ONBİNLER SÜTÜN TAHLİYESİNİ BEKLERKEN..

On binlerin, tahliyesini beklediği Kurd İş adamı Yakup Süt’ün mahkemesi Pazartesi günü (18-01-2021) başlayarak Cuma gününe kadar gece saat 23-24.00 kadar sürdü.
Bu haber 2021-01-17 08:40:30 eklenmiş ve 1840 kez görüntülenmiştir.

 

ONBİNLER SÜTÜN TAHLİYESİNİ BEKLERKEN.. 

 

On binlerin, tahliyesini beklediği Kurd İş adamı Yakup Süt’ün mahkemesi Pazartesi günü (18-01-2021) başlayarak   Cuma gününe kadar gece saat 23-24.00 kadar sürdü.  

 

Kurd İş adamı Yakup Süt Pazartesi günü (18-01-2021) başlayan ve Cuma gününe kadar gece saat 23-24.00 kadar süren duruşması bir hafta boyunca süreken, duruşma bir sonraki haftaya da sarktı.. Toplamda 21 kişinin tutuklu bulunduğu davada Sütle birlikte 14 kişi tahliye edilirken.. Tutuklu kalan sanıkların bir sonraki mahklemesi ise mayıs ayına ertelendi.. 

 

 

ONBİNLER SÜTÜN TAHLİYESİNİ BEKLİYOR.. 

 

Kurd İş adamı Yakup Süt Pazartesi gününden itibaren Cuma gününe kadar sürecek duruşması başlıyor.. 2020 yılında operasyona maruz kalan Süt ve onlarca insan  bir yıla yakındır mahkemeye bile çıkarılmadılar. Milyonların gözü-kulağı bu davada olacak..

 

Bu hafta P.tesi başlayan mahkeme mütalasının -Süt'le ilgili kararın ise  Cuma günü bir sonuca ulaşması bekleniyor.. 

 

 

Amerikalı rahip olayında, birçok ülkenin gazetecileri, yada değişik simalarında görüldüğü gibi TC rejmi gücü yetmediği herkesi kuzu-kuzu salıverirken. Kürt kökenli olmayan mafya-çete-katliamlarla anılan bütünü dışarı salarken.. İçeri girme şansı olanları da yol verip yurt dışına salarken..

 

Söz konusu Kurdler olduğunda ise.. AKP iktidarı da yüzyıllık TC rejminin en iyi yaptığı işi yapmaya devam ediyor.. Kurdleri ezmede rekor üstüne rekor kırıyor.. Kürtler ve muhalif insalar söz konusu olduğunda bu rejimde hak-hukuk adalet ortadan kalkmaktadır..

 

TC cezaevlerini onbinlerce kurd doldururken.. AB mahkemelerinin de Demirtaş kararında teyit ettiği gibi bunlar huıkuki değil siyasi tutuklamalar..

 

TC rejminin en iyi yaptığı şey Kürtlere saldırma olurken.. Rejim kurulduğundan beri yüzyıldır  süren bu soykırım saldırısı bu ülkenin bütün vatandaşlarını 80 milyon insanını, vatandaşınıda  da yolsuzluk-yoksulluk la harcanan soykırıma açık koyun sürülerine çevirmiş bulunmaktadır..

 

Burada sadece TC rejmi  Kürtlere saldırmıyor, Kürtler şahsında 80 milyon vatandaşı  düşürüyor..  Kürtleri  ırk-ırkçılık başta olmak üzere binbir siyonist soykırım oyunla çembere alan TC rejminin yüzyıllık vatandaşı-insanı öğütme, bitirme savaşı günümüzde Kurdunden Türküne 80 milyon vatandaşı nefes alamaz bir konuma çekmiş bulunmaktadır.. Ve vatandaş bu gerçeği gördüğünden.. günümüzde sağı-solu, müslümanı hiristayını ile Türkiye halkları, Türkiye vatandaşları Kurdlere kurulan kumpasın, tuzağın aslında kendilerine kurulduğunu, kendilerine yoksulluk, yosuzluk ve köleleik olarak döndüğünü..  giderek net bir şekilde görmeye, anlamaya,  bu gerçeğin detaylarıyla farkına varmaya başladılar..

 

Türkiye halklarının bu yönlü uyanmasının bir sonucu olarak faşizme kayan akp ve bileşenleri halktan yedikleri tokatla yerel seçimlerde ülkemizin büyük bütün metropollerini kayb ederek halktan büyük bir Osmanlı tokadı yediler. Şayet bu oyunlar sürerse akp ülkemizdeki diğer muadilleri gibi kısa zamand tarih olup muaddilleri gibi bitecektir..

 

Son yıllarda Serhat bölgesinde iki isim iş dünyasında öne çıkmaya başladı. Biri Baran Korkmaz, diğeri Yakup Süt. Korkmaz eğitim-sağlık sektörleri başta olmak üzere tüm ülke sathına en iyi katkıyı yapamsının yanı sıra fetö çeteleriyle de en iyi mücadeleyi veren iş adamı oldu. 15 Temmuz fetö kalkışmasında tek başına bir ordu gibi çalıştı.. Ülkemizden kaçmaya hazırlanan milyar dolarlık birçok iş adamını ülkede tuttarak en büyük milliyetçilik olayalrından birini sergiledi.. 

 

Yakup Süt ise yaşamı boyunca ekmeğini hep garibanla düşenle payalaşan kişiliği ile öne çıktı. Mazluma kol kanat gereken zalimle karşı hep kartal oldu. Bu anlamda milyonların gönlünde taht kurdu. Özellikle 200o li yıllardan sonra bu ülkede demokrasinin ayakları üzerinde oturması için bütün STK'ları en iyi şekilde sahiplenen finanse eden iş adamı olarak öne çıktı.. Milyonların taktirini kazandı. Özetle her iki iş adamıda yerel -ulusal bazda bu ülkeye en büyük katkıyı en üst düzeyde sunan insanlar oldular.. Ama Kurd olmaları bu ırkçı rejimde binbir kumpasın kendilerine yapılmasını da beraberinde getirdi.. 

 

Ülkemizi TC kurulduğundan beri yüzyıldır derinden işgal eden siyonist çeteler Kurd iş-stk-siyaset dünyasına, ülkemizdeki gerçek muhaliflere, aydınlara  karşı yerel-ulusal-küresel ayakları ile yine perde araksına gizlenerek ulus devlet faşizmi üzerinden saldırıya geçtiler. Korkmaz'a abd ve tc de kümelenen siyonist sergerdeler ortak saldırı yaparken, süt ise ülkemizi yüzyıldır işgal eden derin siyonist çeteler tarafından neredeyse hayatı boyunca ablukaya alındı. Hayatı zindanlarda geçti..  Oyun üstüne oyun, kumpas üstüne kumpas yedi.. Kökenlerinden, düşüncelerinden dolayı vatandaşın her alanda soykırıma uğratan bayatlamış siyonist çete, siyonist tc  oyunlarını Kurdünden Türküne bu coğrafyada insanlar  artık yemiyor.. Ve bu oyunları yapanlar ergeç bunun heabını vereceklerdir.. 


 

Siyonist çeteler, Afrikadan Asyaya dünya coğrafyasını soykırım ve talan, gasp coğrafyasına çevirip suriye, ırak, afganistan kurdistan afrikada açıkça görüldüğü gibi dünya halklarının hazinelerine yeraltı yerüstü kayanaklarına konarken doğmamış bebekleri bombalarla katl ederken, faşist ulus devletle, dinli-dinsiz terör lejyonları ile dünyamızı cehennme çevirirken.. Bu küresel gıda-genom-silah-ilaç küresel siyonist firma ve sahiplerine hiç bir devlet dokunmuyor.. Aksine bunları kutsayıp emirlerine giren kölelere dönüşmeye başladılar.. Ve kürdlerin yüzyıldır bu ceberrut faşist zihniyete boyun eğmemesi bütün dünya halklarınında uyanmasına vesile oldu.. 

 

Süt ve Korkmaz örneğinde görüldüğü gibi bu topraklardan bu topraklara ait milli-yerli birileri ortaya çıktığında TC yi yüzyıldır derinden işgal eden siyonist çetelerle onların ülkemizdeki ve dünyadaki küresel ayakları anında iş-güç birliğine giderek faşist ulus devletleri de yedeğine alarak anında hukuk-kanun oyunları ile saldırıya geçmektedirler.. 

 

Ülkermizde Kurdlere ve muhaliflere yönelik gelişen oyunlar ülkemizi hızla 90'ların karanlık atmosferine çekmektedir.. Bu oyunları kurgulayanlar misliyle bedelini ödeyeceklerini de asla unutmamalıdırlar.. Rejmin  Kurd iş-siyaset-stk dünyası başta olmak üzere ülke sathına dayttığı anti demokratik, faşist-ırkçı oyunlarını sonlandırması bütün vatandaşların ana beklentisidir.. Aksi bu kafayla ülkemiz hızla kaosa, iç savaşa evriliyor.. 

 

90’LARIN TC RUHU OLAN,  TC’NİN ÇETE- DEVLET-TERÖR, HAK-HUKUK TANIMAZ SİYONİST ÇETELEŞME  RUHU YENİDEN HORTLATILMAYA BAŞLANDI..

HABERİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ..

HABERİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ..

 

 

 

 

ETİKETLER : YAKUP SÜT PAZARTESİ GÜNÜ ÇAĞLAYAN ADLİYESİNDE..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA