ABD –RUSYA GERİLİMİ, İNSAN UYGARLIĞININ SONU..

ABD –RUSYA GERİLİMİ, İNSAN UYGARLIĞININ SONU..
Bu haber 2021-04-10 07:00:12 eklenmiş ve 659 kez görüntülenmiştir.

 

ABD –RUSYA GERİLİMİ, İNSAN UYGARLIĞININ  SONU..

 

ABD askerleri Ukrayna-Rusya sınırında! Abd-Rusya gerilimi ile siyonist kapital bir taşla iki kuş vuruyor..

 

ABD-İngiltere konuşlu Siyonist-soykrımcı  kapitalizim ana merkezini çine kaydırınca önünde engel olarak Rusya kaldı. Bu anlamda rusya ve abd yi tokuşturarak dünya işgali için önünde engel görmek istemiyor. Bu oyunların çıkacağı tek kapı insan uygarlığının sonu..

 

Çözüm gezegen çapında ulus devlet faşizminin yıkılması,  küresel siyonist aile ve firmaların bütün insanlık tarafından ablukaya alınarak mal-mülklerine el konulması hesaba çekilmeleri..

 

İnsanlık kıta kıta federasyonlaşarak dünya konfederasyonuna gitmeli yönünü ve yüzünü uzaya çevirmelidir. Siyonist israil yıkılmasa, çindeki siyonist işgal sonlandırılmasa, siyonist küresel  firmalar dünya ile oynamayı sürdürürse bu gerilim öngörülmeyen bir şekilde insan uygarlığının sonunu hızla hazırlamktadır..

 

Çin, ABD, İngilizler başta olmak üzere Dünya halkları Rusyayı destekleyerek siyonizmin gezegen çapıdaki işgaline son vermelidirler.. Aksi insanlığın canlı yaşamın dünya üzerindeki  4,5 milyar yıllık yürüyüş serüveni son bulacaktır..

 

Akıllı yaşam kendi içinde kör tanrılaşma hastalığı nedeni ile kendini yok etmektedir..  Bu anlamda dünyamız onlarca tufan ve savaş yaşamıştır, mars vb. gezgenlerdeki savaş o gezegenlerde akıllı-canlı  yaşamı yok etmiştir. Buda Evrende neden akıllı uygharlıklara rastalamdığımızın en önemli kanıtı..  Yani siyonist –soykrımcı katil-gaspçılar durdurulamasa.. Mars gibi dünya da gümleyecek.. Siyonist terörizme hizmet eden nasa vb. kurumlar bize yakın gezegenlerin dünyamızdaki benzer gerilim ve savaşlar sonucu yok olduklarını atmosferlerinin nükleer vb.  savaşlar sonucu yok edildiğini.. insanlktan gizlemektedirler..

 

Buradan Türkiyeye bir –iki cümle ile dokunursak, ülkemizde de cumhurbaşkanlığı üzerinden ülkemize operasyon üstüne operasyon yapılmaktadır..

ÖRNEĞİN GENRALLERİN SON BİLİDİRİSİ NDE ERDOĞANIN ÇEVRESİNDE HATA BAKAN DÜZETYİNDE AKPLİ VAR.. tıklayınız..

Bir Belediye yeşilciler diye suçluları alamnaya çıkarmış. tam bir feto taktiği..


TC’deki siyonist çeteler cumhurbaşkanlığı dahil tüm kurumları birer ağ gibi sardılar, akp yi derinden ele geçirip yönlendirmeye başladılar.. Siyasetçilere, düşünenlere, stklara operasyon üstüne operasyonla ülkemizi de hızla ele geçirmeye başladılar..

 

AKP siyasi vb. nedenlerden tutuklu olanları  bırakma bu putçu-totemci rejmi tarihe gömecek bir anayasa herşeyden önemlisi korku duvarları ile kendilerini esir alan ve yanlış yönlediren derin-kripto siyonist işgali çözemezlerse.. AKP korktukça hdp vb. muhalif kesimlere hukuksuzluk, genareler vb. 5 para etmez açıklama ve fikirleri önemsnip fikir beyanlarından korkup hukuksuzluğa battıkça.. Türkiye yide batırmakla kalmıyorlar, atüfürkç.ülük, atakürtçülük gibi siyonizmin üzerinde at gibi tepindiği anlayışları hızla iktidara taşımaktadırlar..

 

Yani akp fiili şidet tehdit ve şantaj olmadıkça cek cak larla hareket  ettikçe ülkemiz her geçen gün siyonistlerin eline hemde hücrelerine kadar yeniden işgal edilmeye başlandı..

 

Siyonistler küresel yerel ulusal ayakları ile ülkemizi atputçuluk ve atakürütçülüğe çekmeye başladılar.. STK alanınına da tepeden yerleştiler. Bunu başaran muhalefet değil akp yi hertaraftan saran akpnin içindeki siyonist-kriptolardır..

 

AKP o kadar düşürülmüşki Karadenize covit puslu havasında biyolojik saldırı yapan tarikat vb yüzlerce yıllık ceza alması gerkenlere dokunmuyor. İstanbul gibi tüm ülkeyi ilgilendiren bir kentin covit puslu havasında Kardeniz gibi biyolojik saldırı yiyip yemediğini bilen yok..Herşeyden önce halkı uyandıracak stk olayı yok. Örneğin karadenizdeki biyolojik saldırı için açıklamaya yapan tek bir karadeniz stk sı yok. Ki istanbulda bu bölgenin onlarca federasyonu vakfı binlerce derneği var. Buda stk lar eliyle vatandaşın nasıl kaza-kuşa çevrildiğin,in en önemli kanıtı.. Ve şu anda düzgün yürüyen politik öngörüsü olan tüm stkları ise chpeşsiyons anlayışları hızla ele gewçirmeye başladılar.. akp ise beyin tıkandığından koma ve ölüm uykusunda.. İktidar gibi stk alanınıda tepeden siyonist-kripto ajan yapılanma sarmaya başladı.. Binlerce stk içinde stratejik aklı olan, öngörüsü olan bir tek stk yok. %99.9 u çöp.. Halk köy derneğinden federasyon vakfa kendilerinden öngörüsü yüksek vatandaşı taşımasa birçok analiz haber yazımzda da belirttiğimiz gibi bu yüzyılın sonuna varmadan 80-90 milyon vatandaş 7 sülalesi ilke yok edilmektedir.. Halk ülkesine sahip  stk sına sahip çıkacak politik öngörü yetkinliğe ulşamasa ülkemizin durumu vahim..

 

Vatandaşın vergilerini kendi tarikatı için kullanan tarikatçılığın kurumları ele geçirmesine alet olmakta, adeta giderek fetövari yöntemlerle ülkemizle oynanmasına  teslim olmaktadır..  İktidar  kanadında siyaset,  kılıç böyle dedi, meral böyle dedilerle uğraşıyor, battıkça batıyor..

 

CUMHURBAŞKANLIĞI SİSTEMİ DAR KADROLAŞMA MAFYALAŞMA VE ÇETELEŞMEYE EVRİLİYOR..

 

Şu anda  Erdoğana hergün onlarca ulusal-küresel operasyon yapılıyor.. Ve akp içindeki  beyni tıkanmışlar ne yapacaklarını bilmemektedirler.. Akp yi siyonist kriptolar yönlendirmektedir. Hızla yıkıma götürmektedirler..Ülkemiz 90 milyon vatandaşın vergileri iktidara yakın çevreler, tarikatlar vb. eliyle vatandaş yerine dar guruplara kanalize edilirken.. Yine sıcak para babalrı fazile vurgun yaprken.

Sanayi, fikri, tarımsal, teknolojik, düşünsel anlamda.. Üretenler, girişimciler yok edilmektedir.. Ülkermiz ekonomik anlamda siyasi anlamda mafyalaşıyor.  Muhalefet kanadından Siyasi parti başkanları etrafında, iktidar da ise Cumhurbaşkanı etrafında topalanan güç  stk-sivil toplumu, vatandaşı  dışarda bırakan yapılanma  ülkeyi hızla çöküşe götürüyor..

 

Siyasi-fikri vb. tutuklamalar derhal son verimeli, hukuksuzluk uyduruk muhalefeti iktidara taşıyor. akp geri yoz muhalefet, tarikat vb. takılmadan ırk,dil-din-mezhep üstü bir sivil anayasa ile tc yi gömmelidir, halkın-vatandaşın özne olduğu gerçek bir demokrasiye kayılmalıdır, tek adama yük yükleme sistemi derhal sonlandırılımalıdır, ülkemizin yükü stk-vatandaş özelinde 80-90 milyon taşıyıcıya yüklenerek ülkenin nefessiz kalması egellenmelidir.. Akp korku duvarlarını yıkıp harekete geçip önündeki duvarları hızla yıkmasa hem kendisi yıkılyor hemde ülke yıkılıyor..

 

Rusya-Ukrayna sınırındaki çatışmalar her geçen gün büyüyor. NATO'nun destek verdiği Ukrayna'ya karşı geri adım atmayan Rusya'da orduya flaş bir emir verildi. Dünya, Avrupa'nın doğusundaki sınır hattında hazıra geçen Rus ordusunu takip ediyor.

 

Rusya ile Ukrayna arasındaki gerilim arttı, ABD ve NATO müttefiklerine destek verdi. Rusya'yı durdurmak için harekete geçen ABD'nin askeri nakliye uçaklarını Ukrayna'ya gönderdiği belirtildi. Resti gören Rusya ise orduya savaş emri verdi.

ETİKETLER : ABD –RUSYA GERİLİMİ.. DÜNYAMIZDA DA İNSAN UYGARLIĞININ SONUNA DOĞRU GİDİYORUZ..
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA