İNSANLIK, SOYSUZ, CİNSİYETTSİZ, KİMLİKSİZ KÖLELERE DÖNÜŞTÜRÜLÜRKEN.. SİYASAL YAPILANMALAR NEREYE EVRİLİYOR..

İNSANLIK, SOYSUZ, CİNSİYETTSİZ, KİMLİKSİZ KÖLELERE DÖNÜŞTÜRÜLÜRKEN.. SİYASAL YAPILANMALAR NEREYE EVRİLİYOR..
Bu haber 2020-12-20 10:43:59 eklenmiş ve 470 kez görüntülenmiştir.

 

İNSANLIK, SOYSUZ, CİNSİYETTSİZ, KİMLİKSİZ KÖLELERE DÖNÜŞTÜRÜLÜRKEN.. SİYASAL YAPILANMALAR NEREYE EVRİLİYOR..

 

Doğu Medya olarak birönceki analiz yazımızda Big Reset olayını işlemiştik.. (BİG RESET TIKLAYINIZ..) Big Resetle kapitalizmin hedeflediği Siyonist Yahudi Irkı ve bileşenleri dışındaki ırkları yok etme, gereksiz nüfusu ayıklama ve insan Nüfusu 7 Milyardan 500 milyona indirme hedefliyorlar.. (Siyonist Kapitalizmin Şeytan Anıtı Tıklayınız ) Bu ayıklamanın ardından.. Cinsiyetsiz(erkek-kadın olmayan), kimliksiz kölelere dönüştürme..

 

 İşin en ilginci Big Reset küresel soykırımcı kapitalizmin,  “Winner takes it all” yani Türkçesiyle “Kazanan her şeyi alır!” ve 2019 Davos zirvesinde 2030 için yayınlanan video klipte sırıtan-gülen bir sergedenin altında aynen şu ifadeler yer alıyor: “2030 yılındaki dünyaya ilişkin 8 öngörü” başlıklı video klipte, gülen bir adamın altına aynen şu ifade konmuştu:

 “You’ll own nothing, and you will be happy!”

 yani

“Hiç bir şeyin olmayacak ama mutlu olacaksın!”

 

Evet büyük resetin özeti bu efendini seçeceksin.. Kapitalist sergerdeler mevcut teknoloji ile insanlığı 24 saat gözetlerken (akıllı tüm cihazlar-uydular..) bunlarda yetmediğinden.. cinsiyetsiz-köleye çevirdiği  tipe taktığı çiple de ona uygun programı yükleyecek.. Mutlu kölenin işi bittiğinde ise resetleyecek  (yani düğmeye basıp öldürecek..) .

 

Yani kısacası Aşı Olmayın diye feryat eden İtalyan doktor Roberto Petrella gibi yüzlerce doktor bilim adamının da  belirttiği gibi Coronavirüsle dünya nüfusunun %80’nı  imha ile karşı karşıya.. Haber ve Video için Tıklayınız..  Dünya halkları Ulus devlete ve ulus devleti kontrol eden soykırımcı sermayeye karşı harekete geçmese insanlığın düşmesi ve köleleştirilmesi kaçınılmaz olmaktadır..

 

HABERİN FOTO GALERİSİ.. 

 

BÜYÜK RESETTEN KURDİSTANDAN ORTADOĞU ASYAYA GEÇTİĞİMİZDE OSMANLI ve ÇARLIK 20 YÜZYILDA RESETLENDİ.. IRAK, SURİYE, TC ve İRANLA.. BÖLGENİN BÜTÜN HALKLARI RESETLENMEYE ALINDILAR.. TERÖRİST SİYONİST İSRAİL BİR KAZIK GİBİ DÜNYANIN KALBİNE ÇAKILDI.. AMA BURADAN HALKLAR TOPARLANIP NABUKEDNEZAR, BİG ALEXSANDER, SELAHADDİN GİBİ, FATİH GİBİ, SULTAN VAHDETTİN GİBİ.. SİYONİZMİ DÜNYADAN SİLECEKLER.. AKSİ İNSAN SOYU SİLİNECEK..

 

Yaşadığımız dünya küresel haydutlar eliyle insan soyunu yok etme-kölelştirme-köksüzleştirme  sürecini başlatırken ülkemize geldiğimizde akpnin düşürülmesi ile hala eski tas-eski hamam siyonist oyunlarla dizayn edilen bir TC gerçeğinde 809 milyon nefessiz bırakılmaktadır..  

 

Suriye ve Irak öreneğinde olduğu gibi bu rejimleri kuranların ana hedefi burada yaşayan halkları yok etme köleştirme.. Bu rejimler  insan haklarına saygılı olmadıkları için, demokrasiyi, özgür irade ve düşünceyi hakim kılmadıkları için.. kuruluş gereçlerinin en başında bu toprakların asli unurları olan Kürtleri ve kendi bünyelerindeki diğer halkları yok etmek asimile etme üzerine kuruldukları-kurgulandıkları için, sahte suni sınırlarla çevrildikleri için, bu sahte soykırımcı politikalarla halkları dizayn etmeye çalıştıkları için..  sahte suni sınırlarla döşenen uyduruk faşist birer ırk devletleri, birer diktatörlük  oldukları için, siyonist kapitalizmin oyunları çerçevesinde kendi vatandaşlarını kırdıkları için yerle yeksan oldular, siyonist kapitalizmin kullandığı  oyuncaklara dönüştüler, halkları ise soykırıma açık hayvan sürülerine dönüştüler.. Bu iki rejmin bir daha da dikiş tutma şansaları kalmadı..

 

Şimdi aynı tehlikenin daha büyüğü TC ve İran için geçerli.. Bu tehlike siyonistlerin görüntüdeki saldırıları yada yanılsamaları ile değil bu rejimlerin bünyesinde yaşayan halkların harekete geçmesiyle gerçekleşme sürecine girmeye başladı. İran-TC  deki vatandaşlar Rusya’yı –Rus Halklarını da yanlarına alarak  Suriye-Irak-Türkiye-İran-Ermenistan-Azerbeycan-Gurcistan Kısaca Trden kafkaslara, Rusya sınırlarına.. TR den önasya- kafkasyaya..  federasyonlar şeklinde ırk-dil-din-mezhep üstü bir siyasal yapılanmaya kayacaklar.. TC ve İran halkları siyonist kuşatmayı kavrama boyutunu tam kavramadıkça bu değişim-dönüşüm daha da sanacılı olacak.. Bu iki rejim daha kötü parçalanacaklar, daha kötü  yerle yeksan olacaklar..  Çünkü bu hallaeriyle bu iki rejim direkt siyonist israil lehine yüzyıldır bu coğrafya üzerinde yaşayan halkları kırıp biçmektedir..

 

Bu gerçeğin görülmemesi içinde görüntüde siyonist kapitalizm bazen en büyük düşman TC, bazende en büyük düşman İran numaraları ile bu iki rejmi kullanarak yüzyıldır bu ülkelerin vatandaşlarını da İran Halklarını da Ermenistan-Azerbaycan.. Halklarını da diledikleri gibi kırıyor, dilediği gibi dizayn ediyor, ve bu iki rejmi de diğer rejimleri dilediği gibi kullanıp yönlendiriyorlar..

 

İşte bu rejimler için yolun sonu burada gözüküyor.. Şimdi soyu-sopu ne olursa olsun ermeniden ruma rusa türke farsa kürde araba Covit-19 la şu gerçeği bu devasa coğrafyada yaşayan bütün halklar net olarak gördü ve anladılar ki.. Faşist ulus devlet aygıtı kafamızı ırk-dil-din-mezhep gazlarıyla doldururken.. Bizler ilimde, bilimde siyasette sanatta eknomide kültürde geriledikçe geriledik.. Ulus devlet faşizminin gazlarıyla bütün halklar soykırıma açık koyun sürülerine dönüştüklerini, dönüştürüldüklerini net bir şekilde anlamaya ve görmeye başladılar..

 

Ve Ortadoğudan Rusyaya halklar ırk dil-din-mezhep üstü bir siyasal birlik yakalamazlarsa gelen küresel siyonist saldırı karşısında hiçbirinin var olamayacağını da net olarak görmeye başladılar..

 

Zaten Siyonist Kapitalizm ABD’de kurdurduğu Evangelist Tarikatı ile

 1. Olarak Sellahadin Eyübiyi,

2. Olarak Fatih Sultan mehmeti,

3. Olarak Sultan Vahdettini,

4. Olarakta Recep Tayyip Erdoğanı

Deccal olarak ilen Ederek (Videonun ayrıntıları için tıklayınız..) Sellahddin Eyübi şahsında Kurd halkının kırılması gereken halklar açısından 1. Sıraya –Osmanlı Padişahları ve Erdoğanla da yine Kurdleri 1. Sıraya, Türkleri ise soykırıma uğratılacaklar listesinde  Kurdlerden sonra 2. Sıraya yerleştirmiş bulunmaktadırlar..

 

Dikkat edin Osmanlının yıkılışıyla en büyük yıkımı yaşayan halk Kürtler oldular. Kürtler bir sabah uyandıklarında tarlaları, dedeleri akrabaları başka bir ülkede kendilerini başka bir ülkede buldular.. kurdler hep ikli kıskaçla soykrıma uğratıldılar.  1. Ulus devlet, 2. Terör ordu-örgüt ve lejyonları.. Ve bugüne kadar ne devletlere , nede terör lejyonlarına karşı açılmış tek bir dava yok.. Ve günümüzde dağlık karabağ denilen gerçek adı  Kurdistana Sor olan coğrafyada hala ırkçılıkla halklar atomlarına kadar parçalanmakta ırk-ırkçılıkla harcanan koyun sürülerine çevrilmiş bulunmaktadırlar..

 

Fakat kurdlerin başına geçen parti ve örgütler bu ölümcül gerçekleri  hep kurdlerden sakladılar.. Kurdleri soykırıma uğratan siyonist israil ve kurcularını hep kurdlerin dostu vb. pazarlamaya halende kurd halkını hem ulus devlet faşizmi hemde terör lyonları ile halen düşürmeye çalışıyorlar.. kandırmaya çalışmaktadırlar.. Kurdler adına ortaya çıkanlar kurdlere soykırım yapan  tcye ulusal-küresel bir soykırım davası açmadıkları gibi tc nin kurucularını kutsayıp tuvaletlere kadar heykellerini taşırken.. Osmanlıyı ise gerici halk-halklar düşmanı diye sürekli işleyip hala da siyonist israile mosada ve ciaya tc iran gibi uşaklık yapmaktadırlar..

 

Bu anlamda yabancı güçlerde değil  TC ve İranda yaşayan bütün halklar bu iki ırk devletini politikları ile deccal-siyonist israili besleyen bu iki rejmi yerle yeksan edecekler.. Bu iki devletin vatandaşları büyük bir yıkım olmadan yukarda belirlediğimiz çerçevede değişip dönüşmeleri içerdeki vatandaşın örgütlenme hızı ile Rusyanın Rus halklarının Türklerin bu siyasal birliği hızlı kavrama yetneğine bağlı.. Çünkü bu tehlikenin daha da büyüğü Ortadoğunun düşüşü ile Rusyayı vurmaktadır.. Rusya hem türk adı altında orta asya ön asya sızan siyonist kripto yapılanmayı nüfusu firmaları.. çözmek zorunda.. Hemde Kurdistan üzerindeki sahte suni ırk devletlerini yukarda belirlediğimiz kriterlerde bir siyasal yapılanmaya çekmek zorunda.. Aksi siyonizm özellikle Osmanlı ve Çarlığın yıkımının akabinde  tüm halkları düşürmede büyük bir mesafe kayd etmiş bulunmaktadır..

 

Şu anda bu iki yapıyı İsrail-ABD-AB vb. gibi ülkelrde kümelenen siyonist yapılar bu iki devletin  kaymağını yedikleri için, bu ülkelerde yer alan kendi halklarının yararına iş yapan  kişi firma bilim adamı siyasetçi diledikleri gibi yok ettikleri için  İran’ı büyük nükleer güç olacak düşman, TC için ise İslam Dünyasının ve Asyanın Turanın (Türk Dünyasının Patronu Gazları İle Efsunlayarak..) patronu olarak kullanıp pazarlamaktadırlar..  Türkiye  boyuk devlet gaz ve oyunları ile birer  oyuncak gibi ellerinde  tutmaktadırlar..  Ve malesef bu siyonist yapıya karşı Türkiye halklarının desteklediği akp ise düşürülerek tekrardan siyonistlerin kontrolune geçmeye başladı..

 

Azerbeycan-Ermenistan savaşı da bu anlamda siyonist israilin ve siyonist israil kurduran siyonların planladığı TC’yi kullandığı.. Rusyanın ise alana müdahale ederek bu siyonist oyunu kısmen bozduğu bir operasyondur.. Kısmen dişyoruz çünküğ bütün halkları ırk-dil-din-mezhep üstü kapsyan siyasal yapılanmaya kayılmadıkça her halk harcanmaya hazır koyuın sürüsü olmaktan asla çıkmayacaktır.. 

 

Şimdi TC siyasetine döndüğümüzde.. İktidar kanadı Gariban Çakıcıyı (Siyonist TC Çakıcıya eski rolünü oynatmak için,kendisini yeniden kullanmak için  hakkında onlarca dosya ve on yıllara varan cezalarla kendisini kuşatmıtır, Çakıcı neffessiz bırakılmaktadır.. Tekrar 90’larda ki ergenekon-fetö vb. çeteleri oluşturarak yukarda verdiğimiz pkk arşivi örneğinde olduğu gibi Kurd iş dünyasını kurdleri mossad-cianın gösterdiği hedef doğrultusunda 1. Hedefe oturtmak istemektedirler.. Halbuki Çakıcı Kurd-Turk etle tırnak gibidir inancını taşıyan ve geçmişte işlediği hataları kabullenen bir bir kişilik..), Çakıcının şahsında 90’ların mafya-çete devletini canlandırmaya çalışılırken.. Muhalefet ise sisi natanahu fetöya pkkya  teslim olalım herşey düzelir modunda bitik-bitirilmiş siyonizmin istediği kıvamda düşürülmüş bir yapı. halklar siyonist  demokrasi hamlesinin ne manaya geldiğini syria, iraki, mısır, libya, afganistan.. işgal ve örneklerinde net olarak gördüler.. Muhalefet o kadar gerzekleşmiş ve düşmüş ki bu siyonist soykrımcılıktan medet umuyor..

 

TC ortaya koyduğu siyasetle atakurdo-atoturko irkçiliğini beslemekte, sistemi siyonist kapitalin hizmetine sokmaktadır.. HDP'de Legal zeminde siyaset yapan Bilgen gibi terörle ilgi alaksı olmayan insanlardan tutun bu partide siyaset yapan insan bırakmadıkları gibi.. Aslında burada bilinçli siyonist derin bir planla mağduriyet oluşturulmakta, yani akp son tahlilde hep ataürükcülükle atakürütçülüğü besleyip iktidara taışmaktadır.. Yani TC rejmi şu anda tcyi kuran siyonizme iktidarı muahlefeti ile tam gaz hizmet etmektedirler..

 

Medyada, PKK’nın 20 yıllık arşivini ele geçirdik.. Örgüte yardım yataklık eden iş adamı bürokrat memur hepsinin arşivi elimizde gibi haberlerle de .. Hergün HDP’lilere ceza üstüne ceza yağdırma TC rejminin siyonist  Mosad-Cia ekseninde TC ile üçgen yaparak  Kürtlerin nasıl büyük bir hedefe koyduğunu bu hedefin ana hedefi ise kurdlerle –muslüman tuırk halkıylka ilgi alakası olmayan kemalist putçuluğun önünü açarken.. HDP nin yaşadığı mağduriyetle hdp yi de güçlendirerek ataürükçülük ve atakürütçülük iktidara taşınmaktadır..  Tc siyasetinde yaşanan tüm gelişmeler olarak bu durumun en somut kanıtı..

 

Kurtler üzerinde dönen bu oyunlar  ile Kürtlerin dört koldan nasıl sarıldıklarını ortaya koyarken.. TC’nin 90’lara dönüşünün en önemli işareti olarak öne çıkmaktadırlar..

 

Kürtlere karşı saldırı ve tutklamaların hiçbir mantığı yok. Şimdi şırnakta yaşadığınızı düşünün son birkaç yıldır terör biraz zayıflamış ama onun öncesinde devlet diye bir şey yok örgüt dilediğini kırıyor, kaçırıyor, dilediği oyunu oynuyor.. Fetödan sonra belgeleriyle de ortaya çıktığı gibi PKK/TC örgütü devlet-örgüt ikili kumpası ile vatandaşa birlikte kumpas kuruyor, birlikte yok ediyor..

 

Yani kurde dayatılan oyun, kumpas ve soykırımı durdurmayı bir yana bırakın  terör örgütünün ablukaya aldığı kürtlere hala tc eski tas-eski hamam kumpas kuruyor.. Şimdi akp ve devletin mantığıyla hareket edersek bütün akplileri fetöcü olarak içeri tıkamamız gerekmektedir.. Çünkü uzun zaman kol kola yürüdüler.. Ama söz konusu devletin bittiği yerde terörün kapsam alanına giren kürtler olunca cia-mosad-tc-iran birlikte  anında birlikte üçgen-dörtgen yapıp birlikte proje geliştirip istediği kurdü anında paket ediyorlar..

 

Kürde yapılan oyunlar Syria –Irakı yerle yeksan ettiler.. Dünya halklarının Kürtleri tanımasıylsa Kurdler en önemli aktör olarak dünya sahnesine çıkmaya başladılar..  Önümüzdeki zaman diliminde Mezopotamyada belirleyici güç ne siyonist israil, nede onun güdümündeki ırk devletleri olmayacak.. Belirleyici güç Ruslar ve Kurdi ( Kurdistan  coğrafyası üzerinde Yaşayan ve Birbirine karaba bütün halklar)  nüfus  olacaktır..

 

Demnokrasi vb. denince mangalda kül bırakmayan.. abd-ab de kümenlenmiş siyonist sergerdeler kendi vatandaşları rahip örneğinde olduğu gibi terörist te olsa alıp götürdükleri gibi.. AKP ile değişime geçen TR yi kitlemek içinde zarrab zarflarını iyi kullanarak akp nin bütün üst düzeyini esir aldılar.. Muhalefet ise zaten fetö kasetleriyle çökertilip esir alınmıştı..

Şimdi Akp nin yada devletin mantığı ile kurd sorununa yaklaşırsak.. tün akplileri fetöcü olarak içeri tıkamamız gerkmektedir..

Soylunun alttaki videosunu izleyin..

Süleyman Soylunun Fetöyü öve öve Bitiremediği Videosu (Video İçin Tıklayınız..)

Çakıcının Serbest bırakılması ne anlama geliyor.. Tıklayınız..

Nedim Şenerin kaleminden Alattin Çakıcı Kimdir.. (tıklayınız..)

Çakıcı Kürtlerle Türkler Et ve Tırnak Gibi..    (Tıklayınız..)

 

TC DE SİYASAL YAPILANMA RBİRİNİ ZAYIFLATMA ve BİRBİRİNE KARŞI OYUN PEŞİNDE..

 

 TC’de siyasi partilerin çoğalması, yada siyasi parti enflasyonu ne anlama gelmektedir.. Bir ülkede ne kadar çok siyasi parti varsa o ülkede herkesimin görüşlerini daha iyi dile getirmesi, kendine daha yakın bulduğu siyasi harekette yer alması bakımından önemlidir..

 

Herşeyden önce bu parti enflasyonu genel anlamda demokrasi için bir kazanımdır.. Buradan tcdeki siyasal partiler enflasyonuna geldiğimizde işin özü İktadar partisi AKP ile Muhalefetin İktidarı CHP arasındaki savaşın dışa vurumudur..

 

Muhalefet ve arkasındaki akıl yada üst akıl AKP şahsında kökleşmiş iktidar yapılanmsını kırmak için Akpden kopan partilerle iktidarın aşağı çekileceğini.. İktidar kanadı  büyük şehirleri kayb ettiğinde.. Muhalefet çatısı altında oluşan ittifakın  ciddi anlamda iktidara geldiğini.. Yerelde ki bu etkinin genel seçime de yansıyarak daha da büyüyeceğini.. gördü.

 

Ve iktidar kanadıda aynı yöntemlerle muhalefeti bölmeye yoluna gitdi..

Ülkemizdeki siyasal yapılanmanın içinde bulunduğumuz coğrafyadan yaşadığımız dünyaya çözüm üretecek bir yapılanmaya yeti ve yetenekten çok-çok uzak bir şekilde vatandaşı dizayn etme kullanma modunda..

Yukarda vurguladığımız ağır sorunlar istis dışında gündemlerinde yoktur.. Bu anlamda ülkemizde ki siyasal boşluk krizi en büyük yönetim krizlerinden biri olarak karşımızda durmaktadır..

 

Sonuç olarak Ortadoğudan Rusyaya.. Yerel, bölgesel, ulusal, küresel sorunları enaz zarala atlatmanın yegane yolu ırk-dil-din-mezhep üstü yeniden 21. Yüzyılın bizlere dayttığı uygun siyasal yapılanmalarla faşist ulus devlet aygıtını ekarte etme ile mümkün.. Halkların bu yönlü siyasal oluşumlar için harkete geçmesi birlikte plan-proje ortaya koymalrı kaçınılmaz bir gerçek olarak kendini dayatmaktadır..

 

DÜĞNYA SİYON,İST SOYKIRIMCILIĞA VE İŞGALE KARŞI TOPYEKÜN AYAKTA..

Avrupa-Abd İslamın hızla yayılması, Afrikada kabilerin putlarını kırarak islama geçmeleri siyonist Sisinin Mısır halkına seslenirken.. Kurşun geçirmez camın arkasına saklanması .. Fransa başkanının siyonist sisiyi karşılama biçimini fransız halkının bütünüyle protesto etmesi.. gibi onlarca gelişme.. siyonist terörizmin dünya halkları tarafından nasıl ablukaya alındığını dünyayla oynayan siyonist terörizmi nasıl ölüm korkusunu sardığını da net ortaya koymaktadır.

 

Sadece İslam dünyasında değil dünyanın bütün kıtlarında insanlık yüzyıllardır içine haps edildiği siyonist-kapitalist soykırım çemberlerini parçalamak için top yekün harekete geçmiştir.. Bu gerçek ışığında örgütlenen halklar bu süreci en az zararla atlatan halklar olacaklardır.. Bu anlamda yönetim yada siyaset içinde bulunduğunuz alanla coğrafya ile sınırlı değil bütün dünyayı kapsayacak bir alan ve öngörü  gerektirmektedir..

 

 

ETİKETLER : İNSANLIK SOYSUZ CİNSİYETTSİZ KİMLİKSİZ KÖLELERE DÖNÜŞTÜRÜLÜRKEN.. SİYASAL YAPILANMALAR NEREYE EVRİLİYOR..
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA