YİNE HELİKOPTER, YİNE KAZA, YİNE GENCECİK ASKERLER..

Dünyanın en geri kalmış ülkelerinde bile böyle ucuz ölümleri görmenin imkanı yok. Milliyetçilik naraları ve edebiyatından geçilmeyen ülkemizde bu ülkenin en iyi yetişmiş çocukları kaza süsü verilerek imha edilyorlar..
Bu haber 2021-03-04 20:12:54 eklenmiş ve 520 kez görüntülenmiştir.

 

YİNE HELİKOPTER, YİNE KAZA, YİNE GENCECİK ASKERLER..

 

TC’de meydana gelen kazalarla ölen asker, polis, özel harekat mensubu insanlar Muz cumhuriyetlerinde olmayacak bir soykırıma uğruyorlar..

 

Bu sfer yürek dağlayan haber Bingölden Helikopter kaza kırıma uğradı 11 şehit 4 yaralı.. 2017 den beri şaibeli kazalarla kendi dallarında en iyi uzmanlardan oluşan onlarca asker, polis, özal harakat mensubu insan adeta soykırıma uğradılar..

 

Dünyanın en geri kalmış ülkelerinde bile böyle ucuz ölümleri görmenin imkanı yok. Milliyetçilik naraları ve edebiyatından geçilmeyen ülkemizde bu ülkenin en iyi yetişmiş çocukları kaza süsü verilerek imha edilyorlar..

 

Bu rejim kirli bir rejim, bu rejim bir derin işgal rejmi.. Bunun en somut örneği ise Haliçteki Osmanlı Silah Fabrikasının Nuri Paşa ve çalışanlarıyla havaya uçurulnması ve 70 yıldan fazladır zaman geçmesine rağmen hala failleriyle ilgili tek bir resmi açıklama yok..

 

Özetle yüzyıllık tc rejmini derinden ele geçiren siyonist çeteler asker-polis, vatandaş dilediği gibi imha ediyorlar.. Bu derin saldırıları çözecek çocukları, gençleri, vatandaşı ise aselsan mühendislerinde olduğu gibi ya imha ediyorlar, yada tc rejminin baskısına imha, terör örgütlerine yem etme, yada yurt dışına kaçırtıp kendileri kullanıyorlar.. Ve fetö da görüldüğü gibi en zeki çocuklarımıza da çay-çorba içirerek bir mala, düşüğncesiz bir köleye çeviriyorlar..

 

Karedeniz bölgersindeki Covit-19 vakalrının bir biyolojik saldırı olduğunu CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel bu saldırının bir tarikat eliyle yapıldığını delilleriyle ortaya koymasına rağmen olayın üstüne giden yok.. Karadenizde Coronayı Süleymmancılarmı Yayıyor.. Haberi Tıklayınız..

Ülkemizde ysaşanan olaylara baktığımızda tamamen sahipsiz bir ülke.. Ortada bitmiş, bitirilmiş bir siyasal yapılanma, bitmiş-bitirilmiş bir devlet erki.. Vatandaş leblebi gibi harcanıyor.. Ülkemizde 80-90 milyon başka hiçbir ülkede olmayacak şekilde ölüm vbe imha çemberleirine alınmış bulunmaktadır..

 

2017 den 2021 e benzer kazalarla, çığlarla,  kendi dallarında en iyi yetişmiş yüzlerce  asker, polis, özel tim, vatandaş imha edildi.. Ve ülkemiz o kadar derinden işgal edilmiş ki bu imhaların faillerinden bir tekini bile açığa çıkarılamıyor.. Yani analyacağınız Türkiye derinden işgal edilmiş bir ülke.. Derin işgalciler vatandaşa istedikleri darbeyi istedikleri gibi indidiriyorlar.. Bu kafayla bixz ülkemizi derinden işgal eden derin işgalcilere hiçbir şey yapamyız.. Bunun en açık örneklerinden biride TEOG 1. Dersimli barann’ı İzmirde bir çürük binaya koyarak genceceik beyinlerimizi akla gelmeyecek yol ve yöntemlerle imha ediyorlar.. Dersimli Baran Tıklayınız.. Böyle binlerce olay ve örnek var..

Askerlerin nasıl imha edildiğini anlatan bir asker açıklıyor..

 

HELİKOPTER 40 YILDIR ALLAHA EMANET UÇUYORDU..

 

 

 

 

200 YILDIR İMHA EDİLYORUZ..

 

Bu ülkenin vatandaşları olarak siyonizmin uyduruk tc rejmini tarihe gömmesek, ırk-dil-din-mezhep üstü bir siyasal yapılanmaya kaymasak, kendi çocuklarımızı ülkemizi derinden işgal etmiş siyonist çetelere karşı korumayı başarmasak içine girdiğimiz 21 ve içine gireceğimiz 22. Yüzyıl ülkemizdeki tüm vatandaşın 7 sülalesi ile düşürüldüğü imha edildiği, hasat, sakat, dilençiler, köleler ordusuna çevrildiği yüzyıllar olacaklardır.. Bu kafayla gidersek bu yüzyılın sonunda bizimdir diyebileceğimiz bir ülkemizde olmayacak..

Çünkü Dünya genelinde TC gibi keendi vatandaşına opersyon üstüne operasyon yapan 2. Bir derin işgal rejmi dünya genelinde yoktur.. 200 yıldır koyun sürüleri gibi kırılıyoruz.. 80-90 milyon vatandaş bu derin işgal rejmini çözmedikçe de hiçbir vatandaşın asla bir geleceği olmayacaktır..

Bu tür şaibeli kazlarla aramızdan ayrılan tüm vatandaşlarımıza Allahtan rahmet kederli ailelerine başsağlığı diliyoruz..

 

BASINDAN 2017-2020 HELİKOPTER KAZA HABERLERİ..

Bir şunu diyen bir yazı 'İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raciun 1. Korgeneral Osman ERBAŞ 2. Topçu Kd.Çvş. Nazmi YILMAZ 3. AYDINYER 4. r.Bnb.Alptekin KÖPRÜLÜ 5. Bkm.Yzb.Salih b.Salih SARIOĞLU 6. Huk. UZUNÇAKMAK 7. Bkm.Asb.Kd.Bçvş.Mehmet DEMİR 8. Mu.Asb.Kd.Üçvş.Ö–mer UMULU 9. KUREŞ 10. Kr.Plt.Yzb.Gökhan UYSAL 11. Şükrü KARADİREK 12. Tolga DEMİRCİ Şehitlerimize Allahtan rahmet dileriz mekanları cennet olsun inşallah. Allah ailelerine sabır versin. Yaralılarımıza rabbimden acil şifalar dilerim.İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raciun' görseli olabilir

Milli Savunma Bakanlığı Bingöl'den kalkan askeri helikopterin kaza kırıma uğradığını, 9 personelin şehit olduğunu, 4 personelin yaralandığını bildirdi.

 

MSB: Bingöl'den kalkan askeri helikopter kaza kırıma uğradı, 9 personel şehit oldu

 

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Bingöl'den kalkan askeri helikopterin kaza kırıma uğradığını, 9 personelin şehit olduğunu, 4 personelin yaralandığını bildirdi.

 

Bitlis’in Tatvan ilçesinde askeri bir helikopterin düştüğü belirtildi. Helikopter düştüğü haberi üzerine çok sayıda ambulans, sağlık ve güvenlik ekibi bölgeye sevk edildi.

 

Milli Savunma Bakanlığı Bingöl'den kalkan askeri helikopterin kaza kırıma uğradığını, 9 personelin şehit olduğunu, 4 personelin yaralandığını açıkladı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, kaza sonrası incelemelerde bulunmak üzere Bitlis'e gitti.

 

​Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Bir şunu diyen bir yazı 'KAZA KIRIMA UĞRAYAN HELIKOPTERDE 9 ŞEHIT MARON SURITE IRAK BİTLİS Tatvan' görseli olabilir

"Bingöl'den Tatvan'a gitmek üzere bugün saat 13.55’te kalkış yapan Kara Kuvvetleri Komutanlığımıza ait Cougar tipi bir helikopter ile saat 14.25’te irtibat kesilmiştir.

Bir açık hava ve yazı görseli olabilir

Bölgede İHA, CN-235 uçağı ve bir helikopter ile arama çalışmalarına derhal başlanmıştır.

 

Arama çalışmaları sonucunda helikopterin kaza kırıma uğradığı tespit edilmiştir. Söz konusu elim kaza neticesinde; helikopterde bulunan kahraman silah arkadaşlarımızdan 9’unun şehit olduğu, 4 kahraman silah arkadaşımızın ise yaralandığı belirlenmiştir.

 

Yaralı personelimizin hastaneye sevk edilmelerine yönelik çalışmalar devam etmektedir.

 

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu elim olayda şehit olan kahraman silah arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet, değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize acil şifalar diliyoruz."

 

Cougar tipi helikopterlerde 4'üncü kaza!

Bingöl'den Tatvan'a gitmek üzere kalkan askeri helikopterin kaza kırıma uğraması sonucu 9 asker şehit oldu 4 asker yaralandı. Kara Kuvvetleri'nde 1996'dan bu yana görev yapan Fransız-Alman ortak tasarımı AS532 Cougar helikopterleri daha önce de kaza yaptı. Bu tip helikopterlerin ülkemizde daha önce karıştığı 3 kazada 28 asker şehit olmuştu. Bugünkü kazayla birlikte bu sayı 37'e yükseldi.

 

Bir doğa ve dağ görseli olabilir

Cougar tipi helikopterlerde 4'üncü kaza!

Bir şunu diyen bir yazı 'TATVAN'DA HELİKOPTER DÜŞTÜ 9 ASKERİMİZ ŞEHİT' görseli olabilir

1997'DE 11 ŞEHİT

 

Cougar helikopterlerin ilk kazası 4 Haziran 1997 tarihinde meydana geldi. Kuzey Irak'taki operasyona katılan askerleri taşıyan helikopter, Zap Bölgesi'nde bölücü terör örgütü tarafından atılan füze ile vuruldu. 11 asker şehit oldu. Envantere yeni giren helikopterlerin füze koruma sistemi olmadığından tüm Cougar tipi bu helikopterler batı bölgelerindeki birliklere devredildi. Ancak, füze koruma sistemlerinin takılmasının ardından Cougar'lar tekrar Güneydoğu'de tekrar görev yapmaya başladı.

 

Bir 2 kişi, açık hava ve yazı görseli olabilir

2003'TE YÜKSEK GERİLİM HATTINA TAKILDI: 4 ŞEHİT, 1 ASKER YARALI

 

İkinci kaza, Isparta'nın Eğirdir İlçesi'nde 29 Nisan 2003'te oldu. Eğitim uçuşundaki AS532 Cougar helikopteri yüksek gerilim hattına takılarak düştü. Kazada 4 asker şehit oldu. Bir asker de ağır yaralandı.

 

2017'DE 13 ŞEHİT

 

Üçüncü kaza 31 Mayıs 2017 yılında meydana geldi. Şırnak'ın Uludere ilçesi Şenoba beldesinden kalkan, içinde biri general üst düzey rütbeli askerlerin de bulunduğu Coogeer tipi helikopter kalkıştan 3 dakika sonra yüksek gerilim hattına takılarak kaza kırıma uğradı. Düşen helikopterde Tümgeneral Aydoğan Aydın ve 2si Albay olmak üzere 13 asker şehit oldu.

 

21 ASKER TAŞIYABİLİYOR

 

Fransa'da imal AS532 tipi helikopterlerden ilk aşamada 1993'te 20 adet alındı.Kara Kuvvetlerine 1996dan itibaren teslim edilmeye başlandı. Bunu 1995teki ikinci alım anlaşması izledi. Ankara'da TAI tesislerinde üretilen 30 adet AS532nin 20si Hava Kuvvetlerine arama kurtarma, kalanlar ise Kara Kuvvetleri hizmetine verildi.

 

Toplam 21 tam teçhizatlı asker taşıyabilen AS532 Cougarlar, 842 kilometre menzile sahip. Saatte 278 kilometre hıza çıkabilen çift motorlu helikopterin uçuş ekibinde iki pilot ve bir teknisyen görev yapıyor.

 

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'Şehit Pllot Komisar Gökhun Mete ALTUNBAS Şehit Pilot Komiser Yardımcısı Samet OSTÜNER Şehit Komiser Yardımcısı Irfan AYDOGAN Şehit Komiser Yardıması Semih GÜZELAY Sehit Uçuş Teknisyeni Polis Memuru Mustafa KESKİN Sehit Polls Memuru Onur Ramazan BAYRAM Şehit Polis Memuru Burak DERYA' görseli olabilir

Son dakika: Tunceli'de helikopter düştü... Kahreden haber: 12 şehit

18.04.2017

Tunceli'den kara haber... Tunceli'nin Pülümür ilçesinden 11.40'da kalkan Emniyet Genel Müdürlüğü'ne ait Sikorsky S-70 Blackhawk tipi helikopter ile Tunceli'deki görev uçuşu sırasında saat 11.50 sıralarında telsiz teması kesildi. İçinde 7 polis, 1 hakim, 1 astsubay ve 3 personel olmak üzere 12 kişinin bulunduğu helikopterin düştüğü belirlendi. Saat 17.00 sıralarında karadan yola çıkan jandarma birliğinin enkaz alanına ulaştığı duyuruldu. DHA'nın son dakika haberine göre helikopterdeki 12 kişi şehit oldu. Olay yerine ulaşan timlerden gelen bilgiyi aktaran İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Timlerimiz helikopterin yere çakıldığını ve ters döndüğünü gördüler. 12 vatan evladımızın hayat belirtileri olup olmadığını kontrol ettiler. Maalesef 12 evladımız hakkın rahmetine kavuşup şehit olmuşlardır" dedi.

 

Tuncelide düşen helikopter kara saplanmış halde bulundu

 

Son dakika: Tunceli'de düşen Sikorsky S-70 tipi Blackhawk helikopterdeki 7 polis, 1 hakim, 1 astsubay ve 3 personel şehit oldu. Helikopterin düştüğü yere en yakın olan Kocatepe Jandarma Karakolundan olay yerine giden 2 askeri timin, enkaza ulaştığı ve helikopterde bulunan 12 kişinin şehit olduğu bilgisini Tunceli Valiliğine bildirildiği öğrenildi. Bölgeden gelen ilk bilgilere göre helikopterin enkazı kara saplanmış şekilde bulundu. Yoğun sis ve kar nedeniyle kara ekiplerinin enkaza ulaşmakta zorluk yaşadığı duyurulmuştu. Pülümür Belediye Müslüm Tosun, "Olay kesinlikle kaza. Sisten ötürü bir kaza, görünen o" dedi.

 

İÇİŞLERİ BAKANI ACI HABERİ VERDİ

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "12 kişilik yolcu artı mürettabatla birlikte saat 11:35 itibariyle Tunceli Pülümür dağ yolundan kalkışını gerçekleştirdi. Ondan önce hem Kartal ve hem Nazımiye’den gerekli personelleri aldı ve Tunceli Pülümür dağ yolundan kalktıktan sonra da 11:43’te kendisiyle tüm irtibatlar kesildi. Yerin Sarıgül köyü etrafında olduğu tespit edildi. 2500 metre yükseklikte gerek hava koşullarının hem kar hem yoğun yağmur hem de ilk önce 1 kilometreden başlayan ve 300 metreye kadar düşen görüş mesafesi darlığı yüzünden helikopterle gidilemedi. 2,5 saatlik tırmanma sonucunda, İl Jandarma Komutanımız Tekin Aktemur, 4 timimiz uçağın enkazına 16:34 sıralarında ulaştılar" diye konuştu. Bakan Soylu, "Helikopterin yere çakıldığını ve ters döndüğünü gördüler. 12 vatan evladımızın hayat belirtileri olup olmadığını kontrol ettiler. Maalesef 12 evladımız hakkın rahmetine kavuşup şehit olmuşlardır" dedi.

 

Son dakika: Tuncelide helikopter düştü... Kahreden haber: 12 şehit

 

GÖRGÜ TANIKLARI ANLATMIŞTI

 

Pülümür Belediye Müslüm Tosun, helikopterin nasıl düştüğünü şöyle aktarmıştı: "Köylüler helikopterin 1-2 sorti yaptığını, sendelediğini ifade ediyorlar. Helikopterin tekrar devam ettiğini, görüş alanının dışına çıktığını söylüyorlar. Köylüler, helikopterin inişe yeltendiğini ve tekrar yükseldiğini anlatıyorlar. Kocatepe köyünün arka kısmı Ovacık ilçesi. Bölge sarp ve kayalık bir alan, halen karla kaplı"

2 helikopter, Tuncelide düşen helikopterin enkazına ulaştı

2 helikopter, Tunceli'de düşen helikopterin enkazına ulaştı

 

NELER YAŞANDI? PÜLÜMÜR'DEN HAVALANDI

 

Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bağlı Diyarbakır’daki Havacılık Şube Müdürlüğü’ne bugün Tunceli’den gelen talebin ardından, saat 11.40 sıralarında kalkan Sikorsky S-70 Blackhawk tipi genel maksat helikopteri, 3 mürettabatıyla ilk olarak Tunceli kent merkezine gitti. Buradan 1 hakimi alan helikopter, daha sonra Nazimiye İlçesi’ne geçti. Buradan komiserlik sınavına girecek polisleri alan helikopter, yine aynı sınava girecek polisleri almak üzere Pülümür İlçesi’ne geçti. Buradan da polisleri alan helikopter, Ovacık İlçesi’nden de polisleri almak üzere saat 11.40’ta, 1 hakim, 1 astsubay ve 7 polisi aldıktan sonra tekrar havalandı.

 

10 DAKİKA SONRA BAĞLANTI KESİLDİ

 

11.40'da kalkan Emniyet Genel Müdürlüğü'ne ait Sikorsky S-70 Blackhawk tipi helikopter ile Tunceli'deki görev uçuşu sırasında saat 11.50 sıralarında telsiz teması kesildi.

 

Son dakika: Tuncelide helikopter düştü... Kahreden haber: 12 şehit

 

Kahreden haber... Kar yağışı ve yoğun sis altında süren çalışmalarda enkaza ulaşıldı. Helikopter kara saplı halde bulundu.

 

7 POLİS, 1 HAKİM, 1 ASTSUBAY, 3 PERSONEL

 

Tunceli ile Ovacık arasında irtibatı kesilen helikopterde 7 polis, 1 hakim, 1 astsubay ve 3 personel olmak üzere 12 kişinin bulunduğu belirtiliyor. Polislerin Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görevli olduğu, hakimin ise referandumda ilçe seçim kurulunda görev yaptığı belirtildi. Helikopteri aramak için irtibatın kesildiği nokta olan Ovacık’ın Çambulak mevkiine, Diyarbakır'dan bir askeri ekip ile 10 kişilik AFAD ekibi gönderildi. Ayrıca Barış Kartalı erken uyarı ve kontrol uçağı da yer tespiti için bölgeye yönlendirildi.

 

HELİKOPTERDEKİLERİN İSİMLERİ

 

Helikopterde, Hakim Onur Alan, Polis memurları Ekrem Dereli, Sadettin Demir, Candaş Kaplan, Mesut Özdemir, Ahmet Cihan Kilci, Hasan Yıldırım, Azam Gündede, Komiser Pilot Abdullah Ortanca, Polis memuru teknisyen Murat Ködük, sözleşmeli pilot Dilaver Karsavuranoğlu’nun olduğu iddia edilmişti.

 

VALİLİK'TEN İLK AÇIKLAMA

 

Helikopterin düştüğü Ovacık'ın Çambulak mevkiinde yoğun sis ve yağmurun olduğu belirtiliyor. Helikopterin düşüşüyle ilgili Tunceli Valiliği'nden yapılan açıklamada kazanın olumsuz hava koşulları nedeniyle meydana geldiğinin değerlendirildiği açıklanmıştı. Açıklamada "18 Nisan 2017 günü saat 11.40 sıralarında Pülümür ilçemizden havalanan Skorsky tipi Polis Helikopterinden kalkışından yaklaşık (10) dakika sonra sinyal alımı kesilmiştir. Söz konusu Helikopterde (7) Polis Memuru (1) hakim, (1) Astsubay ve (3) mürettebat olduğu değerlendirilmektedir. Helikopterin olumsuz hava şartlarından dolayı düştüğü değerlendirilmekte olup, bölgeye çok sayıda arama kurtarma ekibi sevk edilmiş olup gelişmelerden kamuoyuna bilgi verilecektir" denilmişti.

 

YILK 2020 YİNE BENZER SUİKASTLER..

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve yazı görseli olabilir

Van ve Siirt’ten acı haberler! 9 şehidimiz var

Türkiye dün gece ve bu sabah gelen iki acı haberle kahroldu. Van'da keşif görevi yapan uçak Artos Dağı'na düştü. Kazada ikisi pilot, beşi teknik personel yedi emniyet personeli şehit düştü. Diğer acı haber ise Siirt'ten geldi. Terör örgütüne yönelik operasyonda çıkan çatışmada iki Özel Harekat polisi şehit düştü.

Güncellenme: 09:28, 20/07/2020

Haberler

Gündem

 

Van’dan keşif için havalanan Emniyet Genel Müdürlüğü’ne ait uçak görevden dönerken Artos Dağı’na çarptı. Uçakta bulunan ikisi pilot beşi teknik personel yedi emniyet mensubu şehit oldu.

 

Acı olayı sosyal medya hesabından duyuran İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

 

* Van Hakkari Görev uçuşunda bulunan insanlı keşif uçağımız, Maalesef Van Gevaş’ta bulunan Artos Dağı’na çarparak kırıma uğramıştır.

 

* Uçak içersinde 2’si pilot, 5’i teknik personel olmak üzere, toplam 7 Emniyet mensubumuz Şehit oldu. Milletimizin başı sağ olsun…

 

BAKAN SOYLU DETAYLARI AÇIKLADI

 

Kaza bölgesinde incelemelerde bulunmak üzere olayın hemen ardından Van’a giden Bakan Soylu burada yaptığı açıklamada şunları aktardı:

 

* Pazartesi gününden itibaren Van ve Hakkari’de keşif ve gözetleme göreviyle bulunan 2015 model insanlı keşif uçağı olarak envanterimize kayıtlı olan uçağımız 15 Temmuz saat 18.35 sularında yeniden keşif ve gözetleme yapabilme teminen Van Ferit Melen Havalimanı’ndan kalkmıştır.

 

Foto: İHA / 7 emniyet personelinin şehit olduğu EM-809 kuyruk numaralı keşif uçağı.

 

* İçerisinde 2’si pilot arkadaşımız olmak üzere toplam 5 personelle birlikte 7 emniyet mensubumuz bulunmaktaydı. Saat 22.32 sıralarında en son Başkale üzerindeyken kuleyle irtibat sağlandı, dönüşte olduğunu ifade etti.

 

* Sonra 22.45 civarında da hem radar hem de iletişim tespiti tamamen kesildi. Ekiplerimiz Artos Dağı’nın 2 bin 200 rakımına uçağımızın çarparak kırıma uğradığını, 2’si pilot olmak üzere kahraman 7 evladımızı kaybettiğimizi bize bildirdi.

 

 

ENKAZ GENİŞ ALANA YAYILDI

 

Ankara’daki programını keserek uçakla kente gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kaza ile ilgili yaptığı açıklamanın ardından olay yerine hareket etti. Bakan Soylu ile Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Van Emniyet Müdürü Ali Karabağ, Kolordu Komutanı Tümgeneral Hacı İlbey, İl Jandarrma Komutanı Yüksel Yiğit, saat 05.00 sıralarında iki helikopterle, keşif uçağının krırıma uğradığı Gevaş ilçesine giderek enkazın bulunduğu bölgede incelemelerde bulundu.

 

Bakan Soylu, beraberindeki sivil ve askeri yetkililerle birlikte kaza bölgesinde inceleme yapan görevlilerden bilgi aldı. Bu arada kırıma uğrayan keşif uçağının parçalarının geniş bir alana yayıldığı öğrenildi. Bölge güvenlik güçleri tarafından çevrilirken, çevresine kimsenin yaklaşmasına izin verilmedi. Bakan Soylu ve beraberindeki heyet, yetkililerden bilgi aldıktan sonra bölgeden ayrıldı.

 

 

ŞEHİT CENAZELERİ HELİKOPTERLE TAŞINDI

 

Keşif uçağında şehit olan emniyet mensubu 7 personelin cenazeleri, helikopterle olay yerinden alınarak Van’daki hastaneye getirildi.

 

Hastanede işlemlerinin tamamlanmasının ardından şehit polis memurlarının naaşları Van’da düzenlenecek törenin ardından memleketlerine uğurlanacak.

 

BİR ACI HABER DE SİİRT’TEN

 

Siirt’in Pervari ilçesi Doğan köyü bölgesinde de gece saatlerinde terör örgütüne yönelik operasyonda çıkan çatışmada Özel Harekat polisleri Muhammed Demir ve Anıl Kemal Kurtul şehit oldu.

 

Şehit polisler Anıl Kemal Kurtul (29) ve Muhammed Demir‘in (31) acı haberleri Hatay ve Sivas’a düştü.

Van şehitlerinin kimlikleri belli olduVan şehitlerinin kimlikleri belli oldu

Siirt'te iki Özel Harekat Polisi şehit oldu, iki polis de yaralandıSiirt'te iki Özel Harekat Polisi şehit oldu, iki polis de yaralandı

 

 

ETİKETLER : TC’de meydana gelen kazalarla ölen asker polis özel harekat mensubu insanlar Muz cumhuriyetlerinde olmayacak bir soykırıma uğruyorlar..
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA