IRKÇI TC REJMİ ÇAKTIRMADAN ERDOĞAN’I SANIK YAPTI..

Ülkemizde sorunlara yönelik her çözümün diktatör tc yasalarına takılması örneğin çözüm sürecinde AKP’nin attığı adımların tümü suç..
Bu haber 2021-01-20 07:15:15 eklenmiş ve 597 kez görüntülenmiştir.

 

IRKÇI TC REJMİ ÇAKTIRMADAN ERDOĞAN’I SANIK YAPTI..

 

HDP eski eş genel başkanı Demirtaişla ilgili düzenlenen iddianamede ilginç gerçekler ortaya çıkmaya başladı..

Ülkemizde sorunlara yönelik her çözümün diktatör tc yasalarına takılması örneğin çözüm sürecinde AKP’nin attığı adımların tümü suç..

Nereden bakarsak bakalım Demirtaş davası dönüp dolaşıp akp’yi  vurmakta.. Ve çaktırılmadan Gariban Erdoğan (Ceberrut diktatör tc nin kafasını kırdığı için küresel bazda büyük bir saldırı altında olduğundan erdoğan çok ağır bir yükü olan bir  garibandır, kobani düştü-düşecek yanılsamaları ile, teröristlere –ihanetçilere duyduğu öfkeyi siyonistler ustaca kullanıp kendisini  sarmalamaktadırlar, yanında yakınında kümelenmiş siyon ihanetçiler ise akp-erdoğanın uyuması için ne gerekiyorsa yapmaktadırlar.. Buradan çıkış ulusal bazda demokrasi ve iş birliğinde..AKP diktatör tc yi çöpe atmasa vatandaşı ülkenin öznesi yapmasa diktatör tc hem akp yi hemde vatandaşı çöp yapmaktadır ..)  sanık yapılmaktadır..

 

Özetle TC rejmi yıkılıp bütün vatandaşı temsil eden ırk-dil-din-mezhepüstü gerçek bir demokrasiye geçilmese bugünün yargılayanları yarının yargılananları olacaklardır..

TC diktatörlüğü tarihi soykırım ve vatandaşı harcamanın yanı sıra sürekli siyasi kısırdöngüsü ise birbirini ötekileştirme, iktidara yada yönetime geçenin öbürünü ezdiği harcadığı vatandaşın değil siyonist çeteler gibi başkalarının yönettiği bir rejimdir..

Ak Parti bu kısır döngüyü belirttiğimiz şekilde değiştirip dönüştüremese.. Aynı akibete daha beter maruz kalcaktır..

 

Dremokrasilerde gelişmiş toplumlarda hukuk sınıfsal anlamda en alttaki ile  en üst vatandaşa karşı aynıdır..

 

Ülkemizde yüzyıldır demoralizasyon (ırk-dil-din-mezhep gibi absürt şeylerle vatandaşı birbirine karşı ötekileştirme, düşünemeyen, soykırıma, sömürüye, köleliğe açık koyun sürülerine dönüştürülüyor vatandaş.. ) 80 milyonun gelecğini yok ediyor.. Bu demoralizasyonu durdurmanın tek yolu faşist-souykırımcı-ırkçı tc rejmini tarihe gömmekten geçer.. 

 

Demirtaş'ın avukatı, Kobani iddianamesine dikkat çekti: "Erdoğan'ın yargılanmasının yolu mu açılıyor?"

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın avukatı Mahsuni Karaman, 3 bin 500 sayfalık 'Kobani' iddianamesinde yapılan suçlamalara dikkat çekerek "Gelecekte, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çözüm sürecinden dolayı yargılanmasının altyapısı mı hazırlanıyor?" diye sordu.

ANKA18 Ocak 2021 Pazartesi, 13:35Demirtaş'ın avukatı, Kobani iddianamesine dikkat çekti:

 

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın da aralarında bulunduğu 108 sanık hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın hazırladığı 3 bin 530 sayfalık Kobani iddianamesiyle ilgili dikkat çekici bir iddiada bulunuldu.

 

Demirtaş’ın avukatlarından Mahsuni Karaman, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, iddianamede AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘gizli sanık’ yapıldığını ileri sürdü.

 

Kahraman, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

 

"3 bin 530 sayfalık yeni iddianamenin asıl sürprizi 'gizli tanık' değil, 'gizli sanık' galiba. Ankara Başsavcılığı, yeni Kobani iddianamesinde çözüm sürecini suç sayarak Cumhurbaşkanı Erdoğan ve arkadaşlarını da ‘gizli sanık’ yapmış. Çözüm sürecinde bizzat Devlet’in talimatı ile gerçekleştirilen Kandil’e gidişlerin suç sayılması, Erdoğan ve arkadaşlarını da şimdilik ‘gizli sanık’ yapar. AKP’liler farkında mı? Gelecekte, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çözüm sürecinden dolayı yargılanmasının altyapısı mı hazırlanıyor?"

 

ETİKETLER : IRKÇI TC REJMİ ÇAKTIRMADAN ERDOĞAN’I SANIK YAPTI..
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA