CANAN KARATAY SİZ SİZ OLUN, AŞI-İLAÇ KULLANMAYIN..

Kalp ve İç Hastalıkları Uzmanı Canan Karatay, "Bu kadar bilinmezi bulunan, bir çok yabancı cisim, kimyasal ve yarı ölü virüs içeren bir maddeyi vücuda injekte etmek insanların olan sıhhatini bile risk eder"
Bu haber 2020-12-29 10:45:04 eklenmiş ve 626 kez görüntülenmiştir.

 

CANAN KARATAY SİZ SİZ OLUN, AŞI-İLAÇ KULLANMAYIN..

 

Kalp ve İç Hastalıkları Uzmanı Canan Karatay, "Bu kadar bilinmezi bulunan, bir çok yabancı cisim, kimyasal ve yarı ölü virüs içeren bir maddeyi vücuda injekte etmek insanların olan sıhhatini bile risk eder" dedi..

 

Kalp ve İç Hastalıkları Uzmanı Canan Karatay, vataperver, halkını seven bir bilim insanı olarak sürekli doğruları halka taşırken.. Halkın en çok sevdiği doktorların başında gemektedir.. Ülkemizde en çok sevilen doktorların başında gelmektedir..

 

TC rejimi vatandaş düşmanı bir rejim. Rejim, Anadolu-Mezopotamya  halklarının soykırımı, imha, asimilasyonu üzerine kurulurken;  siyonist ingiliz projeleri kapsamında düşünemeyen, muhakeme edemeyen, mantık bilgisi olmayan sürüler oluşturdu.. Bu saldırı sonucu dünyanın en zengin ülkesinin sahibi vatandaşımız en sefil halk konumuna çekilmiş ülkemizin kaymağını siyonsit çetler ve onların işbirlikçileri yiyerken.. Halkımızda poşetler muhtaç düşünmeyen dilencilere çevrilmektedir ..

 

Rejim vatandaşı düşünemeyen koyunlara çevirirken..  50-60 larda Qer İstmetler gibi sahte kurtarıcılarla Marshall Planlarıyla, süt tozlarıyla, vitalarla bütün ülkeye yoğun bir biyolojik saldırı yaparak, bir türk dünyaya bedeldir yalanlarla, sahte türk gazlarıyla.. ablukaya alınan halk,  tc rejmi  tarihi boyunca sürekli biyolojik saldırıya maruz kaldı.. Biyolojik saldırının yetersiz kaldığı alanlarda da bilim adamından düşünüre, güvenlikçiye, askere, polise, vatandaşa.. binbir tuzak kurarak sürekli vatandaşı imha etdiler.. Vatandaşa yapılan binlerce faili meçhulun biriş bile çözülmüş değil..

 

 Sarıkamış şehitlerini dahi çalmaya çalışan, erzurumlara taşımaya çalışan fetö damarlı  sahte profların  aksine ülkemiz dünyanın en kaliteli-engüzel nüfus yapısına sahip bir ülke.. Ve TC kurulduğundan beri ülkemizi dünyadaki siyonist baronlarla, siyonist teröristlerle birlikte işgal eden içerdeki siyonist çete bütün gücü ile 24 saat vatandaşa saldırmakta, vatandaşı reejim ve terör örgütleri sarmalıyla çift yönlü düşürmeye çalışmaktadır..

 

Rejime aşık ozdilk, gozdil, cumr-çamur gzt yayınlarına yazılarına bakın, bu etki ajanlarının hiçbiri atorırek,  atokuret ırkçılığı ve faşizminin olmadığı  halkın dizayn din-dilk-ırk-mezhep gazlarıyla dizayn edilmediği, anır-ahır kabirlerin olmadığı,  özgür irade ve özgür düşüncenin hakim olduğu ırk-dil-din-mezhep üstü bir demokrasi.. yi asla savunmazlar.. Böyle bir şey duyamasınız.. Ne duyarsınız. O olmasaydı hiçbiriniz olmayacaktı.. Yani ato olmasa hepniz bir hiçsiniz.. Sürüsünüz.. Yüzyıldır milyonlar bu ırkçı putçu saldırı ile karşı karşıya ve bu saldırı 24 saat hala vatandaşa karşı sürmektedir..

 

Siyonist çeteye bağlı bu yapılanmalar, türk-kürt ırkçılığı ile ato-put totemleri le, din bezirganlıkları ile yüzyıldır vatandaşı düşürüp ülkemizi siyonist güçlerin arapalığına çevirmiş bulunmaktadırlar..

 

Bu rejmin tarihi kirli olduğundan haliyle vatandaş bu rejime güvenmemektedir.. Ne zaman bu ceberrut tc diktatörlüğü yıkılıp, ırk-dil-din-mezhep üstü bir demokrasiye geçerse, halk istihbarattan siyaset rejmin ,içine girerse.. yani bu ülkenin gerçek özenesi ve sahibi vatandaş olursa.. O zaman bu ülkede insanlar kurumlara güvenir..

 

Ülkemizde siyaset iktidarı-muhalefeti ile ülkemizi derinden işgal eden siyonist çetenin emir erleridirler.. Halk asla kendi temsilcisini seçmiyor. Halkı dizayn etmek isteyen aktörler karpuz –armut seçer gibi vekil seçiyorlar.. Ve seçilenlerin halkla ilgi alakası yoktur.. Bu hdpsinden chp akpsine böyledir.. Bu anlamda demokrasi diye vatandaşa yutturulan bu diktatörlüğe halk haliyle güvenmeyecektir..

 

Pandemi ile dünya kasıp kavrulurken TC diktatörlüğünün icraatlarına bakın, barolardan tutun köy derneklerine bütün derneklerin çalışmalarını yaskalayıp kitlerlerken.. STK olayını tamamen bitirmek için dört koldan vatandaşa ve STK alanına saldırıya geçtiler..

 

Sivil toplum ve STK olayını da silmeye başladılar.. Artık TC rejmi dilediği derneğe memur atayarak, kayyum atayarak afrika muz cumhuriyetlerinde bile olmayan bir diktatörlüğe kaymaya başladı..

 

AKP’nin bu politikasının altında yatan temel gerçek siyonist öçetenin toplumsal alana baskıyı üst seviyeye çıkararak toplumu chp-hdp nin kucağına itme.. Çöküşe geçen atatürkçülüğü –atakürütçülükle besleyerek bu siyonist faşist rejmin ömrünü uzatma..

 

Ve şu anda MHP-AKP faşizmine inanan milli-manevi hasletleri önde olan dernekler dahi uyanmaya bu rejmin iktidarı ile muhalefeti ile  gerçek yüzünü görmeye başladılar..

 

Ülkemizde vatandaşa karşı yapılan tüm şeytani oyunlar vatandaşımızı daha da yetkinleştirmektedir.. Yakın bir gelecekte vatandaş iktidar muhalefetiyle bu çöp siyaset poşetlerini çöp tenekesine atarak ırk-dil-din-mezhep üstü bir yapılanmaya kayacak.. Yakın bir gelecekte bu ülke siyonist çetlerin ablukasından çıkacaktır.. Yakın bir gelecekte bu ülke insanın kimse ırk-dil-din-mezhep üzerinden dizayn edemeyecektir..

 

Rejim kurulduğundan beri.. ülkemizin insanlarını düşünemeyen soykırıma açık koyun sürülerine  çevirmeye çalışan, sahte bir türk ırkı üzerine inşa edilen  bir rejim. İşte bu ülkede Karatay gibi  vatanperver insanlar siyonist sergerdelerin aksine halkın inandığı değerler olarak öne çıkmaktadırlar..  Yani halk kendilerini temsilen tbmm ye dikilen (bazı istisnalar hariç) 500-550 elkol indir kaldır  ağaçkanlara değil kendi içinden çıkan onlara doğruya taşıyan vatandaşa inanıyor.. TC tarihi boyunca istisnalar dışında zaten halk siyasete inamadı..

 

Basından.. Canan Karatay'dan aşı açıklaması: Siz siz olun...

Kalp ve İç Hastalıkları Uzmanı Canan Karatay, koronavirüs gündeminde tartışmalara neden aşılarla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

 

Prof Dr. Ahmet Rasim Küçükusta'nın internet sitesine yazan Canan Karatay, "Bu kadar bilinmezi bulunan, bir çok yabancı cisim, kimyasal ve yarı ölü virüs içeren bir maddeyi vücuda injekte etmek insanların olan sıhhatini bile risk eder" dedi.

 

Prof. Dr. Canan Karatay' ın yazısı:

 

Grip virüsleri, CORONA da dahil sık sık mutasyona uğrarlar.

 

Corona virüsü, SARS-CoV-2 virüsü, 2019 Kasım ayından beri 120 kez mutasyona uğramış durumda.

 

Yani mangalda kül bırakmayanlara bakmayın siz, bilimsel gerçekler bunu kanıtlıyor.

 

 

1. Hangi aşı hangi virüs türüne biliyor muyuz?

 

2. Grip aşıları da her sene yenilenmiyor mu bu nedenle?

 

3. Corona aşısı henüz çok yeni, çok hızlı piyasaya sürüldü, pazar kapma telaşı ile, etkisi ve güvenirliği bilinmeden onay verildi.

 

4. Aşı çalışmalarının basamakları hızla ivedilikle çıkıldı. Yan etkileri de açıklanmıyor.

 

5. Geliştirdiği ya da geliştireceği antikorların kısa ömürlü yani 2-3 ay süre olacağı tahmin ediliyor, kesin bir elimizde yok.

 

 

6. Bazı aşı türlerinde ciddi yan etkiler ve ölümler görüldü.

 

7. Bu kadar bilinmezi bulunan, bir çok yabancı cisim, kimyasal ve yarı ölü virüs içeren bir maddeyi vücuda injekte etmek insanların olan sıhhatini bile risk eder.

 

8. Geleneksel aşılar ve bazı yeni tür aşıların üretiminde, bebek embriyosu, tavuk embriyosu vs. gibi hayvan ve belki de insan proteinleri kullanılıyor.

 

Siz siz olun, KELLE-PAÇA KEMİK SUYU yiyin için, antikorlarınız çoğalır ve güçlenir ve de grip olmazsınız.

 

BİKARBONATLI VE TUZLU ile gargara yaparsanız ağzınıza bulaşmış olsa bile, tükürüğünüzdeki CORONA virüsü ölür.

 

 

Virüsler ALKALİ ortam ve vücutta yaşamaz, ölürler.

 

Evde kapalı kalanların sık sık gargara yapmaları bu nedenle son derece önemlidir.

 

Siz hastalanmazsınız, çevrenize de virüsü yaymamış olursunuz.

 

Senelerden beri duygusallıktan uzak olan, halkın sıhhatini kollamaya korumaya çalışan, sürekli akut ve kronik hastalıklardan korunma amacı için çırpınan, yazan ve konuşan sayıları bir elin 5 parmağını geçmeyen HEKİMLER VATAN HAİNİ İSELER... BİLİN Kİ CANAN KARATAY DA BİR VATAN HAİNİDİR!

 

ETİKETLER : Kalp ve İç Hastalıkları Uzmanı Canan Karatay
Diğer SAĞLIK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA