CHP EMİN ADIMLARLA İKTİDARA YÜRÜYEBİLİR, AMA..

Cumhur ittifakı ne kadar manevra yaparsa yapsın, CHP den istifa eden çakma vekiller gibi istifa eden vekiller artsada CHP hergeçen gün giderek dahada güçleniyor, ama
Bu haber 2021-02-01 09:10:55 eklenmiş ve 555 kez görüntülenmiştir.

 

CHP EMİN ADIMLARLA İKTİDARA YÜRÜYEBİLİR, AMA..

 

Cumhur ittifakı ne kadar manevra yaparsa yapsın, CHP den  istifa eden çakma vekiller gibi istifa eden vekiller artsada CHP hergeçen gün giderek dahada güçleniyor, ama bu güçlenmeyi yerle bir edecek büyük tehlikler de giderek büyüyor.. 

 

Bu güçlenmenin en büyük nedeni ise TC rejmi 200 yıllık halkları düşürme, soykırıma uğratma köleleştirme oyunlarını her halukarda sürdürüyor olması. AKP yada rejim, Anadolu-Mezopotamyada Araplaştırma, Ön Asyada Türkçülük-Turancılık  Oyunları ile büyük israil projesine bütün gücü ile çalışıyor..

 

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, Cevdet Kaya dahil, şunu diyen bir yazı 'CHP iktidara yürüyor'

Bunları sırasıyla özetlersek.. Rejim, teröre ve terörizme karşı mücadele ediyoruz diyerek Rojava'ya girdi. Ama sahada tam aksini yaparak, akp ye, tc rejmine bağlı öso vb. çetlerin Suriye de Kurtlere yönelik haraç gasp cinayet en son Kürtlerin köy ve arazilerine dadanıp aynen siyonist israil gibi Zeytin ağaçlarını kesmeleri, halkı haraca bağlamaları, halkı göçertmeye çalışmaları, kurd dili edebiyatı kulturunu kullanımdan kaldırmaları, yasaklamaları.. ( TC’ye bağlı çetler Kurdistanı yakıp –yıkıyor.. Detay haberler için tıklayınız.. )  Türkiye içinde araplaştırma oyunları.. kısacası tc nin  araplaştırma politikaları 200 yıllık büyük israil projesi doğrultusunda coğrafyanın asli unusurları halklarını düşürme yok etme politikasıdır ..

 

Son azerbaycan ermaniyan ırk savaşı yada komedisinde azerbeycanın perde gerisinde tc –israil ortaklığının net görülmesi tc nin orta asyada türklük salvolarının, Syria, Irak kurdistanında araplık salvolarının  ittihat terkinin günümüzdeki Anadolu-Mezopotamya halklarının yıkım proje ve projeksiyonundan büyük israil projesine hizmet ve halkların yıkımından başka  bir şey değillerdir..

 

TC Muhalefeti ise iktidardan daha da geri bir konumdadır. Gelişmiş toplumlarda hiçbir siyasi parti stk, terörü ve şiddeti dolaylı da olsa meşru zemine çekemez, gösteremez, anında yerle yeksan olurlar. Ama muhalefet terör sempatizanlığından anında ülkeyi bütün ayakları ile emperyalizme siyonizme teslim etmeye hazır. Yani  İktidar büyük israil projesine karşıymış oyunları ile siyonist emperyalizme hizmet ederken TC Muhalefeti açık-açık  emirlerine girelim diyor.. 

Ve Muhalefetin yol haritasıda projeside belli- Apo türk-apo kürt.. Yani rejim deforme olan siyonist ingiliz atoturk kurtarıcı projesinin artık Anadolu-Mezopotamyada tutmadığını, 200 yıllık buişgal projelerinin bütün ayakları ile deşifre olduğunu görünce atoturke-atokurdu yamayarak akp büyük israil projeksiyonundan şaşarsa apo kurt-apoturku hemen devreye koyuyor.. 

 

İzmirde yakılan ve PKK İzmir'de Saadet Partisi'ne saldırdı: İşyeri yakıldı.. Haberinde de görüldüğü gibi PKK ve TC rejimlerinin birbirlerini nasıl beslediklerini Türkiye’nin gerçek bir demokrasiye geçişini nasıl engellediklerini ortaya koyan çarpıcı bir örnek..

 

Saadet Partili Mustafa İnan'ın sahibi olduğu kuruyemiş fabrikasında çıkan yangını terör örgütü PKK’ya bağlı “HBDH milisleri” üstlendi. Haberin Detayları tıklayınız..

 

Rejim çok usta manevralarla Türkiye sınırları dışında yukarda belirlediğimiz gibi Syria Coğrafyasından Kurd-Turkmen-Suryani vb. coğrafyanın asıl sahibi nüfusu coğrafyadan söküp atma araplaştırma politikası ile iş-itçi, vahabi, selefi kelle avcılarına yani dolaylı ve direkt olarak  Siyonist ABD-İsrail konsorsiyumlarına alan açarken.. Arap rejimleri de tc rejmi gibi aynı projeye hizmet ederken.. TC rejmi Perde önünde iç kamuoyunda ise abd-israil karşıtıymış manevrasını ustaca yapıyor..

 

Ülke içinde PKK başta olmak üzere teröre karşı önemli bir mesafe alınmasına karşılık.. Yukarda fabrika yakma olayında da görüldüğü gibi rejmin derin ayakları ile PKK işbirliği ülkemizde demokrasinin yerleşmemesi açısından Muhalefet en büyük darbe kozu olarak ortada durmaktadır..

 

Halk gizli sinsi büyük israil projesine çalışan bir akp yada rejim yerine tarihi kodları gereği bu projenin eseri olan chp-hdp vb. yapılara destek vererek iktidarı yaptığı bu oyundan dolayı cezalandırmaktadır.. Burada ortaya çıkan ana gerçek siyonizm iktidarı ve muhalefetiyle kurumlarıyla 200 yıldır Anadolu-Mezopotamyayı esir almıştır.. Ve halklar bu esareti kaldıracak yeti ve yeteneğe hala da kavuşamadılar.. 

 Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, oturan insanlar, şunu diyen bir yazı 'HABERİ ERTUĞRUL ÖZKÖK VERDİ: CHP İKTİDARA YÜRÜYOR!'

CHP-KURD İTTİFAKININ YANİ KURD-TURK İTTİFAKININ ÖNÜNNDEKİ EN BÜYÜK ENGEL TERÖR ve TERÖRİZM..

 

CHP iktidara yürürken.. İyi Partinin de yakın bir gelecekte çıkış kodları gereği Cumhur ittifakına kayabilme ihtiamlini de göz ardı etmeden siyaset yürütmelidirler.. Eğer yakın bir zamanda PKK bütün unsurları ile TC coğrafyasından çekilmese, şiddeti bırakmasa.. Yukarda fabrika benzeri yıkıp yakmalar, cinayetler süsrese.. Yani sol ilegal terör lejyonları Muhalefete fatura çıkaran eylem ve etkinliklerine devam ederlerse.. Bu gelişme Cumhur ittifakını uçuracak, iktidara yürüyen muhalefeti yerle bir edeceklerdir.. 

 

CHP-HDP ittifakı terör ve terörizmle ilgili algı-kumpas ve oyunu boşa çıkarmasalar iki partide zamanla çöp olacak..  Çünkü ekonomik,siyasi.. her alanda beli bükülen halk birde terör lejyonları ile sarılması demek halkın koşulsuz amasız AKP-MHP ittifakını kayışını kaçınılmaz kılacak chp-hdp nin terör başta olmak üzere birer çözüm güçlerinin olmadığı; birer balon oldukları netleşcektir..

 

Ama bu ittifak işaret ettiğimiz gibi TC coğrafyasında terör ve terorizmi sıfırlarsa.. İktidar olmalarını hiçbir oyun engelleyemez.. Ama bu iktidar da pirus zaferi olacaktır.. Ülkemizin ana sorunu siyonist derin işgaldir.. Bu durum da tc nin Anadolu-Mezopotamya cumhuriyetine dönüştürülmesi.. Ülkemizin ve etraf coğrafyanın büyük israil projesinin kapsam alanından çıkarılmasıyla mükündür.. Bu gerçek ertelendikçe iç savaş kaos tehlikesi hergeçen gün dahada büyümektedir.. 

 

CHP-HDP BUNU BAŞARMASA.. GERİYE TEK ALTERNATİF KALIYOR.. HDP-CHP DEN KUVETLİ BİR GURUBUN KOPMASI, BU GURUBUN DAVUTOĞLU, BİLGEN GİBİ İNSANLARIN ORTAYA ÇIKARDIKLARI ÇIAKRACAKLARI SİYASAL OLUŞUMLARA KAYMALARI ABD DEĞİL DİREKT RUSYA İLE BİRLİKTE ÇALIŞMA STRATEJİSİ GELİŞTİRMELERİ.. YENİ OLUŞUMU DİREKT YİNE İKTİDARA TAŞIYACAKTIR.. YADA SIIFIRDAN SAĞI SOLU DİNİ –MEZHEBİ AŞAN ANTİ EMPERYALİST BU TORAKLARIN MİSYONUNA TARİHİNE BAĞLI BİR SİYASAL ÇIKIŞ..

 

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, şunu diyen bir yazı 'HALKLARIN DEMOKRATIK PARTISİ drushaber' 

Muhalefetin şu anda mercek altına alması gereken en önemli durumlardan biri Siyonist emperyalizmin Osmanlı halklarını hiristiyanı-müslümanı ile ittihat-teraki zihniyeti üzerinden düşürürken kullandığı ana argümanın türklük ve turancılık olduğu gerçeğini çok iyi bilince çıkarmalrı gerekmektedir..

 

Siyonist kapital hala  tc rejmini bu yönlü kullanmaktadır.. Son azerbaycan ermaniyan ırk savaşı yada komedisinde azerbeycanın perde gerisinde tc –israil ortaklığının net görülmesi tc nin orta asyada türklük salvolarının, Syria, Irak kurdistanında araplık salvolarının  ittihat terkinin günümüzzdeki Anadolu-Mezopotamya halklarının yıkım proje ve projeksiyonundan başak bir şey değillerdir..

 

Yani TC’nin cumhur ittifakınınpolitikasının çıktığı, çıkacağı tek ana kapı Büyük israil projesinin koşulsusz emir erliği.. Anadolu-Mezopotamya-Kafkasla ve Rusya halklarının yıkım projesidir..

 

Türkiye Muhalefetinin ana görevi bu yıkımı durdurmaktır.. Bu anlamda CHP_HDP ittifakı tc-pkk vb. derin siyonist oyunları bozmazlarsa.. Terör-terörizmle aralarına açık mesafe koymazlarsa.. Terörün ve rejmin birbirinden beslendiği gerçeğini halka taşımasalar.. Ülkemizde muhalefeten hiçbir parti dikiş tutmayacağı gibi hepsi yerlebir olacaktır.. Yani Muhalefet tc nin siyonist kürtçülük-türkçülük yemleri ile halkları zehirleme gibi bayatlamış siyonist oyun ve salvolarla dervam ederse.. Bu komediyi halk akp yi dahada güçlendirerek iktidara taşıyarak cezalanmdıracaktır.. Daha açık söyleeyelim anti emperyalist ve anti siyonist olmayan hiçbir hareket bu ülkede bırakın iki,tadrı gelecekte yaşama şansı dahi bulamayacaktır.. 

 

Yani kimse 80-90 milyon vatandaşı aptal yerine koymasın.. Halkın 200 yılık derin siyonist tyc oyunlarını bitirecek siyasal çıkışlara ihtiyacı vardır..

 

Türkiye muhalefeti yada siyaseti bu cevaba binaen çıkış yakalayamasa.. millik, türklük-din gazları ile akp-mhp en az bir 20 yılımızı daha dizayn edecek.. Buda büyük siyonist israil projesinin Rusya coğrafyasına kadar bütün halkları düşürmesi bütün coğrafyaı işgal etmesi ve kölelştirmesi olacaktır..

Muhalefetin bu konuda yakalayacağı en büyük ivme ise Hanedan Ailesinden (Osmanlı Ailesi) ile Rusyada ki stratejistlerden alacağı Danışma-Dayanışma  Desteği hayati önemde.. Muhalefet bu yönlü bir açılımla..  cumhur ittifakına karşı içine girdiği zevzekliği aşabilir..

 

Aksine birkaç on yıl daha halk serok erdoğan diye bağırmak zorunda kalacak.. Çünkü akp deki milli-manevi değerlere bağlı ırkçı olmayan siyonizmle dişe-diş mücadele eden milyonlar var.. Ve halk ehven-i şer de şu anda 1. Sırada olan akpden kopmayacaktır..

 

Özetle Türkiye muhalefetinin iktidara yürümesi siyonist büyük israil projesini kavraması buna göre ırk-dil-din-mezhep üstü demokratik bir ülke adından bayrağına değiştirilemez yaslarına kadar tc yi çöpe atacak ciddi bir siyasal çıkışa bir rejime ihtiyaç olduğunu.. Bu ihtiyacın sadece ülkemizin değil filistinden afganistana ruya içlkerine bütün halkların ihtiyacı olduğunu kavraması ve bu gerçeği halka ve etraf coğrafyaya taşımasında yatmaktadır..

 

Muhalefet kanadında bu yükü taşıyacak büyüklükte insanlar kadrolar çıkarsa.. şu andaki çöp siyaset karşılarında kısa zamanda yerle bir olacaktır..

 

Bir daha tekrarlıyoruz: Türkiyenine ana sorunu 200 yıllık derin siyonist işgaldir, Filistinden Asyaya bütün halkları köleleştirme bitirmeye çalışan siyonist büyük israil projesidir.. Bu proje ve işgalin ortaya çıkardığı gerçek ise tc rejminin kendisidir.. Türkiye iktidartına oynayan güçler bu gerçeği kavramadıkça bu proje tcye yönelmedikçe başarı şansları sıfırdır.. Komedyen ve komediden öteye de gidemezler.. Rejim kurlduğundan beri sahte türk-türklük üzerinden türkünden kurdüne, ermeniden ruma bütün halkları soykırıma açık fare sürülerine çevirmiş bulunmaktadır.. Bu rejmin alternatifi olarak çıkanlar ise kürtçülük-türkçüğlük terör sevicilik oyunları bırakın iktidarı giderek dahada büyüyen halkın öfkesini üzerlerine çekerek yerle yeksan olacaklardır.. 

 

Yani ülkemizde siyasetin ana çıkışı 200 yıllık derin siyonist-kapitalist işgali sonlandıracak stratejiyle halkın beklentisiyle doğru orantıldır.. Geriye kalan oyunlar ise krizin daha da derinleşmesinden öteye bir anlam ifade etmediği gibi filistinden rusya derinliklerine hergeçen gün halkların öfkesinin dahada büyümesini beraberinde getirecktir.. Buda siyonist tc den israile hepsinin magma tabakasına gömülmesine kadar gidecektir.. 


 

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, şunu diyen bir yazı 'Kılıçdaroğlu oyalama siyasetiyle... CHP-HDP İTTİFAKININ DETAYLARI' 

BASINDAN KONU ALAKLAI HABERLER..

 

ERDOĞAN'DAN “VİTRİN MANKENİ” ÇIKIŞI VE ALDIĞI CEVAPLAR..

 Görüntünün olası içeriği: şunu diyen bir yazı 'Sevgi KILIÇ @avsevgikilic 55d Sayın Ak Parti Genel Başkanının bana vitrin mankeni demek suretiyle biz kadınlara yapmış olduğu hakareti şiddetle kınıyorum. 000 Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kollarından gelen bir Parti Meclisi Üyesi olarak bir kez daha söylüyorum; tา 1,4B 267 86B 8,6 Sevgi KILIÇ @avsevgikilic @avsevgikilic adlı kişiye yanıt olarak İlk seçimde Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında inanç, etnik köken, kılık kıyafet veya başka hiçbir ayrım olmadan kadınlar toplumun her alanında eşit haklara sahip olacak ve toplumsal barış sağlanacak. Sözümüz söz!'

Kılıçdaroğlu, dün yaptığı açıklamada Sağlar'ın sözlerine tepki göstermişti. Kılıçdaroğlu'nun açıklaması sırasında yanında CHP'nin başörtülü yöneticileri vardı.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bay Kemal yanına iki tane başörtülü alıp da bununla milleti aldatma sürecini de bıraksın. Milleti aldatamazsınız. Geçti o günler. Yanına 2 değil 20 tane başörtülü koysan da senin ne olduğunu biliyorlar" diye konuştu.

 

Erdoğan ayrıca, "Oy almak için bazı yerlerde görüyorsunuz başörtülü birkaç kişiyi yanlarında adeta vitrin mankeni gibi getirip koymak kimseyi aldatmıyor. Geçti o işler. Bugün parlamentoda başörtülü bayanlarımız var. Bay Fikri, görüyor musun bunları? Bak buralara kadar gelindi. Daha çok mesafeler alacağız ama sen çağın dışında kaldın. Tabii Bay Kemal bir şey söyleyemiyor." ifadelerini kullandı.

 

KILIÇ’TAN TEPKİ: BİZ KADINLARA YAPMIŞ OLDUĞU HAKARETİ ŞİDDETLE KINIYORUM

 

Erdoğan’ın sözlerine yanıt, dün Kılıçdaroğlu’nun yanında bulunan CHP’nin başörtülü Parti Meclisi Üyesi Sevgi Kılıç’tan geldi.

 

Kılıç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

 

“Sayın Ak Parti Genel Başkanının bana vitrin mankeni demek suretiyle biz kadınlara yapmış olduğu hakareti şiddetle kınıyorum.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kollarından gelen bir Parti Meclisi Üyesi olarak bir kez daha söylüyorum;

 

İlk seçimde Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında inanç, etnik köken, kılık kıyafet veya başka hiçbir ayrım olmadan kadınlar toplumun her alanında eşit haklara sahip olacak ve toplumsal barış sağlanacak. Sözümüz söz!”

 

 

 

Öte yandan Kılıçdaroğlu’nun başörtülü danışmanı Nuray Çepni de Erdoğan’a tepki gösterdi.

 

Çepni, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Sayın Ak Parti Genel Başkanı Siz hani yaradılanı seviyordunuz, yaradandan ötürü. Yoksa yaradılan başörtülü, sadece bana oy verirse mi severim diyorsunuz. Siz Merak etmeyin, sevmediğiniz yaradılanlar günden güne çoğalıyor” ifadelerini kullandı.

 

KAFTANCIOĞLU O FOTOĞRAFI HATIRLATTI

 

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da Erdoğan'a tepki gösterdi. Kaftancıoğlu, "Emperyal güçlerin Vitrin Mankeni olanlar öğrenecek, kadınlar konu mankeni değil öznedir hem de hakikatli bir özne! Tek adama karşı çok kadın..." dedi.

 

 

 

 

 

KILIÇDAROĞLU: ERDOĞAN'IN BÜTÜN BAŞI ÖRTÜLÜ KADIRNLARDAN ÖZÜR DİLEMESİNİ BEKLİYORUM

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile İstanbul'da Eminönü - Alibeyköy Tramvay Hattı Açılış Töreni'ne katılan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin "Cumhurbaşkanının cuma namazı çıkışında bir açıklaması oldu. "Vitrin mankeni gibi başı örtülü bazı isimleri yanınıza alarak, halkı kandırdığınızı söyledi. Bu açıklamasına ne söylersiniz?" şeklindeki sorusuna şu karşılığı verdi:

 

"Bir kadına bundan daha ağır hakaret edilmez. Doğru değil yani. Ne demek ya vitrin mankeni? Dönüp bir kendisine baksın bakalım. İnsan gerçekten üzülüyor. O koltuğun, hakkını ver sen. Oturduğu koltukla millete vatandaşa, başını açana, başını kapatana her türlü hakareti yapabiliyor.

 

Ne demek ya vitrin mankeni? Kendi partisinden olursa hiçbir sorun yok, başka bir partiden olursa vitrin mankeni. Hangi akılla hangi mantıkla bunu söylüyor? Hangi bilgiyle, hangi birikimle bunu söylüyor? Ben Erdoğan’ın bütün başı örtülü kadınlardan açık ve net özür dilemesini bekliyorum. Yazıktır günahtır ya. Toplumu ayrıştırmak, toplumu kavga eder hale getirmek yetmedi mi arkadaş. Biraz da sesini kes ya. İnsanlara hakaret etmekten vazgeç, senden yana olan herkes çok iyi karşında olan düşman. Ne düşmanı ya? Bu ülkede yaşıyoruz beraber yaşıyoruz ya. Başı açık başı kapalı kadını erkeği yaşlısı genci beraber yaşıyoruz. Bırakın ya 2021’in birinci günü milletin yüzü gülsün bari. Gerçekten acıyorum Allah akıl fikir versin buna."

 

CHP'DEN "ÖZÜR DİLE ERDOĞAN" KAMPANYASI

 

Erdoğan'ın CHP'de yer alan ve türbanlı olan kadınları vitrin mankenine benzetmesinin ardından, sosyal medyada CHP tarafından bir kampanya başlatıldı.

 

CHP'nin sosyal medyada başlattığı kampanya kapsamında #ÖzürDileErdoğan başlığı kullanılarak kısa sürede onlarca tweet atıldı.

 

Erdoğan'ın özür dilemesini isteyen CHP, "Kadınlar istediği partide siyaset yapar, karışamazsın" ve "Başörtülüler arasında ayrım yapamazsın" diyerek tepkilerini dile getirdi.

 

SARAY'DAN YANIT GECİKMEDİ: SOKMA AKILLA...

 

CHP'nin kampanyasına yanıt Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan geldi. Altun, CHP'lilerin eski demeçleri ve haber küpürlerinden oluşan bir videoyu paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

 

"Başörtüsü düşmanları bugün kendilerini takiyye yapmak zorunda hissediyorsa bu, Cumhurbaşkanımızın kararlı duruşu ve siyasi mücadelesi sayesindedir.

 

Milletimiz irfan sahibidir.

 

Hafızası diridir.

 

Sahici siyaseti de tanır, sokma akılla yapılan yalancı siyaseti de!"

 

Altun'un paylaştığı video şöyle:

 

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

 

AKP-MHP kumpası ve CHP'deki istifalar

 

Siyasetin gözü kör olsun. Mertlik, ahde vefa, kadirşinaslık yoktur, ihanet, döneklik, menfaat vardır. Aynı partide olsanız dahi siyasette kimin dost kimin düşman olduğunu anlayamazsınız.

 

En değer verdiğiniz kişi dahi sizi fırsat bulduğunda arkadan hançerler…

 

Parti değiştirme, yeni parti kurma konusunda benim katı kurallarım yoktur.

 

Ben hareketin etik olup olmadığına bakarım.

 

AKP'den başlayayım;

 

Ahmet Davutoğlu;

 

Başbakanlığı ve Genel Başkanlığı sırasında Kasım 2015 seçiminde Recep Tayyip Erdoğan'ı kıskandıracak şekilde AKP'yi rekor oy ile 1. Parti yaptı.

 

Tam 2 yıl boyunca defalarca liderine raporlar gönderen, AKP içindeki sorunları ve AKP iktidarının hatalarını anlatan Ahmet Davutoğlu "Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar" misali AKP'den ihraç edilmek istendi ama onuru ile istifa etti.

 

Gelecek partisini kurdu, seçime girme hakkı için yasal şartları tamamladı.

 

Ali Babacan;

 

AKP'nin kurucusu olarak 2002-2015 yılları arasında 13 yıl Türkiye Dışişleri ve Ekonomi Bakanlığı, Başbakan Yardımcılığı yaptı.

 

Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne tam üyeliği konusunda görüşmelerin yürütüldüğü makam olan baş müzakerecilik görevinde başarılı oldu.

 

2015'den sonra parti içinde yanlış ekonomi politikalarını eleştirdi, doğru yolu gösterdi ama umursanmadı ve dışlandı.

 

2018 yılının Haziran ayında yapılan genel seçimleri için milletvekili adaylık başvurusu yapmadı ve istifa ederek AKP ayrıldı.

 

Demokrasi ve Atılım Partisini kurdu, seçime girme hakkı için yasal şartları tamamladı.

 

Yorumum şudur:

 

Davutoğlu da Babacan da siyaseten haklıdır…

 

***

 

Değerli okurlarım,

 

MHP ile sürdürelim;

 

Kasım 2015 genel seçimlerinde MHP'nin oy kaybederek mecliste temsil edilen 4. parti olması üzerine "Genel Başkan Adayı" olduklarını vurgulayan Meral Akşener, Koray Aydın, Ümit Özdağ ve Sinan Oğan "seçimli kurultay" talebinde bulundular.

 

MHP tüzüğünü değiştirmek için delegelerden yeterli imzayı toplayarak olağanüstü kurultayda değişikliği yaptılar ve Akşener Bahçeli'ye karşı adaylığını açıkladı.

 

AKP ve MHP kumpası ile Akşener'e karşı siyasi yargı kararları alınarak MHP'nin seçimli olağanüstü kurultayı engellendi.

 

Devlet Bahçeli Erdoğan desteği ile koltuğunu korudu ve ona "Tek Adam Rejimi" hediye etti.

 

Akşener ve arkadaşları 25 Ekim 2017'de İYİ partiyi kurdular ve ilk seçimde yüzde 10 barajını aşarak Meclis'te grup kurdular.

 

Akşener ve arkadaşları siyaseten haklıdır…

 

***

 

Değerli okurlarım,

 

CHP ile noktalayalım;

 

2018 Cumhurbaşkanlığı seçiminde Muharrem İnce'yi CHP adayı yapan Kemal Kılıçdaroğlu'dur.

 

İYİ Parti'nin seçim dışında kalması için Yandaş Seçim Kurulunun (YSK) siyasi kumpasını 2018'de bozan Kılıçdaroğlu'dur.

 

Millet İttifakı ile CHP - İYİ Parti - Saadet Partisi - Demokrat Parti'yi bir araya getiren de Kılıçdaroğlu'dur.

 

Mart 2019 yerel seçiminde 25 yıllık AKP saltanatını hezimete uğratan ve milletin yüzde 54'üne CHP'li belediyelerin hizmet götürmesini başaran da Kılıçdaroğlu'dur.

 

Erdoğan ile Bahçeli'nin ağır küfür ve hakaretlerine maruz kalan, Çubuk'ta profesyonel provokatörler tarafından linç edilmek istenen de Kılıçdaroğlu'dur.

 

Kılıçdaroğlu'na, "Bir daha karşında aday olmayacağım" diyen Muharrem İnce "Yenilen pehlivan güreşe doymaz" diyerek 2023'de de CHP'den cumhurbaşkanı adayı olmak istedi.

 

Kılıçdaroğlu'nun, "Paydaşlarımızla konuşarak aday stratejimizi belirleyecek sonra adayımızı açıklayacağız" demesine rağmen İnce CHP'ye ve Kılıçdaroğlu'na karşı bayrak açtı

 

İnce'nin yeni parti kuracağı anlaşılınca CHP'den 3 milletvekili istifa ederek Kılıçdaroğlu'nun verdiği "Demokrasi ve güçlendirilmiş parlamenter rejim" mücadelesini baltaladılar.

 

* CHP'yi parçalamak ne işe yarar?

 

- Erdoğan ve Bahçeli'ye yarar,

 

- Tek Adam Rejiminin devamına yarar,

 

- Millet İttifakı'nın zayıflamasına yarar,

 

- Cumhur İttifakı'nın güçlenmesine yarar,

 

- Erdoğan'ın bir kez daha seçilmesine çok yarar…

 

Bilin ki bu parçalanmanın baş mimarları Saray'ın kripto CHP'lileridir…

 

* İnce ve arkadaşları siyaseten haksızdır…

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Türk öğrenciler tarafından geliştirilen elektrikli otomobil kül oldu!

 

Bir yandan yerli otomobil geliştirilirken, bir yandan da birçok öğrenci tarafından elektrikli otomobiller geliştiriliyor. Öğrenciler, geliştirdikleri otomobilleri de Teknofest gibi yerlerde sergileme imkanı buluyor. Geçtiğimiz günlerde de Teknofest’te sergilenen, öğrencilerin geliştirdiği elektrikli otomobil yandı. Tekno bilim adamı ailesi olarak bu yazıda sizlere Türk öğrencilerin geliştirdiği elektrikli otomobilin yanması hakkında bilgi vereceğiz.

 

Gaziantep’te öğrencilerin geliştirdiği elektrikli otomobil yanıp kül oldu

Türk öğrenciler tarafından geliştirilen elektrikli otomobil kül oldu!

 

TÜBİTAK işbirliği ile yapılan yarışmada en önde yer alanlardan biri olan Gaziantep Gaziantep Üniversitesi Otomobil, Robot ve Enerji Topluluğu öğrencilerinin geliştirmesini üstlendiği, ECOTRON-4 elektrikli otomobil adeta kül oldu. Otomobilin elektrik tarafında çıkan yangın, büyüyerek kontrol edilmez hale geldi.

 

Pil bölümün içinde oluşan kısa devrenin yangın yarattığı açıklanırken, öğrenciler ise şunları söyledi;

 

ETİKETLER : Cumhur ittifakı ne kadar manevra yaparsa yapsın CHP den istifa eden çakma vekiller gibi istifa eden vekiller artsada CHP hergeçen gün giderek dahada güçleniyor ama
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA