KURD SORUNUNDA ÇÖZÜM KIYAMETTEN SONRA MI GELECEK..

Kurd sorununda yeni çözüm süreci bütün dünyayı kapsayacak insanlık tarihinin son bin yıllık en büyük devrimci projesi olarak kendini bütün insanlığa dayatmış bulunmaktadır..
Bu haber 2020-12-22 11:15:10 eklenmiş ve 694 kez görüntülenmiştir.

KURD SORUNUNDA ÇÖZÜM KIYAMETTEN SONRA MI GELECEK..

 

KURD SORUNUNDA ÇÖZÜM SÜRECİ BÜTÜN DÜNYAYI KAPSAYACAK, BÜTÜN DÜNYA İLE ÇÖZÜME KAVUŞACAK BİR SORUNDUR..

 

Kurd sorununda yeni çözüm süreci bütün dünyayı kapsayacak insanlık tarihinin son bin yıllık en büyük devrimci projesi olarak kendini bütün insanlığa dayatmış bulunmaktadır..

 

Yeni çözüm süreci ile ilgili bomba iddialar, şimdiye kadar duymadığımız iddialar ortalığı kaplamaya başladı.. Çözüm sürecinin Kurd Sorununun herhangibir faşist ulus devlet aygıtının tek başına çözeceği bir sorun olmadığından.. Rusya Federasyonun dan ABD’ye dünya halklarınında da içinde olduğu.. İran’dan Arap Coğrafyasına.. Filistinden Kafkaslara bir bütün olarak ele alınması ve çözüme kavuşturlması yönünde insanlık tarihinin son bin yıllık en büyük sorunu olarak dünya insanlığının önünde beklemektedir..

 

 

Kulislerde edinilen bilgilere göre yeni çözüm süreci

 

a-Faşist ulus devletin Filistinden kafkasdlara yıkılması

b-Dinli-Dinsiz, terör ordu-örgüt ve lejyonlarının bitirilmesi

c-Filistinden kafkaslara Rusya Federasyonu sınırlarına.. bütün halkların birlikte yeniden bir siyasal yapılanmaya kayması..

d-Filistinden kafkaslara Oretadoğu Federasyonu..

e-Siyonist-terörist israilin yıkılması..

f- İrak-Syria uyduruk ırk diktatörlüklerinin Kurdistan eyaletine çevrilmesi..

g-Avrasyada hayata geçirilen ırk-dil-din üstü federasyonlaşmanın dünyanın diğer kıtalrına taşınması..

ii-Ardından dünya konfederasyonu..

 

İran-Tc Rejimleri Bünyelerinde yer alan halkların bu rejimleri yaptıkları yalan-dolan oyunları ile yüzyıldır halkı-halkları çökertmeleri, binbir siyonist oyun ve hile ile kendi bünyelerinde yaşayan halkları soykırıma açık hayvan sürülerine çevirmeleri.. halkın-vatandaşın bu rejimleri yıkmak için harekete geçmesini de beraberinde getirdi.. Bu rejimleri israil-abd-ab düşmanımız gazlarını yemeyen halklar Rusya Federasyonuna bağlı halklarla da ortak bir çalışmayla Filistinden kafkaslara halkları ırk-dil-din-mezhep modlarından çıkaracak, faşist ulus devletle, terör ordu-örgüt ve lejyonlarını tarihe karıştırcak yepyeni bir konseptle geliyor.. 

 

İlk etepat Tc-iran demokratik tüm teamüllerde anlaşarak Ortadoğu Federasyonu gibi bir proje ile ortaya çıkma, iki devlet kendi aralarındaki sahte suni sınırları kaldırma başta olma üzere uyduruk birer diktatörlük  olan Syria ve Irakı da Kurdistan Eyaleti yaprak Ortadoğu Federasyonuna bağlama, ardından uyduruk ırk devletleri olan Ermeniyan, Azeriyan.. gibi uyduruk yapıları da federasyona bağlayarak.. Halkların bir daha ırk-dil-din-mezhep gaz ve yemleri ile düşürülmemesi yönünde kalıcı bir çözüm üzerinde çalıştıkları gelen bilgiler arasında..

 

Yani çözüm süreci bütün ezberleri bozacak bilimsel bir temelde geliyor.. İddialar doğruysa çağımızın en büyük devrimci çıkışı olarak planlanmaya başladı..

 

Ortadoğu federasyonlaşma aşaması sürecine girerken..  siyonist-terörist israilin işgal ettiği Filistin-Urdün, Mısır.. ve Kurdistan (Golan Tepeleri) topraklarından çekilmesi istenecek.. Terörist-Siyonist  israilin yıkılıp demokratik Filistin olarak Ortadoğu Federasyonuna bağlanması içinde Yahudi halkına hertür destek verilerek siyonist yapı çökertilerek, yahudi halkının gerçek temsilcilerinin önü açılacak.. Küresel büyük katillerin yahudi halkını kullanmaları tarihe karışacak.. Siyonist israilin kuruluşundan bugüne ve öncesine son 300-400 yılllık siyonistlerin insanlığa karşı işlediği insanlık suçları araştırılıp katil kraliçeden perde önündeki, ardındaki bütün siyonist soykırımcı sermaye ve aileler insanlığa karşı işledikleri suçlarından dolayı yargılanma aşamasına geçilecek..

 

Tabi yeni çözüm sürecinin başarılı olması için benzer çalışmalar Arap Coğrafyası içinde yapılacak.. Arapları kullanımlık kölelere, açlar ve sefiller ordusuna dönüştüren, arap halkları sahte suni sınırlarla parça parça eden, insanı, vatandaşını doğramada birer kelle avcısına dönüşen Arap halklarının kanlarını emen tüm diktatörlükler yıkılarak Halkın Özgür iraqdesi ile yönettiği Birlşeik Arap Federasyonu hayta geçirilecek. Vahabi-Selefi kelle avcısı arap diktatörlükleri, diktatörleri insanlığa karşı işledikleri suçlarından dolayı yargılanacaklardır..

 

Çözüm sürecinin bir diğer önemli ayağı ise ön asya ve Kafkaslarda hayata geçecek.. Birer mafya ve çete devletine dönüşen, dönüştürülen ön asya ve kafkaslardaki uyduruk ırk devletleri sahte suni sınırları kaldırılarak ön-asya-kafkasya federasyonu olarak ortadoğu federasyonuna bağlanacak..

 

Turki Cumhuriyetlerde yüzyıllardır türklüğü kullanarak türkleri, ön asya halklarını bitiren bütün kripto siyonist yapılanalarla, ermeni, halkını sürekli kullanuımlık kırımlık koyunlara dönüştüren bütün diasporaların da mınına koyulacak..

 

Bu devrimci çıkışı gören devrimci biden, yrd. Camela ise işte özlediğimiz ardığımız dünya ve çözümler.. diyerek Rusya Federasyonu ile birlikte benzer gelişmeleri Amerika ve Afrika kıtasına da çekerek dünyamızı siyonist soykırımcılığın tarlası olmaktan çıkaracaklar..

 

Yukardaki belirlemeler kurd-turk-ermeni-filistin.. sorunlar faşist ulus devlet aygıtı ile bu faşizmi bütün gezegene yayan siyonist soykırımcı kapitalizmden kaynaklanmaktadır..

 

Özetle yukarda ortaya koyduğumuz şimdilik hayali olarak birçok insanın anlamada zorlanacağı gerçek  çözümler insanlık düştükçe, dünya giderek yok olmaya yüz tutukça insanlar başka çıkışın olmadığını gördüklerinde mecburen hayata geçirecekler. Aksi dünyada insanlıkta siyonist kapitalizm yüzünden çöküyor..

Şimdi canlı-cansız yaşamı hertür silahı, oyunu sergileyen siyonist kapitalizm yada bu yönlüğ bir firma.. Bir virüsle tüm insanlığı saniyeler saatler içinde yokecek bir zaman dilimine girmişken.. Kim takar siz,in amerikalı, rusu, rumu tırk olmanızı.. Yani bu örnektende analşılcağı gibi bütün insan soyu şu anda soykırıma açık koyun sürüsü..

 

Bu anlamda  Kurd sorunu bütün dünyanın sorunudur.. Faşizm, faşist ulus devlet aygıtı var oldukça, siyon kapital terör lejyonları ile terörist faşist devlet erkiyle halkları soykırıma uğratma oyunları sürdükçe.. Ne kurd sorunu nede başka bir soruın çözülmeyecek..

 

Taki herşey çözümsüzlüğe doğru kayıp dünya gümleyene kadar ki şu anda dünyasmız bu süreci yaşıyor, siyonizm Çin ve terörist israille 2. Nazi soykırımını tüm gezegene dayatmış bulunmaktadır..  Yani çözüm süreci, kurd sorunu uyduruk tc-iran vb. rejimlerin üstesinden gelebilecekleri bir sorun değil.. Dünya insanlığının siyonist-kapitalizme yönelmesi ile direkt bağlantılı bir sorun.. İnsanlık bu ölümcül gerçeği kavramadıkça kırılma-soykırım oyunlar şidetlenerek büyüyecek.. Ya dünyanın yıkımıyla son bulacak.. yada siyonist kapitlazimin yıkımyla..

 

MEVCUT DÜNYA DÜZENİ VE İNSANLIĞA BAKTIĞIMIZDA ACABA KURD SORUNUNDA ÇÖZÜM KIYAMETTEN SONRA MI GELECEK.. DİYE DÜŞÜNMEDEN GEÇEMİYOR İNSAN..

 

İşte basından halkın halkların gazını almak için ufak bir algı haberi daha..  AKP bombayı patlattı: Yeni çözüm süreci yolda!

 

Türkiye'de 2013 yılında başlatılan çözüm süreci yeniden gündemdeydi. Cumhurbaşkanı Danışmanı Gülşen Orhan ve HDP eski milletvekili Sırrı Sakık'ın açıklamaları şok etkisi yarattı.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan’ın geçen ay Diyarbakır’da sivil toplum örgütlerini ziyareti, sonrasında Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya’nın "Yeni bir çözüm sürecinin kıyısındayız" ve HDP’li Sırrı Sakık’ın "Yeni bir çözüm süreci olabilir" şeklindeki açıklamaları konuyu yeniden gündeme taşıdı.

 

 

AKP'li Cumhurbaşkanı  Erdoğan’ın da bilgisi dâhilinde yapılan bazı çalışmalar olduğu, ancak bu çalışmaların önceki süreçten farklı bir şekilde yürütülmesinin planlandığı belirtilmekte. DW Türkçe’ye konuşan AKP'li yetkili, önceki tecrübelerden yararlanılarak yeni sürecin daha dengeli gitmesi için uğraşıldığını söylemekte.

 

 

 

Sürecin sadece bölgeyle sınırlı olmadığını, tüm Türkiye’yi kapsayan reformları içerdiğini ifade eden yetkiliye göre; yeni süreç henüz ete kemiğe bürünmüş değil. Gerçek Gündem'in haberine göre; Üzerinde çalışılan formül ise daha fazla reform ve demokratikleşmenin yanı sıra büyük başarılar elde edilen terörle mücadelenin de devam etmesini içeriyor.

 

 

Eski HDP Milletvekili Sırrı Sakık İktidarın ekonomi ve hukukta reform yapması gerektiğini de belirterek yeni bir çözüm sürecini başlama ihtimali olduğunu tahmin ettiğini, bunun zaruri olduğunu ve bir an evvel hayata geçirilmesi gerektiğini belirtmişti.

 

FAŞİST ULUS DEVLETLERLE, TERÖR LEJYONLARI  KURDİSTANA KARŞI EL-ELE, KOL-KOLA..                 

 

Faşist ulus devletlerle Terör lejyonları Federe Kurdistana karşı oyunlara girişirken Koalisyon Güçleri Komutanından Mesrur Barzaniye anlamlı bir ziyaret gerçekleşti..

 

Kürdistan Başbakanı Mesrur Barzani, koalisyon güçleri Irak-Suriye özel operasyonlar komutanı ile görüştü. Bu görüşmede  son günlerde PKK,YPG  saldırıları ve Şengalın PKK, Haşdi şabi gibi Kurdistan düşmanı terörist çetelerden arındırılması ile ilgi olduğu netleşti..

 

Suriye özel operasyonlar komutanı yaptığı açıklamada ABD ve AB halklarının da bölgedeki devletlerin ve terör lejyonlarının Kürtler üzerinde dönen yüzyıllık oyunlardan rahatsız olduklarını bu anlamda birçok STK’nın devletlere baskısının giderek artmaya başladığını ifade ettiler..

 

Komutan, diğer halklar gibi Kurd halkı için Federe Kurdistan yönetimi ile birlikte devletleşme süreci başlamıştır.. Bunu istesekte engelleyemeyiz Amerikalıdan  Rusa  Dünya halkları Kurdlerle birlikte dediler..

 

 

Kurdistan Federe Yönetimini zayıflatmak için bölge rejimleri ile terejyonları yine kol –kola, el –ele.. TC rejmi, İran Rejmi bitmiş-bitik,  Irak halkına karşı soykırım suçu işleyen, açlık, yokluk, yoksulluk, yolsuzluk, Saddam gibi kanlı soykırımcı diktatörlerden başka bir işe yaramayan bir rejim olan Irak rejmini  kontrol, ayakta tutma için hertür sinsi politikayı geliştirrlerken.. Kürdistan Federe yönetimini de nasıl çökertiriz, zayıflatırız  diye açıktan-gizliden sinsi  oyunlarla her fırsatta kürtlere saldırıyorlar..

 

Örneğin bugün Kurdistan  Habur sınır kapısı %1 dahi tam olarak kullanılmazken.. 12 şeritli yolların büyük çoğunluğu boşlukta dururken.. TC ırakla 2.bir sınır kapısı vb. üzerinde çalışırken.. 2.sınır kapısı ile  amaçlanan  Kurdistan Federe Yönetimini zayıflatma, nasıl devre dışı bırakırım sinsi planında yatmaktadır..

 

İran halkı Kurdi bir halk olduğundan, İran-Aryen (kelime olarak kurdleri temsi eder, Fars kelimesi ise kökeni parsektir Kurtçe dilenci demek.. Kutrdistana dışardan gelen Parseklerle –Medlerin kaynaşması ile Persler meydana geldi, yani uyduruk tarihin uydurduğu gibi değil medyalı kurd komutanların kurduğu bir imparatorluktur Persia.. Big Alexsanderın İmparatorluğu ile birlikte Anadoludan Hindistana Kavimler kaynaşması oldu.. Perslik yıkılırken.. Doğu Avrupadan Kafkaskalara, Hindistana bin yıllardır oluşan nüfus evlilikler yoluyla kaynaştı akraba oldular. Yani Anadoludan Afganistana kafkaslara kimi labratuvara koysanız= Aryen= Kurdi Nufüs ortaya çıkıyor (Doğu Avrupalı-Anadolu –Mezopotamyalılardan Müteşekkil  1 milyarı aşan akraba bir nüfus ortaya çıkmatadır) .. İşte siyonizim ana hedefi dünyanın bu medeniyet nüfusunu yok etmek için 400- 500 yıldır bütün şeytani gücü ile saldırıyor.. Türkiye-İran Halkları, Rum-Ermeni-Rus halkları bu gerçeğin yeni yeni farkına varıyorlar..  

 

İran ve TC gibi son bir yüzyılda siyonizm tarafından inşa edilen kurlan siyonist-terörist israil gibi uyduruk rejimlerin ana  planı bu Aryen nüfusu düşürme üzerine kurgulandığından bu rejimlerin bütün politikları bu Doğu Avrupadan Rusyaya bu akraba halkları ve nüfusu atomuna kadar parçalama yeme yutma.. Yaptıkları her iş ve attıkları her adımda Aryenleri yani Kurdi nufusu nasıl düşürürüz hesabıyla hareket etmektedirler..

 

 İşin ilginç yanı siyonist israilin birer sömürgesi gibi çalışan bu faşist ırk –ulus devletlerin yanı sıra  dinli-dinsiz terör lejyonlarıda aynı şekilde siyonizme hizmet ettiklerinden.. Bunlarda Kurd halkının ayakları üzerinde durmaması için her fırsatı değerlendirmektedirler..

 

Soykırımcı katil saddamın harap ettiği Kurd coğrafyası 50 yılldır inşa ve imar beklerken.. Bu bölgelerde kümelenen PKK,  TC-İran gibi devletleri bölgeye çekerek Kürtlerin kendi coğrafyalrını imar etmelerini engellemekte.. İşin ilginç yanı saddamın rolünü bunlar devr almış bulunmaktadırlar.. TC-İrandaki siyonist damar ise Irak- suriye uyduruk rejimlerini yeniden nasıl saddam yapıp kurtlere saldırtırız sinsi politikları peşindeler..

 

Duhok Valisi PKK’nın coğrafyamızı imar, köylerimizi inşası ve imarını engellemeri ne anlama geliyor sorumuza ise verdiği yanıt bütün gerçeği ortaya koymaktadır..

 

 “Kürdistan bölgesinde Kürdistan Bölgesi sınırları Peşmergenin yetki alanındadır. Peşmerge bu toprakların savunması için yüz binlerce şehit vermiştir. Bu topraklar insanlık tarihi boyunca kadim Kurd halkının topraklarıdır ve bu topraklarda Kurdistan meşru yönetimi nerede isterse orada hareket edecektir, Peşmerge nerede isterse orada karargah kuracak, üslenecektir. Yasal olmayan hiç bir gücün Peşmergenin bu hareketinden şikayetçi olmaya hakkı da yoktur. Çünkü Yasal olmayan hergüç etrımızdak faşist ulus devletlerin Kurdistana operasyonlarına zemin hazırlıyor..  Aynı zamanda, Peşmerge kedisine bağlı herhangi bir gücü, herhangi bir isimle Kürdistan’ın her bir yerinde konuşlandırabilir. Çünkü bütün dünyanın da kabul ettiği Kurdlerin ve Kurdistanın ulusalararası tek meşru gücüdür.. Biz PKK’nin bunu anlamasını ümit ediyoruz. Anlamasa zaten kurd halkı kendilerine gereken cevabı verir. PKK’nin Güney Kürdistan’daki varlığı ne işe yarıyor? Bu konuyu bize açıklasınlar; PKK’nin son 30 yıldır Kürdistan Bölgesi toprakları içerisinde kalmasının anlamı nedir, köylerimizi inşa etmemizi engellermeleri ne hikmettir? Saddam Hüseyin’le aynı siyasettir bu. Dün Sadddam Kürdistan köylerinin inşa edilmesini engelliyordu  bugün aynı siyaseti PKK yürütüyor. Peşmerge’nin her karış Kürdistan Bölgesi topraklarında bulunması meşrudur. Peki PKK’ye soruyorum, onlar ve silahlı grupları burada ne yapıyorlar? Sahaları ve faaliyet alanları bellidir. Bu nedenle fiilen PKK’ye Güney Kürdistan topraklarını terk etmesi çağrısında bulunuyoruz. Terk etmeliler ki 40 yıldır inşa edemediğimiz köylerimizi yeniden inşa edebilelim. Güney Kürdistan’da bazı köyler 43 yıldır yıkılmış olduğu için halk evlerine, köylerine geri dönemiyor”.

 

Filistinden Kafkaslara bütün halklar yüzyıllardır süren şeytani siyonist oyunlara karşı birlikte harekete geçecek bilimsel, siyasal, ekonomik, kültürel projeler ve buna uygun  alt yapılarla (ırk-dil-din-mehep-üstü federasyonlarla..)  ortya çıkmazlarsa.. Covit-19 la başlayan resetleme (sıfırlama) bu yüzyıl içinde bütün halkların sonu olacaktır.. Şeytani siyonizim insan soyunun dünyada çakılıp kalması ve insanın yaşadığı dünya ile birlikte yok edilmesi için bütün gücü ile insanlığa saldırıya geçmiş bulunmaktadır.. Bu şeytani oyunla baş etmenin 1. Yolu halklar kendi içlerindeki siyonist-kripto ajan nüfustan onların kurumlarına çözmeleri ile mümkün olacaktır.. Aksi çıkış yok..

 

Doğu Medya, Avdo-Avalon –Kudüs (Jaru Selam) Philistine *

 

·       Avdo Avalon- Doğu Medya Filistin –Kurdistan- Ortadoğu  Temsilcisi ..  Avalon sadece dünyada değil galaxsiler boyuntunda büyük bir insanlık savaşçısı.. Sadece Doğu medyada değil istediği sitede,  istediği yerde ortaya çıkabilen istediği mesajı verbilen-gönderen günümüz teknolojilerinin en az bin yıl önünde olan bir  galaxy federasyonuna bağlı bir savaşçı.. Gerzekleşen insan soyunun dünya ile birlikte gömülmemesi için Bin yıllardır dünyada.. İstediği mesajı istediği yerde hiçbirşeye gereksinim duymadan bütün insanlığa veren bir deha..

                                                                                                                                                                                                                                          

 

 

 

ETİKETLER : Kurd sorununda yeni çözüm süreci bütün dünyayı kapsayacak insanlık tarihinin son bin yıllık en büyük devrimci projesi olarak kendini bütün insanlığa dayatmış bulunmaktadır..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA