PKK, BİR MOSSAD-CİA ve ESKİ TC PROJESİDİR..

PKK ortaya çıkarıldığından beri Kurdistan Coğrafyasında onbinlerce zeki kurd çocuğunu, onbinlerce savaşçı kurd gençliğini, binlerce kurd aile ve aşiretini yok etme biçme soykırım makinası
Bu haber 2021-04-04 08:23:35 eklenmiş ve 568 kez görüntülenmiştir.

 

PKK, BİR MOSSAD-CİA ve ESKİ TC PROJESİDİR..

 

Ortadoğuda, Kurdistanda bir anda iş-it –daeş vahşi terör çeteleri nasıl ortaya çıkarıldıysa.. ki yeryüzünde tüm müslümanlar önce hedef haline getirildi.. Siyonistler abd derin siyonist çetesi abd de de şeytanın boynuzu ikiz kulelerini devirdiler.. İslamofobi oluşturdular ardından dünyadaki tüm müslümanlara saldırya geçtiler,Osmanlının yıkımının akabinde yüzyıldan fazladır nefessiz kalan müslümanlar kurtarıcı moduna sokulurken iş-it-daeşi piyasaya sürdüler.. Ardından bu tür vahşi bir örgüt siyonist kapitalizm tarafından kurtarıcı diye sahaya sürüldü.. Ve müslüman halklar iyice perişan edildi ve düşürüldüler..

 

Osmanlı ykılırken ulus devletler kurulurken.. Siyonist kapitalizm her zaman insan kitlelerini halklarını soykırım ablukalrına alarak demoralizasyona uğratarak kitleleri kurtarıcı moduna iter ve bu anlamda Çarlık ve Osmanlıyı yıkarak faşist ulus devletleri inşa edebilmişitir..

 

Buradan Kürtlere geldiğimizde Siyonist-kapitalizm Osmanlıyı yıktıktan sonra, Ortadoğu-Kurdistan üzerinde kurduğu tüm uyduruk-faşist ulus devletlere tek bir emir verdi.. Kurtleri tarihten silin..

 

Bu silmenin en önemli ayaklarından biri demolarizasyonla kurtarıcı edebiyatına itme olduğunu yukarda ifade etmiştik. Bu anlamda siyon kapital faşist ulus devletlerle birlikte kurd gençliğini ve kurdleri tarihten silme projesinin bir devamı olarak pkk ve türevlerini sahaya sürdü.. Ki Osmanlı yıkılırken aynı oyunla taşnak vb. çetelerle Ermeni halkınıda birlikte yaşadıkları halklardan izole ederek Kurdistana Soru Ermenistana çevirerek Kurdlerin hiristiyan kolu olan Ermenileri de bir soykırım gettosuna haps ettiler..

 

PKK nın ana işlevi faşist ulus devletle birlikte sürekli kurtleri baskı altında tutma, örf-adet geleneklerinden uzaklaştırma koparma; kurd gençlini imhaya açıka sürülere çevirme ala nihaye tc rejminde görüldüğü gibi atatürük figürü yerine bir atakürüt figürü koyarak kurtarıcı edebiyatıyla kürtleri esxir alam ve bitirme.. Bu anlamda diktatör stalin diktatör tc rejmi vb. nasıl halkı halkları vatandaşı biçme makinalarına dönüştürüldüyse pkk da sürekli kurde ait değerlere saldırrarak kurtarıcı modu ve planlarıyla kurtleri mezopotamyadan silmeye çalışmaktadır..

 

 PKK ortaya çıkarıldığından beri Kurdistan Coğrafyasında onbinlerce zeki kurd çocuğunu, onbinlerce savaşçı kurd gençliğini, binlerce kurd aile ve aşiretini yok etme biçme soykırım makinası olduğu gibi..  Siyonist kapitalizmin ajanlarının güdümünde kurdleri biçme ve düşürme makinası, günümüzde ise abd-israil-ab siyonizminin kullandığı paralı askerlere lejyonlara  dönüşmüştür ki zaten bu güçler izin vermese komuta kademesi bir dk da imha edilecek ve bitirilecek bir siyon-*emperyal örgüttür..  

 

PKK tarihi belli bir kısmı dışında Kurtleri siyon-kapitalizmin planları çerçevesinde kurd gençliğini soykırıma uğratma tarihidir.. Örneğin TC yada kurdistan üzerinde kurulu devletlerin yok edemediği kurdleri pkk mossad ajanları eliyle hemde eğitim adı altında yok etmiştir, imha etmiştir..  bu süreçten canlı olarak çıkabilen az çok gerilla olmuştur.  Örneğin faşist ulus devletlerin yok edemediği kurd gerilları mosad eğitim planı oyunlarıyla elini kolunu sallayarak imha etmiştir. Bazı gerillara biyolojik saldırı (çay-çorba içrierek, mikrop bulaştırarak, yiyecek içeceklere toprağa tohuma havaya suya terörist israil labratuvarlarında üretilen biyolojik silahlarla kurdler hedef haline getirilirken..) şeytanın aklına gelmeyen yol yöntemlerle imha dayatılmıştır.. Bütün bunlar kar etmese abd-israil-eski tc yani siyon kapitalin onaylamdığı kripto-ajan  olarak kendinden saymadığı, yada kullanamdıkları  kurd gerilalar ise ulus devlet ve örgüt içindeki ajanlar vasıtasıyla koordinatları verilerek birer kaz-kuş gibi kurd gençlerini günümüz teknolojisi ile yok etmktedirler. Bu oyunlar tc kurulurken yüzbinlerce kurdun soykırımı ile bina edilirken, halen daha tc ye arşı tek bir soykırım davası açılmamışken.. .. daha pkk kurulmadan 1960 larda rojava amude sinamasında mosad ajanları ve kripto kurtler yaşları 1-15 arası kurd çocuklarınıbir snemaya doldurarak diri diri yakmışlardı.. (amude sineması faciası hitler faşizminin bile akıl edemediği bir soykırım biçimidir..)

 

PKK ortadoğuda konuşlu terörist-siyoist israil gibi, siyonist tc –iran vb rejimlerin faşist ulus devletlerin yok edemediği kurdleri ve kadroları da kendi içinde ki ajan ve kriptolarla pusularda yok etmektedir..

 

Ve bu siyonist-faşist terör lejyonu sadece kurd gençliğini kurd gerilları imha etmekle asla yetinmemiştir. Halen kurdistanın dört bir yanında kendisine biat etmeyen tüm kurd parti-örgüt, aydın, aktivist, sanatçı.. hepisne hala mosadvari yöntemlerle saldırmaktadır.. PKK  siyonist israil ve kurdistan üzerinde kurulu faşist ulus devletlerin kurdler başta olmak üzere bölge halklarının “ altında gölgelenebilecekleri bir ağaç kalmayıncaya kadar kurdistanı yakıp –yıkın” projesine hizmet eden en büyük siyonist-kapitalist araca dönüştürülmüş bulunmaktadır..

 

Bir gün mosad, mosad cia uşağı eski tc istihbarat belgeleri açıldığında terör lejyonlarıyla ulus devletlerin dünyada benzeri olmayan yol ve yöntemlerle kurdlerin nasıl imha edildiği.. bırakın insanı şeytanın düşünmeyeceği yol yöntemler..

Kurdler kimin dost-düşman olduğunu çözmek için yaşananları, yaşadıkları durumu, içinde oldukları durumu  analiz ederek etraflarını saran derin ajan ve kripto yapıları çözebilirler.. Bunların sızmadığı tek bir kurd parti ve hareketi yoktur..

 

Türkiye kurdistanında tc-pkk karşılıklı birbirini beslemektedir. PKK şidet ve terör yöntemi ile kurd halkını nefessiz bırakırken.. tc de bundan istifade kurd siyasetci aydın ve düşünürleri düşürdüğü kadar düşürmekte, biçtiği kadar biçmektedir.. Özetle faşist ulus devletlerin kurd  halkını düşrümesi ve biçmesi için ne gerekiyorsa pkk tüm koşulları sağlamada çok çok uzamanlşmıştır.. Bununla da yetinmeyerek kurd soykırımı üzerine bina edilen kemalizmi beslemektedir, bunulada yetilmeyerek atatürkçülük faşizmine atakürütçülükü eklemleyerek Anadolu-mezopotamya halklarının bir yüzyılının daha da yok edilmesine mosadvari operasyonlarla ustaca çalışmaktadır..

 

Günümüzde siyonist kapitalizm hem bu ulus devletleri hemde terör lejyonlarını atomuna kadar kullanmaktadırlar.. İşlerie gelmese tc yi de pkk yı da 2 dk gömerler.. Rejimerle terör lejyonları halkları düşürmede siyonist kapital için bulunmaz araçlardır.. Bu anlamda kurdler topyekun harekete geçmeden onlar adına terör estirenler emellerinden asla vazgeçmeyeceklerdir.. Çünkü büyük patronları büyük katiller böyle istemektedirler..

 

 PKK Peşmergeye saldırılarının ardından TC deki kurd parti, aydınlarına en son İbrahim Güçlü'ye olum emri cikarmis.. Kurdistan genelenide kurd halkının pkk ya öfkesi tavan yapmaya başlarken halk her geçen gün siyonist kapitalin bu projesini daha iyi anlamaya ve çözmeye başladı..

 

Kemal Burkay'dan İbrahim Güçlü'ye destek: PKK açıklama yapmalıdır

BasNews – Kürt siyasetçi Kemal Burkay, dün PKK’nin kendisine yönelik  ölüm kararı aldığına yönelik açıklama yapan İbrahim Güçlü’yle dayanışma içerisinde olduğunu açıkladı. Burkay,  PKK’nin Güçlü’ye yönelik ölüm kararının olup olmadığına ilişkin bir açıklık getirmesini istedi.

 

Dün Kürt siyasetçi İbrahim Güçlü, Diyarbakır’da düzenlediği basın toplantısında emniyet güçlerinin gözaltına alınan PKK’lilerin ifadelerinde kendisine yönelik ölüm kararı alındığı bilgisinin ulaştığını açıkladı. Toplantıya HAK-PAR, PAK, TEVGER, PSK Temsilcileri katıldı.

 

Söz konusu açıklama ardından Güçlü’ye çok sayıda Kürt siyasi partisi ve aydını destek verirken PKK’nin Kürtlere yönelik ölüm kararlarından artık vazgeçmesi istendi.

 

İbrahim Güçlü’ye bir destek Kürt siyasetçi Kemal Burkay'dan geldi. 

 

Kürt siyasetçi İbrahim Güçlü: PKK hakkımda bir kez daha ölüm kararı vermiş

 

Burkay yaptığı açıklamada “PKK'dan kendisine yönelik böyle bir tehdittin gelmiş olmasına şaşmadım. Bu örgüt ortaya çıktığı ya da çıkarıldığı günden beri, diğer devrimci ve yurtsever kişi ve liderlere, bizzat kendi kadrolarına  yönelik bu tür tehditlere ve cinayet eylemlerine çokça başvurdu. Bir bakıma başlıca işi buydu. PKK'nın eli çokça kanlı ve kirlidir” ifadelerine yer verdi.

 

PKK’nin bu tür yöntemlerle devrimci ve yurtsever harekete büyük zararlar vermiş olsa bile  hiç bir zamn amaçlarına ulaşamadıklarını, herkesi susturup sindiremediklerini dile getiren Burkay, “Tarih komploculara göre değil, sosyal gerçekliğe göre yol alır ve kendi yolunda yürür” dedi.

 

İbrahim Güçlü’nün düşündüğünü açıkça, dobraca söyleyen biri olduğunu dikkat çeken Kemal Burkay, “Bu tehdite de papuç bırakmadı” şeklinde tepki gösterdi.

 

Güçlü ile dayanışma içerisinde olduğunu belirten Kemal Burkay PKK’nin söz konusu iddialara bir açıklık getirmesi gerektiğini belirttiği açıklamasının sonunda şunları dile getirdi: “Eğer Güçlü'ye ulaşan yanlış bir enformasyon ise, eğer PKK şefleri böyle bir komplonun içinde değillerse, bunu açıkça belirtir, bu tür yöntemleri artık terk ettiklerini açıklar ve geçmişe yönelik olarak da devrimci ve yurtsever hareketten ve halktan özür dilerler. Tabi elleri, kırk kazan suyla yıkansa bile, temizlenebilirse.

 

Sayın İbrahim Güçlü'ye yapılan bu tehditi lanetliyorum, kendisiyle dayanışma içindeyim. Kendisine yönelik bu tehditti lanetliyor, onunla dayanışma içinde olduğumu belirtiyorum.”

 

Avdo Avalon-Jaruselam-Kudus –Doğu medya

 

 

Avdo Avalon-Jaruselam-Kudus –Doğu medya

 

ETİKETLER : PKK BİR MOSSAD-CİA ve ESKİ TC PROJESİDİR..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA