KURDİSTANDA, TC-PKK OPERASYONLARINDA 100 YAKIN İNSAN İMHA EDİLDİ..

TC’nin PKK’ya yönelik Gare Operasyonunda PKK nın elinde bulunan esir asker ve polislerinDE öldürüldüğünün anlaşıldmasıyla son operasyonda terörist-terörist olmayan 100 e yakın insan öldürüldü..
Bu haber 2021-02-14 17:50:03 eklenmiş ve 586 kez görüntülenmiştir.

 

KURDİSTANDA, TC-PKK OPERASYONLARINDA 100 YAKIN İNSAN İMHA EDİLDİ..

 

TC’nin PKK’ya yönelik Gare Operasyonunda PKK nın elinde bulunan esir asker ve polislerinDE öldürüldüğünün anlaşıldmasıyla son operasyonda terörist-terörist olmayan 100 e yakın insan öldürüldü..  

 

TC, yıllardır PKK nın elinde esir olan ve kurtarılmaları için pek birşeyin yapılmadığı polis-asker esirleri sivil vatandaşlar diye lanse ederken.. PKK kanadında yapılan açıklamada  bunların Mağara saldırısında TC –TSK askerleri tarafından katl etdildiği söylenirken, TC ise PKK elinde bulunan esir polis ve askerleri PKK 13 sivil vatandaşı daha katl etdi şeklinde açıklama yaparak duyurdu..

 

Yani operasyonda 40-50 terörist 20- 30 da asker-polis tc vatandaşı ile Gare de TC-PKK –devlet-örgüt oyunlarında yine 100 yakın bu coğrafyanın çocukları Devlet-örgüt oyunları  ile imha edildiler..

 

100 YILDIR DEVLETLER -ÖRGÜTLER ELİYLE BÜYÜK İSRAİL PROJESİ KAPSAMINDA ANDAOLU –MEZOPOTAMYA HALKLARI  FİLİSTTİNDEN RUSYANIN-ASYANIN  DERİNLİKLERİNE YOK  EDİLİYORLAR..

 

Terör ordu örgüt ve lejyonlarının ana amacı hedefi gayesi belli.. Ellerine kim silah –para ve plan verirse onlar için savaşan lejyonerler..

Ama İran ve TC gibi bölgenin iki büyük devleti, vatandaşları için ha bire ölürüm marşları ile, ırk-ırkçılık, yeri geldiğinde din-mezhep gazları ile büyük israil projesine izin vermeyecekleri yönündeki sahte beyanalrı hiçbir zaman terörü bitirmek için gerçek bir strateji belirlemediler..

İRAN ve TC Yİ BAZ ALIRSAK KURDİSTAN ÜZERİNDEKİ ULUS DEVLETLERİN TERÖRÜ BİTİRME BİR YANA BÜTÜN HALKLARI TERÖRİZE EDİP BİTİRDİKLERİ GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKMAKTADIR..

 

Büyük israil projesi gerçek mi gerçek, bu proje kapsamında Fil,istinden afganistana bütün halklar çökertiliyormu, çökertilyor.. Peki bu çökertmeye karşı iran ve tc nin ortak bir girişimi var mı yok..

 

Sahte birer devlet olan ırak-syria yı saymasak, 20-21. yüzyıl boyunca.. İran-Türkiye aralarındaki sahte suni sınırları, ırk-dil-din-mezhep sınırlarını  kaldırma yönünde tek bir adım atmadılar..

 

Fars-Kurd-Turk-Arap-Azeri-Ermeni-Gurci, Özbek, Peştun..  birbirine akraba halkların ortak coğrafyası olan bu topraklarda yüzyıl boyunca ne iran nede tc rejmi ırk-dil-din-mezhep üstü bir siyasal birlik için bir tek kez bile bir araya gelmediler.. Bu sahte siyonist rejimler sadece Kurdler başta olmak üzere bölge halklarını-vatandaşları düşürmek için sürekli oyun üstüne oyun kurguladılar..

 

Yani özetle tc rejimide iran rejmide terör lejyonları da büyük israsil projesine çalışıyorlar. Filistinden afganistana bölgenin bütün halkları da soykırıma açık av hayvanları konumuna çekilmiş bulunmaktadırlar..

 

Filistinden Afganistana halklar tabi oldukları faşist ulus devletleri yerle yeksan edecek bütün Ortadoğuyu kapsayacak siyasal bir birlik, ırk-dil-din-mezhep üstü bir federasyona kaymasalar.. 21. Yüzyıl büyük israil projesi kapsamında faşist ulus devlet ve terör lejyonları eliyle bu devasa coğrafyadaki halkların Rusya Federasyonu halkları da dahil olmak üzere tarihten silinmeleriyle son bulacaktır..

 

Halklar bu ölümcül soykırım tuzağından çıkmak istiyorlarsa ırk-dil-din-mezhep üstü bir siyasal birlik ve siyonist-terörist israili ortadoğudan söküp atmanın dışında başka bir çıkışın olmadığını görmek zorundadırlar..

 

Yani sonuç olarak ortadoğudaki rejimlerle örgütler büyük israil projesinin piyonları. Bölgenin bütün halkları yok edilene kadar da bu proje durmayacaktır.. Yani halklar bir an önce farslık-türklük-kürtlük, rum-rusluk modundan çıkıp siyonist büyük israil projesini tersine çevirecek bir stratejiyle hareket edilmedikçe filistinden rusyaya  tüm halklar siyonist soykırımcılığın bugün olduğu gibi yarın da kurbanı olmaya devam edeceklerdir.. Ve terör lejyonları azlamayacak giderek daha da artacaklardır..

 

Şimdi filistinden afganistan rusya derinliklerine 2-3 milyar insan rusya,  tc ve iranı mercek altına alarak şu soruyu sormalı.. neden 100 yıldır siyonist-soykırımcı büyük israil projesine karşın sonuç getirecek ortak birtek adım atmıyorsunuz.. sizler kime hizmet ediyorsunuz.. 2-3 milyar insan tabi oldukları ulus devletleri ve politiklarını çözemeseseler.. Görünen köy klavuz istemez.. Filistinden Asya derinliklerine Soykırım ve kölelik tümünün tek kaderi olacaktır.. covit en az 5-10 yıl bizi kırpacak ardından 2.bir virüs saldırısı yada benzeri bir saldırıda hiçbir halk kurtulmayacaktır.. Çünkü bizler farslık türklük rusluk kurdluk yemleri ile faşist ulusdevletler tarafdından zehirlenirken..  bilimde düşüncede geri kalırken.. siyonistler bütün halkları yok edecek virüsler bilinen-bilinmeyen silahları üzerine 24 saat ara vermeden labratuvarlarında çalışmaktadırlar.. 100 yıldır siyonistlerin alana döşedikleri faşist ulus devletlerin kurdleri neden tarihten silmeye çalıştıklarını anlayabildiniz mi.. Anlamasanız bir sabah uyandığınızda kurdler gibi eviniz toprağınız adınız kimliğiniz olmayacak yada bir virüsle bütün halklar ulus devlet eliyle daldıkları uykudan uyanmadan toptan haledilmiş olacaklardır..

 

Hal bu iken simdi devletle terör orgütü birbirlerine karşı nasıl kahramanca savaştıklarını ve birbirlerini peşiran ettiklerini kin vb duygularla tavan yaptırırlarken.. Örgüt devletlerin tepesindeki siyon çetler ise halkların kanları üzerinden yine kasalarına altın ve dolar doldurmaya devam edecekler..

 

 

GARE OPERASYONUNDA ÖLDÜRÜLEN ASKER ve POLİSLER..

 

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Kürdistan Bölgesi toprakları içerisindeki Gare Dağı bölgesinde 10-14 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirdiği “Pençe Kartal-2” adlı operasyonda, daha önce PKK tarafından çeşitli tarihlerde ve çeşitli bölgelerde esir alınan 13 asker ve polisin öldürüldüğü açıklanmıştı. Öldürülen asker ve polislerin isimleri şu şekilde:

 

13 Ağustos'ta Diyarbakır Bingöl karayolunda alıkonulan Uzman Çavuş Hüseyin Sarı

 

28 Temmuz 2015'te alıkonulan Urfa İl Emniyette görevli polis memuru Sedat Yabalak

 

18 Eylül'de Tunceli Erzincan yolunda alıkonulan Astsubay Çavuş Semih Özbey

 

2 Ekim 2015 tarihinde Ağrı'daki birliğine katılmak için yola çıkan ve Dersim-Pülümür karayolunda alıkonulan Osmaniye nüfusuna kayıtlı tankçı er Adil Kabaklı

 

24 Temmuz 2016'da Lice'de alıkonulan Mardin nüfusuna kayıtlı İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Vedat Kaya

 

15 Ağustos 2015 tarihinde Diyarbakır karayolunda alıkonulan Jandarma Er Süleyman Sungur

 

21 Eylül 2016'da Hakkari'de alıkonulan Uzman Erbaş Mevlüt Kahveci

 

2 Ekim 2015'te Dersim’de alıkonulan topçu er Müslim Altıntaş

 

Adıyaman nüfusuna kayıtlı Aydın Köse

 

Samsun nüfusuna kayıtlı Muhammet Salih Kanca

 

Malatya Valisi Aydın Baruş, Gare’deki operasyon esnasında öldürülen 10 asker ve polisin kimlik bilgilerinin tespit edildiğini, 3 kişi için de tespit çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.

 

Malatya Valisi Aydın Baruş, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, öldürülen 10 kişinin kimliğinin tespit edildiğini, 3 kişinin ise kimlik belirleme çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.

 

MSB’den açıklama

 

Türkiye Milli Savunma Bakanlığı, operasyon devam ederken, yoğun çatışmaların yaşandığı esnada kontrol altına alınan mağarada yapılan aramalarda PKK tarafından alıkonulan 13 kişinin naaşlarına ulaşıldığını açıkladı.

 

Açıklamada, “Yapılan ilk incelemede masum ve silahsız vatandaşlarımızdan birinin omuzundan, diğer 12 vatandaşımızın başlarından vurularak şehit edildikleri tespit edilmiştir” denildi.

 

PKK’den açıklama

 

PKK’nin askeri kanadı HPG ise alıkonulan asker ve polislerin kendileri tarafından öldürülmediğini savundu.

 

Halk Savunma Merkezi adına yapılan açıklamada, “Üç gün boyunca gelişen ağır bombardımanlar, kamp dışında ve içinde gelişen yoğun çatışmalar elimizde esir olarak bulunan MİT mensubu, asker ve polislerin bir kısmının yaşamını yitirmesine yol açmıştır. Bu kampa yapılacak bu kadar saldırı sonucunda hiç kimsenin oradan sağ olarak kurtulamayacağı gerçeği en sıradan askeri bilgiye sahip bir kişi tarafından dahi bilinebilecek bir husus olmasına rağmen, bu kampa dönük yapılan saldırı hiçbir biçimde onların kurtarılmasına dönük olmayıp tamamen imha edilmeleri amaçlanarak yapılmıştır” denildi.

ETİKETLER : TC yıllardır PKK nın elinde esir olan ve kurtarılmaları için pek birşeyin yapılmadığı polis-asker esirleri sivil vatandaşlar diye lanse ederken.. PKK kanadında yapılan açıklamada bunların Mağara saldırısında TC –TSK askerle
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA