SİYONİZMİZİN YENİ TÜRK GÜCÜ OYUNLARI İLE UZAYA AÇILIYORUZ..

Ver gazı ulu türk dünyada değil, galaxsiden galaxiye sıçaryış yapsın.. Ver gazı kılıcıyla gezgenleri biçip parçalasın..
Bu haber 2020-12-27 20:54:54 eklenmiş ve 509 kez görüntülenmiştir.

 

SİYONİZMİZİN YENİ TÜRK GÜCÜ OYUNLARI İLE UZAYA AÇILIYORUZ..

 

Ver gazı ulu  türk dünyada değil, galaxsiden galaxiye sıçaryış yapsın.. Ver gazı kılıcıyla gezgenleri biçip parçalasın..

 

Küresel gıda-genom-ilaç-silah-bilişim.. Siyonist soykırımcı firmalar.. Ortadoğuda Osmanlı ve çarlığın yıkımının akabinde kurdukları sahte faşist ulus devletlerle terörist-siyonist israilin lehine özelde Ortadoğu halklarını genelde ise bütün dünya halklarını yüzyıldır her alanda soykırıma uğratırlarken..

 

Osmanlının yıkılış aşamasında İstanbulda 10-15 yaş üstü tüm askeri okul ve tıbbiyede okuyan öğrencileri  cepheye sürerek bu ülkenin geleceği çocukları dahi yok ettiler.. Sultan vahdetini anlayamayan  Enver Paşa gibi toy askerler.. siyonizmi çözemeyen öngörüsüz komutanlara da turan gazı vererek Doğu Cephesinde çoğunluğu kurd aşiretlerinden yarım milyon çocuk, Filistin vb. diğer cephelerde ise 1,5 milyon gencimizi soykırıma uğratarak siyonist  ingiliz projesi ile tc rejmine giden yolu açtılar..

 

Osmanlı Kuran’ın ilk emri okuyu doğru hayata geçiremediğinden ( Örneğin şu anda islamın şartı beştir diyerek dünyanın tüm müslümanları kandırılmaktadır.. Oku, liyakat, adalet, ahlak.. kuran baştan sona yüzlerce şart varken.. 5e indirmişler, müslüman yat kalk seni kim kullanıyorsa farkına varma köle kul ol..)  İspanyadan getirdiği Yahudi halkı içindeki siyonistler adım-adım altını boşaltarak impartaorluğu yıkarlarken.. Dünyamızda binyıllardır saklı kalan mezopotamya-kurdistandaki tüm bilgileri de çaldılar..

 

Hitler faşizmi ile de Kürdistanda var olan, binlerce yıldır Ağrı dağında yatan diğer ugarlıklardan gelen binyıllardır orada yatan uzay silahlarını da, diğer tablet ve yazıtları da abd –ingiltere vb. kapitalist siyonist merkezlere taşıdılar.. alıp götürdüler. Ve bu silahlar Hitlerin düşüşü ile abd de kümelenen siyonistlerin eline geçti.. Osmanlı ve çarlık ilimde-bilimde derine dalamadığı için.. Siyonizm dünyayı işgal etdi..

 

Hitlerin yanında yakınında birsürü zeki bilim adamı vardı. Ve büyük ihtimalle bu dünya dışı silahları tüm dünyaya yeri geldiğinde kullanmak için dağıttılar.. (Sümer tabletleri baz alındığında Mezopotamyada ortaya çıkan ((Irkçıların hoşuna gitmyecek ama kurdlerin ataları..)) Ve çoğu sırlarıyla birlikte dünyadan ayrıldılar..

 

 Kutsal kitaplara göre Hz Adem, sumer vb. tabletlere göre ise nükleer bir savaş sonucu dünyaya gelen ilk insan ırkı ile dünyamıza gelen silahlar binyıllar boyunca süren yıkıcı savşalar sonucunda sahipsiz bir şekilde atom bombası, tanımlanamayan ufolar vb. bu silahlar bin yıllar boyunca kurdistanda sahipsiz yattılar.. Taki Osmanlı yıkılana kadar..

 

 Yani kısaca bugün birçok ülkede bizdeki teneke insansız hava araçlarının aksine, hala kılıç kalkan düşmanı seren kahraman yiğit gazlarının aksine gavuruın oğlu  bir tek dronla dünyayı gezegenleri yerle yeksan edecek dünyamızda ne kadar uçan daire var nükleer silahların patronlarıyla, siyonist-kapitalistler dışında insanlık bilmemektedir..  Yani insanlık bu oyunlara son verecek bir sisteme kaymasa nüklerin patronundan diğer küresel soykırımcı soytarılara herkes kendini kötü aldatıyor.. Çünkü bu kafayla artık kurtarılacak bir dünya yok.. Ama ulu ırk gazları tam gaz insanlık tam gaz aldatılyor.. 

 

Yani artık soyulacak, kırılacak, kandırılacak ne halk, ne coğrafya nede bir dünya kaldı.. Bundan dolayı insanlık en kısa sürede siyonist kapitalizmi ekarte ederek insan soyunun ve dünyanın önünün açılacağı bir siteme kaymak zorunda.. Aksi gelcek umudu kalmayan birkaç bilim adamı yada tek bir bilim adamı bu dünyayı yerle yeksan eder.. Dünyamız bugüne kadar birçok ugurlağın batımnına tanık oldu.. Bu sefer batan bütün dünya olacak.. Çünkü dünyanın altı üstü dünyayı yüzlercekez yok edecek silahlarla dolduruldu..

 

Şimdi siyonizmin oyuncakları.. TC,  iran ve Ortadoğuda son bir yüzyıldır kurulan, kurdurulan tüm uyduruk devletlerin bir tek gerçeği vardır.. Her alanda kendi vatandaşlarını ırk, dil,din, mezhep yemleri ile ayrıştırma, vatandaşları  soykırıma açık koyun sürülerine çevirme.. Kendini üstün vb san eden aşağılık ırklar.. Doğu Avrupadan kafkaslara dünyamızın medeniyet nüfusunu bilimden-ilimden  koparar  dünyamızı yok olma sürecine koydular..

 

Son 400-500 yıldır dünyayı işgal eden soykırımcı siyonizm tc iran vb. Osmanlıdan sonra Ortadoğudaki tüm rejimleri siyonist çetelerle ve bu çetelerin emrindeki kripto ajan nüfusla işgal ederken.. Bu işgali ilanihaye nasıl sürdürürüz babında 24 saat çalışırlarken, en büyüğk darbe ise bilimsel tüm gerlişmelerin öçnün tıkayarak insanın gelişimine büyük bir darbe vurdular..

 

Bu anlamda bütün halkları ve medeniyetleri biçip geçtiler.. Anlaşılması için bir örnek vereceksek.. Rum-Ermeni, kurdleri ve müslümanları biçtiler. Ardından Nuri Paşa gibi ayakları üzerinde duran Türkleri ve Müslümanları haliçteki silah fabrikası gibi fabrikalarıyla birlikte havaya uçurarak Osmanlıdan sonra Türkleri Anadolu ve Mezopotamyadan silerlerken, Rojavada ise heval-heval ayakları ile ilerde kendi oyunlarını deşifre etmesin diye yüzlerce ilkokul talebesi kurd çocukları bir sinemaya doldurup hitler gibi diri diri yaktılar.. Ardından faşist tc rejmi ile türkleri ovada, pkk vb. terör lejyonları ilede kurtleri hem ovada hem dağda soykırıma çektiler..

 

Nuri paşa örneğinde olduğu gibi Türklere yapılan bu soykırımı da Siyonizm sahte türk ırkı ve tc rejmi ile öylesine ustaca gizlediki.. Bu planların baş aktörlerinden biri olan katil kraliçe biz öyle bir plan yaptık ki gerçeği söyleyenlere küfr edecekler..

 

Bundan dolayı tc-iran-ırak-suriye.. Bilim adamlarının iş adamlarının siyasetçilerin ülkerine vatandaşa yararı olacak olan herkesin mezarına dönüştü.. Siyonizm hala bu ülkerde istediği bilim adamını iste askeri polisi vatandaşı tereyağından kıl çeker gibi yok ederken.. TC-iran gibi rejimler ırk-dil-din, milli-manevi gazlarla milyonları uyuturken.. TC ve İranı derinden ele geçiren Siyonist-terörist çetelerle, siyonist terörist israilin planlarını halkın anlamyacağı şekilde hayata geçirmektedirler..

 

Siyonizm Rusya halklarının siyonizmi deşifre etmesini engellemek için şu anda bir taşla 25 kuş vurmanın peşinde..

 

Türk-Türki cumhuriyet gazlarıyla Rusya Federasyonunu ablukaya alma..

Azeri-Ermeni oyunlarıyla bütün Kafkasları ırk-dil-din-mezhep üzerinden atomuna kadar parçalama..

 

YPG-PKK, İş-it gibi unsurlarla doğum aşamasında olan Kürt devletini Federe Kurdistan Yönetimini boğma ve boğazlama, hatta gerekirse ilegaliteye çekme.. ABD halkın ve hükümetlerin siyonist İsrail kamburunu taşımaması ve ABD de yahudiden diğerlerine Amerikalıların uyanması, siyonist israilin giderek deşifre olması.. Siyonistlerin  Amerika’yı nasıl yıkarız planlarını yaparken..

 

Siyonizm asıl atağını.. Çin-İsrail üzerinden bütün dünyayı düşürme plan ve programı ile dünyaya dayatmış bulunmaktadır.. Çinde bilim-teknoloji, genetiği ile oynanmış askerden.. Siyonist israilde arap liginin başına geçirme, Ortadoğu, Asya, Önasyada ist türk-turan gazları ile selefi-vahabi-iştiçi kelle avcıları projesiyle Afrika ve önasya u8staca sarılmaktadır..

 

Siyonizm  korktuğu halkların Ruslar-Türkler vd. önüne çıkmaması içinde TC-İran, Arap Rejimleri, ön asyadaki uyduruk mafya-çete devletçikleri kendileri için av ve operasyon sahaları olarak planlamaktadır..

 

Ver ırkçılık gazını sür halkları cepheye, onlar birini boğazlarken.. Yüzyıldır Ermeni-Rum-Rus-Malakan, Kurd-Turk soykırıma uğrat mallarına-mülkerine, ülkelerine kon...

 

Yani soykırımcı tc iran rejimleri insanlığa karşı son bir yüzyıldır işledikleri soykırım suçları başta olmak üzere hesaba çekilmeden, bu rejimler yıkılıp bu coğrafyada yaşayan halkların rejimleri olmadıkça.. Bu rejimlerin öyle gazla-mazla süper güç oyunları tutmayacağı gibi.. Bu gazların yenilip yutulma dönemi de yüzyıldır Ortadoğuda yaşanan gerçeklerden dolayı halklar yada vatandaşlar iyice öfkelendirmekten başka bir sonuç üretmemektedir..

 

Ama bugün ama yarın halklar Rusya –Asya coğrafyasında Filistine akarak siyonizmi tarihten sileceklerdir.. Bu dalganın önüne çıkan her şey yok olacaktır.. Çünkü insanlığın ve dünyanın kaderi bu dalgaya bağlıdır.. Bu anlamda yahudi halkı da tarihten silinmek istenmiyorsa, bir an önce siyonist israilden, Türkler tc den aryen halkları ise siyonist iran rejimlerinden kurtulup ırk-dil-din-mezhep üstü siyasal yapılanmalara federasyonlaşmalara kaymalıdırlar.. Bu siyonist rejimlerden kurtulmak zorundadırlar..

 

Son 1 yüzyıldır kürdünden türküne rumundan rusuna asyada patlatılan atom bombalarından.. Amerikada kızderili, Asyada kürdün, Filistinlinin.. Afrikada zencinin yüzmilyonlarca insanın soykırımı,  dünya halklarını kominzim, kapitalizm oyunlarıyla kırma, tc-iran-arap, iraki-syria… uyduruk rejimlerle yüzmilyonları soykırıma uğratmıştır ve halada uğratmaktadır.. Bu soykırım 7 milyar insanı ilgilendirmektedir..

 

Dünya halkları  ama bugün ama yarın soykrımcı-köleci siyonizme-kapitalizme karşı dünya genelinde yürüyüşe geçecektir.. bu anlamda her ulusun aydınları ve STK ları bilim ve iş dünyası çevreleri dünyanın diğer ulusları ile irtibata geçip

a-     Siyonizmi dünya çapında deşifre

b-     Siyonist-kapitali dünyamızdan silmeye geçecektir insanlık

c-      İnsanlık ırk-dil-dil-din-mezhep yemlerinin olmadığı bir siyasal siteme kayacağı gibi, insanın insan canlı-cansız yaşama oyun yapma dönemi de son bulacaktır, gizli tüm ardiyeler deşifre edilerek insanlığın bin yıllardır maruz kaldığı tüm oyunlar pislikler ortaya saçılacağı gibi.. Artık hiçbirşeyin gizli saklı kalmayacağı bir döneme giriliyor ..

Bu gerçeklerden dolayı halkları ırk-dil-din-mezhep ve bilimum gazlarla kim kullanmak istiyorsa.. İnsanlığın bu yürüyüş dalgasından kaçışı olmayacaktır..

 

Sonuç olarak terörist İsrail başta olmak üzere mevcut siyasal yapılanmaları ile ortadoğudaki tüm faşist ulus devlet rejimleri bırakın süper güç olmayı halklar bunları buldukları ilk fırsatta bu rejimleri yerle bir edecek birer kartondan kalelerdirler.. Şu anda hepsi zor ve kanun gücü ile ayakta durmaktadırlar.. Şartlar değiştiğinde.. Sadece kendileri değil vatandaşlarını da kurbanlık koyun yapmış bulunmaktadırlar.. Bu siyasal yapılanma ile  süper güç oyunları ile bünyelerindeki vatandaşı kandırıp kırmaktadırlar.. İnsanları soykırıma açık sürülere çevirmektedirler..

 

Sonuç olarak faşist ulus devletin artık ırk-dil-din-mezhep vb. gazlarla insan soyuna ve dünyamıza dayattığı ayrımcılıklar vb. insanlığa karşı işlenen suçlar katagorisine alınmalıdır.. Dünyamız acilen güvenlik, ekonomi, bilimsel, uzay çalışamları.. alanlarda tüm insanlığın işbirliği yaptığı ve bütün insanlığa hizmet bir sisteme kaymalıdır.. Aksi bu siyonist oyun vb. katmerleşirse.. insanlık gelecek umudunu kaybederse.. katillerin soyup soykırıma çevirdiği oyun yapacakları bir dünya kalmayacaktır..

 

 

TC’DE BASINA YANSIYAN  TRÜRK GAZI HABERLRİNDEN BİR ÖRNEK..

 

Rus medyasında gündem Türkiye! "Orta Asya'da 5 devletle Türk gücünü kuracaklar"

 

Rus medyası, Ermenistan'a karşı elde edilen Karabağ zaferinde büyük rol oynayan Türkiye'nin Kazakistan, Türkmenistan ve Özbekistan ile işbirliğine dikkat çekerek Orta Asya'da "Bir millet beş devlet" planını devreye soktuğunu yazdı.

 

Azerbaycan'ın 2. Karabağ savaşında sağladığı başarıda Türkiye'nin büyük bir rolü olduğundan bahseden Rus medyası, Türkiye'nin Orta Asya'da "Bir millet beş devlet" planını uyguladığını yazdı.

 

"YENİ TÜRK ASKERİ GÜCÜ" VURGUSU

 

Haberde , "Karabağ zaferi, Orta Asya'da yeni bir Türk askeri gücünün oluşturulması yolunda yeni bir adıma dönüşüyor" ifadeleri kullanıldı.

 

TÜRKİYE'NİN ASKERİ ANLAŞMALARI DA GÜNDEMDE

Kazakistan'ın Türk insansız hava aracı Bayraktar TB2'yi satın almayı planladığını yazan Rus medyası, Türkiye'nin Kazakistan, Türkmenistan ve Özbekistan'la yaptığı askeri anlaşmalara dikkat çekti.

ETİKETLER : Ver gazı ulu türk dünyada değil galaxsiden galaxiye sıçaryış yapsın.. Ver gazı kılıcıyla gezgenleri biçip parçalasın..
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA