HAY SİZİN DİPLOMANIZI.. S…

İnsanlar hayatlarındaki başarıları diplomalarla edinmezler.. Hamza Yerlikaya sadece tc de değil dünya çapında kabul görmüş bir sporcu. Hayatı başarılarla dolu..
Bu haber 2020-12-23 11:16:19 eklenmiş ve 401 kez görüntülenmiştir.

 

HAY SİZİN DİPLOMANIZI.. S…

 

İnsanlar hayatlarındaki başarıları diplomalarla edinmezler.. Hamza Yerlikaya sadece tc de değil dünya çapında kabul görmüş bir sporcu. Hayatı başarılarla dolu.. Yükseldiği tüm merdivenleri bileğinin, yeteneğinin gücü ile hak eden bir isim..

 

Şimdi TC de prof, dr. .. üst düey bilme ne diye her daldan binlerce mal ortalığı kaplarken ki.. Bazen anır-ahır kabirlerde vb. yerlerde nasıl anırıp yerlere yattıklarını vb. gördüğümüzde.. TC rejminin diplomlarını esas alırsak bu memlektte öçzgür düşünen, totemci –putçu olmayan bir tek vatandaş kalmazdı..

 

Tc timi ve diplomaları ali uyu yat kalk ve kurtarıcı totemci bir kişilik hedefler.. Ki özgür irade ve düşünceye sahipseniz.. Yani insansanız bu pislik rejim sizi aşağı çekmek için heryol ve yöntemi dener.. Yani bazı siyonist aile firmalrın çiftliği olarak kurulan tc müstemlekesine en büyük darbeyi son yıllarda vatandaş vururken..

Bu derin yapının emrinde olan hala ülkemizi bu sergerdelere peşkeş çekmeye çalışanlar.. Yerli kaya gibi insanlara saldırıyorlar..

 

Örneğin ben ünv. Bitirdim. Bizde tır şöfürü ve torpile öğretmenin yanı sıra.. Bir sürü etki ajanı da öğretmendi.. Çoğu bize bir şey öğretmek için değil götürmek için yetiştirilmiş ordulardı.. 5-6 ayda patates yetişmezken.. Sürüsüne bereket ve ilk işleri Osmanlıyı karlamak tc yi putçuluğu totoemciliği ırka tapıcılığı göklere çıkarırlardı..

 

Şimdi tcnin bu s.. eğitim siteminden diploma alsan ne olur almasan ne olur.. Ki biz en büyük ünv. Lerinden diploma almamız önümüzü açma değil rejmin dahada büyük saldırısını hep beraberinde getirdi.. Yani özel olarak kendi okulunuz, eğitim siteminiz vb. yoksa.. TC eğitim sitemi masonik ve siyonisttir. Vatandaşı düşürme ve beynini yıkama üzerine kurgulanmıştır..

 

Ve bu ülkenin asıl gücünü diplomasızlar temsil eder.. Bu ülkede Müslümansanız her taraftan sarılırsınız.. Kürt ve müslümansanız ananızdan doğduğunuza pişman ederler.. Ciddi anlamda devrimci ve demokrat ve insansanız, solcu-sağcı diye lanse edilen etki ajanlarından ve kriptolardan değilseniz.. Yine ölümlerden ölüm beğenmek zorundasınız.. Yani kısacası tc eşittir vatandaş düşmanıdır.. Bu tc rejmi yıkılmadan vatandaşa saldırı hep böyle azgın sularda devam edecektir..

 

İnsana yeti ve yeteneğini diploma vermez.. insanı insan yapan taşıdığı kanda ve gendedir..  Ülkemizde vatandaş tc nin eğitim sistemini takmadan kendi eğitim sistemini oluşturup tc nin zehirleyici gazları ile çocuklarını zehirlememeli.. TC nin eğitim sistemi kurtarıcı edebiyatı ile beyin yıkmadır. o sizi kurtardı, hepiniz birer hiçsiniz o olmasaydı siz nah olurdunuz.. siyonist komediden ibarettir.. Ortaöğretimde rejmin diplomaları tek özelliği sizi düşünemeyen tescilli birer köle yapmadır.. Askerde ananıza babanıza dahi kufr edilse emr et diye bağıracak saftirik köleler isteyen bir rejim. Bu rejim son 20 yıldır vatandaşın uyanması ile xırımı yedi deşifre oldu ve vatandaş bu rejmi takmıyor.. Ana sorun bu. TC’nin kölesi olmamış, halkını ve ülkesini yükselten bir Yerlikaya bu zihniyet için düşmandır.. Ülkemizde asıl diplomayı hayat okulu verir. Geri kalanı yalan-dolan..

Artık günümüzde akademik eğitim için bu diplomaların hiçbirine de ihtiyaç yok.. Kendi okulunuzdan güvenliğinize yerel-ulusal-küresel dengelri göçzetecek şekilde kendiniz oluşturmasanız.. diken üstündesiniz..

Yerlikaya’ya saldırının temelinde diploma değil, tc siteminin normalarının, kalıplarının dışına çıkan vatandaş hedeftedir.. Bu hastalık akp yede bulaştığı için tc dovletini intikam aracı olarak kullanmaya başladı.. Hukuk-hak mak el fatiha.. Ve el aşağı hızla gidiyorlar.. Yani vatandaş siyoınist komedi sistemin çizdiği sınırları aştığında hedeftir. Ama gerçek şu ki tc rejmi bütün kaleleri ile artık vatandaşın beyninde yıkılmıştır.. Onu yaşatmaya çalışanlarda birer birerkılmaktadırlar..

 

Hamza Yerlikaya'yı yetiştiren antrenörden diploma açıklaması: Böyle şeyler varsa bile...

 

Hamza Yerlikaya sahte diploma iddialarıyla gündemdeki yerini korurken Yerlikaya'nın eski antrenörü Salih Bora iddialara yanıt verdi.

 

 

Hamza Yerlikaya'yı yetiştiren antrenörden diploma açıklaması: Böyle şeyler varsa bile...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanı eski güreşçi Hamza Yerlikaya'nın lise diplomasının sahte olduğuna ilişkin gündemdeki yerini korurken eski antrenörü Salih Bora çarpıcı açıklamalarda bulundu.  

 

Independent Türkçe'den Mehmet Altunkılıç'a konuşan Bora, gündemde yer alan "sahte diploma" iddialarıyla ilgili bilgisi olup olmadığı yönündeki sorulara yanıt verdi.

 

 

 

Son günlerde tartışmaların odağında kalması nedeniyle üzüntülü olduğunu dile getiren Bora, şunları söyledi:

 

"BÖYLE DEĞERLENDİRMEK LAZIM"

"Burada Hamza Yerlikaya'nın öne çıkarılması gereken özelliği, Türkiye'ye birçok başarılar kazandırmış, İstiklal Marşımızı dünyanın her yerinde çaldırmış, olimpiyatlarda, Avrupa ve dünya şampiyonalarında bayrağı göndere çektirmiş insanın üzerine bu kadar gidilmez.

 

Bu olay vardır veya yoktur o konuda bir şey bilmiyorum ama insanları kendi başarılarıyla değerlendirmek lazım. Hamza çok iyi bir sporcudur, bana göre böyle değerlendirmek lazım."

 

Bora, Yerlikaya ile ilişkisi hakkında da şunları söyledi: 

 

 

 

İki olimpiyat şampiyonluğu kazandığında da Avrupa ve dünya şampiyonluklarında da yanındaydım. Hamza büyük bir sporcuydu. Sporculuk dönemi bitinceye kadar beraberdik. Sporculuk dönemi bittikten sonra kendisi siyasete atıldı.

 

"ESKİSİ KADAR GÖRÜŞEMİYORUZ"

Sporculuğu bittikten sonra biraz daha seyrek görüşmeye başladık. Ankara'ya gidince biraz uzaklaştık. Onun haricinde bir ayrılık yok. Kendisi siyasete atılınca Ankara'ya yerleşti. Biz İstanbul'dayız öyle eskisi kadar sık görüşemiyoruz.

 

Sahte diploma iddiasına ilişkin konuşan Bora, şu ifadeleri kullandı:

 

"BÖYLE ŞEYLER VARSA BİLE..."

Böyle şeyler varsa bile ortalıkta konuşulmaz. Ben Hamza'nın İstanbul dışında lisede okuduğunu biliyorum. Peşinden zaten spor akademisine gitti ve orayı da bitirdi. Türkiye'de bu konular araştırılırsa çok şeyler çıkabilir ortaya. Ama Hamza gibi bir sporcunun özellikle bu konuda üzerine düşülmesini anlayamıyorum. Neyin peşinde olduklarını anlayamıyorum.

 

Hamza Yerlikaya kimdir, kaç yaşında, nereli? Hamza Yerlikaya biyografisi…

1993 yılında Uluslararası Güreş Federasyonu (FILA) tarafından "Asrın Güreşçisi" unvanını alan "Devlet Üstün Hizmet Madalyası" sahibi Hamza Yerlikaya ile ilgili biyografik detaylar, Hamza Yerlikaya kimdir, kaç yaşında, nereli? şeklinde sorularla araştırılıyor. Yerlikaya’ya ilişkin merak edilen Hamza Yerlikaya kimdir, kaç yaşında, nereli? sorularına ilişkin tüm detayları burada bulabilirsiniz. İşte hayatı ve biyografisi…

Giriş Tarihi: 19.12.2020  00:20

Son Güncelleme: 19.12.2020  00:21

ABONE OL

Hamza Yerlikaya kimdir, kaç yaşında, nereli? Hamza Yerlikaya biyografisi…

Asrın Güreşçisi unvanlı, Türk spor tarihinin en önemli sporcularından olan Hamza Yerlikaya'ya ilişkin biyografik bilgiler vatandaşlarımız tarafından merak edilerek Hamza Yerlikaya kimdir, kaç yaşında, nereli? şeklinde sorularla araştırılıyor. Aynı zamanda "Devlet Üstün Hizmet Madalyası" sahibi de olan Yerlikaya'yla ilgili merak edilen Hamza Yerlikaya kimdir, kaç yaşında, nereli? sorularının yanıtlarına bu başlık altından ulaşabilirsiniz…

 

HAMZA YERLİKAYA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

 

Hamza Yerlikaya'nın TBMM internet sitesinde yer alan özgeçmiş bilgileri şöyle;

 

Hamza Yerlikaya, 3 Haziran 1976'da İstanbul Kadıköy'de doğdu. Babasının adı Mustafa, annesinin adı Emine'dir.

 

Sporcu; Süleyman Demirel Üniversitesi Burdur Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümünü bitirdi.1993'de TCDD'de işçi olarak çalıştı. 1998'de Emlâk Bankası'nda, 1999 İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde memur, 2006'da Gençlik Spor Genel Müdürlüğü'nde Müşavir olarak hizmet verdi. Uzun yıllar güreş sporu ile uğraştı birçok uluslararası başarılara imza attı. 2000'den fazla milli mayoyu giydi. Büyükler kategorisinde 8 Avrupa, 3 Dünya ve 2 Olimpiyat Şampiyonluğu kazandı. Büyükler kategorisinde 17 yaşında Dünya Şampiyonu olan tek güreşçi unvanına sahip oldu.

 

1993 yılında Uluslararası Güreş Federasyonu (FILA) tarafından "Asrın Güreşçisi" unvanını aldı. "Devlet Üstün Hizmet Madalyası"nın sahibi oldu.Orta seviye İngilizce bilen Yerlikaya, evlidir.

ETİKETLER : HAY SİZİN DİPLOMANIZI.. S…
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA