IRAK ALTINLARINI YAĞMALARKEN GÖRÜNTÜLNEN SENATÖR, YAĞMALAMAYA ve ŞİDDETE SIFIR TOLERANS DEDİ..

IRAK ALTINLARINI YAĞMALARKEN GÖRÜNTÜLNEN SENATÖR, YAĞMALAMAYA ve ŞİDDETE SIFIR TOLERANS DEDİ..
Bu haber 2021-01-10 15:02:50 eklenmiş ve 436 kez görüntülenmiştir.

 

IRAK ALTINLARINI  YAĞMALARKEN GÖRÜNTÜLNEN SENATÖR, YAĞMALAMAYA ve ŞİDDETE SIFIR TOLERANS DEDİ..

 

ABD'li senatörün "Yağmalama ve şiddete sıfır tolerans" sözleri, akıllara Irak'ta yağmaladığı altın görüntülerini getirdi

 

ABD-AB, İNGİLTERE, SİYONİST İSRAİL..  gibi devletlerde kümelenen siyonist soykırımcı soytarılar saddam gibi katilleri, diktatörleri, askeri darbeleri, darbelerle envai çeşit oyunlarla, halkı, mensup olduğu ülkeyi satmak için fırtsat kollayan kanı bozuk sergerdeleri en iyi şekilde kullandıkları gibi günü geldiğinde de bu kanı bozukları bozuk para gibi harcamaktadırlar.. Ve yaşadığımız ortadoğu coğrafyasında bunun sayısız örnekleri var..

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi

Bu kanı bozuk sergerdelerin önde gelenlerinden bir olan senatör cotton, abd kongre binasının basılması üzerine.. yağmalama ve şiddete sıfır tolerans demiş..  Bu sergerde Irak bankalarını diğer conilerle boşaltıp, ırak altınlarını paralarını iç ederken çekilmiş görüntüleri ile düğnyaya servis edilirken..

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar, güneş gözlüğü ve açık hava

Ülkelerin ve dünyamızında kimler tarafından yönetildiği hakkında mükemmel bip ucu vermektedir..

 

ABD'li senatörün "Yağmalama ve şiddete sıfır tolerans" sözleri, akıllara Irak'ta yağmaladığı altın görüntülerini getirdi

 

Basından..

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar

 

Trump destekçilerinin Kongre binasını basmasının ardından açıklama yapan Senatör Tom Cotton, "İsyan, yağmalama ve şiddete sıfır tolerans" dedi. ABD'li senatörün bu sözleri, kendisinin Irak Savaşı'nda altınları yağmalarken çekilen görüntülerini akıllara getirdi.

 

ABD'de Kasım ayında yapılan başkanlık seçimlerini Demokrat aday Joe Biden kazandı. Her fırsatta seçim sonuçlarına itiraz edeceğini söyleyen Başkan Donald Trump'ın başkent Washington'da düzenlediği "Çalmayı Durdur" mitingi bardağı taşıran son damla oldu.

 

KONGRE BİNASINI BASTILAR

Mitingin ardından Kongre binasını saran Trump destekçileri, polisle çatışarak binayı bastı. Gösterilerde şu ana kadar 4 kişi hayatını kaybetti, birçok yaralı var. Kontrolden çıkarak şiddet olaylarına dönüşen protestoların ardından Trump'tan peş peşe itidal çağrıları gelirken, Cumhuriyetçi Senatör Tom Cotton'un kanlı baskınla ilgili sözleri akıllara Irak Savaşı'nı getirdi.

 

ABD'li senatörün 'Yağmalama ve şiddete sıfır tolerans' sözleri, akıllara Irak'ta altın yağmaladığı görüntülerini getirdi

 

ALTINLARI YAĞMALARKEN GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

 

ABD Senatörü Tom Cotton, Kongre binasının basılmasına dair "İsyan, yağmalama ve şiddete sıfır tolerans" dedi. ABD'li senatörün bu sözleri, kendisinin Irak Savaşı'nda altınları yağmalarken çekilen görüntülerini akıllara getirdi.ABD'li senatörün 'Yağmalama ve şiddete sıfır tolerans' sözleri, akıllara Irak'ta altın yağmaladığı görüntülerini getirdiABD siyasetinde şu an görev yapan bazı isimlerin Irak'ta merkez bankası yağmalanırken görüntüleri ortaya çıktı. Bu siyasetçiler şimdi ise yağmalama ve vandallığa karşı sözleriyle gündeme geldiler.Kimyasal silah iddiası ile 2003 yılında Irak'ı işgal eden Amerikan askerleri arasında yer alan ve hazineden çalınan altınlarla poz veren Thomas Bryant Cotton 2015'ten bu yana Amerika Birleşik Devletleri Arkansas Senatörü olarak görev yapıyor.

ETİKETLER : IRAK ALTINLARINI YAĞMALARKEN GÖRÜNTÜLNEN SENATÖR YAĞMALAMAYA ve ŞİDDETE SIFIR TOLERANS DEDİ..
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA