FERRO GİYİM MAĞAZASI KAVACIKTA AÇILDI..

Efsanekids Tekstil &İnşaat Firması bünyesinde açılan Ferro Giyim Mağazası Beykoz Kavacıkta hizmete başladı..
Bu haber 2020-12-20 15:10:09 eklenmiş ve 667 kez görüntülenmiştir.

 

FERRO GİYİM MAĞAZASI KAVACIKTA AÇILDI..

 

Efsanekids Tekstil &İnşaat Firması bünyesinde açılan Ferro Giyim Mağazası Beykoz Kavacıkta hizmete başladı..

 

Güzel ülkemizin güzel insanları kriz-mriz, covid-movid dinlemiyorlar. Herhalukarda, herkoşulda duyarlı vatandaşlarımız yatırıma hizmete devam ediyorlar..

 

90'lardan beri inşaaat sektöründe önde gelen bir firma olan Efsanekids Tekstil&İnşaat Firmasının Kurucusu iş adamı Ferhat Ayhan 2021 yılına girerken önemli bir yatırıma daha imza atrak, yepyeni bir konsept, yenibir hizmet anlayışıyla Ferro Giyim Mağazasını Kavacıkta hizmete soktular..

 

Bu hafta açılışı yapılan mağazanın açılışına İş-Siyaset, STK dünyasınından mümtaz simalar katıldı..

 

Ferro Giyim Mapğazasının açılış kurdelesini pandemi koşulları nedeni ile sınırlı tutularak Beykoz KAİ başkanı Esengül Yılmaz, YK üyeleri İrfan Yılmaz, İş Adamı Ferhat Ayhan ve bazı firma ve iş dünyası temsilcileri birlikte kurdeleyi birlikte kestiler.. 

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ.. 

 

30 Yılı aşkın deneyimle inşaat-tekstil sektöründe hizmet veren Efsanekids Tekstil&İnşaat  Firması 2019 yılında inşaat sektörünün yanı sıra tekstil sektörüne de giriş yaptı. Ve bu ay açtıkları Ferro giyim msağazası ile tekstil sektörüne de Ferro Giyim ile bay-abayn-çocuk giyiminde önemli bir projeye, önemli bir mağazanın açılışına imza attılar..  

 

Yukarda yepyeni bir anlayış, yepyeni bir konsept derken.. Ferro Giyimde mevct kapitalist sistemin kuralları geçmiyor.. Üstünüzde kredi kat yada yüklü miktarda nakitin de olması da gerekmemektedir.. Her halukarda acil ihtiyaçlarınıza uygun bir çözüm üretilmektedir.. 

 

FERRO GİYİM MAĞAZASI, GİYİM KUŞAMDA YEPYENİ BİR KONSEPT, YEPYENİ BİR ANLAYIŞ..

 

Ferro Giyim Mağazasının sahibini tanıyorsanız, referansınız varsa.. İhtiyacınız anında karşılanmaktadır..

 

Diyelim acil bir işiniz çıktı, önemli bir toplantı yada davete gideceksiniz.. Yada ufaklık tuturdu, şu akabı yada tişörtü istiyorum diye bağırdı.. Ferro tekstili aramanız siparişinizi vermeniz, yada gitmeniz yeterli, ihtiyacınız en kısa zamanda en uygun şekilde, en uygun fiyata en kaliteli giyim eşyaları ile giderilmektedir.. Ve sizin için en uygun ödeme koşulları sizin istekleriniz doğrultusunda kredi kartsız, senetsiz de tüm ihtiyaçlarınız giderilmektedir.. 

 

Bir başka  ifadeyle Ferro Giyimde insan ve insana saygı üst boyutta olduğu gibi, müşteri memnuniyeti kalite, uzmanlık ve uygun fiyat Ferro Giyim Mağazasının temel ilkleridir.

 

Efsanekids Tekstil&inşaat firması bünyesinde yer alan inşaat firması ise tarihi yalılar, tarihi eserlerden tutun, turizm –hizmet sektöründe de yüzlerce başarılı projeye imza atan bir firma. Firma inşaat alanında  imza attığı başarının daha da gelişmişini tekstil sektörüne de taşıyarak hizmet vermeye başladı..  Ferro Giyim, kalite, müşteri memnuniyeti, müşteri ihtiyacını gidermeye yönelik kurulan ender bir tekstil mağazası.. Kavacık Dörtyolda indiğinizde 40-50 metre sonra mağazadasınız..

 

Ferro Tekstilin bir diğer özelliği ise birçok üretici alt tekstil firmaları ile, tekstil atölyeleri ile  birlikte çalışması. Müşteriye sunduğu çoğu giyim eşyasını kendi alt tekstil fişrmalarında üreterek müşteriyle buluşturmaktadır..  İstanbul dışında olmanız, başka şehir yada semtlerde olmanız önemli değil.. Parekende yada toptan ihtiyacınız olan ürünleri Ferro Giyime bildirmeniz yeterli. Firma en kısa zamanda ihtiyacınız olan ürünlerin numunelerini size kargo ile yollamakta.. onayınızın ardından istediğiniz kadar ürün tarafınıza gönderilmektedir..

 

EFSANEKİDS Tekstil&İnşaat Tıklayınız..

 

 

Ferro Giyim Mağazası Tıklayınız..

 

 

 

EFSANEKİDS TEKSTİL&İNŞAAT

 

Efsanekids Tekstil İnşaat Firması Beykoz kavacık merkezli inşaat sektöründe 30 yılı aşkın deneyimi olan bir firma. Firma İstanbul boğazı başta  üzere İstanbulun heriki yakasında da birbirinden güzel onlarca esere imza atmasıyla öne çıkmaktadır..

 

Tarihi eserler, yalılar, turizm hizmet sektörüne yönelik Cafe-Restoranlar başta olmak üzere firma yüzlerce projeye imza atan bir firma olarak öne çıkmaktadır..

 

Efsanekids Tekstil İnşaat Firması –Ferro Tekstil Adres:

 

Kavacık Mah. Kürşad cad.Turab Apt.

No:3/C Beykoz/İstanbul

TEL: +90 541 866 99 39

 

Efsanekids Tekstil İnşaat Firması  2019 yılında tekstil alanına da girerek Ferro Giyim Mağazası ile Beykoz Kvacıkta ilk şubesini açtı..

 

Firmanın en önemli özelliklerinin başında tarihi yalılar, tarihi eserler, tarihi mekanların restorasyonu, bina restarosyaon bakımları ile turizm hizmet sektörüne yönelik iş yapan Cafeler-Restaurantlar, kışlık yazlık turizm hizmet meken yer almaktadır..

Restorasyon ve ortaya konan titiz  işçilikle nerdeyse sıfır milimetrik hatalarla tarihi eser-yalıları, binaları (ev-okul-fabrika-işyeri-yazıhane..)  onarması ile öne çıkan bir firma Efsanekids Tekstil-İnşaaFirması..

 

Firma İstanbul boğazının her iki yanında yer alan yüzlerce turizm hizmet sektörüne yönelik onlarca esere de imza atarak ortaya koyduğu görselliklerle inanılmaz  güzel eserlere imza atamaktadır.. 

 

Efsanekids Tekstil&İnşaat  Firmasının bünyesinde açılan Ferro Giyim Mağazası da aynı inşaat bölümü gibi dalında uzman, tekstil sektöründe yarım yüzyılı aşkın bir tecrübe ile donatılan bir giyim mağazası olarak kuruldu..

Ad yapmış ünlü firmalrın aksine onlardan daha kaliteli mallar üreten birçok firmanın ürünlerinin büninde yer aldığı  Ferro Giyim Mağazası:

 

Bay-bayan-çocuk giyimi dallarında hizmet vermeye başladı..

 

ETİKETLER : Efsanekids Tekstil &İnşaat Firması bünyesinde açılan Ferro Giyim Mağazası Beykoz Kavacıkta hizmete başladı..
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA