İSTANBUL’DA KÜÇÜK ÇOCUKLARINI KOMŞUYA BIRAKARAK İNTİHAR ETTİLER..

İstanbul Zeytinburnu'nda İkamet eden Batman’lı Bir Aile henüz 1,5 yaşlarında çocuklarını komşuya bırakarak intihar ettiler..
Bu haber 2021-02-13 21:32:49 eklenmiş ve 548 kez görüntülenmiştir.

 

İSTANBUL’DA KÜÇÜK ÇOCUKLARINI  KOMŞUYA BIRAKARAK İNTİHAR ETTİLER..

 

İstanbul Zeytinburnu'nda İkamet eden Batman’lı Bir Aile henüz 1,5 yaşlarında çocuklarını komşuya bırakarak intihar ettiler..

Çocuklarını geri almak için gelmeyen aileye ulaşmak için yapılan aramalar sonucu genç anne ve babanın  intihar ettiği ortaya çıktı..

Zeytinburnu'nda oturan Elvan Demir, dün akşam saatlerinde ablasına uğrayarak, eşi Enver Demir'in rahatsız olduğunu, bu nedenle hastaneye gideceklerini söyleyerek 1,5 yaşındaki kızını emanet etti.

 

Ancak gecenin ilerleyen saatlerine rağmen kız kardeşinden haber alamayan ve telefonlarına cevap alamayan ablası, ağlamaya başlayan çocuğu da yanına alarak kardeşinin evine gitti. Ancak kapı açılmadı. Çocuğu komşulara bırakarak arayışını sürdüren aile, nihayetinde ev sahibinden aldıkları anahtarla eve girdiklerinde karı-kocayı ölmüş halde buldu. Yapılan ilk incelemelerde intihar ettikleri sonucuna varılan genç karı-koca toprağa verilmek üzere memleketleri Batman'a uğurlandı..

 

SİYONİST TC  REJİMİ  İNSANI YOK EDEN BU KOŞULLARI 200 YILDIR SİNSİCE DÖŞÜYOR..

 

Bugün ülkemizde yaşananların temelleri Osmanlının son yüzyıllarında atıldı.. TC rejminin günümüzde  intihar, yokluk, yoksulluk-yolsuzluk.. Kısacası her alanda vatandaşa soykırım olarak dönen koşullar çok ince metotlarla döşendi..

19-20. yüzyılda insanlar Ortadoğu-Anadolu-Mezopotamya’da (Osmanlı)  ırk-dil-din-mezhep modlarına çekilerek İmparatrorluk yıkılırken.. Asya Kıtasında ise halklar arasında düzeni sağlayan çarlık siyonist izimlerle yerle bir edildi..

Ve 200 yıldır Asyadan Afrikaya  dünya halkları Büyük İsrail Projesi için soykırıma açık kurbanlık  koyun sürülerine dönüştürüldüler..

 

Ülkemizi tc rejmi ile ele geçiren siyonist çeteler, sahte bir türk ırkı ve ırkçılık üzerine kurulan-kurgulanan TC rejmi ile bilimi, özgür iradeyi, insanın düşünmesini, geleceğini programlamasını binbir diktaöryel yöntemle, binbir siyonist soykırım operasyonu ile  yok ettiler..

Büyük İsrail Projesi kapsamında yok edilmesi gereken Kurdler ve Kürdistanda insanların düşünmesi, ana dillerini konuşmaları bile yasaklandı..

 

 

Yetmedi siyonist tc rejmine birde pkk-iş-it vb. terör lejyonları ile Kurdleri sardılar.. Halk cahil kaldı, halk çaresiz kaldı, halk sürekli tc gibi faşist ulus devletlerle  terör lejyonları kıskacında nefes alamaz hale çekildi.. Dolayısıyla halk üretimnden bilgiden yoksul-yoksun bırakılarak 80-90 milyon vatandaşa cahillik ve fakirlik yok edilme bilinçli olarak tc rejmi tarafından halka kader olarak dayatıldı..

 

Ve geçen yıl İzmir depreminde katledilen.. teog 1. Olan Dersimli Baran gibi  bu ülkenin önünü açacak çocukları çarık-çürük binalara dodurup yok eden rejim.. (TC Dersimli Baranı da şeytanın aklına gelmeyecek şekilde katletdi tıklayınız..)  Batmanlı Aile gibi.. Çıkış bulamayan, dayatılan kahpe yaşama direnemeyen insanlar .. İçinde yaşadıkları rejmi çözemediklerinden rejmin yok olmalarını istediği gibi intihar ediyorlar..

 

Kürtler asil insanlardır.. Nice, nicesi aç-susuz günlerce ayalarca zorda.. çırpınırken.. Etrafına belli etmemek için dertlerini hep içine atar-gömerler.. Rejmin poşet- çanta ile dilençiye çevirdiği düşürdüğü bitirdiği vatandaşı gördükçe kahrolmaktadırlar..

 

EGE-İÇ ANADOLU.. HALKA AİT NE VARSA HALKTAN ALINIYOR.. EVİNDEN ARSASINA TARLASINA HAYVANINA VATANDAŞ HER ALANDA HACİZ EDİLEN BİR MALA DÖNÜŞTÜRÜLDÜ..

 

Kürtlerin-Kurdistanın ablukaya alınması soykırıma uğratılması sahte suni sınırlarla üzerinde sahte suni devletlerin kurulması en çok türkleri vurdu.. Artık İç anadoluda egede marmarada nerdeyse evine haciz gidemeyen tek bir türk aile kalmadı.. Ardahandan Edirneye vatandaş açlık-yoksulluk-yolsuzluk-sefalet girdaplarında can çekişirken, vatandaş bitirilirken.. Rejim hala siyonist büyük israil projesi kapsamında arap sevicilik türk-turancılık oyunları ile, milli-yerli ayak oyunları ile  vatandaşı avlamaya devam ediyor..

 

Günümüzde günlük  yaşamını idame ettirmek için evini, tarlasını, arazisini.. sahip olduğu herşeyi üç kuruşa satmak için vatandaş ülke genelinde hazır bir sürü haline getirlidiği gibi tc rejminin  yüzyıldır darbe üstüne darbe vurması sonucu toplum –vatandaş düşünemez bir boyuta da çekilmiş bulunmaktadır..

 

Ve edirneden ardahana tc rejmi siyonist banka oyunları ile 80 milyonu vatandaşın yanı sıra hayvanlarını arazilerini evlerini.. de hacz ederek kitlemiş bulunmaktadır.. Ama bu siyonist soykırımcı plan ve projeler iktidar ve muhalefetin gündeminde yoktur.. Yukarda rejim kaynaklı ölümcül gerçekler asla halka taşınmaz. Onlar suni gündemlerle vatandaşı iyice yok edene kadar kürtçülük-türkçülük-dincilik-sağcılık-solculuk oyunları ile vatandaşı kandırmaya ve avlamaya devam edecekler..

 

 

 

"UFACIK ÇOCUĞA MI YANALIM, GÖÇÜP GİDEN GENCECİK İNSANLARA MI?"

 

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da intihar ile ilgili sosyal medya hesabından "Yoksulluk, açlık yok diyenler! Bugün İstanbul’da Zeytinburnu ilçemizde 25’li yaşlarda karı-koca ekonomik sıkıntılarından dolayı küçük çocuklarını komşuya bırakarak intihar etti, cenazeleri Batman’a yola çıktı. Ufacık çocuğa mı yanalım, göçüp giden gencecik insanlara mı?" paylaşımında bulundu.

Kaftancıoğlu'nun intihar ettikleri belirtilen anne ve babanın yaşadıkları binaya taziyeye gitmek istediği ancak binada kimsenin kalmadığı, akrabaların da Batman'a gittiği öğrenildi.

 

Şimdi kaftancıoğlu batmanlı ailenin yok oluşunun vatandaşın düşürülmesinin en büyük projelerinin 1. Sinin chp olduğunu halka açıklayabilirmi.. Yani tc siyaseti iktidarı ve muhalefeti ile bizi kandırmaya ve kullanmaya devam edecekler..

 

Bu yüzyılın, 21. yüzyılın yarısına varmadan; bu yüzyıl bitmeden siyonist tc projesini sahiplerine yedirmesek.. ne bize ait bir yaşamımız, nede bize ait bir ülkemiz kalmayacağı gib 80-90 milyon vatandaş olarakta  bizi tarihten siliyorlar.. Uyanıp tcyi yıkmassak tc hepimizi 7 sülalemizle gömmektedir..

 

ETİKETLER : İstanbul Zeytinburnu'nda İkamet eden Batman’lı Bir Aile henüz 1 5 yaşlarında çocuklarını komşuya bırakarak intihar ettiler..
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA