DİNE-DEVLETE SALDIRAN İHANET FESTİVALİ İPTAL EDİLDİ.. !

Toplumun, sivil toplumun örgütlenme alanını pandemi ile iyice yok eden faşist tc rejmi, din-devlet ayakları ile bütün özgürlük alanlarımızı birer-birer yok ediyor..
Bu haber 2020-12-26 14:29:23 eklenmiş ve 497 kez görüntülenmiştir.

 

DİNE-DEVLETE  SALDIRAN İHANET FESTİVALİ İPTAL EDİLDİ.. !

 

Toplumun, sivil toplumun örgütlenme alanını pandemi ile iyice  yok eden faşist tc rejmi, din-devlet ayakları ile bütün özgürlük alanlarımızı  birer-birer yok ediyor..

 

Bu yıl 24 Aralık ta yapılması planlanan İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası İzmir Mizah Festivali iptal edildi.. Bu fewstival iptal edildi.. Bunun perde arkası ne.. Ülkemizde neden stk, sivil toplum, düşünceyi ifade özgürlüğü neden hedefte..

Görüntünün olası içeriği: yazı 

İptal gerekçesi ise Türkiye ve İslam düşmanı gazları ile ülkemizi yaşanılmaz bir cehenneme çeviren yolsuzluk  ve yoksulluğu bize kader olarak dayatan rejim ve yandaşlarının din-devlet oyunları..

 Görüntünün olası içeriği: şunu diyen bir yazı 'İZMİR 16-25ARALIK ARALIIK İZA on 1900 24 Aralık Perşembe Dünya KarikatüründeToplumsal Eleştiri ve Mizah Söyleşi: Daryl Cagle (ABD). Nadia Khiari (Tunus). Michel Kichka (İsrail) Norio Yamanoi (Japonya). Tjeerd Royaards (Hollanda), Damien Glez (Burkina Faso), Marilena Nardi (İtalya), PLANTU (Fransa), Mor Thiwawat Pattaragulwanit (Tayland), Yemi Yetneberk (Etiyopya) Moderator: İzel Rozental 25 Aralık Cuma 1900 Edebiyattan Tiyatroya Mizah Söyleşi: Orhan Alkaya, Eren Aysan, Semih Çelenk, Seçkin Selvi Moderator: Vecdi Sayar'

Kürdün ve vatandaşın Tc rejmi tarafından yüzyıldır nasıl boğulduğunu işleyen bu karikatürde TC rejmninin yüzyıldır Kurdü nasıl boğdunu bütün vatandaşların beynine nasıl yıkılmaz kaleler inşa ettiğini dehşet sanatsal bir görselle anlatmaktadır.. Bir başka ifade ile TC rejminin ana karekterini böylesine mükemmel anlatan 2. Bir karikatür dünyada olmaz..

 Fotoğraf açıklaması yok.

Kürdü boğazlayan vatandaşın beynine saldıran, vatandaşın beyninew karakollar kurarak yolsuzluk ve yoksulluğuı vatandaşa kader olarak dayatan TC rejmini  deşifre ettiği için  'Cartooning for Peace' yani 'Barış için Karikatür' etkinliği iptal edildi..

Barş için karikatür  isimli vakfın üyesi olan Fransa'dan Jean Plantu, ABD'den Daryl Cagle, Tunus'tan Nadia Khiari, İsrail'den Michel Kichka, Japonya'dan Norio Yamanoi, Hollanda'dan Tjeerd Royaards, Burkina Faso'dan Damien Glez, İtalya'dan Marilena Nardi, Tayland'dan Mor Thiwawat Pattaragulwanit ve Etiyopya'dan Yemi Yetneberk'i, İzmirliler ile buluşturacaktı.

 Görüntünün olası içeriği: 10 kişi, şunu diyen bir yazı 'Fransa Jean Plantu Türkiye, Islam ve cumhurbaşkanı düşmanı. Daryl Cagle Çizdigi karikatürler ile İslam' sürekli kötülüyor. B.Faso Damien Glez Bütün vakıf üyeleri gibi Islam ve Türk düşmanı. İsrail Michel Kichka Sözde Ermeni soykırımını savunuyor. Marilena Nardi Eserlerinde sık sık Türkiye' kötülüyor. Tayland Pattaragulwanit Türkiye karşıtı soylemleri bulunuyor. Nadia Khiari Islam duşmanlarını çatısı altında topla- yan vakfın üyesi. Japonya Norio Yamanoi Çizdiği karikatürler ile Islam' sürekli kötülüyor Hollanda Tjeerd Royaards Cumhurbaşkanı düşmanlıgı yapan karikatürler çiziyor. Etiyopya Yemi Yetneberk Türkiye yi kotuleyen söylemleri var.'

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası İzmir Mizah Festivali kapsamında yapılması planlanan 'Dünya karikatüründe toplumsal eleştiri ve mizah' konulu söyleşi TC rejmini deşifre ettiği için iptal edildi..

 

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada etkinliğin iptal edildiğini duyurdu..

 

Yüzyıldır TC gerçeği bu: İhanet, atürüke, dine saldırıyorlar, uyanın ey ahali  vatan –millet elden gidiyor, edebiyatları ile, hepiniz birer  hiçsiniz, o sizi kurtardı atatürkcülük toem ve putlarıyla, dinbezeginlığı ile rejim yüz yıldır 80 milyon insanı soykırıma uğratıyor..

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, şunu diyen bir yazı 'Norio aaxe- Yamanoi JAPONYA Michel Kichka-İSRAİL Nadia Khiari-TUNUS TUNUS Mor Thiwawat TAYLAND Marilena Nardi-ITALYA' 

TC kurulduğundan beri bazı siyonist-soykırımcı aileleri ve onlara bağlı kripto bir nüfus, ve onlara hizmet eden satılmışlarla,  ajanlarını bu ülkenin başına geçirdiler.. Bu ülke derinden işgal edildi.. Ülkemizde milyonlarca insan derin siyonist oyunlarla kuşatılmış bulunmaktadır. Milyonlarca insan cezaevinde dört duvar arkasında olması gerkmiyor,  bütün ülke hapishanyeye çevrilmiştir..

 

Rejim hangi vatandaşın hangi oyunla yok edileceğini, hangi vatandaşın iş dünyasında var olacağını, hangisinin biyolojik-kimyasal  imha ile yok edileceğini, hangisinin uydular ve yerden gözlemleme ile hangi araba-uçak helikopter kazasında yok edilkeceğini .. Hangi vatandaşa hangi kumpasın nasıl kurulacağını 24 saat planlamaktadır. Yani şu anda pandemide bu sisli havada hangi insanların hangi nüfusun kendilerine tehdit olduğunu ve ona göre kimlerin pandemi ile götürüleceğini de inceden inceye bu siyonist çete devlet adı altında çaktırmadan 24 saat hesaplamaktadır.. Bunun ispatı ise bilim adamından siyasetçiye binlerce fail meçhul cinayet yetrede artar bile.. 

 

Ve bu soykırımcı TC rejmi iktidarı, muhalefeti ile 24 saat vatandaşı tam olarak nasıl bitiririz plan ve programları yapmaktadırlar.. Vatandaş acilen bu saf ölümcül uyku halinden çıkacak örgütlemelri bulunduğu yerden kurarak mücadele bilincine ulaşmasa kurbanlık koyun gibi imha edilmektedir.. 

 

Örneğin TC de yüzbinlerce kürdün hakı-hukuku gasp edilmiştir. Haklarını arayacak boyutta değillerdir. Hadi öbürlerini geçelim.. Kur5dler adına orttya çıkan HDP  vb. yapılara bakın.. TC rejminin haytalarını bitirdiği ablukaya aldığı kurdlerle ilgili bir tek çalışma bir tek komisyon kurdularmı..

Bu soykırımcı rejim kurulurken.. 100 binlerce kurd doğmamıiş bebekleri ile soykırıma uğratıldılar.. Bu soykırımla ilgili bir tek uluslar arası dava açıldımı.. Hayır, terör lejyonlarıda, içerdeki siyasi yapılarda TC rejmi ile hayatlarımızı ablukaya alan ve bizi soykırıma uğratan siyonist soykırımcı aile ve firmalra çalışmaktadırlar..

 

Ülkemizde vatandaş 80 milyon şu gerçeği net kavramadıkça.. iktidar muhalefeti ile tc rejminin birkaç siyonist soykırımcı ailenin çiftliği olduğu terör lejyonlarınfdan devlet erkeine herşeyin bunlara çalıştığını bunların patronlarının ise abd-ingilterdeki siyonist aile ve firmalarla terörist-siyonist israil  olduğu gerçeğini ülkemizde yaşayan halk kavramdıkça hergeçen gümüz bir öncekinden daha da kötü olacaktır..

 

TC rejmi bu puslu havada dernekçiliği stk yı toplumsal örgütolenme ve uyanmayı bitirirken, uluslararsı beyinlerin kendilerini deşifre etmesine izin verir mi..

 

Halkın mevcut siyasi parti yapılara vb. güvenmeden derhal daha derin örgütlenmlere kayması, öncelikle halkın temsil edildiği bir demokrasiye kayışı, halkın gerçek temsilcilerinin yolunun açıldığı ırk-dil-din üstü  bir sistem vatandaşı kuratarabilir..

 

Özetle birkaç siyonist soykırımcı aile ve onlara bağlı kripto-ajan bir nüfusun derinden işgal ettiği tc rejminde halk mevcut siyasi parti, legal-ilegal yapıların bunların maşaları olduğuı,  bu devlete ait ne varasa onalra hizmet ettiğini halk anlamdıkça, ulu türk, ulu din, ulu mezhep gazlarını yedikçe.. Kırılma,  kullanuılma, yok edilme, kölelik ve düşürülmüşlük daha da büyüyecek.. Ve gün gelecek 80 milyon soykırıma açık fare sürülerine nasıl dönüştüklerini anlamayacaklar bile..

 

Kimsenin adamı olmayan, halkı ve ülkesini esas alan bizler, aydınlar, vatandaşlar..  90 yıllarda rejmin bu soykrımcı özelliğne dikkat çektiğimizden yüzyıllara varan hapis cezalarıyla kuşatılırken.. Bu ülkede yüzbinlerce aydın, ehli iman insan, birilerinin maşası olmayan devrimci-demokrat-yurtsever vatandaşların milyonlarcası ülkemizi derinden işgal eden siyonist çete tarafından susturulmuş, faili meçhule uığratılmış,  nefessiz bırakılmış bulunmaktadır.. Ülkemizn ana sorunu ülkemizi derinden işgal eden bu siyonist çetedir. ana sorunu budur.

 

Ülkemizin türk—kürt, dil-din-mezhep vb. sorunları  sunni sorunlardır, yüzyıldır siyonistlerin kullandığı yemlerdir. Bu yemlerle vatandaş avlanırken.. Ana hedef avcının gizlenmesidir..

 

Türkiye halkları bu falşist tc yi yıkıp bütün vatandaşın ülkesi bir rejim için ayağa kalmadıkça, bu siyonist çeteyi deşifre edip, insalığa karşı işlediği suçlarından dolayı, yaptıkları soykırımlardan dolayı hesaba çekmedikçe.. Bu siyonistlerin gasp ettikleri mallarımızı, mülklerimizi yüzyıllar geriye giden hakları bizler taetmedikçe.. Zaten insan olamayız.. İnsan olmayınca da hep hayvan muamelesi görmeye devam edeceğiz..

 

Ve birileri atoput adına, birileri aotkurt adına, birileri din, birileri, mezhep..sağ sol adaına hep kulşlanmaya devam edecekler..

 

80 milyon faşist tc rejminin beynine vurduğu zincirleri kırmadıkça, bu rejmi ele geçiren vatandaşı kölelerine çeviren siyonist çeteyi deşifre etmedikçe..  bu rejmi ırk-dil-din-mezhep üstü bir demokrasiye çekmedikçe.. Mevcut siyasal yapılara güvendikçe.. kırılmaya yok olmaya mahkumdur.. Hergeçen gün biröncekinden daha kötü olacaktır..  Çünkü biz biz değil ülkemizi derinden işgal etm,iş siyonist çete idare ediyor.. Bu çetenin inine gitrilmedikçe de hiçbir vatandaş için olmayacak, kimse  gelecek baklemesin.. Dine saldırıyorlar büyük palavra anır-ahır kabirlerde eğilmek dine enbüyük saldırıdırıdır, putçuluktur.. Müslümanım diyen iki yüzlü birsürü insan akp nin bu putçu rejmin kölesine nasıl dönüştüğünü görmüyor mu, vatandaşı açlar, yoksullar, sefiller ordusuna çevirdiğini görmüyorlarmı,  yoksa müğnafıklığa mı terfi ettiler..

 Görüntünün olası içeriği: şunu diyen bir yazı 'AHMAK gök delindi bir duygu seli bir sağanak sana ne desem nasıl anlatsam ne kaç bilirsin ne ut ne dur kaç altından durma öyle ahmak ahmak fırtına koptu boynun altında kalsın diyesim geliyor parçalanıyor martılar boğuluyor dalgalar dalmışsın seyre asıl küreklere liman uzak fırtına bir tuzak oyüreğin manda gönünden kelebek kanadı selbaskını boran ateş böceği mavi ışıl şıl sevgi dolu çığ düştü evrile devrile geliyor akgül harmanı papatya arlası görüyorsun ellerin yaralı kanat kanat uçacak boşuna osunakonuşuyorum konuşuyorum biliyorum. '06 Ocak Bolu'

 

Kılıçoğluda AKPnin demirtaşın ahim kararını eleştiriken burası atatürükün ülkesi hak-hukuk çiğnetmeyiz diye kürtlerle dalga geçiyor.. Yani iktidarı muhalefeti ile siyonist çeteye çalışan bir rejimden medet ummak ölümlerden ölüm beğenmektir.. 

 

Gıda-genom, ilaç, silah.. firmalarıyla  Siyonist Küresel Çete Covit-19  operasyonuyla  insan soyunu dünyadan silme operasyonu başlatmışken.. Bizim gibi geri kalmış toplumları da uyanmasınlar diye ülkemizi derinden ele geçirmiş onların uşağı iç siyonist çete ise din-devlet, vatan-millet gazlarıyla songaz 80-90 milyonu  zehirlenmeye devam ediyorlar.. Bu derin işgal rejmini yıkıp ülkemizi kendi ülkemize çevirmesek..  bunlar daha iyi günlerimiz..

 

 

80 milyon tc rejminden yediğimiz yüzyıllık soykırım oyunlarını acilen çözüp rus-amerikalı, avrupalı halklara da taşıyarak, siyonizme derin siyonist işgale karşı dünya halkları ile birlikte yürüyecek bir yol haritası belirlemesek.. Sadece bu dünyamızı değil diğer boyutlardaki yaşamlrımızı da kaybedeceğiz.. 

ETİKETLER : Toplumun sivil toplumun örgütlenme alanını pandemi ile iyice yok eden faşist tc rejmi din-devlet ayakları ile bütün özgürlük alanlarımızı birer-birer yok ediyor..
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA