HEPİMİZİ DİRİ-DİRİ GÖMÜYORLAR..

Hayatımız rejim tarafından baştan sona öyle büyük yalan-dolanlarla, tuzaklarla sarılmışki.. Bu sarılma hepimizi diri-diri yok ediyor, diri-diri gömüyor..
Bu haber 2021-02-10 11:48:01 eklenmiş ve 506 kez görüntülenmiştir.

 

HEPİMİZİ DİRİ-DİRİ GÖMÜYORLAR..

 

Esenyurtta yürürken kazanın asla olmayacağı bir noktada bir arabanın çarpması ile yere yığılırken.. Ne kadar zavallı ve çaresiz bir toplum ve insanlara dönüştüğümüzü.. 80-90 milyonun nasıl diri-diri gömüldüğünü bir kez daha gördüm.. (x1)

 

Hayatımız rejim tarafından baştan sona öyle büyük yalan-dolanlarla, tuzaklarla sarılmışki.. Bu sarılma hepimizi diri-diri yok ediyor, diri-diri gömüyor.. Özelde yaşadığımız ülkede bize dayatılan soykırımcı-yok edici yaşam COVİT-19 la artık bütün insanlığına da dayatılmıştır..

 

Kapitalizmin son 200 yılda kar amaçlı kurduğu düzenden dünyaya saldığı, atıklar karbon gazları dünyayı da atmosferi de yok etdi, iklim başta olmak üzere tüm doğal dengeyi yerle bir etdi.. Kapitalizmin buradaki kar marjının tümünü alıp bu yıkıcı etkiye yok etmek için kullansanız dahi dünyamıza verilen zararın binde biri geri döndürülemez bir noktaya çekilmiş bulunmaktadır..

 

Yani birileri kasasına para aktarırken iki şey yaptılar hem insanı hemde dünyayı yok ettiler.. Dünyayı satsan da bu yıkcı etki geri dönülemez bir şekilde dünyaya darbe vurdu.. Soykırıma uğratılan bilge Kızılderili “beyaz adam kuşun kurdun doğanın.. önemini kavradığında iş işten çoktan geçmiş olacaktır” dediğinde işine gelmediğinden bu sözler insanlığın ortak vicdanında karşılık bulmamıştı..

 

Mevcut kapital düzen-ekonomik düzen insan başta olmak üzere canlı yaşamı yok ederken asıl darbeyi de insanı düşünemyen bir mala dönüştürerek tüketime endeksli bir obez köle yaparak  insan soyunun varlığını tehlikeye atmış bulunmaktadır.. Küresel soytarıların dolar çetesi kendilerini devletlerin yerine koyup para basıp dünya devlet ve halklarını esir alırken.. Kennedey gibi bu küresel çeteleri deşifre edenler ise anında imha edildiler.. Dolarınız varsa size birmok olmaz anlayışı ile de milyarlarca harcanmaya hazır bir sürü oluşturdular..

 

Ve labratuar üretimi tek bir virüsle insan soyunun ne kadar düşmüş-düşürülmüş yok olmaya hazır bir sürü olduğu net ortaya çıktı.. Asıl yok oluş bu yüzyılla bu yüzyılı takip eden 22. Yüzyılda olacak.. İçine girdiğimiz  yüzyıl iklim değişikliği virüs vb. saldırılarla hergeçen gün giderek büyüyecek.. Hergün artık doğal afetlerle uyanıp kalkıyoruz.. Bunlar daha iyi günlerimiz. İklim değişiklikleri nedeniyle şehirler sular altında kalma başta olmak üzere, kuraklıklar, dondorucu soğuklar.. depremler, tsunamiler.. afet üstüne afetler giderek tüm dünyayı saracak..

 

KÜRESELCİLERİN ÇOCUKLARI KÜRESELCİLERİN KELLELERİNİ KESECEKLER..

İnsanlık çökerken, dünya yok olurken.. Bu yok edişi bilimi, siyaseti, devleti, bilgiyi, dini, aileyi .. ele geçiren; dünya savaşlarını çıkaran, insanlığı dilediği gibi dizayn eden küresel ilaç, gıda, genom, silah, bilişim firmaları dolar çeteleri baş rolu oynarken.. Bunlar en çok kendi yakın ve çocuklarını da süslü masallarla ve yalanlarla kandırıp kullanmaktadırlar..

 

Şimdi 21. Ve 22. Yüzyıl Covit-19 la canlı yaşamı kırılması gereken gereksiz insan soyunu ablukaya alırken.. Zaman ilerledikçe asıl yıkım iklim değişikliği, doğal afetlerle virüslerle gelecek.. Covit vb. virüsler hayatlarımızdan çıkmayacak, daha da aratacak.. dünya gümleyecek..  Bu iki yüzyıl içinde şehirler, ülkeler kıtalar.. yok olacak.. Afetler birbirini izleyecek.. Yüzyıllardır kar ve egosunu tatmin için çevresini sürekli kandıran küresel soytarılar ve firmaları insanlığın ortak kadrajına girdikleri gibi..  Giderek  kendi çocuklarının kadrajına da girecekler.. 

 

Dünyayı kendilerine hapishane ve mezara çeviren küresel soykırımcı siyonist soytarılar insanlıktan kurtulsalar dahi çocuklarından kurtulmayacaklardır.. Kapitalizm kar hırsı ve egosu için harcadığı eforun binde birini yaşadığı dünya için harcasaydı..

 

İnsanlık saçma sapan ırk-dil-din-mezhep .. savaşları yerine uzayda kolonileşmeye odaklanmış olacaktı.. Dünya yok olurken.. İnsanlık çıkış için alternatiflere sahip olacaktı.. İşte küresel soykırımcı soytarılar yalan dolanları ile kendi çocukları başta olmak üzere tüm insanlığın 200-300 yılını çalarak, dünyayı insan soyu için çıkılmaz bir hapishane ve mezarlığa çevirdiler..

 

Çocuklar,  yok edilen, kendileri için hapishane ve mezara çevrilen bir dünya gerçeğini gördükçe, evebeynlerinin ne kadar alçak birer kişilik olduklarını, kendi egosunu yaşatmak için çocuğunu-aile-akrabasını dahi ustaca kullanan bu büyük kavatları kör bıçaklarla lime-lime etmeye çalışacaklar.. Çünkü bu kör iflah olmaz düşük kişilikli siyonist sergerde bu haliyle uzaya açılsa dahi dünyaya dayattığı yok oluşu bu sefer tüm uzaya dayatacaktır..

 

Özetle  küresel soykırımcı-gaspçı soytarı-sergerdeler devletten bireye insanı, özgür düşünceyi, bilimi, dini..ablukaya alıp insanı haps ederken özünde kendini de haps ettiğini de görmektedir. Ama o iflah olmaz egosu ailesinden başlayarak tüm insanlığı yok edecek derecede azdığından sürekli yalan üreterek egosunu yaşatmak için gerkirse nükleer silah bile kullanabilmekte, günümüzde gıdadan genoma virüse savaşı dahada büyüttüp tüm canlı yaşamı yok etme moduna çekerken.. Dünyamızda geri dönüşü olmayan bir yok olma sürecine girmiş bulunmaktadır..

 

 

Kutsal devlet yalan dolanı ile insan soyunu kurbanlık ineğe çevirdiler..

 

Küresel soykırımcı soytarılar yukarda vurguladığımız oyunlarını icra etmek için ulus devlet faşizmini kullanırlar.. Ortadoğu Asya Afrika halklarını düşürürken terörist-siyonist  TC ve İsraili Rejimleri başta omak üzere tüm uyduruk devletler.. Amerika kıtası için abd vb. kullanırlar.. Yani bizim diye bize yutturulmaya çalışılan devlet aygıtı siyonist soytarıların aslında bizi geleceğimizi yok ettiği aygıtın ta kendisidir..

 

Şimdi küresel soytarıları bir kenara bırakalım.. Bu soytarıların alana döşediği Faşist ulus devletlere yada ulus devlete bakalım.. Siyonist- kapitalin ardından insanlığı yok eden  2.gerçek devlet olayının ta kendisidir..

 

Yüzyıllardır ırk-dil-din-mezhep-ideoloji üzerinden  insan soyunu birbiriyle çatıştıran, insanın elinden düşünme kabiliyetini alan  devlet erki nasılki misyonerler afrika yada geri kalmış bir kıtaya girdiğinde kıtanın her şeyini alıp onlara kuru bir incil bırakıyorsa..

 

Kutsal devlet olayıda halk kitlelerini vatandaşları yalan-dolanlarla kandırıp kullanarak insanlığın geleceği düşünmesini ve programlanmasını önlediler..

 

Örneğin içinde yaşadığımız siyonist ingiliz projesi TC rejmi öyle süslü ve büyük yalanlar üzerine inşa edilmişki.. Rejim her alanda yok ettiği, soykırıma uğrattığı vatandaşı harcarken.. Vatandaş marş-marş koşarak ipi boynuna geçirmekte.. Rejimin sahibi siyonist çeteler için kurbanlık bir koyun olduğunu vatandaşın anlama şansı sıfır.. Rejmin ötekileştirdiği gençliği ise dinli-dsinsiz terör lejyonlar, mafyalar, çeteler gençliği, vatandaşı leblebi gibi harcamaktadırlar..

 

Çünkü üniversite, siyaset, eğitim sistemi.. stk aydınları istisnalar dışında sistemle ilgili herşey vatandaşı kandırma kullanma harcama, köleleştirme ve bitirme üzerine kurgulanmıştır.. Ulu tük-kurt-ermenei, musilm, kris din.. gazları ile de soslanınca yemede yanında yat.. Kısadan köşe dönme ile de buluşunca herşeyinizin, hayatlarınızın  elinizden alındığını öbür dünyaya giderken bile anlamıyorsunuz..

 

ABD halkı son seçimde ulus devletin bu faşist-siyonist işgalci yüzünü gördüğünden açıkça savaşı başlattı. Bu savaş giderek tüm dünyayı daha şidetli bir şekilde saracak. İnsanlık öncelkikle siyonist israili, tc yi, bu rejimleri besleyen abd vb. yapıları yıkarak harekete geçecektir..

 

Siyonist-terörist israil dünyayı sürekli geriyor. Hak-hukuk işlemiyor.. İnsanlığın bin yıllarının  tüm kazanımlarını yok ediyor.. Bu yapı küresel soyguncuların kasalarını şişirmede dünyayı yok eden en büyük projelerden biri.. Bu projenin ana fikri ise küresel büyük soytarıların  Yahudi halkının almayanda fırnlarda yakmaları, gaz odalarında zehirleyerek,  üstün ırk sos yalan dolanları ile çaresiz bırakarak filistine doldurmaları.. Tabi bu yapıdan önce ise dünyayı dengede tutan osmanlı ve çarlığı yıkıp yerine  tc vb. bir sürü uyduruk devlet kurdular.. (şu anda içinde yaşadığımız tc en az 200 yıllık siyonist bir proje. Büyük israil için halkları yok eden dünyanın en karanlık  siyonist rejimlerinden, projelerinden  biri tc rejmi..)

 

Şimdi biri çıkıp dese iktidarı muhalfeti kanunları ile bu tc yi çöpe atalım, gömelim  vatandaşın kendi devletini inşa edelim.. ırk-dil-din-parti-mezhep üstü vatandaşa ait bir devlet oluşturalım. Partiler değil halk vekilini yöneticisini seçsin, vatandaş devlet için gebermesin, devlet vatandaş için gebersin.. bu vatandaşı kaç kişi takip eder.. Büyük ihtimalle dalga geçerler.. Yani rejimin güç aldığı tek kaynak vatandaşın cehaleti ve geri kalmışlığıdır..

 

Kutsal devlet vatandaşın beynini kitleyerek vatandaşı kutsal ineğe çevirmiştir.. Mesela Tc ile dinli-dinsiz terör lejyonlarının amblemleleri hep aynıdır. Hepsinde siyonist yahudi yıldızı yada sembolleri vardır.. Devlet yada örgütler bunlara kutsallık atf ederek ver eline bir bez parçasını toptan hesini istediğini gibi akdenize dök yaparlar.. Covit 19 la yok edilme aşamasına çekilen vatandaş kutsal devleti gömüp kafasını kumdan çıkarıp yukarı bakmasa.. 21 ve 22. Yüzyıl kutsal devletin kutsal ineğe çevirdiği insan soyunun toptan yokoluşu olacak..  Y&ani sadece biz tc vatandaslari değil tüm dünya insanlığının artık ortak hareket etmesi gerekiyor..

 

Dipnot X1:

Bir kazanın ardından insanın içine düştüğü haleti ruhiye yi sizlerle paylaşırken.. İçinde yaşadığımız sistemin hergün görünmez kazalarla hayatlarımızı nasıl söndürdüğünü de birkez daha sizlere taşıyalım dedik.. 

 

Siyonist terör çetelerinin kurduğu tc devleti kurulduğundan beri vatandaşı soykırıma uğratırken.. bize ilk darbeyi 1990 da ünv. Bitirdiğimizde vurmuştu.. O yıllarda rejim türük diye beynini yıkadığı vatandaşı ovada kürtü diye beyniş yıkananlarda terör lejyonu dağda harcıyordu.. Yani terör lejyonları ile terör devleti tc vatandaşı çok ustaca ortaklaşa kutsal yalan-dolanlarla birlikte imha ediyorlardı. Kazandığımız hiçbir hakkımızı vermeyen rejim sistematik işkence ve baskılarla da direkt yönümüzü yüzümüzü dağa ülke vatan sevgisi vb.milliyetçiyi ise ovaya yönlendirerek gençliği hala da çift yönlü harcamaktadır..

 

Rejim kurulduğundan beri kimi nasıl imha edeceğini çok profesyonelce yapıyor.. Şu kadar teröristi geberttik haberinin ardından kahraman komandolarımızı, polislerimizi helikoperle dağa çarptılar, yada düştüler. Kahraman subay yada assubayımız yada polisimiz  trafik kazasında çel-çocuk yok oldu.. Yada puysuya düştü.. Bilim adamlrının uçakla dağa çarptırılması ecevit, ozal.. bitlis yaziciogli.. sayısız faili meçhul.. Yani tc için sizin turk-kurd vatansever, müslüman-gavur, ateist  vb. olmanız önemli değil.. Önemli olan Siyonist buyuk israil projesinin devamlılığıdır. Bu projeyi sekteye uğratatan herşey 1. Dereceden hedeftir..

 

Biz 90’lı yıllarda bu siyonist rejmi çözdükçe rejim bizi dört koldan ablukaya aldı..

Üniversitenin ardından kazandığımız hiçbir hakkımız verilmedi..

Sahte davalarla 200-300 Yüzyıllara varan sahte cezalarla kuşatıldık.  iş kurmamız –işe girmemiz engellendi.. TC rejminde yaşımız 50 yi geçtiğinde ancak temiz kağıdı alabilmiş ve doğu medyayı kurmuştuk. 2011..

Rejim iş olarak büyümemeniz içinde hertür önlemi alır. Önünüzü tıkamak için 1000-2000 gibi basit kredileri kullandırır. sizi ablukaya aldırarak batırır. Ajan hukuk büroları ile geçmişe yönelik irili ufaklı bir faturadan aldığınız çoraba herşeyi ustaca kullanarak yolunuz tıkanır..

Bunlar yoksa da uydurma birkaç tane dava üretip bulup peşinize düşerler..

Şu anda ülkemizde milyonlarca insan bu ajan hukuk oyunları ile, ajan tc oyunları ile banka oyunları  sarılmış hayatları yok edilmektedir. İş dünyasında var olmalarını engellemek için tc rejmi hertür önlemi üst düzeyde almaktadır..

 

Çünkü TC eliyle 80-90 milyon vatandaşın tüm bilgileri mosad-cia ve katil kraliçenin kasasındadır.. A dan Zeye kim kimdir kime karşı nasıl bir kumpas yaparızla ilgili vatandaşın 7 sülalesinin bilgileri bunların kasasındadır.. Osmanlının yıkımın ardından bizim admıza ülkemizi işgal eden tc yi kuran siyonist çeteler bütün bilgilerimizi ağa babalarına ustaca taşıdılar.. Devletin en stratejik kurmlarını herşeyini ele geçirdiler..

 

Örneğin iş olarak günlük 1-2 milyon kazanmak bizim gibi insanlar için çocuk oyuncağıdır.. Ama rejim bizleri öyle profesyonlce ablukaya alırki..  200-300 yıla varan cezalarla kuşatılır, bunu atlattım derken.. peşpeşe diğer oyunlar devreye girer.. Bilim kurgu filimlerindeki gibi görünmeyen güçler sizi soykırım yoksulluk cehalet sefalet bataklılarında imha etmek için bütün güçleri ile saldırıya geçerler.. 

 

Yani yaşadıklarımızdan anladık ki, tc rejmi siyonist projedir. Rejmin idaresi ise direkt dünya siyozmine, siyonist israile bağlı ülkemizdeki siyonist çeteler eliyle yapılmaktadır..

 

Esenyurtta yürürken kazanın asla olmayacağı bir noktada bir arabanın çarpması ile yere yığılırken.. Ne kadar zavallı ve çaresiz bir toplum ve bireylere çekildiğimizi  bir kez daha gördüm.. Çarpan tıfılın abe hastahaneye gidelim teklifini cepte para olmadığından sigorta vb. vatandasşlık haklarımız gasp edildiğinden es geçerken, ona sadece kaybol dedim .. 1-2 saat meleklerin müdahalesi ile başka görünmez boyuta geçtiğimi  o boyutta ölüm tehlikesinin giderilmesinin ardından tekrardan dünyaya dönüşün ardından 10 gündür  komalık bir durum yaşarken..

 

Nasıl örgütsüz, sahipsiz zavallı vatandaşlar sürüsüne dönüştüğümüzün, kriz anlarında bile toplumsal olarak bir tana planımızın olmadığını görmek insanı daha da inciten cinsten..

 

İstanbul İBB de bir üstdüzey yönetici  kutsal eşek ve kutsal eşeğin etrafında fink atan eşekleri çizerken, bir astsubay ataürük siyon ingiliz projesi derken işinden olurken..

 

Hayatı boyunca kazanımını Antalyada birköye yatıran bir vatandaşın durumu tıklayınız.. Kurdisdtanda hala 8-9 yaşındaki çocukların terör lejyonları tarafından dağa kaçırılışı sürerken.. rejmin vatandaşı yok etmek için hala dört nala nasıl vatandaşa saldırdığını ortaya koyarken..

 

Siyonist çetelerin TC  sömürgesinde 30 yıldır gasp edilen haklarımızı sorgulayamazken.. Haklarımızı alacağı iddiasıyla başımıza geçenler ise bizler –vatandaşlar ölüm kuyularına çekilirken  onlar ise binlerce korumalarla zırhlı araçlarla hayatlarımız üzerinden yaşadığımız ülkeyi başak bir boyuta taşımışlardı..

 

Kutsal eşek ve kutsal eşeğe inanan eşeklerin  yerine geçen  kutsal inekler ve kutsal ineklerin etrafında kümelenen kutsal ineklere dönüşerek ülkemizle, vergilerimizle bizi tepe –tepe öldürüyorlar..

 

Yani yöneticisinden vatandaşına rejmin kutsal ineğe ve eşeğe çevirdiği ülkemizi vatandaş olarak yönetme kabiliyetine erişmedikçe kutsal eşekler-kutsal inekler elliyle kırıldıkça kırılıyor, düşürüldükçe düşürülüyor, yakın bir gelecekte ise bizim diyebileceğimiz bir ülkemiz de, bizim diyebileceğimiz bir hayatımız da kalmamaktadır..

 

TC den kurtulmanın formülünü birkez daha veriyoruz. İktidarından muhalefetine tüm siyasi partileri çöpe atın bulunduğunuz şehri ırk-dil-din-mezhep modlarından çıkıp kendiniz yönetin. Her alanda stklara ağırlık verin. Ahlaksız karektersiz hırsız namussuzlara yol vermeyin. Çöpcüyüde askeri de kendiniz belirleyin, atayın.. Birbirinize vatandaşa en adil şekilde hizmet yarışa girin.. Kendinizde ülkenizde süper güç olur.. Sizler devlet için değil devletin sizler için varolduğunu anlayıp kutsal tc nin tüm amblemlerini çöpe atın.

 

Devletinizin adını da bezlerini de 3-5 yılda bir değiştirin daha da güçlendiğinizi geliştiğinizi görüp kutsal devletin sizi nasıl kutsal ineğe çevirdiğini de net görüp anlayacaksınız..

 

Özetle çete-diktatörlük rejmi tc nin sizi kutsal ineğe-eşeğe çevirip sürekli yok eden rejmin sizi yok etmesini istemiyorsanız rejmi ve beyninizdeki karakolları yıkmalısınız.. Rejmin tepesine sinen siyonist çetleri çözüp bizden çaldıkları herşeyi küresel ayakları ile tesbit edip bizden alınan gasp edilen çalınan herşeyimizi geri almalıyız..

 

Aksi benim gibi 30 yıldır nefessiz aç-susuz bütün ülkenin hapishaneye dönüştüğü, nefes bile almada zorlandığınız  cennet tc yalan-dolanlarında yüzdükçe.. Bu yüzyılın sonuna varmadan ne size ait bir hayatınız.., nede size ait bir ülkeniz olmayacak.. Herkes kutsal tc eliyle 7 sülalesiyle yok edilmektedir.. Zaten covit çıktığından beri rejim ne diyor aman ha bir araya gelmeyin.. Aman ha Konuşmayın, Aman ha uyanmayın ki.. hele stk dernekler resmen mikrop kaynağı sakın birdaha açmayın gitmeyin algılarıyla rejim hepinizin defterini kolayca dürmek için dört koldan saldırı geçmiş bulunmaktadır..

 

Yani benim gibi herhangi bir vatandaş kuytu bir köşede çaktırılmadan nalları dikme moduna itilirken, çekilirken.. Hayatı ablukaya alınırken.. Ölen ben değilim ölen sizssiniz, bitirilen sizsiniz..

Ve dikkat edin dinli-dinsiz aydın-gazeteci diye birkaç istisna dışında siyonist tc rejminin  gerçek karekterini halka taşıyan basın-aydın ve gazeteciler, siyasetçiler yoktur..

 

Geçen hafta yazdığımız yazılarda  iktidarın Mezopoytamyada arapçılık, Ön Asyada Türkçülük-turancılık oyunları ile büyük isril porojesine çalıştığını muhalefetin ise atoturuk-atokurut la hazır olda durduğunu işlemiştik..

 Bu yazılar Tıklayınız-1,

Bu yazılar Tıklayınız-2

 

Y.Yasin Sido -DKM Gn. Yay .Yönt.

 

ETİKETLER : Hayatımız rejim tarafından baştan sona öyle büyük yalan-dolanlarla tuzaklarla sarılmışki.. Bu sarılma hepimizi diri-diri yok ediyor diri-diri gömüyor..
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA