AKP TARIMIN YANI SIRA YER ALTI SULARIMIZI DA KATAR’A SATMIŞ..

2021 İTİBARI İLE ÜLKEMİZ İÇLER ACISI BİR DURUMDA.. 'Yeraltı sularının yönetimini Katar'a vermek ne demek' diye soran Vatandaşa Erdoğan'a hakaretten ifadeye çağrıldığı ortaya çıktı.
Bu haber 2021-02-22 21:32:36 eklenmiş ve 357 kez görüntülenmiştir.

 

AKP TARIMIN YANI SIRA YER ALTI SULARIMIZI DA KATAR’A  SATMIŞ..

 

2021 İTİBARI İLE ÜLKEMİZ İÇLER ACISI BİR DURUMDA.. 'Yeraltı sularının yönetimini Katar'a vermek ne demek' diye soran  Vatandaşa  Erdoğan'a hakaretten ifadeye çağrıldığı ortaya çıktı. Ülkemizin yer altı-üstü madenlerimnin yanı sıra, tarımının yabancı şirketlere tahsis edilmeside yetmemiş; akpnin  Yer altı Kaynak Sularımızın yönetimini de Katar’a verildiği konuşuluyor..

 

Yer altı-üstü madenleri yabancılara peşkeş çekilen, tarımı bitirilen, gıda-tarım ve kaynak sularının yönetiminin yabancılara peşkeş çekilen bir ülke nasıl bizim ülkemiz olur..

 

Şimdi bu gerçekler ışığında 80-90 milyon vatandaş kendisine şu soruyu sormalı yer altı üstü madenleriyle, tarımıyla kaynak suları ile yabancılara peşkeş çekilen bir ülke bizim ülkemiz olabilir mi..  Her zaman ifade ettiğimiz gibi vtandaş yüzyıllık bu tc diktatörlüğünü yıkıp ırk-dil-din-mezhep üstü bir rejime çevirmedikçe.. Şimdiden başlayarak ülkemiz kaynaklarıyla coğrafyasıyla madenleriyle suyuyla ovalarıyla satılıyor..  Yani yakın bir gelecekte bizimdir diyebileceğimiz bir ülkemiz artık yok..

 

TBMM DE VEKİL DEĞİL BİRKAÇ İSTİSNA DIŞINDA 550 AĞAÇ VAR

 

'Yeraltı sularının yönetimini Katar'a vermek ne demek' diyen soran yurttaşa Erdoğan'a hakaretten ifadeye çağrılması ülkemizin içine düştüğü durumun ana fotoğrafı..

Aydın’da hayvancılıkla geçinen Tahir Yıldırım, sosyal medya hesabından yeraltı suları yönetiminin Katar'a verilmesini eleştirdiği için "Cumhurbaşkanına hakaret" gerekçesiyle ifadeye çağrıldı.

 

Türkiye'nin su yönetiminin Katar'a ihale edilmesini sosyal medya hesabından 1 Aralık günü yaptığı paylaşım ile eleştiren Yıldırım, “Ne demek oluyor arkadaşlar yeraltı sularının yönetimini Katar'la yapmak. Bizim seçtiklerimiz vekiller özellikle Rıza Posacı ve Metin Yavuz’a sormak istiyorum ne demek bu? Bizim yeraltı sularımız Almanya’nın Woswagen'i, Fransa’nın Reno’su değil, canımız, hayatımız, namusumuz bu böyle biline” dedi.

 

AKP Aydın milletvekillerine 'Ne demek bu' diye sorması üzerine AKP yöneticisinin "Cumhurbaşkanına hakaret" suçlamasıyla şikayette bulunduğu Yıldırım, ilçe emniyetinden aranarak karakola çağrılması üzerine ifade vermiş.. İfadesinde ülkenin yer altı-üstü madenleri ile, tarımı ve suyu ile satıldığını vatandaş uyanmasa akpnin sattığı ülkesini geri almasa.. bizimdir diyebileceğimiz bir ülkemizin kalmadığını söylemiş..

Zaten akp vatandaş kendisini sorgulamasın diye şu anda edirneden ardahana arazisi evi barkı hayvanlarıyla bütün vatandaşları bankalar ve ajan hukuk büroları ile hacz etmiştir.. Bahçeli de byu satışı gizlemek için milli yerli lafları ile yeri göğü inletmekte..

Muhalefet için ise sorun yok Türkiyeyi bir an önce Siyonist –terörist israile teslim etmek için birbirileriyle yarışıyorlar..

Ülkemizde 80-90 milyon vatandaş devrim gibi bir çıkış yaparak bu komedenyeleri bitirmese.. Bu rejmi değiştirmese.. Bu yüzyıldan itibaren artık bizimdir diyebileceğimiz bir ülkemiz kalmadı. Türkiyeyi böldürtmeyiz numaraları ile vatandaşı kandıranlar ülkeyi içindeki 80 milyon vatandaşla toprağı tarımı suyu madenleri ile çoktan satmışlar bile..

Tarımı ve üretimi bitirilmiş sürekli ithalata bağlı açık üstüne açık veren ülkemizde ne enflasyon düşer, nede dolar.. Gittikçe dahada batıyoruz..

Türkiyenin önünde tek çıkış var iktidar muhalefetiyle bu komedi siyaseti ve düzeni biran önce yıkıp ırk-dil-din-mezhep üstü yeni bir rejime geçiş yapılmasa, satılan ülkemizi satılan maddi-manevi değerleriyle geri almasak..  bizimdir diyabileceğimiz bir ülkemiz artık yok..

 

 

ETİKETLER : 2021 İTİBARI İLE ÜLKEMİZ İÇLER ACISI BİR DURUMDA.. 'Yeraltı sularının yönetimini Katar'a vermek ne demek' diye soran Vatandaşa Erdoğan'a hakaretten ifadeye çağrıldığı ortaya çıktı.
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA