonist damara yapılamsı, iran halkının siyonst molla rejminden kurtarılması gerekmektedir..

 

TC’deki, uyduruk muhalefetin yukarda vurguladığımız sorunları algılama yeti-yetnekleri olmadığından AKP ye nazaren tamamen siyonist kaiptalizmin projelerine dönüştüklerinden muhalefeti es geçiyoruz...

 

Burada AKP Bizanstan Osmanlıya halklar ve medeniyetler bileşkesi olan bu toprakların misyon ve mirasına uygun bir proje ile halkların beklentilerine cevap vermeyi başaramasa.. Uyduruk muhalefetin ülkemizde öne geçmesi de birşeyi değiştirmeyecektir, ilerde TC rejmine karşı verilecek savaşın şiddetini daha da artırmaktan başka bir işe yaramayacaktır..

 

Bu yüzyılın sonuna doğru terörist-siyonist israilden tc ye rusya sınırlarına tüm ulus devletler halklar vatandaşları tarafından yerle yeksan edilecekler.. Burada akp korkmadan milli görüşten devr aldığı misyonunu devrimci bir şekilde geliştirerek uygularsa.. TC nin ve faşist ulus devletlerin yıkımında halkların en az zarala çıkmasını vesile olacaktır..

 

Yuakrda bütün Mezopotammayayı baz alan siyasal birlik gerçekleşmedikçe bu coğrafyadakşi halkların öfkesi hergeçen gün dahada büyümektedir. Çünkü bu zengin coğrafyada sahte suni sınrlardan dolayıi siyonizmin halklara dayttığı ırk-dil-din-mezhep sınırlarından dolayı bütün halklar açlık, yokluk-yoksulluk-yolsuzuluk ve amansız bir soykırımla kuşatılmışlardır, hergeçen gün halkların nefes alama kanalları dahada tıkanmaktadır. Dünyanın en zengin coğrafyasının halkları cehennem koşullarında yaşamaktadırlar..

 

Bu anlamda bu faşist ulus devletlerin tümü bütün halkların en büyük hedefi haline gelmiş bulunmaktadırlar.. Ve halklar covit-19 küresel siyonist saldırıda ırk-dil-din-mezhep oyunlarının kendilerini nasıl soykırıma açık koyun sürülerine dönüştürdüğünü net olarak gördüler.. Halkların umudu hergeçen gün tükendiği gibi, hergeçn gün öfkede giderek büyümektedir.. Halklar umut görmmediğinde toptan harekete geçecektirler.. Durum dünya genelinde bu vahim noktaya hızla kaymaktadır, Rusya ve Mezopotamyadaki aktörler halkların beklentilerine cevap olacak siyasal sitemi ortaya koymak zorundadırlar.. Aksi siyonizmin insanlığa karşı işlediği suçlara ortak oldukları gibi, ulus devlet faşizmine karşı en yıkıcı savaşlar Filistinden Rusyaya tüm coğrafyayı ateş çemberine çevirecektir.. Rusyadan Asya derinliklerinden terörist israile halklar bir tsunami dalgası gibi bütün faşist ulus devletleri tarihe  gömeceklerdir.. Bu dalganın ykıcı etkitisinin en aza inmesinin yolu Mezopotamyada ortaya çıkacak yeniden siyasal yapılanmayla halkların bu faşist devletlere yönelmesi ile mümkün  olacaktır..  Aksi insanlık tarihinde görülmemiş yıkım ve savaşlar tüm kıtaları sarmaya başlamış durumda, bütün dünya halkları kaynamaktadır..

 

 

ETİKETLER : AK Parti çıkş ruhuna dönmese bu toprakların tarihi miras ve misyonundan saptıkça içine girdiği stratejik yanlışları görmese 2023 girmeden şimdiden büyük bir çöküş yaşamaktadır..
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA