Vatansever Kürtler parti kuruyor..

Terör ve ulus devlet faşizminin oyunlarından bıkan kurdler parti kurma yolunda önemli bir mesafe kayd ettiler.. Muhafazakar vatansever Kurdler diktatör TC’yi tarihe gömecek ırk-dil-din-mezhep üstü bir demokrasiye
Bu haber 2021-01-03 18:52:48 eklenmiş ve 381 kez görüntülenmiştir.

 

Vatansever Kürtler parti kuruyor..

 

Terör ve ulus devlet faşizminin oyunlarından bıkan kurdler parti kurma yolunda önemli bir mesafe kayd ettiler..  Muhafazakar vatansever  Kurdler  diktatör TC’yi tarihe gömecek ırk-dil-din-mezhep üstü  bir demokrasiye çekecek partileşme harektini başlattılar.

 

Bu partileşme hareketinde ana ilham kaynağı ise Amed’li (Diyarbakır) anneler oldu.. Kurd anaların terör örgütünden çocuklarını istemesi, dehaka dönüşen devlet-terör sarmalının kurd gençliğini yutan bir canavara dönüşmesi.. Muhafazakar kurdlerin partileşme isteğini kamçılayan ana gelişmelerden biri oldu..

 

Türkiyenin 100 yıldır ceberrtut devlet ve terör sarmalıyla vatandaşı nefes alamaz hale çekmesi, ülkemizin demokratikleşmede istenen düzeye gelememsi..  Ak Parti dahil TR siyasetinin çözüm üretmede yetersiz kalması Kurdleri harekete geçirdi..

 

Ezici çoğunluğu muhafazakar olan Kurd seçmen.. Bugüne kadar kendilerini temsil eden bir tek parti çıkmadı. Bu sıkıntı TR’de kurdlerin yeni bir siyasal oluşum arayışını da 10 yıllardır beraberinde getirmiş bulunmaktadır..

 

Yeni Kurd partisinin ana tüzüğü tc diktatörlüğünü tarihe gömecek, anır-ahır kabirleri kaldıracak, vatandaşı ırk-dil-din-mezhep üzerinden ayrıştıran faşist siyaset zihniyetini tarihin çöp sepetine atacağı gibi, Atatürükcilikcülük-kuridcilikcülük gibi komedileri tarihin çöp sepetine taşyacak bir yapılanma ve tüzük ile gelecek..

 

Devlet yada terör lejyonları kaynaklı hertür şiddet ve kuşatılmışlığa karşı meydana gelecek olan yeni kurd partisinde ne apo severlik, nede ato severlik olmayacak. Yani halkı ırk-dil-din üzerinden, şiddet üzerinden dizayn etmçalışma parti tüzüğünde en büyük suçlardan biri olacak..

 

Partinin an düstürü ülkemizi ırk-dil-din-mezhep üstü gerçek bir demokrasiye ve anayasa kavuşturma olacak..  Kurdlerin ırk-dil-din-mezhep üstü cihanşumul kültürünü Ortadoğudan Rusya coğrafyasına taşıyarak.. Vahşi siyonist kapitalizmin halklar üzerinde din-il-ır-devlet; terör lejyomnları üzerinden oyun yapmasına siyasal anlamda set çekilecek..

 

YENİ KURD PARTİSİ AK PARTİ’YE ŞARTLİ DESTEK SUNACAK..

 

Şayet AKP deverimci özüne dönüp bu cebberrut totemci tc diktatörlüğünü değiştirme dönüştürme garantisini verirse, anır-ahır kabirleri kaldırmayı deklere ederse, rejmin adının Anadolu Birleşik dtleri gibi değişmesinden.. ırk-dil-din-mezhep üstü bir demokrasiye kayışı kabul ederse Kurdler  AKP’ye koşulsuz destek vercek..

 

MUAFZAKAR KURD PARTİSİ KURDLERDEN ÇOK MUHAFZAKAR TÜRKLERİ DE HEYCANLANDIRDI..

 

Kürtler gibi Türk halkı da yüzyıldır bu ırkçı rejimden her alanda  soykırıma uğrayıp  illelah ettiklerinden.. Kürdistanda terörün son bulması Türkiye geneli normalleşmenin hayta geçmesi için Kurd halkının terörün pençesinden kurtulması bütün Ortadoğu coğrafysı açısından ülkemizin yeniden tarihsel mirasına ve misyonuna dönüşünü de beraberinde getirecek..

 

Türkiyede faşist ulus devletle terör lejyonları yüzyıldır ırk-dil-din-mezhep üzerinden halkı dizayn ettiklerinden dolayı vatandaşın iki yakası bir araya gelmemektedir..

 

Bundan dolayı Muhafazakar Kurdlerin partileşmesi Türkiyenin Roma-Bizans-Osmanlı gibi bütün medeniyetlerin bileşkesi bir demokrasiye kayışını, ülkemizin bin yılların medeniyet ve mirasının özüne dönüşünü de beraberinde getirecektir.. Siyonist sergerdelerin ataoturukculuk-atokurutculuk oyunları da tarihe karışacaktır.. Yani kısacası kurd partisi devletin tek sahibinin vatandaş olacağı devrimci bir tüzükle geliyor..

 

Yeni kurd partisi sadece kurdleri değil, bu ceberrut tc rejmini değiştirmeye çalışan ölümüne mücadele veren Türk halkınında heycanla beklediği bir çıkış.. Kürtler terör lejyonları ile dülşürülmeye çalışılırken.. Türk halkı ise yüzyıldır ceberrut diktatör tc nin faşist kuşatmasından nefes alamaz bir hale çekilmiş bulunmaktadırlar..

 

Sadece Kurdler değil siyonist israili yıkmaya çalışan, natanahu gibi hırsız katilleri, sis gibi soykırımcıları da hesaba çekmeye çalışan  yahudi ve arap  halkından ermenistan gurcistana kadar halklar Anadolu-Mezopotamya coğrafyasında ırk-dil-din-mezhep sınırlarının olmadığı bir demokraside birlikte yaşamak istiyor.. Ve Filistinden afganistana halklar faşist ulus devletle terör lejyonlarını her alanda bitmesini istemektedirler.. İşte Kurdler halkların ulus devlet faşizmine ve terör lejyonlarından kurtulma isteğine, halkların tarihi birliktelik  çıkışına cevap olmak için yeniden Selhaddin Eyyübi rolunü oynayrak faşist ulus devletle terör lejyonlarını Ortadoğulu halkların desteğiyle  ortadoğudan söküp atacaklar..

 

Rudaw’a açıklama yapan AK Parti Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan yukarda vurguladığımız detayları vermeden Kurdlerin partileşme sürecini başlattıklarını doğruladı..

 

AK Parti Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Kürt siyasetçilerin yeni bir parti kurarak Cumhur İttifakı'na şartlı destek vereceklerini öne sürdü.

 

 

Sayan, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "HDP’ye karşı birleşen, terörü reddeden, mütedeyyin, muhafazakar, vatanın birlik ve beraberliğine tam destek veren Kürt siyasetçiler yeni bir parti kurup Cumhur İttifakı'na destek verecekler... Taze ve kesin bilgidir... Haydi hayırlısı..." ifadesini kullandı.

 

Rûdaw’a konuşan Savcı Sayan, detaylı bilgi paylaşmayacağını söyledi. Sayan "Kürtler artık terörden bezmiş durumda. Bulundukları tüm ülkelerde terörden çok çektiler ve bu bizi 100 yıl geriye götürüyor. İnşallah bu hareket başarılı olur" ifadelerini kullandı.

 

Savcı Sayan, “yeni oluşuma dair bir takvim var mı” sorusuna "Biz işin dışındayız. Dolayısıyla partiyi kuracak olan kişiler ayrıntıları daha iyi biliyor. Ben aldığım kesin duyumu paylaştım ki çok önemli bir bilgi bu" karşılığını verdi.

 

AVDO AVALON –JARUSELAM-KUDUS-DOĞU MEDYA..

ETİKETLER : Vatansever Kürtler parti kuruyor..
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA