Erol Kızılay, PKK’ya Yardım Yataklıktan Gözaltına Alındı

Iğdır'da Erol Kızılay, PKK’ya Yardım Yataklıktan Gözaltına Alındı..
Bu haber 2018-11-03 22:07:37 eklenmiş ve 361 kez görüntülenmiştir.

 

Erol Kızılay, PKK’ya Yardım Yataklıktan Gözaltına Alındı

 

Erol Kızılay için dört günlük gözaltı süresi verildiği belirten jandarma Kızılay’ın ellerini kelepçeleyerek Iğdır merkez jandarma karakoluna götürdü

 

Iğdır merkez Özdemir köyü nüfusuna kayıtlı Erol Kızılay’ın ikamet ettiği eve bu sabah jandarma tarafından baskın düzenlendi. İki kardeşi yasadışı örgüt PKK saflarında yer alan Kızılay’ın bir kardeşiyle telefonla görüştüğü iddiasıyla gözaltına alındığı belirtildi.

 

 Sabah erken saatlerde evleri basılan Kızılay ailesi, evlerinin aranması sırasında tüm ev eşyasının dağıtılarak aile bireylerinin darp edildiklerini belirterek gözaltına alınan oğulları Erol Kızılay’ın ise yasal bir siyasi parti olan HDP’ye üye olduğunu, yasadışı hiçbir faaliyetinin bulunmadığını söylediler.

 

Arama sırasında aile bireylerinden Erol Kızılay için dört günlük gözaltı süresi verildiği belirten jandarma Kızılay’ın ellerini kelepçeleyerek Iğdır merkez jandarma karakoluna götürdü.

 

 Kızılay’ın Suriye’de DEAŞ’e karşı yapılan savaşta yaşamını yitiren abisi ile iletişim halinde olduğu, telefon konuşmaları ve mesajlaşmalarla PKK’ye yardım ve yataklık yaptığı iddiasıyla yakalandığı öğrenildi.

 

Kızılay’ın ayrıca PKK üyeleri ile ilişkisi olduğu ve onlara yardım ettiği, Dağdan şehirlere eylem yapmaya gelen gerillalara kalacak yer ayarladığı ve onların eylem hazırlıklarında yardımcı olduğu iddia ediliyor.

ETİKETLER : Erol Kızılay PKK’ya Yardım Yataklıktan Gözaltına Alındı
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA