AK PARTİ 7. KONGREDE 3 KITA'YI, 5 DENİZİ BİRBİRİYLE BULUŞTURDU..

AK PARTİ 7. KONGREDE 3 KITA'YI, 5 DENİZİ BİRBİRİYLE BULUŞTURDU..
Bu haber 2021-03-30 20:33:53 eklenmiş ve 658 kez görüntülenmiştir.


AK PARTİ 7. OLAĞAN GENEL KURULUNDA 3 KITAYI (Asya  ((Ortadoğu-Mezopotamya-Anadolu-Kafkaslar-Ön Asya)) Afrika, Avrupa Medeniyetleri ile bu medeniyetleri çevreleyen 5 Denizi (Akdeniz, Ege, Marmara, Karadeniz, Hazar Denizi)  5 DENİZİ BİRBİRİYLE BULUŞTURDU.. Bu toprakların insanlık-dünya medeniyetlerinin merkezi olduğunu ortaya koydu. Bizans ve Osmanlıdan sonra ilk defa ulus devlet üstü bu toprakların cihanşumul kültürüne uygun bir siyasal yapılanma ortaya konuldu.. 

 

Ak Parti 7. Olağan Genel Kurulunda Bizans’tan Osmanlıya, Hıristiyanlıktan İslam’a  bütün dinler ve medeniyetleri birbiriyle buluşturduğu gibi, bu medeniyetlerin ana  temsilcisi olduğunu, bu meyanda 3 kıta ve 5 denizi birbiriyle buluşturdu. Yüzyıldır bu toprakları kangren gibi saran tc'yi de, tc irkçiliğini da bu kongre ile tarihe gömdü..  

 

Ak parti 7. Olağan kongresi TC rejminden ziyade Türkiye’nin İmparatorluğa dönüşünün kongresi oldu.

Ak parti bu kongrede 5 denizi (akdeniz, marmara, Ege, kardeniz,  hazar denizini)  birbiriyle buluşturdu..

Ak parti bu kongrede Kurdistanı, Turkistanı, Arabistanı, Farsistanı, Ermenistanı, Çerkezistanı; Gürcistanı.. Akla gelebilecek tüm istanları birbiriyle buluşturarak ; yüzyıldır Anadolu-Mezopotamya’da süren-sürdürülen Türk ırkçılığı başta olmak üzere bütün ırk-ırkçılıkları tarihe gömdü..

 

Ak parti 7. Olağan Kongresinde 75 asil, 35 yedek 110 yöneticinin seçilmesi ile 289  milletvekili, asil ve yedeklerle birlikte 110 MKYK üyesi eklendi. Bütün bunlara 81 il başkanı ve diğer genel merkez yöneticileri ile kadın-gençlik kolları yöneticileri de eklendiğinde AK Parti 289 değil 500 kişilik dev bir ordu  oldu.

 

Yeni MKYK türklüğü, kürtlüğü, ermeniliği rumluğu yerle yeksan etdi.. 5 denizi çevreleyen coğrafyanın ırk-dil-din-mezhep üstü bütün renklerini yönetime taşıdı.. Bunun yanı sıra TC’den önce kurulan Kars İslam Cumhuriyeti ruhunu (dil,din,ırk, mezhep ayırımı olmadan herkesin kesimin eşit temsil edildiği bir siyasal yapılanmadır Kars İslam Cumhuriyeti..) da Ak partiye taşıdı..

KARS İSLAM CUMHURİYETİ TIKLAYINIZ..

 

KONGRENİN BÜTÜN DETAYLARI, MANİFESTOSU-VİDEOSU

 

https://www.facebook.com/watch/live/?v=810467079824936&ref=watch_permalink

Bir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı 'TÔmYE CIN GUVEN VE ISTIKRAR ANKARA 7. OLAGAN AKPARTI BUYUK KONGRE 24MART 2021

 

Tabi bu mükemmel kongrenin ana ispatı önümüzdeki süreçte ortaya çıkacak. Ülkemizde anır-ahır kabirler put ve totemler yıkılacak mı.., Ak parti kongresinde 5 denizi buluşturan medeniyet ruhu; ırk-dil-din-mezhep üstü bir sivil anayasa ile taçlandırılacak mı.. Yoksa bu devrimci çıkış ırkçı-puttçu totemci soykırımcı tcyi daha da ileriye taşımak için mi kullanılacak. Bu durum ortaya çıkacak anayasa ile gün yüzüne çıkacak. Partinin icraatlarında kendini gösterecek..

 

Ak Partiyi 20 yıldır iktidarda tutan tüm poltik kesimler ırkçılığa-sağcılığa-solculuğa düşmeyen politik on milyonlar, milyonlarca vatandaş  Ak Partinin totemci-soykırımcı TC rejmini 5 denizin kapasadığı medeniyetlere dönüştürüp dönüştürmediğine bakacak..

Ak Parti  7. Kongrede orataya koyduğu ruhu Anadolu-mezopotamya halklarına taşırsa.. 2023’te iktidarı garantiye alacağı gibi yüzyıldır devam eden tc diktatörlüğünü de tarihe gömmüş olacaktır..

 

Bundan dolayı sadece 80-90 milyon vatandaş değil, Afrikadan Asyaya halklar ülkemizi gözlemlemektedirler..

Ak parti korkup hedefinden saparsa, yüzyıldır bu ülkeyi derinden ele geçiren siyonist çeteler başta olmak üzere halkların düşmanları, derin işgalcilerin perde arkasından güttüğü bir truva atına dönüşürse..

Görünen köy klavuz istemez uyduruk muhalefet bütün ihtişamı ile hemde farklı bir şekilde iktidarı ele geçirecektir..

 

Ak partinin kaderi  ırkçı –soykırımcı diktatör tc yi bitirip Bizanstan, Big Alexsanderdan  Eyyübilerden, Selçukludan, Osmanlıya.. Bu coğrafyanaın cihanşumul kültürünü yasal, anayasal bir çerçevede oturtma yatmaktadır.. Ak parti bunu başarıras.. Ulus devletin bittiği 21 ve 22. Yüzyılda insanlığa yönetim anlamında çıkışın da ipuçlarını verbilecektir..

 

Aksi kemallul-meralul ile sisus-natanahus avenesi gümbür-gümbür geliyorlar.. Durum el vahimu minel vahim..

 

Bu siyon kuşatmaya karşı yeni türkiye temsilcileri.. Putinle antisiyon avrasya projesini terorist israilden misira tüm siyon diktatörlükleri de o ülkelerde yaşayan halklarla birlikte tarihe gömecek projeleri de hayata geçirmek zorundadırlar..Korkunun ecele faydası yok Turkia, Rusia gibi imparatorluk geleneğinden gelen halklar içine alındıkları siyonist-kapitalist kuşatamayı yaracak tersine çevirecek politikalrı afrikadan asyaya hayata geçirmeseler siyonizm afrikadan asyaya tüm halkları tarihe gömüyor, önümüzdeki yüzyıla varamdan da bütün halkları gezegenden silecektir.. Tehdit çok büyük, tehdit soykırım-yok oluşu dayatmıştır. Bu tehdidi tersine çevirecek plan program, siyasal, ideolojik çıkışlar hayata geçirilmelidir..

 

Bu topraklar tarih boyunca insanlığa medeniyet sunan topraklar.. Bu anlamda dünyanın yükü yine biz Anadolu-Mezopotamyalıların sırtında.. Bu yükü doğru taşımasak hem insanlık hemde bizler düşeceğiz..

Ve itiraf etmeliyiz ki bu toprakların son iki yüzyıllık  tarihinde böyle bir kongrenin benzeri bile olmamıştır.

 

 

ETİKETLER : AK PARTİ 7. KONGREDE 3 KITA'YI 5 DENİZİ BİRBİRİYLE BULUŞTURDU.. eniyetlerin
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA