BİRİ BOMBOS EVİ BOMBALIYOR, OBURU CİHAYE AGIRİYİ İMZA OLARAK ATIYOR DİĞERİ İSE..

TC sihası sırf öcalan kalmış diye suriyedeki bomboş evi bombalarken, siyonist sergerde sarkisyan ise Gorci ziyaretinde şeref defterine Agıri (Kurdi Lav demek) dağını imza olarak atarak kurdlere hakaret ediyor.. Siyonist molla ise hamal, sivil farketmez kurdi kırmada sınır tanımıyor..
Bu haber 2021-04-17 22:20:30 eklenmiş ve 545 kez görüntülenmiştir.

 

BİRİ BOMBOS EVİ BOMBALIYOR, OBURU CİHAYE AGIRİYİ İMZA OLARAK ATIYOR DİĞERİ İSE..

 

TC sihası sırf öcalan kalmış diye suriyedeki bomboş evi bombalarken, gizli siyonist sarkisyan ise Gorci ziyaretinde şeref defterine Agıri (Kurdi Lav demek) dağını imza olarak atarak kurdlere hakaret ediyor.. Kurdistanı sahte suni sınırlarla birbirinden ayıran siyonist molla rejimide savunmasız ekmek paraları için dağları aşan kurd hamalları katletmede sınır sınır tanımıyor, sırf suni müslümandır diye yılda onlarca kurdü idam ediyor.. 

 

TC yi Ermenistanı.. Küerdistan üzerinde kurulu tüm devletleri Siyonist israil ile İngiltere ve Amerikada ki siyonistler yönetikleri gibi bu devletler tüm politikalrı ile dünya siyonizmine hizmet etmektedirler..

 

Son 200 yüzyıldır Kurdistan üzerinde kurulu tüm devletler (iran-ırak-Suriye-Türkiye-Ermenistan) politikları analiz edildiğinde Türkiye siyonistlerin algısıya sahte türk ırkı olarak beyni yıkanan tc vatandaşlarını yani türkleri, siyonist sisi gibi, terörist israilin başındaki katil natmnahu gibi  siyonist damaradan gelen molla rejmi yüzyıllar boyunca sinsice acem-fars kılığına girerek pers-aryen yani irani kavimleri tepeden ele geçirdiği gibi iranlıları hem soykırıma uğratıyor, hemde ileri gelen fars*kurd kökenli asker bilim adamlrının koordinatlarını terörist siyonist israil ve amerikaya vererek katl ettiriyor, hemde müslüman görüntüsü adı altında aryen halkları dehşetdengiz bir kölelik-soykırım çukuruna çekmeiştir. Hamal-sivil çocuk farketmez kurdleri ve irani halkları kırmada dünyanın en profesyonel katill rejimlerinden biridir.. İrani kavimler iranı derinden ele geçiren bu siyonist damarı çözmezlerse hepsi 7 sülaleleri ile 1-2 yüzyıl içinde yok olacak..  ..  Ermenistan diye kurulan getto ise dünya ticaretinde 1 numara olmaya aday kurdi haslkların bir kolu ermenileri soykırıma uğratırken, halkların beynini ırk ırkçılıkla yıakyıp sahte suni sınırlarda hepsini soykırıma operasyona açık koyun sürülerine çevirirken.. suriye ve ırak ise zaten devlet olmayan katillerin çetelerin soykırımcıların diktatörlerin açıkça at oynatığı soykırım coğrafyalarına dönüşmüş.. İnsana dair ne varsa hepsi yüzyıllardır bitiriliyor..

 


Bugünlerde yaşanan birkaç olay Ermenistan, TC, iramn  rejimlerinin kimler tarafından yönetildiklerini de net ve açıkça ortaya koymaktadır..

 

1.    1.  Olay, TC sihası 1979 da Öcalanın Syria da kaldığı bomboş evi bombalıyor..(ayrıntılar için Tıklayınız..)

 

2.      2.Olay Gürcistanı Ziyaret Ermenistan* Cumbabasi gizli siyonist yahudi uşağı olan ama ermeni halkını ermeni diye kandıran sarkisyan gurcistanda Agıri (Kurdi Lav ) olan İnsanlık tarihi kadar eski olan kadim kurdistan coğrafyasını bir dağını imza olarak kullanıyor. (*Ermenistan-Azerbeycan-Dağlık Karabağ (Kurdistana Sor) ) (ayrıntılar için tıklayınız..) Burada oynana derin oyun ise Osmanlı döneminde kurd kökenli bir halk olan Ermenileri kurdlerden koparmanın ardından (Ermeni büyüklerinin dedikleri gibi Ermenileri sabah kahvaltısı yaptılar) şimdide Ermenileri ırk-ırkçılkılaakşam yemeği yani tümüyle Kurdistandan izole ederek gerçek bir soykırıma hazırlıyorlar.. Yani ermeni ileri glenlerinin de yüzyıl önce belirlediği gibi ermeniş halkını akşam yemeği yapmaya hazırlıyorlar..

 

3. Olay siyonist molla rejmi sahte suni sınırlarla böldüğü kuırdistan coğrafyası dağlarında kurd kolbarları katl etmede sınır taımadığı gibi müslüman aydın kurdleri ve irani halklara insanlık tarihinin en derin soykırımını daytmıştır..

Fotoğraf açıklaması yok.


İki olayda irdelendiğinde Kurdistan üzerinde kurulu ulus devlet faşizminin en önemli özelliği temsil ettiklerini iddia ettikleri halkları, vatandaşlarını soykırıma uğratma ve düşürme olduğunu yüzyıldır görmekteyiz.. Bu rejimlerin hepsinin bir tek oratak özelliği vardır. Kurd düşmanlığında birleşmeleri.. Bu anlamda bu rejimlere bakıldığında vatandaşlarının beyinlerini ırk-ırkçılıkla yıkarlarken.. hepsinin birleştiği ortak nokta ise Kurd düşmanlığı insanlık medeniyetinin üzerinde yükseldiği Kurdlere ve Kurdistana saldırmak hepsinin ortak özelliği..

 

 

Bu rejimlerin yönetimlerine bakıldığında istisnalar dışında hepsi Siyonist israilin, abdedeki, ingilterdeki Siyonistlerin, Siyonist küresel soykırımcı firmaların uşakları, ajanları, piyonları  ve memurları.. bunların başardıkları en iyi şey halkı-halkları ırk ırkçılık üzerinden şişirerek balona çevirmeleri.. Bunun sonucu olarak Filistinden afganistana Ortadoğu-mezopotamya halklarının tüm kayanaklarının soykırımcı Siyonist firmalrın eline geçmelerini sağlamaktadırlar.. ırk-ırkçılık gazıyla sürekli zehirledikleri vatandaşları ise açlık-yokluk-yoksulluk-hastalık pençesinde can çekişen koyunsürülerine dönüşmüş bulunmaktadırlar..

 

 

Bütün bu soykırımın, bitirilmişliğin altında yatan temel gerçek Kurdistanın sahte suni sınırlarla parçalanması, sahte uyduruk devletlerin kurdistan üzerinde inşasıdır.. Bu rejimlerin hepsinin ortak özelliği bu gerçeği gizlemektir..

 

 

GÖRÜNTÜDE DÜŞMAN OLAN BU REJİMLER ÖZÜNDE DÜNYA SİYONİZMİNE UŞAKLIK YAPMAKTADIRLAR.. AYNI PSATRONA ÇALIŞMAKTADIRLAR..

 

 

Görüntüde TC-Erminastan düşman devletler olarak halklarına vatandaşlarına yutturulurken.. Özde ise her iki devlet de yukarda vurguladığımız gibi dünya siyonizmine çalışmaktadır..

Ermeniler –İranlılar-Gorciler.. (Aryen kurd kökenli halklar omlarına rağmen) siyonzim son yüzyıllarda kripto ajanlarıyla bu halkların beyinlerini iğdiş edip hepsini soykrım çukurlarına haps etmiş bulunmaktadır..

 

 

Ortadoğu-Mezopotamyada hangi rejmin, hangi devletin kimlere hizmet ettiğini görmek için Kurdlere bakmak yeterildir.. Kurdler turnosol kağıdı gibi tüm Siyonist ajanları suyu kesilmiş balık gibi sırıtmalrını anında orataya çıkarmaktadır..

 

 



SIRF ÖCALAN KALMIŞ DİYE BOMBOŞ EVİ BOMBALADILAR..

 

 

TC devleti kurd düşmanlığında sınır tanımıyor, sırf suriyedeki kurtler turkiyeye iyi düşman olsun diye Öcalanın Suriyede kaldıı evi sihalarla hiçbir gerekçe yokken bombaladılar..



Buda turkiyeyi türklerin değil içerdeki siyonist çetelerin yönettiğini bu çetelerin giderek devleti de ak partiyide istihbaratıda ele geçirdiğinin en önemli kanıtlarından biri ..



Özetle tc nin kurd sorununda ortaya koyduğu tumumu sorunları kin -öfke sarmalına kaydırarak 90 milyon vatandaşı ekonomik sosyal anlamda nefes alamayacak bir hale çekmektedir..



Halbuki tc iran-ırak-syria-ermenistan.. gibi uyduruk devletler ırk-dil-din-mezhep sınırlarını kaldırsalar filistinden afganistana halklar zenginleşecek insanlık yeni bir boyutya geçecektir..

 

Kurdistanın parçalanması ve talanı oyunları bitirilmese insanlık-dünya siyonist firmaların covid -19 saldırısı  ile insan soyu son zamanlrını yaşarken.. En büyük soykırım piyangosunu da siyonist israile doldurdukları yahudi halkı için hazırladıklarını Yahudi halkının görmesi gerekmektedir..

 

Bu anlamda Phlistine’den Afganistana ırk-dil-din-mezhep sınırlarının kaldırıldığı bir siyasal yapılanma bütün halklar için tek çıkıştır.. Bu coğrafyadaki halklar mensup oldukları ulus devlety faşizmini ve devletleri yıkmayı becermezllerse.. en fazla 200 yıl içinde hepsi soykırımla dünyamızdan silineceklerini görmelidirler..

 

 

Avdo Avalon- Jaruselam-Kudus-Doğu Medya

 

COVİD-19 İNSAN SOYUNU SIFIRLAMA OPERASYONUDUR..

 

 

TC KURTULUŞ SAVAŞI-YUNANLILARIN DENİZE DÖKÜLMESİ

ve EDİNBURGH DÜKÜ..

Bir 1 kişi görseli olabilir

TC kurtuluş Savaşı İle Yunanlıların denize dökülmesinin mimarı siyonist ingiliz emperyalizmine iki önemli örnek..

 

Yüzyıllar boyu bu toprakları adaletlew yöneten, insanlığa çağ atlatan osmanlı ailesine ihanet, sahte türk ırkı ve ırkçılıkla impartorluk halklarını Ermenisinden ruma kurde türke biçilmesini es geçelim şu iki örneğe bakalım..

 

Kurtuluş savaşının başkomutanı Sultan Vahdettindir.. Sultan Vahdettin Demokrasi ve Cumhuriyet kavramlarının devletlerin temelini oluşturduğunu göredüğünden..

 

Kars islam Cumhuriyeti ile ilk örneği ortaya çıkarır: Bu cumhuriyette ermeni-rum-rus-türk-kürt gürcü 60 fazla yerel bileşen vardır. Devletde-belediyede ortak –birişlkte yönetim.. Tek kelime ile çağın en ileri demokrasisi hayata geçiriliyor.. (1918-19)

 

Osmanlıyı sarmalayan siyonistlerle katil kraliçe Kars İslam Cumhuriyetini duyar duymaz saldırıp yöneticilerini tutuklayıp malta adasına sürgün ederlerken halkın verdiği kurtuluş savaşının tepesinede kendi ajanlarını geçirerek yüzyıldır hiristiyanından müslümanına Osmanlı halklarına fiziki –sosyal-kültürel hertür soylkırımı yüzyıldır kesintisiz sürdürmektedirler..

Halk 20 yıldır akp ye kesintisisz destek vermesine rağmen hala ülkemizi kripto-siyonist ajanlarla onların patronları siyonist çeteler ülkemizi yönetmektedirler.. Hala anır-ahır kabirlerde eğilip kalkma ile totemcilik ve putçulukla ülkemiz yönetimektedir..

TC den yunan ayağına geçtiğimizde yunanlıların Anadoluya çıkarılması ve yunalıların da denize dökülmesi de tc kurma gibi siyonist ingiliz planı.. Planı hayata geçirende Edinburgh Dükünün Babası Prens Edward..

Aşağıdaki yazıda ataürükü öveyim derken farkına varmadan ingiliz emperyalizminin yunanlaıları nasıl paket ettiğişni ve kendi ajanlarını adamlarını nasıl yunan mahkemelrinden kurtardıklarını da yazı fazlasıyla orataya koymaktadır..

 

serbestiyet.com da yer alan yazı olduğu gibi aşağıya alıyoruz..

Atatürk olmasaydı, Edinburgh Dükü de olmazdı

 

Prens Phillip, 1921’de Korfu Adası’nda doğduğunda, Yunan Kralı’nın kardeşi olan babası Prens Andrew, Haymana’da Mustafa Kemal Paşa’nın başkomutanı olduğu Türk ordusuyla savaşıyordu. Savaşta başkomutanın talimatlarına uymayıp maceralara girince, 1922’de Yunanistan’daki darbenin ardından yargılandı, ölüm cezasına çarpıtıldı. İngilizlerin araya girmesiyle ülkeyi ailesiyle birlikte bir İngiliz zırhlısıyla terk etti. O zırhlıda bir portakal kasasında yolculuk eden 1 yaşındaki Philip’in Kraliçe’nin eşi olacağı 99 yıllık yolculuğu da bu sayede başladı.

Yıldıray Oğur -

10 Nisan 2021

 

Atatürk için bir zamanlar Koç Grubu gazetelere “Olmasaydın, olmazdık” diyen abartılı reklamlar vermişti. Bu söz dün gelen bir habere tam uydu. Kraliçe Elizabeth’in haziran ayında 100 yaşında basacak eşi, Edinburgh Dükü Prens Philip, 99 yaşında hayatını kaybetti.

 

İngiliz Kraliyet ailesinde dük olan prensin prensliği, Yunan ve Danimarka Kraliyet ailelerinden geliyor.

 

Çünkü Crown izleyicileri iyi biliyor ama Prens Philip Yunan. 1921’de Korfu Adası’nda, Yunan kraliyet ailesinin bir mensubu olarak doğdu. Doğduğunda amcası Konstantin tahttaydı. Ama hem Kral Konstantin hem de babası Prens Andreas (Andrew) Anadolu’da savaştaydı.

 

Babası Prens Andrew, Sakarya Meydan Savaşı’nda Yunan Orduları’nın 3. Kolordu Komutanı’ydı. Onun komutasındaki Yunan orduları Haymana önlerine kadar ilerlemişti. Ama hevesli Prens Andrew, Yunan ordularının başkomutanı tecrübeli Papoulas’ın talimatlarını dinlemeyip ordusunu maceralara sokunca, Türk ordusu onun kolordusunu darmadağın etmiş, ancak kalan adamlarıyla Sakarya ırmağından sessizce geçerek kurtulmuştu.

 

Bizim İstiklal Harbi dediğimiz zafere, Yunan tarihinde Küçük Asya Bozgunu deniyor. Bunun öfkesiyle, İzmir’in düşmesinden önce Anadolu’dan ayrılıp Sakız adasına giden Albay Plastiras ve Midilli adasında Albay Gonatas liderliğinde kurulan cunta İzmir’in kurtuluşundan iki gün sonra 11 Eylül’de darbeyle Kral Konstantin ve hükümeti devirdi.

 

Bir ay sonra Plastiras ve arkadaşları, Altılar Mahkemesi adı verilen davada yanlış kararlarıyla yenilgiden sorumlu tuttukları isimleri yargıladılar. Yargılananlar arasında Sakarya Meydan Savaşındaki yanlış komutası yüzünden suçlu bulunan Kral Konstantin’in kardeşi Prens Andrew de vardı. Hakkında idam kararı çıksa da akrabaları olan İngiliz Kraliyet ailesi devreye girdi ve Prens’in cezası sürgüne çevrildi. 1922’de ailesiyle bir İngiliz zırhlısına binerek Yunanistan’ı terk etti. Henüz 1 yaşında bebek olan Prens Philip o zırhlıda bir portakal kasasından bozma beşikte yolculuk etti.

 

Aile önce Paris’te sefil bir hayat yaşadı, sonra Danimarka pasaportu aldı, sonra Prens Philip ikinci dünya savaşında İngiliz ordusuna katıldı ve ardından savaş kahramanı, soylu ve yakışıklı bir prens olarak Elizabeth ile tanıştı… Gerisi Crown’dan malum. Yani eğer İstiklal Harbi ve Atatürk olmasaydı, Prens Philip, Kraliçe’nin kocası ve Edinburgh Dükü de olmazdı…

serbestiyet.com

 

 

ETİKETLER : TC sihası sırf öcalan kalmış diye suriyedeki bomboş evi bomlarken gizli siyonist sarkisyan ise Gorci ziyaretinde şeref defterine Agıri (Kurdi Lav demek) dağını imza olarak atarak kurdlere hakaret ediyor..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA