BİDEN, ERDOĞAN YERİNE ROJAVALI MAZLUM’U ARADI..

BİDEN, ERDOĞAN YERİNE ROJAVALI MAZLUM’U ARADI..
Bu haber 2021-02-21 19:38:12 eklenmiş ve 236 kez görüntülenmiştir.

 

BİDEN,  ERDOĞAN YERİNE ROJAVALI MAZLUM’U ARADI..

 

 Ahmet Takan, Korkusuz'daki bugünkü köşe yazısında ABD Başkanı Biden ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ilişkin dikkat çeken yazı kaleme aldı. Biden Erdoğan yerine Mazlum Kobaniyi aradığı işlenmiş..

 

Ahmet Takan, Korkusuz'daki bugünkü yazısında Cumhur İttifakının yaptığı ' yeni anayasa' çıkışına yer verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'yeni anayasa' çıkışındaki amacın, ABD Başkanı Biden ile ilişki kurmak olduğunu iddia eden Ahmet Takan, dikkat çeken bir olayı köşesinde paylaştı.

 

"HABER SARAYI ÇILDIRTIYOR"

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın, yeni  ABD Başkanı Biden'dan telefon beklediğini belirten Ahmet Takan, "Erdoğan, Biden’dan telefon bekliyor. Vee, saraya ulaşan, 'Biden ocak ayında, annesi ölen terörist Mazlum Kobani’yi telefonla aradı ve başsağlığı diledi' haberi sarayı çıldırtıyor." diyerek çok konuşulacak bir iddia ortaya attı.

İşte, Ahmet Takan'ın dikkat çeken o yazısı;

 

Diğer cepheden bakıldığında da, Erdoğan top çeviriyor. Esas hedefi, en azından mart- nisan aylarına kadar süre kazanabilmek. Hâlâ, ABD’nin yeni Başkanı Biden ile istediği diyaloğu kuramadı ve kanallara ulaşamadı. Bakmayın siz, İbrahim Kalın’ın, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Sullivan ile yaptığı telefon görüşmesine… İçeriği boş!.. Erdoğan, Biden’dan telefon bekliyor. Vee, saraya ulaşan, “Biden ocak ayında, annesi ölen terörist Mazlum Kobani’yi telefonla aradı ve başsağlığı diledi” haberi sarayı çıldırtıyor.

Tayyip Erdoğan, “Yeni anayasa” tartışmalarını bir süre daha gündemde tutarak hem ABD’nin yeni yönetiminin kendisine karşı yöneleceği her türlü tavrı görmek için süre kazanır hem de ortağı MHP’den gelecek beklenmedik çıkışları önleyebilmek için topu çevirir. Ya sonra?.. Çıkabilecek olası sonuçlara göre, farklı denklemler kurulup senaryolar yazılıyor. Onlardan bahsetmek için henüz vakit erken. Bir de, bazıları, sizleri ve bizleri rahatsız edecek türden!..

Kaynak  - Milli Gazete

 

ETİKETLER : BİDEN ERDOĞAN YERİNE ROJAVALI MAZLUM’U ARADI..
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA