SİYONİSTLER İRANLI BİLİM ADAMININ ARDINDAN BU SEFER RUS BİLİM ADAMINI FAİLİ MEÇHUL YAPTILAR..

SİYONİSTLER İRANLI BİLİM ADAMININ ARDINDAN BU SEFER RUS BİLİM ADAMINI FAİLİ MEÇHUL YAPTILAR..
Bu haber 2021-01-09 11:31:23 eklenmiş ve 462 kez görüntülenmiştir.

 

SİYONİSTLER İRANLI BİLİM ADAMININ ARDINDAN BU SEFER RUS BİLİM ADAMINI FAİLİ MEÇHUL YAPTILAR..

 

Siyonistler Muhsin Fahrizade’nin ardından Covit-19 üzerine çalışan Rus bilim adamı Alexander Kagansky’i katlettiler.. İnsanlık ve dünya halkları son bir yüzyıldır o kadar aptallaştırılmışki..

 

Halkları, insanlık için çalışan bilim adamından, siyestçiye aydına iş adamına.. katl edilen her insanın kendileri olduğunu kendi gelecekleri olduğunu analayamayacak derecede insanlık aptallaştırılmış, soykırım soyguna açık bırakılan hayvan sürülerine dönüştürülmüş bulunmaktadır.. 

 

Bu durum TC-İran gibi köleci diktatör derinden işgal edilmiş vatandaşını harcayan, yolsuzluk yoksulluğun tavan yaptığı gerici müstemlekelerde son bir yüzyıldır siyasetçi, bilim adamı, bürokrat firma bırakmadılar .. Siyonistler ellerini kollarını sallayarak bu diktatörlüklerde diledikleri insanları katl ediyorlar.. Devlet ve terör lejyonları üzerinden  bu ülkelerde yaşayan vatandaşlara-insanlara diledikleri kumpası, oyunu ve soykırımı diledikleri gibi yüzyıldır uyguluyorlar..

 Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, sakal ve gözlük

Alexander Kagansky’in katledilmesi.. Rusya Federasyonu da mı Siyonistler tarafından derinden işgal edilmiş bir rejim sorusunu da beraberinde getirdi..

 

İran Devrim Muhafızları Ordusu'nda İranlı bir subay ve Tahran'daki İmam Hüseyin Üniversitesi'nde fizik profesörü, İran nükleer bilimci, en son covit-19 araştırma ekibinin başındaki İranlı bilim adamı Muhsin Fahrizade’nin katl edilmesinin ardından siyonistler bu sefer Rusyada Covit-19 üzerinde çalışan RusyaUzak Doğu Federal Üniversitesi'nde Genomik ve Rejeneratif Tıp Merkezi'nin direktörü olarak çalışan Alexander Kagansky’i katlettiler..

 Görüntünün olası içeriği: 1 kişi

Bilim adamının katl edilmesi bir daha şu gerçeği insanlığa daytatı.. Siyonistler, soykırımcı sergerdeler ve onların uşaklarına dönüşen devlet aygıtı insanlığın önünü açacak bilim adamından siyasetçiye iş adamına firmaya aileye sülalleye.. tüm dünya insanlığının büyük bir işgal tehdit ve kuşatma altında olduğunu birkez daha oratya koydu..

 

Bundan dolayı Amerikada başlayan amerikayı siyonist soykırımcılar ve onların uşakları değil Amerikan halkı amerikayı yönetcektir kalkışması giderek tüm dünyayı saracaktır.. Bütün dünya halkları siyonizmden ve siyonizme uşaklık yapan tüm devletlerden hesap sorma sorgulamsı giderek bütün gezegeni kapsamaya başladı..

Bir bilim adamını, bir vatandaşını koruyamayan TC-iran gibi siyonistlerin müstemleklerine dönüşen rejimler gibi Rusyanın bir bilim adamını, bir vatandaşını koruyamaması, sebei açıklanamayan çevre felaketleri vb. bu yönlü olayların rusya coğrafyasında boy göstermesi, çoğalması.. Rusya Federasyonu Halklarının da  Rus rejmini mercek altına almasını da beraberinde getirdimeye başladı..

 

Basından..

Koronavirüs aşısı üzerinde çalışan Rus bilim insanı ölü bulundu!

 

Rusya’da koronavirüs (Kovid-19) aşısı üzerine çalışan bilim insanı Alexander Kagansky evindeki pencereden düşerek hayatını kaybetti.

 

Rusya’da koronavirüs (Kovid-19) aşısı üzerine çalışan bilim insanı Alexander Kagansky evindeki pencereden düşerek hayatını kaybetti.

 

Rusya'da koronavirüse (Kovid-19) karşı geliştirilen aşı üzerinde çalışma yürüte bilim insanın ölümü çeşitli şüphelere neden oldu. RusyaUzak Doğu Federal Üniversitesi'nde Genomik ve Rejeneratif Tıp Merkezi'nin direktörü olarak çalışan Alexander Kagansky (45) 14'üncü kattaki evinin penceresinden düşerek hayatını kaybetti.

 

Polis, Kagansky’ın öldüğünde iç çamaşırlarıyla ve bıçakla yaralanmış olduğunu ifade ederken binadan düşmeden önce bir kavganın yaşanmış olabileceği üzerinde duruluyor.

 

Rus polisi, Kagansky'ın ölümüne ilişkin 45 yaşındaki bir şüpheliyi sorguya alındığını duyurdu.

 

Rusya Uzak Doğu Federal Üniversitesi'nde Genomik ve Rejeneratif Tıp Merkezi'nin direktörü olarak çalışan Kagansky'in aynı zamanda kanser araştırmaları konusundaki çalışmalarıyla bilindiği ifade edildi.

ETİKETLER : SİYONİSTLER İRANLI BİLİM ADAMININ ARDINDAN BU SEFER RUS BİLİM ADAMINI FAİLİ MEÇHUL YAPTILAR..
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA