AMERİKA AMERİKALILARINDIR..

Nasıl içinde yaşadığımız TC rejmi derin bir işgal, derin bir soykırım rejmiyse ABD ise daha derinden işgal edilmiş bir rejimdir.. Rejmin karanlık yüzü özellikle içine girdiğimiz bu yüzyılda iyice deşifre oldu.
Bu haber 2021-03-04 21:08:44 eklenmiş ve 393 kez görüntülenmiştir.

 

AMERİKA AMERİKALILARINDIR..

 

Nasıl içinde yaşadığımız TC rejmi derin bir işgal, derin  bir soykırım rejmiyse ABD ise daha derinden işgal edilmiş bir rejimdir.. Rejmin karanlık yüzü özellikle içine girdiğimiz bu yüzyılda iyice deşifre oldu. Amerikan halkı deyim yerindeyse ışık hoızı ile uyanışa geçti. Ve Amerikadaki bu uyanış giderek tüm kıtaları da huızla sarmaya başladı..

 

Siyonist soytarıların çeşitli tarikat vb. yapılanmalrla beyinlerini yüzyıllardır yıkadığı insanlar içine girdiğimiz yüzyılda uyanmaya ve harekete geçmeye başladılar..

 

ABD seçimleri olmadan birkaç yıl önceden Amerikanın ve dünyanın faşist ulus devletlerinişn son zamnalrını yaşadıklarını.. Bu devletlerin yıkılıp kıtalar bazında federasyon ve konfederasyonların oluşacağını ala nihaye par ve datanın bütün insanlık tarafından kontrol edildiği bir dünya federasyonu yada konfederasyonuna insanlığın kaydığını..

 

Doğu Medya olarak bu yönlü fikirleri 90’lardan beri işlediğimiz gibi, bu yönlü bir siyasal yapılanmanında insan soyu için tek çıkış olduğunu sürekli vurguluyoruz.. Ve öngördüğümüz gibi gezegendeki tüm faşist ulus devletlerle, onların patronları küresel soykırımcı siyonist firmalar artık kıta –kıta bütün insanlık tarafından çembere alınmaya başlandılar, siyonist soytarıların fransadaki blog yazarını intihar süsü vererek katl etmeleri de Amerikalıları daha da kızdırdı..

 

Ve bunun en barixz örneklerinden biri ABD de kongre baskınıyla yaşandı ve artık siyonistler kongre binalarına giremeyecek derecede giderek kuşatma altına alınmaya başlandılar..

Özetle bu yüzyılın sonuna varmadan siyonişst israilden tc çine ulus devletler yıkılmasa.. tüm insanlık gümleyeceğini hergeçen gün daha da net görmeye ve analmaya başladı..

 

İnsanlık biran önce ulus devlet faşizminin ve siyonist kapitalizmin işgalinden çıkarak dünya federasyonu olarak bütün gücü ile uzayda kolonileşmeye odaklanacaktır..

Ve yüzyıllardır önlerine set çeken tüm sergerdeleri görülmem,iş bir kasırga gibi yerle bir edeceklerdir..

 

ABD, KORKUDAN KONGRE BİNASINA GİREMEDİLER..

 

ABD Kongresi’nde Trump paniği! Trump yanlıları basacak korkusuyla Kongre binası kapatıldı

ABD Kongresi’nde Trump paniği! Trump yanlıları basacak korkusuyla Kongre binası kapatıldı

Trump yanlısı aşırı sağcı silahlı grupların Kongre'yi basacakları iddiaları ABD'de panik yarattı. Gelen istihbaratlar üzerine oturumlar iptal edilirken, Kongre binası kapandı.

Abone ol

ABD’de eski Başkan Donald Trump yanlısı protestocuların Kongre binasına baskını sonucu beş kişinin ölmesinden sadece iki ay sonra, başkent Washington’da yeniden panik yaşanıyor. Temsilciler Meclisi'nde polis reformu tasarısının görüşülüp onaylanması beklenirken, Kongre’ye yeni bir saldırı olabileceği istihbaratı güvenlik güçlerinin eline ulaştı.

 

Yetkililer, Trump'ın destekçilerinden oluşan ve Kongre binasına saldırarak Joe Biden'ın seçim zaferinin onaylandığı Temsilciler Meclisi oturumunu engellemeye çalışan grupların birlikte hareket ettikleri konusunda uyardı.

 

Trump'ın seçimlerin galibi olduğuna inanan aşırı sağcı gruplar, yemin ederek göreve başlayacağı tarih olarak 4 Mart'ı görüyor. ABD’de 1933'e kadar tüm başkanlar 4 Mart'ta yemin ediyordu.

 

300'den fazla kişi hakkında suçlama

 

Uyarı, grupların Washington’a gelmeyi planladığını kesin olarak söylemese de, analistler seçim sahtekarlığına ilişkin yanlış açıklamaların aşırılık yanlılarının şiddete yönelmesine “katkıda bulunabileceğine” dikkat çekti.

 

ABD Adalet Bakanlığı, biri polis beş kişinin hayatını kaybettiği 6 Ocak saldırısının ardından, 300'den fazla kişi hakkında suçlamada bulundu. Tutuklananlar arasında Oath Keepers, Three Percenters ve Proud Boys gibi aşırı sağcı grupların üyeleri de var.

ETİKETLER : AMERİKA AMERİKALILARINDIR..
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA