YALAN NE KADAR BÜYÜKSE KİTLELERİ O ORANDA KANDIRIR KULLANIRSINIZ..

YALAN NE KADAR BÜYÜKSE KİTLELERİ O ORANDA KANDIRIR KULLANIRSINIZ..
Bu haber 2021-01-12 18:08:50 eklenmiş ve 782 kez görüntülenmiştir.

 

YALAN NE KADAR BÜYÜKSE KİTLELERİ O ORANDA KANDIRIR KULLANIRSINIZ..

 

Nazi Almanya'sında Hitler'in propaganda bakanlığını yapan Goebbels, kitleleri hangi yalanlarla peşinden sürüklüyordu.. Goebbels’in tarihe damga vuran sözleri yazının devamında yer almaktadır..

İnsanlar nasıl rahatlıkla kandırılır ve yönlendirilir: Bu durumun en bariz örneği beyin tembelliğidir.. Düşünme, düşünmeyi özgürcü ifade etme, özgür irade ve özgür düşünceye dayalı bir eğitim sistemi yoksa.. Kim olursanız olun böylesi bir sistemde 7 sülalenizle kullanılmaya açık bir mal konumuna çekilmişsiniz demektir..

Örneğin içinde yaşadığımız TC devleti aynen hitler Almanyası gibi büyük yalan-dolanlar üzerine kurulmuş “ hepiniz bir hiçsiniz o gelmiş sizi kurtarmış” siyon ingiliz projesi ile yüzyıldır kurtarıcılardan kurtulamadığımız sahte türk ırkı üzerinden inşa edilmiş soykırımcı bir rejim..

 

Osmanlı yıkılırken.. Önce Rum-Ermeni gibi halkları tehcire uğrattılar.. Doğuda Malakanlar (su değirmenleri, kaşar, gravyer peynir gibi Serhat bölgesinnin medeniyet nüfusu ki çoğunluğu hiristiyan kürtlerle alman-rum-rus karışık bir topluluktu) gibi medeniyet nüfusumuzu yok ettiler..

 

1818-19 yılında Karsta Irk –Dil-Din-Mezhep üstü kurulan çağın en ileri demokrasi hareketi Kars İslam Cumhuriyeti Katil kraliçeyi ve siyonistleri bu cumhuriyete anında müdahaleye zorlarken.. Ardından Osmanlı tebaasının kurtuluş savaşı vereceğini net anlayan katil kraliçe ve siyonistler.. Kendi ajanlarıyla kurtuluş savaşını kendi çıkarlarına göre dizayn edip.. Rum-Rus-Ermeni-Kurt –Türk Anadolu mezopotamyada yaşayan bütün halklara soykırımı dayattılar..

 

Tabi bu planın saat gibi işlemesi içinde tehcir ettikleri rum-ermeni-malakan nüfusun yerine kendi kripto nüfuslarını ülkemize ustaca yerleştirdiler.. (İyice analiz edildiğinde TC deki türk kelimesi Türkleri yada vatandaşı değil tc yi kuran kadrolarla bu kripto-ajan siyonist nüfusu tanımlamaktadır)

 

TC  sahte bir türk ırkı üzerinden sağlamlaştıktan sonrada ilk iş Müslümanlara- Kürtlere yönelmek oldu..  Yani Kürtlerle Türklere soykırımı dayattılar.. Yani Müslüman halk solcusu sağcısıyla bu uyduruk rejimin ana hedefi oldu..  Düşünün insanlık uzaya açılıyor.. TC de hala insanlar anır-ahır kabirlerde yerlere yatırılıyor..  

 

TC, 1948  kurulan terörist isarili tanıyan ilk devlet ..

1949 TC kurucu kadroları ile terörist israili kuranlar birlikte Haliçteki silah fabrikasını Nuri Paşa ve çalışanlarıyla birlikte havaya uçurdular..

Yani ermeni-rum vd. Hıristiyanların işinin bitirilmesinin ardından Müslümanlara dadandılar..

Bin yıllık dil-din-tarihimiz 2. Dk da çöpe atıldı.

Her 10 yılda bir darbe yedik..

TC halada bir müstemleke ve halada siyseti, kurumları ile vatandaşı öğüten bir soykırım makinası..

Bu ülkenin kaymağını bu ülkeyi derinden işgal eden siyonist çeteler ve kriptolar yerken..

Halk -80 milyon cehalet ve sefalet bataklıklarında debelenmekte, fakirlik ve açlıktan kurtulamamaktadır..

Bunun temel nedeni sahte bir türk ırkı ve ırkçılıkla vatandaşın beyninin kitlenmesidir..

Marshall planı ilede biyolojik saldırı ile de vatandaşın ezici çoğunluğunu düşünmeyen mallara çevirdiler..

Devlet adı altında vatandaş ovada harcanırken.. Tcden kaynaklanan terör örgütleri de vatandaşı dağa çekerek birlikte harcamaya başladılar..

Katil Kraliçenin de itiraf ettiği gibi TC öylesine büyük yalanlar üzerine inşa edildi ki.. Doğruyu söyleyene küfr edilmektedir.. AKP ile birlikte bu yalan dolanlar kısmande olsa deşifre edilse de akp nin de bu müstemleke –sömürge rejmi değiştirme gücü kalmadığından onlarda artık tam takım koro halinde anır-ahır kabirlerde yerlere yatmaya başladılar..

Daiş terörüne karşı Suriyeli kurdleri koruması hata Türkiyeye katması çok kolaylaşan TC rejmi.. Halkların birbiriyle buluşmasının yolunu tıkayarak daiş terörüne izlediği politika ile Vahabi-Selefi  kelle avcılarına dolayısıyla siyonist israile hizmete soyundu.. Halada aynı politikayı güdüyor.. Bu politika deşifre olmasın diye gariban seloya suçlarını yıkmaya çalışıyorlar..

Siyasal anlamda TC  Muhalefeti ise iktidardan daha düşük seviyede seyr ediyor.. Ellerinden gelse aynı gün ülkemizi siyonist natanahu ile siyonist sisye teslim ederler..

Yülerce kez ifade ettik bir kez daha ifade edelim.. Kurdistan Coğrafyası üzerinde kurulan ırk devletleri (TC, İran; Irak-Syria) acilen federasyonlar halinde birleşerek ırk-dil-din-mezhep üstü bir siyasal birlik ve demokrasiye kaymalıdırlar..

Filistinden Afganistana Kafkaslara  halklar arasındaki ırk-dil, din, mezhep sınırları acilen kaldırılmaldır.. Bu gerçek derinlemesine analiz edilip kavranmasa.. Bu yüzyılın sonuda Filistinden Afganistana kafkaslara kürdünden türküne rumundan rusuna bütün halklar siyonist sergerdelerin kiiksiz-kimliksiz-cinsiyetsiz kölelerine dönüşceklerdir.. Herkes, her ahlak 7 sülalsei ile soykırıma ve köleleiğe çekilecektir..

Şu anda siyonizm çinle dünyayı ablukaya alırken.. Siyonist israilde arapların tümü üzerinde hakimiyet kurarak selefi-vahabi kelle avcıları ile tüm ortadoğu coğrafyasını kuşatmış bulunmaktadır..

 

Bu çiftli siyonist kıskaçtan tek çıkış yolu Rusya federasyonunun da desteğiyle ortadoğunun ırk-dil-din-mezhep üstü federasyonlaşması.. Golan tepelerinden Filistin ürdüne siyonist işgali sonlandırıp yahudi halkınıda ortadoğu federasyonuna dahil etme.. Aksi Osmanlı ve açrlığın yıkımının akabinde Oratadoğudan asya derinliklerine siyonizm bütün halkları kurbanlık koyuna çevirmiştir..

 

Halklar ulu türk, ulu rus ermeni kurd.. hastalıklarında debelenirken covitle nasıl insanlık şu anda feleğini şaşmışssa.. Bir sonraki siyonist saldırıdan kurtulan olmayacaktır..

Özetle Filistinden afganistana yüzyıldır siyonizmin uşağına çevrilmiş bulunan ulus devlet faşizmi 24 saat yalan dolanla beynimizi bombardumana tabi tutmaktadır.. Uyanmasak Hitler almanyası gibi bütün halklar köleleşip düşecektir.. Covit şu anda bu safhaya geçiş için bir alıştırmadır..

 

Bu kuşatmayı yarmanın 1. Yolu Ordağuda ırk-dil-din-mezhep üstü federasyonlaşma, devletlerionayıyla insanlık data ve parayı ortak kontrol ettiği bir dünya konfederasyonuna geçişi sağlamalıdır..

Aksi siyonist oligarklar, firma ve aileler küresel gıda genom bilşim silah ilaç firmaları tüm insanlığı cinsiyetsiz, kimliksiz, kişiliksiz kölelelere çevirieceklerdir..

Türkiye türk gazıyla truva atı rolunu, arap rejimleri ise vahabi-selefi kelle avcılığıyla halkları yem etmeye devam edecek.. Halklar uyanmasa Rusyadan çine dünya düşecek düşürülecektir.. 

Dünün dünyası katil kraliçe ile abd deki siyonistler üzerinden dizayn edilirken günümüzde bunların yerini siyonizmin kalelerine dönüşen Çin-İsrail almış bulunmaktadır.. Amerika kıtası kontrollerinden çıkmaya başladı..

İnsanlık Çin-İsrail üzerinden dayatılan 2. Nazi dalgasını çözemese toptan cinsiyetsiz-kimliksiz kölşelere, soykırıma çık sürülere dönüşecektir.. Günümüzde ulus devlet faşizmi Gobelsi çoktan aşmıştır. Görsel yazılı, soyal bilim bilim, din.. akla gelen her argümanı kullanarak insan soyunu sıfırlamaktadır..

 

 

Kitleleri böyle peşlerinden sürüklediler!

 

Nazi Almanya'sında Hitler'in propaganda bakanlığını yapan Goebbels kitleleri nasıl peşlerinden sürükledi sanıyorsunuz. Merak ettiniz mi. İşte ip uçları ve tarihe damga vuran sözler...

 

Nazi Almanya'sında Hitler'in propaganda bakanlığını yapan Goebbels, kitleleri nasıl peşlerinden sürükledi sanıyorsunuz. Merak ettiniz mi. İşte ip uçları ve tarihe damga vuran sözler

 

Nazi propaganda bakanı Goebbels, aynı zamanda Adolf Hitler'in yakın arkadaşı ve sağ koluydu. Savaşın son yıllarında, yakalanmadan hemen önce tüm ailesini ve kendisini öldürecek kadar davasına bağlı bu ilginç insanın bazı tavsiyeleri bugün bile geçerliliğini koruyor.

 

Bir döneme damga vuran ve kitleleri hareketen geçiren politikaya yön veren  Goebbels'in sözlerinden bazıları:

 

 

“İnsanların beyin tembelliğini gördükçe, her istediğimizi yapabiliriz”

 

“Yalan söyleyin, mutlaka inanan çıkacaktır. olmazsa, yalana devam edin”

 

“Bir şeyi ne kadar uzun süre tekrarlarsanız, insanlar ona o kadar fazla inanırlar”

 

“Bir insana yalan olsa bile bir söylemi sürekli tekrarlarsanız, o söylemin nereden geldiğini unutur ve kendi fikri gibi benimser ve savunur”

 

 

“Söylediğiniz yalan ne kadar büyük olursa o kadar etkili olur ve insanların o yalana inanması da o kadar kolaylaşır”

 

“Halkı her zaman ateşleyin, asla soğumasına ve düşünmesine izin vermeyin”

 

“Halk büyük yalanlara, küçük yalanlara göre daha çabuk inanır”

 

“Hatalı olduğunuzu ya da yanlış yaptığınızı asla kabul etmeyin”

 

 

“Asla rakibinizin üstün bir yanı olduğunu kabul etmeyin”

 

“Asla kendinizden başka birine hareket alanı bırakmayın”

 

“Asla kabahat ve suç üstlenmeyin”

 

“Sadece bir rakibinize odaklanın ve kötü giden her şeyin suçunu onun üzerine yıkın”

 

“Yargı devlet hayatının efendisi değil, devlet politikasının hizmetkârı olmalıdır”

 

“Bana vicdansız bir medya verin, size bilinçsiz bir halk sunayım”

“Her zaman etrafınızda bir yalaka ordusu bulundurun”

 

“Prestij ve karizma sahibi lider, propaganda işini çok kolaylaştırır”

 

“İk sözü kim ne kadar güçlü ve bağırarak söylerse, o kazanır”

 

“Önemli olan aydınlar değil kitlelerdir. çünkü onları kandırmak çok kolay”

 

 

 

ETİKETLER : YALAN NE KADAR BÜYÜKSE KİTLELERİ O ORANDA KANDIRIR KULLANIRSINIZ..
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA