TR’NİN EN GÜVENİLEN İSİMİ SÜLEMAN SOYLU OLDU..

Gezici Araştırma Şirketinin Yaptığı Anket Ezberleri Bozdu.. Ülkemizde Güvenirlilik açısından İç İşleri Bakanı Soylu 1. Olurken.. Yandaş medyanın aksine Muhalif Medya, Sanatçı haluk levent, Devrimci Canan..
Bu haber 2020-12-29 10:37:09 eklenmiş ve 349 kez görüntülenmiştir.

 

TR’NİN EN GÜVENİLEN İSİMİ SÜLEMAN SOYLU OLDU..

 

Gezici Araştırma Şirketinin Yaptığı Anket Ezberleri Bozdu.. Ülkemizde Güvenirlilik açısından  İç İşleri Bakanı Soylu 1. Olurken.. Yandaş medyanın aksine Muhalif Medya, Sanatçı haluk levent, Devrimci Canan yandaşların sürekli terör vb. sıfatlarla yerden yere vurdukları Canan Kaftancıoğlu  isimler ilk sıralarda yer aldı..

 

Anket sonuçlarına bakıldığında Soylunun 1. Olması halkın terör ve terörizim belasından ne kadar bıktığını, Soylunun terör ve terörizme karşı verdiği mücadelenein halk nazarında en güvenilir isim yaparken,  ortaya koyarken.. Siyasetin bol hainli çıkışlarını da halkın takmadığını ortaya koydu..

 

Ankette  Erdoğan ve kılıçdaroğlu başta olmak üzere din büyüklerimizin isminin geçmemesi ise birçok soru işaretini beraberinde getirirken, dünya genelinde artık yalan-dolan, hile algı almış başını gidiyor.. Birinin ak dediğine öbürü kara diyor.. Kısacası insanın ayarı bozulduğundan hangisi doğru, hangisi yalan.. Günlük pragmatik çıkarlar dışında insanların doğruları kalmadı..

 

İşte Anketin detaylarını olduğu gibi aktarıyoruz..

 

Gezici Araştırma bir anket yaptı. Türkiye'nin en güvenilir siyasilerini halka sordu. Bu ankete göre ilk sırayı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu aldı. Aynı zamanda halka en güvenilir gazeteci ve televizyoncularda soruldu ve bu ankette de ilk sırayı Uğur Dündar almış oldu.

 

Gezici Araştırma bir anket yaptı ve halka sorular sordu. İlk ankette Türkiye'nin en güvenilir siyasetçiler sorulurken, ikinci ankette en güvenilir gazeteciler ve televizyoncular soruldu. Buna göre siyasetçiler kategorisinde ilk sırayı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu alırken, ikinci sırayı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu aldı. Gazeteciler ve televizyoncular kategorisinde ise ilk sırayı Uğur Dündar alırken ikinci sırayı İsmail Küçükkaya aldı.

 

Görüntünün olası içeriği: 15 kişi, Şahabettin Bingöl dahil, şunu diyen bir yazı 'Siyasi Parti Genel Başkanları Dışında Türkiye'nin En Çok Güven Duyulan Siyasetçileri SÜLEYMAN EKREM HULUSİ FAHRETTİN ÖMER SOYLU İMAMOĞLU AKAR KOCA ÇELİK 9 10 FUAT OKTAY GEZİCİ MANSUR ARASTIRMA YAVAŞ 12 13 14 15 MUHARREM MURAT ÖZGÜR CANAN MUSTAFA ÜMİT SEMİH FAİK INCE KURUM OZEL KAFTANCIOĞLU SENTOP OZDAĞ YALÇIN OZTRAK Halk Toplamda 646 isim söylemiştir, ilk on beş kamuoyu ile paylaşılmıştır.'

 

LİSTENİN DEVAMINDA SÜRPRİZ İSİMLER VAR

 

Üçüncü sırayı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar aldı. Salgın döneminde birçok bilgiyi kendisinden aldığımız Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dördüncü sırada yer alırken AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik beşinci sırayı aldı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay altıncı sıraya yerleşirken, ABB Başkanı Mansur Yavaş yedinci sıraya oturdu.

CHP'nin eski Milletvekili Muharrem İnce sekizinci, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum dokuzuncu, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel onuncu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, on birinci, Meclis Başkanı Mustafa Şentop on ikinci, İYİ Parti'den ihraç edilen Ümit Özdağ on üçüncü, MHP Milletvekili Semih Yalçın on dördüncü ve son olarak CHP Sözcüsü Faik Öztrak ise on beşinci sırada yer aldı.

 

Türkiye'nin en güvenilen gazeteci ve televizyoncularının da araştırıldığı ankette ilk isim her zamanki gibi Uğur Dündar oldu. Bu ankete göre ikinci sırada ise FOX TV sunucusu İsmail Küçükkaya yer alırken üçüncü sırayı Fatih Portakal aldı.

 

Görüntünün olası içeriği: 15 kişi, Deniz Yıldız, Burhan Şirin ve Nusret Koc dahil, şunu diyen bir yazı 'Türkiye'nin En Güven Duyduğu Gazeteci ve Televizyoncular 2 UĞUR DUNDAR İSMAİL FATİH KUÇUKKAYA PORTAKAL 8 YILMAZ OZDIL ECE UNER 10 AHMET HAKAN FATİH ALTAYLI GEZICİ ARASTIRMA 12 13 14 15 NAZLI CELIK HANDE İSMAİL HALUK ERKAN CEM VEYİS FIRAT SAYMAZ LEVENT TAN OĞRETI ATES Halk Toplamda 428 isim söylemiştir, ilk on beş kamuoyu ile paylaşılmıştır. CÜNEYT ÖZDEMİR'

 

ŞAŞIRTICI İSİMLER DE VAR

 

Dikkat çeken en önemli nokta ise ilk üçte yer alan isimlerin muhalif gazeteciler olmasıydı. Listenin dördüncü sırasında, Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, yer alırken sırasıyla Ece Üner, Ahmet Hakan, Fatih Altaylı, Nazlı Çelik, Hande Fırat, İsmail Saymaz, Haluk Levent, Erkan Tan, Cem Öğretir, Veyis Ateş ve Cüneyt Özdemir yer aldı. Listede birçok gazeteci ve haber programı sunucuları yer alırken şarkıcı Haluk Levent'in on birinci sırada yer alması herkesin dikkatini çekti. AHBAP platformunun başkanı olan ve her konuda vatandaşa yardım elini uzatan Haluk Levent'e duyulan güven bu araştırmayla da tescillenmiş oldu.

ETİKETLER : Gezici Araştırma Şirketinin Yaptığı Anket Ezberleri Bozdu.. Ülkemizde Güvenirlilik açısından İç İşleri Bakanı Soylu 1. Olurken.. Yandaş medyanın aksine Muhalif Medya Sanatçı haluk levent Devrimci Canan
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA