KÜRESEL SİYONİST ÇETE FRANSIZ BLOG YAZARINI İNFAZ EDEREK İNTİHAR SÜS VERDİ..

KÜRESEL SİYONİST ÇETE FRANSIZ BLOG YAZARINI İNFAZ EDEREK İNTİHAR SÜS VERDİ..
Bu haber 2021-01-30 18:19:18 eklenmiş ve 496 kez görüntülenmiştir.

 

SİYONİST ÇETE FRANSIZ YAZARI ODASINDA İNFAZ EDEREK İNTİHAR SÜS VERDİ..

 

ABD'de Kongre baskınındaki isyancılara 520 bin dolar Bitcoin bağışlayan Fransız blog yazarı Laurent Bachelier küresel siyonist çete tarafından öldürüldü..

 

Laurent Bachelier’ı bir otelde profesyonelce katl eden küresel siyonist çete tetikçlieri olaya intihar süsü vermeyi de ihmal etmediler.. Amerikan halkı fransız halkı siyonist çetelere karşı uyanınca siyonist çetler daha sık cinayet ve kumpaslarla önde gelen aktivistlere saldırmaya geçtiler.. 

 

Trumpın amerikan halkına seçmenine ihanetinde  abd halkı devlet başındaki herkesin siyonistlere uşaklık yaptığını da net görmelerini sağladı.. Siyonist küresel çetlerle halkların savaşı hergeçn gün daha da büyüyecektir.. Fransız halkı bu yazarı katl eden siyonist çetenin acil peşine düşmelidir.. Çünkü dünyanın bütün halkları siyonist küresel çetelerin  hedefidir.. 

Bir şunu diyen bir yazı 'HABERLER .COM ABD'de Kongre baskınındaki isyancılara 520 oin dolar Bitcoin...' görseli olabilir 

Eğer fransız halkı dünya halkları küresel siyonist çetlerin kendi ülkelerindeki  bu soykırımcı siyonist küresel çeteyi çözemezlerse.. Bu yazar gibi önce ileri gelenler ardından halk böyle koyun gibi kırılacak.. Ne olursa olsun fransız halkı amerikadaki diğer milyonlar ülkelerinde siyonist çeteleri tüm boyutları ile hem ablukaya alma hemde çözme mücadelesine bütün güçleri ile girişmelidirler.. bu vb. cinayetleri, şu anda hukuk garabetiyle ablukaya alınan amerkalıların durumu takip edilerek halklara dadanan küresel siyonist çetler piyonları  deşifre edilip küresel siyon çetelere karşı halklar typoyekun harekete geçmelidirler.. aksi covit 19 saldırısıyla da netleştiği gibi dünya halkları benzer sonlarla bu yüzyılda yok edileceklerdir..

 

ABD'nin başkenti Washington'da 6 Ocak kanlı Kongre baskınında isyancılara 520 bin dolarlık Bitcoin bağışı yapan Fransız blog yazarı Laurent Bachelier'ın Paris'te lüks bir otel odasında şüpheli bir şekilde intihar ettiği iddia edildi.

Bir 1 kişi, ayakta, anıt ve şunu diyen bir yazı 'Kongre baskınındaki isyancılara Bitcoin bağışlayan yazarın şüpheli ölümü HEAN YORI' görseli olabilir 

ABD'de Başkan Donald Trump'ın seçimlere usulsüzlük karıştırıldığı yönündeki asılsız ve temelsiz iddialarına destek vererek seçim sonucunun değiştirilmesi talebiyle 6 Ocak'ta Washington'da toplanan kalabalığın Kongre binasını işgal etmesiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Kongre baskınındaki isyancılara 520 bin dolarlık bitcoin bağışı yapan Fransız blog yazarı Laurent Bachelier'in (35) Fransa'nın başkenti Paris'teki bir otelin odasında aşırı doz uyuşturucu aldıktan sonra intihar ettiği iddia edildi.

 

LÜKS ODADA AŞIRI DOZ UYUŞTURUCU VEREREK KATLETTİLER..

ABD'deki Kongre baskını sırasında isyancılara 520 bin dolarlık bitcoin bağışlayan Bachelier'in Paris'teki lüks bir otelde rezervasyon yaptırdığı ifade edildi. Haberde, Bachelier'in resepsiyondan odasına alkol siparişi verdiği ve ardından yüksek dozda uyuşturucu verilerek katledildi.. Küresel Siytonistlerin kontrolunde olan Avrupa basını bütür cinayetleri halktan ustaca gizlemektedir.. 

 

ETİKETLER : KÜRESEL SİYONİST ÇETE FRANSIZ BLOG YAZARINI İNFAZ EDEREK İNTİHAR SÜS VERDİ..
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA