İŞ ADAMI YAKUP SÜT TAHLİYE EDİLDİ..

Hemşeri camiamızı sevindiren, onbinlerce hemşerimizin beklediği haber sonunda geldi.. İş adamı Yakup Süt bugün itibarı ile tahliye edildi..
Bu haber 2021-01-25 17:49:12 eklenmiş ve 1702 kez görüntülenmiştir.

 

İŞ ADAMI YAKUP SÜT TAHLİYE EDİLDİ..


 

Hemşeri camiamızı sevindiren, onbinlerce hemşerimizin beklediği haber sonunda geldi.. İş adamı Yakup Süt bugün itibarı ile tahliye edildi..

 

Bölge STK'larımıza, sivil toplum alanına yardımları ile milyonların gönlünde taht kuran bölge iş dünyamızın önde gelen ismi Yakup Süt'ün tahliyesi hemşeri camiamızda bayram havası estirdi.. Sosyal medya süte geçmiş olsun haberleri ile yıkılıyor.. 

 

 

Tahliye haberinin duyulmasının ardından yüzlerce hemşerimiz kendisini karşılmak için harekete geçtiler.. Sosyal medya  Süt geçmiş olsun mesjları ile dolup taşmaya başlarken  on binlerce hemşerimiz geçmiş olsun dileklerini Sütle ilgili anılarını fotograf karlerinide paylaşmaya başladılar.. 

 

Sütün tahliyesinde ortaya çıkan gerçek halk kitlelerinin kimi kendi liderleri kanaat önderleri olarak gördüğünü de ortaya koyan bir ayna oldu.. 

 

Sütle birlikte yargılananların 21 kişiden 14'ü  tahliye olurken.. Kardeşi Yusuf Sütün de tahliye edilenler arasında yer aldığını öğrenmiş bulunmaktayız.. 

Görüntünün olası içeriği: 8 kişi, Aydın Ateş, Ömer Özer, Fikret Aktürk, İhsan Polat ve Yasin Özer dahil, dans eden insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan

 

Geçen hafta Ptesi gününden itibaren süren davada karar bugün açıklandı.. Akşam saatlerinde mahkemenin bimesinin ardından Sütün tahliye haberi geldi..

 

 

Bu haber hemşeri camiamızda bayaram havası yarattı.. Süt’ün tahliyesi Serhat STK yapılanması başta olmak üzere binlerce hemşerimizin geçmiş olsun dilekleri ile kutalnırken..

 

Bölgemizden onbinlerce insanın beklediği byu tahliye hukukun tecelli etmesi açısından da hemşeri camiamızı sevince boğdu..

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ.. 

 

Geçen hafta mahkemeye çıkan 231 sanıktan  Yakup Sütle birlikte 14 kişi tahliye edilirken, 7 kişi ise tutuklulukları devam ediyor. Tutuklu sanıkların mahkemesi ise Mayıs Ayına ertelendi.. 

 

ETİKETLER : Hemşeri camiamızı sevindiren onbinlerce hemşerimizin beklediği haber sonunda geldi.. İş adamı Yakup Süt bugün itibarı ile tahliye edildi..
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA