SADECE KENDİNİZ DEĞİL 7 SÜLALENİZLE SOYUNUZ KURUTULACAK..

SADECE KENDİNİZ DEĞİL 7 SÜLALENİZLE SOYUNUZ KURUTULACAK..
Bu haber 2020-12-13 22:36:47 eklenmiş ve 601 kez görüntülenmiştir.

 

SADECE  KENDİNİZ  DEĞİL 7 SÜLALENİZLE SOYUNUZ KURUTULACAK..

 

Sadece Türkiye değil dünya insanlığı uyanmasa küresel soykırımcı soytarılar covid-19 operasyonu ile kendi kripto nüfusu dışında dünyadaki bütün halkları kısırlaştırarak yok edecekler.. Bu anlamda Rusya vb. ülkelerde ortaya konan aşıları, tedavi yöntemlerini itibarsızlaştıran küreselciler..

İrandaki gibi milli yerli aşı geliştiren bilim adamı Muhsin Fahrizade gibi bilim insanları ise katl etmeye başladılar..

Dünya halkları uyanıp ulus devletin aşısına ve politikalrına set çekmese dünya ile oynayan küresel soykırımcı soytarı aile ve firmalrı abalukaya almasa.. Herkes 7 sülalesi ile bu yüzyıl içinde çeşitli oyunlarla yok edilecektir..

Yani üresel soykırımcıların yeni soykırım çeşidinde ilk raund covid-19 virüsü ve aşısı.. 2. Raundu Nazi İsrail ve Çin.. (Ayrıntılar İçin Tıklayınız..) TC-İran vb. bölge ülkelerine bakın halklar hala koyun gibi üstün türk-fars-ermeni oyunları ile didişiyorlar..

 

Bu anlamda Dilipakın Aşağıdaki belirlemelri hayati önemde..  Kendinizden nefret ediyorsanız dahi.. Çocuklarınızın hatırı için bu yönlü yazıları okuyun ve paylaşın..

 

 

Abdurrahman Dilipak: Kökünüze kibrit suyu dökecekler, yani soyunuzu kurutacaklar..

 

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, koronavirüs salgınının başlangıcından bu yana aşı karşıtlığına devam ediyor. Bugünkü köşesine yine aşı çalışmalarını taşıyan Dilipak, aşının insanları kısırlaştıracağını öne sürdü.

 

Abdurrahman Dilipak: Kökünüze kibrit suyu dökecekler, yani soyunuzu kurutacaklar

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, koronavirüs salgınının başlangıcından bu yana aşı karşıtlığına devam ediyor.

 

Bugünkü köşesine yine aşı çalışmalarını taşıyan Dilipak, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın “Aşı yapılan kişinin HES koduna işlenmiş olacak. Bazı yerlere giriş-çıkış için şu aşamada düşünmüyoruz. Fakat süreçte bu dünyada gündeme gelecek” ifadelerine yer verdi.

 

Dilipak, “Bir adım sonrası için Türkiye hazır” dedi. Cep telefonuna entegre yeni bir kodun yazılabileceği iddiasını ortaya atan Dilipak, “Bir adım sonrası deri altına takılacak chip” düşüncesini dile getirdi.

 

Ağza damlatılacak damla ya da deri altına enjekte edilecek sıvı gibi teknolojilerin de hazır olduğunu iddia eden Dilipak, “Biz bu insan neslinin son örnekleri olacağız ve kısırlaştırılan kitlelerle belli milletlerin soyuna kibrit suyu dökülecek. Yani soyunuzu kurutacaklar” dedi.

ETİKETLER : SADECE KENDİNİZ DEĞİL 7 SÜLALENİZLE SOYUNUZ KURUTULACAK..
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA