AMERİKA’DA İÇ SAVAŞ GİDEREK BÜYÜYECEK,BÜTÜN DÜNYAYA YAYILACAK....

ABD'de Beklenen iç savaş giderek bütün kıtayı sarmaya başladı..
Bu haber 2021-01-06 21:06:30 eklenmiş ve 837 kez görüntülenmiştir.

AMERİKA’DA İÇ SAVAŞ GİDEREK BÜYÜYECEK,BÜTÜN DÜNYAYA YAYILACAK....

 

Vahşi kapitalizm, siyonist soykırımcılar oyun, kupmas kurma, soykırım, gasp talan-yalanla yüzyıllardır dünyayı esir aldılar..

 

Yurt arayışında, daha iyi bir yaşam arayışındaki insanların Amerikaya çıkarma yapması ile Katil Kraliçe ve etrafındaki siyonistler hem amerikaya çıkan Avrupalıları, hemde o kıtanın, coğrafyanın gerçek sahiplerini soykırıma uğratıp, kırıp egemenliklerini  kurmaya çalıştılar.. Kuzey-Güney savşlarından sonra abd kuruldu..

 

Dolar çetesi başta olmak üzere abd siyonizminin bütün dünya halklarına kumpas, soykırım ve gaspı dayatması.. Siyonist çeteler Amerikan halkının uyanması ile amerikayı terk ettiler, çine kaydılar..

 

Şu anda siyonistlerin 1. Öncelliği uyanan Amerika kıtasını, uyanan Amerikanın halkını  nasıl düşürürüz, düşürme kontrole alamasak amerikayı nasıl yıkarız planını zaten çine kayarlarken hayata geçirmişleerdi..

 

Gerçeklerin üstüne beton dökebilirsiniz.. Ama filizlenip ortaya çıkarlar..

 

Siyonistler kızılderililerin soykırımı..

 

Osmanlının yıkımının ardından Kürtlerin soykırımı, kurdistanın parçalanması. Ermeni-rum tehciri..

 

Askeri darbelerle, mosad-cia, m-16  operasyonları ile dünya halklarına insanlığa karşı işledikleri suçlar.. Bilim adamından siyasetçiye güvenlikçiye bürokrata firmaya insanlığa karşı işledikleri suçlar..

 

Kennedy başta olmak üzere amerika ve dünya genelinde yüzbinlerce faili meçhul cinayet

 

Kominizm-kapitalizm oyunları ile dünyayı kutuplaştırıp insanlığın bilimde ilerlemesini durdurma insan soyunu dünyaya haps etme şeytani planı..

 

Terörist-siyonist  israilin inşası..

 

Japonyaya attıkları atom bombası

 

Marshall planlarıyla ülkemizinde içinde bulunduğu birçok ülkeye biyolojik saldırı..

 

Ve siyonizm şu anda çin ve israil kanalıyla.. 2.nazi dalgası peşinde bütün insanlığı virüs, nükleer savaşlar gıda-genom, biyolojik –kimyasal hertür silahı kullanarak insan soyunu av hayvanına çevirme gerekirse dünyamızı insan soyu ile yok etme modunda..

 

Bu yüzden Amerikada  kı uyanış tüm insanlığın kaderini ilgilendirmektedir..

Siyonizme karşı bütün dünya halkları amerikan halkı yanında durarak abd mevcut siyonist sitemi yıkılarak amerikanın amerikan halkının olduğu gerçek bir demokrasi inşa edilmeli..

 

Kızılderili, Filistinli, Suriyeli çocuk .. Siyonizmin soykırıma uğrattığı tüm halklar insanlık ve dünya durdukça siyonistleri takibe alacaklar.. Bu sergerdelerden soykırım-gasp hesabını  soracaklardır.. İşte siyonizim vahşi kapitalizm, katil kraliçe ve bunların tc –iran vb. diktatörlüklerdeki siyonist ayakları bu hesabı vermemek için oyun üstüne oyun kurguluyorlar..

 

Ama bu yüzyıl içinde dünya halkları dünya konfederasyonu kuracak,  siyonizm –vahşi kapitalizim soykırım, insanlığa karşı işlediği suçlarından dolayı yüzyıllar geriye gidilerek yargılanacaklardır..

 

Dünyanın asıl sorun bin yıllardır insanlığı derinden saran derin siyonist-kapitalist işgal sorunudur.. İnsanlık bu işgali sonlandıramasa insanın var olmayacağını görmeye başladı.. Bu yüzyıl insan soyunun siyonist-kapitalist işgalden çıkma ve hesap sorma yüzyılı olacaktır..

Amerikada ki uyanış bütün dünyayı saracak, dünyayı saran siyonist ağı deşifre hesaba çekme  ve insanlık dünya konfederasyonuna geçecek.. Bu hesaptan kaçmak içi siyonizm çin-israil ikilemi ile dünyayı düşürmenin peşinde..

 

DÜNYADAKİ BÜTÜN OTORİTER REJİMLER-DİKTATÖRLÜKLER IRK-IRKÇILIK ÜZERİNE KURULAN BÜTÜN DEVLETLER YIKILACAKLARDIR..

 

Bundan dolayı halklarını esarete alan çin gibi, iran gibi, tc gibi, kuzey kore gibi, terörist israil, uyduruk arap rejimleri, asya ön asyadaki  mafya çete devletleri..  gibi.. ne kadar diktatörlük halk düşmanı rejim varsa,ırk-ırkçılığı esas alan uyduruk rejim varsa hepsinin yıkılıp halkların önünün açılacağı demokrasilerin inşası kıtalar bazında da demokratik federasyonların inşası  hayata geçecektir..

Sonuç olarak bu gezegen var oldukça insana ve canlı yaşama doğaya karşı işlenen hiçbir suç gizli kalmayacağı gibi binyıllardır ustaca gizlenen soykırım, gasp, talan, yalan ve kumarla dünyayı işgal eden siyonist-kapitalizm bütün aykaları ile deşifre edilip hesaba çekilecektir..  Siyonist vahşi kapitalizim bu hesabı vermemek için dünyayı ve insanlığı nasıl yıkarım oyunlarını  virus, gıda,  genom, ile  faşist ulus devletle, terör ordu örgüt ve lejyonları ile bütün gezegene dayatmış bulunmaktadır.. Son kertede ise çin gibi israil gibi kümenlendikleri ülelerdeki nükleer vb. silahlarla hem o halkları hemde dünyayı düşürmeye bakacaklar..

 

Amerika Kıtasındaki ABD Yıkılıcak, Amerika Kıtası Federasyonu Doğacak..

 

ABD'li beyazların, Amerikalı yahudilerin Kennedy gibi siyonist derin işgal çetelerin farkına varmasıyla ABD yıkıldı. ABD büyük küresel soykırımcı sermaye ile ingilteredeki siyonist sermaye bu gerçeği gördüklerinden Çine kaymışlardı.  Ve Çini merkez üslerine çevirdiler..

2. büyük ana gelişme ise ABD halkının artık siyaseten dizayn edilemeyeceği, terörist israil gibi yapılanmaları artık sırtında taşıyamayacağı gerçeğiydi..

ABD de yaşayan Yahudi nüfusun ezici çoğunluğu artık yalan dolanla dizayn edilemiyor.. Bu nüfus siyonist israil yalan-dolanını Yahudilere soykırımı dayatanların şu anda dünyayıdizayn eden çeteler olduğunu net olarak gördüler.. Irkçılık, faşist ulus devlet, terör lejyonları, din-siyaset-bilim akla gelen herşeyin siyonist-kapitalist  çetelerle dizayn edildiğini gördüler..

Nerden bakılırsa bakılsın eski ihtişamlı abd olmayacak birbirinden kopan bağımsızlaşan, atomizasyona uğrayan zayıf devletçiklere dönüşecek abd..

Amerika kıtası halkları bu yıkım darbesinin ardından Rusya gibi Asya halkları ile bütünleşme dönemine girerek öncelikle Amerika federasyonu, ardından Dünya Konfederasyonu fikrine kayacaklar..

Aksi abd ile yüzyıllardır dünyayı düşüren küresel siyonist soytarılar çin-israil ikilemi ile tüm dünyayı yerlebir edecek bir aşamaya geçmiş bulunmaktadırlar..

İnsanlık bu nazi-siyonist dalgaya kitlenecek.. Rusya, Avrupa (Almanya gibi devletler..), Latin Amerika insanlığı saran bu 2. Nazi siyonist dalgayı ne kadar erken bilince çıkarırsalar dünyamız bu yeni süreci o oranda az hasarlı atlatacaktır.. İnsanlık bin yılların kazanımlarına sahip çıkarak acilen dünya konfederasyonu fikri etrafında buluşmalıdır..

Aksi dünyamızın nereye savrulacağını kestirmeninn imkanı kalmayacaktır..

ABD’deki iç savaş hergeçen gün giderek büyüyecek.. Dünya genelinde tüm faşist ulus devletlere karşı aynı dalga giderek büyüyecektir..

 

ETİKETLER : ABD'de Beklenen iç savaş giderek kıtayı sarmaya başladı..
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA