Kurdistan-TR-Dünya STK'lar önemli gelişmeler..

Kurdler başta olmak üzere.. Halkın siyaseten beklediği siyasi çıkışa vurgu yapan Ayhan Bilgen yerel-ulusal ve uluslararsı anlamda gündemin başına oturdu diyebiliriz.. Kurdistan-TR-Dünya STKlar önemli gelişmeler sizler için bir araya topladık..
Bu haber 2021-01-21 21:39:50 eklenmiş ve 497 kez görüntülenmiştir.

 

BİLGEN VATANDAŞIN,  HALKIN BEKLEDİĞİ ÇIKIŞI YAPTI..

 

Kurdler başta olmak üzere.. Halkın siyaseten beklediği siyasi çıkışa vurgu yapan Ayhan Bilgen yerel-ulusal ve uluslararsı anlamda gündemin başına oturdu diyebiliriz.. Kurdistan-TR-Dünya STKlar önemli gelişmeler sizler için bir araya topladık..

 

Kurd halkı başta olmak üzere %30-40 varan bir karasızlar kitlesiyle halk içine girdiğimiz 21. Yüzyıla uygun bir misyaon ve vizyonla ülkemiz sathında yeni siyasal akımların çıkmasını.. Artık parti başkanlarının değil, Sivil toplum örgütlerinin, halkın kendi yöneticilerini seçmesi ülkemizin demokrasiye geçmesini, değiştirilmesi dahi teklif edilemeyen komedi-diktatöryel  yasaların bu ülkenin ve halkın gündeminden çıkmasını istemektedirler..

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi 

Bilgen siyasi anlamda milyonların sevdiği bir isim. Ve diktatör tc rejmi yüzünden ancak cezaevlerinden fikirlerini beyan etmesi tc rejminin de nasıl bir rejim olduğunu ortaya koymaktadır..

Bu anlamda bugün toplanan Avrupa Parlamentosu, "Türkiye'deki insan hakları, Demirtaş ve diğer siyasi tutukluların durumu" konulu oturum düzenlendi. Oturumda siyasi grupların ortak karar tasarısı oylandı. Kabul edilen tasarıda, eski HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ın tutuklanan belediye başkanlarının-muhalif insanlrın acilen bırakılmasını istedi.

 

 

Tutuklu bulunan eski HDP’li Kars Belediye Eş Başkanı Ayhan Bilgen, Türkiye’de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç olduğunu söyledi.

 

Kars Belediyesi Eş Başkanı iken görevden alınarak yerine kayyum atanan HDP’li Ayhan Bilgen, Twitter hesabından yaptığı açıklamada yeni bir partinin sinyalini verdi.

Bilgen, “Türkiye’de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç var. Bunun düşünsel ve toplumsal zeminini oluşturmak gerekiyor. Bunun yeni bir siyasi partiye dönüşme ihtimali, göreceği ilgi ve imkanlarla ilgilidir” dedi.

 

“Kobani" soruşturması kapsamında tutuklanan Bilgen, daha önce de partisi HDP'ye yönelik eleştirilerde bulunmuştu.

 

Bilgen, “HDP'nin tersine Türkiyelieşme” yaşadığını belirterek, “HDP, çözüm sürecindeki genişlemeyi kalıcı sanmış ve kişisel başarı öyküsü olarak yorumlamayı tercih etmiştir” demişti. Ayhan Bilgen: HDP acilen çatı partisi konseptine dönüşün yol haritasını toplumsal tartışmaya açmalıdır

 

Eski Kars Belediyesi Eş Başkanı Ayhan Bilgen, "HDP acilen çatı partisi konseptine dönüşün yol haritasını toplumsal tartışmaya açmalıdır." dedi. Bilgen'in "Türkiye’de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç var. Bunun düşünsel ve toplumsal zeminini oluşturmak gerekiyor. Bunun yeni bir siyasi partiye dönüşme ihtimali, göreceği ilgi ve imkanlarla ilgilidir" sözleri 'yeni parti' sinyali verdiği şeklinde algılanırken..

 

HDP'den ise Bilgen'e "Ayhan Bilgen'in fikirlerini cezaevinde açıklaması iktidarın bir ayıbıdır. Ayhan Bilgen ile fikir alışverişinde bulunmaya devam edeceğiz." şeklinde yanıt gelmişti.

 

Tutuklu bulunan Ayhan Bilgen, HDP'nin kapatılacağı yönündeki iddialarla ilgili "Parti kapatma konusu hukuk ve siyasi boyutundan önce toplumsal boyutu ile ele alınmalıdır." ifadelerini kullanarak Twitter hesabından yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı:

 

"Türkiye dış basıncı iç dinamiklerle dengeleyemezse camlar kırılır, canlar acır. Acilen kimseyi dışlamayan yeni bir barışçıl Misak-ı Milli stratejisi ile Kürtler ve Türklerin kader birlikteliği sağlanmalıdır.

 

31 Mart vakası doğru analiz edilseydi 15 Temmuz’da bir benzeri tekrarlanmayabilirdi. Aynı şekilde Cumhuriyetin ilk dönem zorlukları içerisinde yönetilemeyen Musul vilayeti tablosunun benzerinin önümüzdeki günlerde Kobanê için tekrar etmemesi gerekir.

 

Dış Kürtler konusu en az dış Türkler konusu kadar Türkiye’nin geleceğini belirleyecek önemdedir.

 

Parti kapatma konusu hukuk ve siyasi boyutundan önce toplumsal boyutu ile ele alınmalıdır. HDP acilen çatı partisi konseptine dönüşün yol haritasını toplumsal tartışmaya açmalıdır."

 

 

 

Ne olmuştu?

Hakkı Saruhan Oluç, bir gazetecinin eski Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen'in "Türkiye’de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç var. Bunun düşünsel ve toplumsal zeminini oluşturmak gerekiyor. Bunun yeni bir siyasi partiye dönüşme ihtimali, göreceği ilgi ve imkanlarla ilgilidir" şeklindeki açıklamalarını hatırlatması üzerine "Ayhan Bilgen'in fikirlerini cezaevinde açıklaması iktidarın bir ayıbıdır. Ayhan Bilgen ile fikir alışverişinde bulunmaya devam edeceğiz. Eleştirileri bize güç verir, bizi büyütür. Her eleştiri bizim için demokratik bir tartışma demektir. Her fikir ve özeleştiri bizim için önemlidir. Ama temennim odur ki Ayhan Bilgen'in ileri sürdüğü fikirler iktidara payanda olmasın. İktidar tarafından kullanılmaya başlanmasın" diye konuştu.

 

Bilgenin açıklaması iktidarından muhalefetine tıkanan çözüm üretmeyen, çözüm yerine kriz üreten kangren olan tc siyasetine bir neşter darbesi indirirken..

 

AP DEMİRTAŞ ve SİYASİ TUTUKLULAR DERHAL SERBEST BIRAKILSIN..

 Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, iç mekan

Avrupa Parlamentosu, tutuklu Selahattin Demirtaş derhal bırakılmsı, diğer siyasi tutukluların salıverilmesini istedi..

 

Avrupa Parlamentosunda, "Türkiye'deki insan hakları, Demirtaş ve diğer siyasi tutukluların durumu" konulu oturum düzenlendi. Oturumda siyasi grupların ortak karar tasarısı oylandı. Kabul edilen tasarıda, eski HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ın acilen salıverilmesini istedi.

 

Avrupa Parlamentosu Genel Kurulu'nda "Türkiye'deki insan hakları, Demirtaş ve diğer siyasi tutukluların durumu" konulu oturum düzenlendi. Oturumda, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile o sırada görüşmede olan Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell adına AB Komisyonu'nun eşitlikten sorumlu üyesi Helena Dalli, milletvekillerinin ardından bir konuşma yaptı.

 

KARARLARIN ENDİŞE VERİCİ OLDUĞU SAVUNULDU

 

Dalli, AB'nin Türkiye'deki insan hakları konusunda endişelerini defalarca ilettiğini, eksikliklerin giderilmesine yönelik tavsiyelerin Komisyonun Türkiye hakkındaki yıllık raporunda yer aldığını söyledi. Türkiye'de Anayasa Mahkemesi ve AİHM'nin Demirtaş'ın haklarının ihlal edildiği yönünde karar aldığını ifade eden Dalli, HDP'li belediye başkanları hakkında alınan kararların endişe verici olduğunu savundu.

Dalli, Türkiye'nin terörle mücadelesinin meşru hak olduğunu ancak hukukun üstünlüğü, insan hakları ve temel haklara da uyma sorumluluğu bulunduğunu söyledi.

 

DEMİRTAŞ'IN ACİLEN BIRAKILMASI İSTENDİ

 

Oturumun ardından AP'de "Türkiye'deki insan hakları, Demirtaş ve diğer siyasi tutukluların durumu" hakkında siyasi grupların ortak karar tasarısı oylandı. Kabul edilen tasarıda, eski HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş'ın acilen salıverilmesi, Figen Yüksekdağ ve Demirtaş hakkındaki suçlamaların düşürülmesi istenerek, AİHM'nin Demirtaş davasıyla ilgili kararları hatırlatıldı.

 

DESTEK VERİLMESİ TALEP EDİLDİ

Demirtaş'ın yanı sıra insan hakları savunucuları, avukatlar, gazeteciler, siyasetçiler ve akademisyenler hakkındaki davaların AB yetkilileri, kurumları ve AB üyeleri tarafından Türk muhataplarıyla temaslarında gündemde tutulması talep edilen tasarıda, bu kişilere destek verilmesi istendi.

Tasarıda ayrıca Türkiye'nin AB ile ilişkilerde yeni sayfa açma niyeti, reformlar yapma kararlığı ve AB'ye katılım sürecine bağlılığının not edildiği, AB'nin de yeni bir başlangıca açık olduğu ancak daha derin ilişkilerin somut ilerlemelere bağlı olduğu belirtildi.

 

TRUMP GİDERKEN "JOE BİLİYORSUN BEN KAZANDIM"

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi

 

 Trump giderken yine yapacağını yaptı.  Biden'a bıraktığı mektubun içeriği basına sızdı

 Mektup dört kelimelik ve   Joe biliyorsun ben kazandım yazıyordu..

 

ABD'nin 45'inci Başkanı Donald Trump dört yıllık görevinin ardından dün Beyaz Saray'a veda etti. Trump'ın görevi devralan Başkan Joe Biden'a bir mektup bıraktığı ve "Joe, biliyorsun ben kazandım" yazdığı iddia edildi.

 

ABD'nin 45'inci Başkanı Trump, ABD'nin tarihi devir teslim törenine katılmayan ilk başkan oldu. Trump, Beyaz Saray'a veda ettiği an yaptığı imalı açıklamalarıyla renkli kişiliğini bir kez daha ortaya koydu.MEKTUP BIRAKTIDonald Trump, 3 Kasım 2020'de yapılan seçimleri kaybetmesinin ardından görevini rakibi Joe Biden'a devretti. Son kez Beyaz Saray'ın kapısında görülen Trump, eşi Melania Trump ile ele ele çıkış yaptı. Amerikalılar tarafından merak edilen bir konu da Trump'ın devir teslim töreni sonrası ABD Başkanı Joe Biden'a bıraktığı mektup oldu.

 

"JOE BİLİYORSUN BEN KAZANDIM"

Amerikan medyası, 45'inci Başkanı Trump dört yıllık görevinin ardından Beyaz Saray'a veda ettiği sırada, Başkan Joe Biden için bıraktığı merak edilen mektupta "Joe biliyorsun ben kazandım'" yazdığı iddia etti.

 

TARİHİ DEVİR TESLİM TÖRENİ

 

ABD Başkanı seçilen Joe Biden ve Başkan Yardımcısı Kamala Harris yemin ederek göreve başladı. Biden, yemin etmesinin ardından yaptığı konuşmada "Bugün Amerika için demokrasi günü, tarih ve umut günü, yenilenme ve kararlılık günü. Tarihe geçecek yeni bir kararlılıkla dolu bir gün" ifadesini kullanmıştı.

 

 

ÖZTÜRK YILMAZ: 30 YILDIR STK BAŞKANI OLANLAR 'DEĞİŞİM OLMALI' DİYOR!

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, sahnede ve dans ediyor, şunu diyen bir yazı 'Başakşehir 1. Olağan Kuruluş Kongremize' 

Kurduğu partisinin kongrelerini yapmaya devan eden Ardahan Bağımsız Milletvekili, Yenilik Partisi Genel Başkanı, Eski Büyükelçi Öztürk Yılmaz ülkenin ana sorunlarından birinin de sivil toplum kuruluşlarının başında bulunanların olduğuna dikkat çekti.

 

ÖZTÜRK YILMAZ: 30 YILDIR STK BAŞKANI OLANLAR 'DEĞİŞİM OLMALI' DİYOR!

 

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, 'başta TOBB olmak üzere Ziraat Odalar, Esnaf Odaları, Şoförler Odaları olmak üzere birçok stk'nın 20-30 yıldır aynı başkan ve yönetimlerle idare edildiği ülkede yine bunlar kalkıp, yenilik istemeleri gülünç bir durum değil mi?' diye sordu.

Son olarak partisinin İstanbul Başakşehir İlçe Başkanlığı Kongresine katılan ve burada bir konuşma yapan Ardahan Bağımsız Milletvekili Öztürk Yılmaz burada yaptığı konuşmada 'eskilerin yenilik, değişim isterken kendilerinin ne kadar yeni olduklarına baktığımızda karşımıza 20 yıldır, 30 yıldır başkanlık yapan birçok stk başkanı çıkmakta. Peki sormazlar mı be kardeşim sen yenilik isterken kendin yenimisin. Gelene ağam, gidene paşam diyen sen değil misin?' demezler mi?' dedi.

Partisinin kimseyle ittifak yapmayacağını ve parlamenter sistemi geri getirip, iktidar olacağını da belirten Yılmaz gerçek yenilikten yana herkesi partisine davet etti.

 İstanbul/Kartal İlçe Kongresi sonrası Batman Hasankeyf ilçesinde de teşkilatlanan ve kongresini yapan Öztürk Yılmaz'ın Genel Başkanlığını yaptığı Yenilik Partisi yurt genelinde teşkilatlanmasına da devam ediyor.

 

**VEYSEL KARATAY AMELİYAT OLDU..

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, uyuyor ve oturuyor 

Öte yandan yine bir Ardahanlı olan Tay Sürücü Kursları Yönetim Kurulu Başkanı, Gelecek Partisi İstanbul Esenyurt İlçe Başkanı Veysel Karatay geçirdiği bir rahatsızlık sonucu ameliyat oldu.

Ameliyattan sorunsuz çıkan Karatay sanal ortam da şu açıklamayı yaptı.

'Pazartesi Günü Çam ve Sakura Şehir Hastahanesinde Robotik Cerrahi  ile Operasyonumu Gerçekleştiren Başta Doktorum Prof. Dr. Abdulmutalip  Şimşek hocam olmak üzere Emeği Geçen tüm sağlık Emekçilerine çok teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah Razı olsun  Tüm dostlara Sağlıklı Günler diliyorum. Veysel Karatay'

 

KAR-DER’den Kan Bağışı Kampanyası

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve ayakta duran insanlar 

Merkezi İstanbul Ataşehir’de bulunan ve Başkanlığını Orhan Çerkez’in yaptığı Kars ve Yöresi Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği (KAR-DER) 2021 yılının ilk gününde Dernek merkezinde Ataşehir Kızılay Şubesi ile birlikte Kars Sarıkamış Şehitlerini kan bağışları ile anma programı düzenledi.

 

Kan bağışı kampanyasına; KAR-DER Başkanı Orhan Çerkez’in yanısıra yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri Kurtuluş Özaydın, Selami İğrek, Zekeriya Angi, Belediye Ruhsat İşleri Müdürü Servet Ön, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, Kızılay Ataşehir Şube Başkanı Talha Keleş, Genç Kızılay Üyeleri, Ataşehir Eğitim Derneği Başkanı Turgay Kılıç, stk temsilcileri, muhtarlar ile vatandaşlar katıldılar.

 

Ataşehir’de 2021 Yılının ilk kan bağışı Orhan Çerkez’den

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor 

KAR-DER Yönetiminin yanısıra kadın kollarının da hazır bulunduğu kan bağışı kampanyasında Ataşehir’de 2021 yılın ilk bağışını yapan isim ise KAR-DER Başkanı Orhan Çerkez oldu. Başkan Orhan Çerkez’in ardından KAR-DER Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri Kurtuluş Özaydın, Selami İğrek, Zekeriya Angi’nin yanısıra vatandaşlar kan vermeye başladı.

 

Çerkez: “Kan bağışlarımız ile Sarıkamış Şehitlerimizi Anıyoruz”

 

Kampanya hakkında bilgi veren Orhan Çerkez ise şu ifadeleri kullandı; “Öncelikle tüm halkımızın yeni yılını kutluyorum. Ataşehir Kızılay Şubemiz ile birlikte müştereken birlikte; Sarıkamış Şehitlerimizi kan bağışlarımızı ile anma programı düzenledik. Herkesi kan bağışı yapmaya davet ediyorum. Çünkü kanın kaynağı insandır, insanlarımızın zor günde olmayınca kanın kıymetini ve değerini bilmiyorlar. Bazı arkadaşlarımız kan bağışı yapmaya çekiniyor, bu sağlık ve insanlık açısından olsun bulunmaz bir değerdir. Bir kan 3 can demektir. 2021 Yılının ilk günlerinde düzenlediğimiz bu etkinliğimiz ile her yıl yaptığımız Sarıkamış şehitlerimizi anma programlarını pandemi nedeniyle geçtiğimiz ay yapamadık. Bizde böyle olunca kanımızla şehitlerimize anmak istedik. Bu vesileyle 90 bin şehidimizi bir kez daha saygı ve rahmetle anıyor, KAR-DER olarak nesilden nesile Sarıkamış’ın ruhunu yaşatmak için etkinliklerimize devam edeceğimizi belirtmek istiyorum. Kan bağışı kampanyamıza katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

Keleş: “Kan stoklarımız minimum seviyede ve covid-19 kan yoluyla bulaşmaz!”

 

KAR-DER’in kan bağışı kampanyasına katılan Kızılay Ataşehir Şube Başkanı Talha Keleş ise; “Öncelikle tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum. 2021 Yılının 2020 yılını aratmadığı bir yıl olmasını temenni ediyorum. Çok daha güzel ve mutlu günlere inşallah vesile olur. Göreve geldiğimiz günden beri birçok projemizi planladık, ancak pandemi süreci ile birlikte ertelediğimiz projelerimiz oldu. Hedeflerimiz çok fazla ancak pandemi nedeniyle projelerimizi kısmi olarak gerçekleştirebiliyoruz. Yılın ilk kan bağışı organizasyonunu da KAR-DER Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Çerkez vasıtasıyla gerçekleştiriyoruz. Yaklaşık 2 saat içerisinde 30-35 civarı kan bağışı gerçekleşti. Akşama kadar daha yüksek bağış oranına ulaşacağımızı düşünüyorum. Pandemi sürecinde kan stoklarında minimum seviyedeyiz. Bundan dolayı da insanlarımız pandemi sürecinde bağış yapmak konusunda çekiniyorlar. Toplum olarak yanlış bildiğimiz bir gerçek var. Covid-19 kandan bulaşmıyor. Ancak insanlarımızda buradan bulaşabilir mi sorusu ile karşı karşıyayız. Ancak biz Kızılay Ataşehir şubesi olarak steril olarak kan bağışlarını alıyoruz. Vücuttaki fazla kanın bağış yoluyla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılmasını sağlıyoruz. 2021 Yılının ilk kan bağışı projesini de KAR-DER ile başlatmış olduk. Tüm sivil toplum kuruluşlarından aynı hassasiyeti bekliyoruz. 2021’de MEB ile işbirliği ile Ataşehir’de okullarımızda kan bağışı kampanyası düzenleyeceğiz. Sokağa çıkma kısıtlamalarının olduğu hafta sonları hem Kızılay Şube merkezimizde ve dernek merkezlerinde kan bağışı kampanyalarımız devam edecektir” ifadelerini kullandı.

 

Akçay: “Sarıkamış Şehitlerimizi böylesine anlamlı programda anıyorum”

 

KAR-DER Başkan Yardımcısı ve Emre Optik Yönetim Kurulu Başkanı Recep Akçay ise;”Yeni yılın tüm ülkemiz için sağlık, mutluluk ve huzur ile hayırlara vesile olmasını diliyorum. KAR-DER olarak düzenlediğimiz kan bağışı kampanyasında bende kan bağışımı gerçekleştirdim. Sarıkamış şehitlerimizi bu vesileyle bir kez daha anıyorum. Kızılay ile işbirliğimiz her zaman sürüyor. Emre Optik olarak bizde yılda 1 kez de olsa kan bağışı organizasyonumuzu yapıyoruz. Bugün etkinliğimize öncülük eden KAR-DER Başkanı Orhan Çerkez ve Kızılay Şube Başkanımız Talha Keleş’e, emeği geçen gönüllülerimize ve katılım sağlayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

Küçükbakkalköy Mah. Gedikpaşa Sk. No.10/B adresinde bulunan Kars Ardahan- Iğdır Dayanışma Merkezi’ndeki kan bağışı kampanyası saat:18.00’e kadar devam edeceği öğrenildi.

 

 

 

Kars’ta tarihi evler yıkılıyor

 Görüntünün olası içeriği: ağaç, gökyüzü, bitki ve açık hava

Haber Merkezi - Kars’ta bulunan çok az sayıda tarihi evler bakımsızlık ve sahipsizlikten tek tek yıkılarak kayboluyor. Kent merkezinde Baltık Mimarisi tarzında yapılan evlerde birçoğu adeta yıkılmamak için direniyor.

 

Tarihi Kürt kenti Kars’ta, sahipleri tarafından sahipsiz bir şekilde bırakılan tarihi evler, önce defineciler tarafında kazılıyor, ardından yavaş yavaş yıkılıyor. Ordu Caddesi üzerinde bulunan tarihi evde yıkılmaya yüz tutan evlerden birisi, içerisi defineciler tarafından kazılan tarihi ev duvarları çatlamış, çerçeveleri kırılarak kaderine terk edilmiş.

 

Kent merkezinde bulunan ve sahipleri tarafından kaderlerine terk edilen tarihi evlerinin çatı, kapı, pencereleri kırılmış, bir kısmının içerisi defineciler tarafından kazılmış, kalan bir kısmının ise sadece duvarları kalmış, hiş kimsenin sahip çıkmadığı tarihi evler zamanla yıkılarak tarihin karanlıklarında yerini alacak.

 

Özellikle kent merkezinde bulunan tarihi evlere yetkililerin sahip çıkmasını isteyen halk, tarihi evlerin restore edilerek kent turizmine kazandırılmasını istiyor.

 

 

Gelecek Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Hakkı Demir İstifa Etti

 

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Genel Başkanlığını yaptığı Gelecek Partisi Çekmeköy Kurucu İlçe Başkanı Hakkı Demir, görevinden istifa etti.

 

Gelecek Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Hakkı Demir, sağlık sorunları sebebiyle görevinden istifa ettiğini açıkladı.  Demir’in istifa kararıyla beraber, Başkan Yardımcıları Yasin Büyükyıldız, Cihan Hançerlioğlu ve Birol Tan da istifalarını açıkladıkları öğrenildi.

 

Hakkı Demir, Gelecek Partisi adına desteğini sürdüreceğini belirterek, yaptığı açıklamada “Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun önderliğinde epey yol kat ettik. Çok daha iyi yerlere geleceğiz. Aktif olarak olmasa da her türlü konuda  Başkanım’a ve partime desteğim devam edecek” dedi.

 

 

 

ETİKETLER : Kurdler başta olmak üzere.. Halkın siyaseten beklediği siyasi çıkışa vurgu yapan Ayhan Bilgen yerel-ulusal ve uluslararsı anlamda gündemin başına oturdu diyebiliriz.. Kurdistan-TR-Dünya STKlar önemli gelişmeler sizler için bi
Diğer İş-STK-Siyaset haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA