BİDEN'DE KURT ÇIKTI.. ABD KURDLERİ TEBRİK ETDİ..

BİDEN'DE KURT ÇIKTI.. ABD KURDLERİ TEBRİK ETDİ.. ABD Koalisyon güçleri sözcüsünden Kobani mesajı: Güvenilir ortağımız Kürtlere tebrikler..
Bu haber 2021-01-27 18:19:45 eklenmiş ve 659 kez görüntülenmiştir.

 

BİDEN'DE KURT ÇIKTI.. ABD KURDLERİ TEBRİK ETDİ.. ABD Koalisyon güçleri sözcüsünden Kobani mesajı: Güvenilir ortağımız Kürtlere tebrikler..

 

ABD Merkez Komutanlığı'na bağlı 'IŞİD ile Mücadele Uluslararası Koalisyon' Sözcüsü Wayne Marotto, Kobani'nin IŞİD'den kurtuluş yıl dönümü vesilesiyle Suriye Demokratik Güçleri (SDG) için kutlama mesajı yayınladı.

 

Koalisyon Sözcüsü Wayne Marotto, salı günü Twitter'dan paylaştığı kutlama mesajında, İçsel Çözümleme Operasyonu'na (Operation Inherent Resolve, OIR) destek veren yerel Kürt güçlerini tebrik etti.

 

OIR sözcüsü, mesajında, "Bugün Kobani Kurtuluş Günü. 26 Ocak 2015'te Kürt savaşçılar, OIR'in hava saldırı desteği ile Kobani'yi kurtararak IŞİD'in yenilmez olmadığını gösterdi ve elinden stratejik bir hedefi aldı. Güvenilir ve yetenekli bir ortaklık örneği gösterdikleri için Kürtleri tebrik ediyoruz." ifadelerini kullandı.

 

 

Koalisyon Sözcüsü Marotto, daha sonra yaptığı bir başka paylaşımda, SDG'nin (Suriye Demokratik Güçleri) koalisyon güçleri ile işbirliğinin devam ettiğini belirterek, "Suriye'nin kuzeydoğusundaki masum sivilleri tehdit eden kilit kişileri ortadan kaldırmaya devam ediyoruz. Hep birlikte IŞİD'e kalıcı bir yenilgi tattırmaya kararlıyız." açıklamasında bulundu.

 

KOBANİYİ ABD-İSRAİLE TC ve İRAN ORTAK SUNDU..

Suriye kurdistanında abd-israil cenahının kök salması TC-İran rejimlerinin planları doğrultusunda gelişti..

İş-it, daiş oyunları sergilendiğinde bu iki devlet Kurtleri anında korumaya alıp kendi elleriyle Kurtlerin tüm haklarını garanti eden bir yapılanmayı Suriye iç savaşından da önce yapamaları gerekmekteydi..

Çünkü Kurdlerin sahte suni sınırlarla parçalanması demek iran-tc başta olmak üzere ırak suriye devletlerinin dikiş tutmaması demek..

 

Yani özetle tc-iran gibi siyonist çetelerin yönettiği rejimler ırk-dil-din-mezhep sınırlarını kaldırma bir yana sürekli bölücü-inkarcı politikalarla israil-abd siyonizminin tüm ortadoğuda kök salmasını sağlayan ana unusurlardır.. Bu rejimler halkın bu yönlerini görüp anlamamsı içinde soykrımdan faili meçhule askeri darbelere, hertür darbelerle.. yüzyıldır vatandaşlarına nefes aldırmamaktadırlar..

 

Tabi bu rejimler bu politikayı güderkende.. ABD-İsrail, siyonist karşıtı gözüküp kendi halklarını yüzyıldır çok ustaca kullanmaktadırlar.. 

Özetle Kurdistan coğrafyası üzerinde kurulu tüm devletler balon-sömürge ve uydu devletlerdir..

Siyonistler bu devletlerden tomuna kadar fayadalandıkları için asla yıkılmalarına izin vermemektedirler.. Bu zayıf  ve naif halleriyla siyonizm için iran-tc bulunmaz nimetlerdir.. Ortadoğudan Kafkaslara ön asyaya halklar 200 yıldır zayıflatılıuyor..

Halklar bu oyunu çözmese söz konusu bölgede ruslar ırk-dil-din – mezhep üstü bir siyasal yapılanmayı getirmeyi becermese bu yüzyılın sonunda bütün halklar natanahu-sisi vb. gibi küresel siyonizmin sergerdeleri karşısında hep birlikte hazırolaçekilecekleri gibi Rusyanın parçalanmsı-paylaşılması ise çocuk oyuncağı olacaktır..

Ama tabi bu kaos-terör işgal oyun yapanların yanına da kar kalmayacak.. Bunları yüzyıllar önceden hesaplayan dünyadaki çeşitli gruplar israilden asyaya hepsini yerin dibine gömerek dünyaya  harakiri yaşatacaklardır..

Buradan tek çıkış dünya konfederasyonu sisi tc iran mısır.. sürüsüne bereket faşist –siyonist ulus devletlerin varlığının bir an önce ortadan kaldırılması ırk-dil-din-mezhep üstü siyasala yapılanmalarla  data ve paranın tüm insanlık tarafından kontrol edildiği bir dünya federasyonu yada konfederasyonudur..

Dünya halkları bu gerçeği kavramasa yapacak bir şey kalmamaktadır.. İnsanın ve dünyayının varlığı her alnada hızla sona doğru gidiyor..

Bu son tüm insanlığın dünya halklarının ortak hareketiyle, ortak mücadelesi ile  durdurlabilir.. Aksi 200 yıldır halkları tarihten silen siyonistler dehşet oyunlarla bir gün tc kurup türük kurtarıcı oluyorlar.. Kobanide ise hertaraftan kuşatılmış kürdün kurtarıcısı oluyorlar..

Sonuç olarak bütün faşist ulus devletler siyonist soykırımcı sergerdelere çalışırken.. halklarını kandırarak hergeçen gün halkları dahada nefesszi bırakıp soykırıma açık koyun sürülerine dönüştürmektedirler.. Siyonistler isteseler iran ve tc gibi devletleri 2 dk da yok ederler.. ama bu devletler onların varlığı ve yalanlarının devamı için hayati önemde.. Bu devletler siyonizmin deşifrasyonunu engelledikleri gibi.. ırk-ırkçılık-din –mezhep argümanları ile son 200 yıldır bütün halkları düşürdüler, hala da düşürüyorlar..

Rus ve Amerikalı  halklar bu siyonist dümeni –oyunları çözmezlerse.. bu oyunlar dünyamızı patlamaya kadar götürecektir..

İnsanlık gelecek arıyorsa siyonist-terörist israilden başlayarak ulus devletleri acilen tarihe gömmelidir..

 

Yani Kobani Kurd Cumhuriyeti TC nin atatürük projesi gibi nasıl ülkemizde shte bir türk ırkı ile yüzyıldır halklar biçiliyorsa.. Kobanede de bir atakurut projesi ile abd-israil lejyonlarının kontrolunda kurt adını kullanarak ortaya çıkarılmaktadır.. Siyonizm suriyede kurdleri kimliksiz bırakırken.. son bir yüzyılda  yılda amude sinemasında kurd çocuklarını diri-diri yakmaktan günümüze kurt aile ve aşiret bırakmadı biçe-biçe bugünlere getirdi.. ABD-İsrail bu ortamı sağlayan ise uyduruk syria-ırakı saymasak, TC-İran rejimlerinin kendileridir..

 

Siyonistlerin kurdlere şirin gözükmesinin ana nedeni ise dünya halkları büyük bir öfke ile siyonizmi hem çözmeye hemde ablukaya almaya başladı.. Ve bir gün tüm insanlık dünyanın tüm kıtalarında siyonizme, siyonizmin alana döşediği faşist ulus devlete, siyonizme uşaklık dennlere  karşı topyekün harekete geçecektir..

Şu anda covit-gıda-genom hertür silah insanlığı düşürme ve siyonizmin ablukaya alınmasını engellemeye yönelik büyük bir savaş tüm dünyada sürüyor.. Faşist ulus devletler ise hala halkları ırk-dil-din-mezhep yemleri ile avlamaya devam ediyorlar..

Tüm insanlık büyük bir savaşın içinde savaşın yıkıcı gücü ise halklar bizim diye zanettikleri güçlerden-devletlerden darbeyi aldıklarının tam farkında değiller.. İnsanlık bu gerçeğin  hergün dahada yıkıcı sonuçlarla farkına varıyor.. Ve topyekün harekete geçmekten başka şansı olmadığını da net görüyor.. 

Fotoğraf açıklaması yok.

Qadı Muhammed 

Ortadoğuda bu savaşı terisne çevirmenin yolu kurd coğrafyasını ırak kurdistanoına bağlama andolu-aryen-kurdistan gibi eyaletlerle acil bir ırk-dil-din-mezhep üstü Osmanlı gibi bütün halkları ksapsayan bir federasyon tek çıkıştır.. Rus Aryen Anadolu-Mezopotamya-ön asya-kafkasya halkları bu gerçeği anlayıp bu yönlü harekete geçmelerinin yanı sıra asıl darbeyi alacak olan giderek kuşatılan rus halklar ise bu projeye acilen ön ayak olmalılar..  Bölge rejimleri kurdlere soykırımı daytarak kurdlerin devletleşmesini engelleyerek hepsi kendi bünyesindeki halkları siyonizmin kurbalık koyunlarına çevirdiler.. Halklar bu gerçeği yeni-yeni anlamaya başladılar.. 


Aksine yudu-uyduruk tc gibi uydu uyduruk bir kc çoktan doğdu.. Bu uyduruk yapıyı ulus devlet faşizmiyle sarılan kurd de ölümüne halay çekip kutlamak zorunda bırakılmaktadır.. Yani ulus devlet faşizmi bütün halkları siyonizme uşaklığa çekmede halkları birbiriyle yarıştırmaktadır.. Bu oyun nereye kadar sürecek.. İnsanlık bunun cevabını arıyor..

 

BİDEN’DE  KURD ÇIKTI..

 

Son 1-2 yüzyılda Mezopotamya-Kurdistan coğrafyası üzerinde kurulan-kurdurulan devletlerin hepsi uydu-uyduruk devletler..

Bu uydu uyuduruk devletlerin üzerinde kurdurulduğu  Ermenistan –Azeriyan ve bu iki uyduruk rejmin tokuşturulduğu dağlık karbağ insanlık tarihi bilindiğinden beri Kurdi halkların ırk-dil-din-mezhep üstü yaşadığı ortak bir  coğrafyaydı.. Bu coğrafyanında gerçek adı Kurdistana sordu.. Yüzyıl önceki tüm adlara bakın tüm kurdidir..

 

Nasıl Aşağı mezopotamyada kurdleri teihten silmek için uyduruk ırk devletleri sahte suni sınırlarla (ırak-tc-syria-iran) inşa edildiyse aynı pişkinlikle kapitalizm ve kominizm ön asya asya ve yukarı mezopotamyayı da atomuna kadar parçalayarak günümüzdeki uyduruk ırk devletlerini inişa ettiler..

 

İddia o ki Biden Kurdistana sor doğumlu, Bıruki Aşiretinden.. İddianın doğru olma ihtimali yüksek.. Aryen nüfus, Kurdi Nufus yan bileşenleriyle 1 milyara yakın.. Ve insanlık tarihi boyunca ırkçı olomayan barbarlıkları absorbe eden bir nüfus..

 

Sorun şu Amerika siyonizmi gömecek dünya konfederasyonu gibi bir projeyle insanlığın geleceğine mi odaklanacak yoksa siyonizme uşaklığa devam ederek insan soyu ve gezegenin yok olmasına göz mü yumacak.. Obama (amerikanın kürdü idi seçildiğinde amca oğlu saydık Wanda ve kurdistanın birçok şehrinde kurban kesilmişti.. Değil kurdler dünya hayal kırıklığı yaşadı.. Oda siyonist plan -politikalrın dışına çıkmadı, çıkamadı) 

 

Biden kurdse insanlığa çıkış suncak formülleri bulur, değilse öbürleri gibi gümleyip gidecek, ki amca kızı Camala Harisde kurd sayılır başarmazlarsa hem america hemde dunya gümleyecek.. Ve bidonlu amerikadan siyonist isrile ilk müjdeli haber.. abd ordsusunun envanterindeki en iyi bumbu israile verecekmiş.. Amcaoğlu obo biraz siyon politiklara ayak sürçmüştü.. Bunlar daha gelmeden terörist israilin emir eri oldukları mesajını mı veriyorlar.. 

 

Orhan Miroğlu: Birileri Biden Kürt diyormuş...

Bir 1 kişi görseli olabilir 

AK Parti MKYK üyesi Orhan Miroğlu'nun "Biden'ın gerçek ismi Cımoyê Bahattîn Ağa imiş! Erivan'dan ABD'ye göç etmiş bir Kürt aileden geliyormuş" şeklindeki paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

 

AK Parti MKYK üyesi ve eski milletvekili Orhan Miroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ABD'de Donald Trump'ın yerine gelen Joe Biden hakkında çok konuşulacak bir iddia ortaya attı.

 

"BIRUKİ AŞİRETİNDEMİŞ"

 

Biden'ın Kürt olduğunu öne süren Miroğlu, "Geçenlerde konuştuğum bir Kürt dostum söyledi, ciddi olduğuna inanmak zor olsa da, amacın ne olduğunu tahmin etmek zor değil, birileri diyormuş ki, Biden'ın gerçek ismi Cımoyê Bahattîn Ağa imiş! Erivan'dan ABD'ye göç etmiş bir Kürt aileden geliyormuş ve aslen Bıruki aşiretindenmiş" ifadelerini kullandı.

 

Taş,  pkk kurtler arası birliği engelleyen bir projeye dönüştürüldü..

 

Nizamettin Taş, son sürece ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu - Nerina Azad Tarafsız ve güvenilir Kurd ve Kurdistan haberleri - Peşmerge, Barzani

 

 

 

ETİKETLER : ABD Koalisyon güçleri sözcüsünden Kobani mesajı: Güvenilir ortağımız Kürtlere tebrikler.. BİDEN'DE KURT ÇIKTI.. ABD KURDLERİ TEBRİK ETDİ..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA