Covid-19 testi pozitif çıkan kola, ortalığı karıştırdı!

Covid-19 testi pozitif çıkan kola, ortalığı karıştırdı!
Bu haber 2020-12-13 13:53:33 eklenmiş ve 823 kez görüntülenmiştir.

 

Covid-19 testi pozitif çıkan kola, ortalığı karıştırdı!

 

Dünyanın her devletinde değil, her kıtasında Covid-19 rezaleti bütün dünyanın gündemini belirlemeye devam ediyor.. Küresel ilaç  firmaları ulus devlet faşizminin inekliğinden, devletleri haraç-maraç derinden işgal ettiklerinden.. bütün dünya halklarını devlet aygıtı eliyle koyun gibi soyuyorlar..  Covid-19 testine taşı bile tabi  tutsan sonuç pozitif çıkıyor..

 

Afrika, Amerika.. Avakado, Hindistan Cevizi.. gibi meyveler üzerinde yapılan covid-19 testleri yani hangi cismi tabi tutsan pozitif çıkarken, bu sefer Avusturya’lı bir milletvekili Camerların karşısında canlı yayında Coca-Colanın covid 19 testi yaptı ve pozitif çıktı.. Vekil küresel ilaç firmalrının devletler eliyle dünya insanlığını nasıl soyduğunu ortaya koydu..

 

Dünya genelinde yapılan testlerden yola çıkıldığında.. Bu hayali virusun herşeyin içinde olduğu ve canlı yaşamı boyunca var olduğu gerçeğinin yanı sıra iç-içe geçmiş küresel gıda-genom-ilaç-silah firmalrının ulus devlet faşizmi eliyle insanlığı dünyayı nasıl soyduğunun da çok somut bir göstergesi..

 

Avusturyalı Milletvekili Michael Schnedlitz, mecliste yaptığı konuşmada, yanında getirdiği bir kolaya Kovid-19 testi uyguladı. Kameraların canlı yayınladığı test pozitif çıkınca ortalık karıştı.

https://bit.ly/37ZbjkT

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta

COLA COVİDLİ ÇIKTI.. TIKLAYINIZ..

 

Kovid-19 pandemisi dünya çapında devam ederken, herkesi şoke eden bir gelişme Avusturya parlamentosunda yaşandı.

 

Avusturyalı Milletvekili Michael Schnedlitz, mecliste yaptığı konuşmada, yanında getirdiği bir kolaya Kovid-19 antikor testi uyguladı. Kameraların canlı yayınladığı test pozitif çıkınca ortalık karıştı.

 

Vekilin videosu sosyal medyada kısa sürede yayılırken, Schnedlitz, Kovid-19 testlerinin değersiz ve çok pahalı olduğunu söyleyerek, bunun ilaç şirketlerinin bir oyunu olduğunu iddia etti. Kurz hükümetini hedef alan vekil, "Maalesef bu güvenilmez testler için ülkemiz 67 milyon euro harcadılar" dedi.

 

Bazı kullanıcılar vekile destek verirken, bilim insanları testin uygulanış tekniğinin yanlış olduğunu belirtti.

 

Bilim insanlarına göre hızlı testler; patojenin (hastalığa neden olan organizma) genetik materyalini değil, virüsün özelliği olan proteinleri arar. Kola düşük pH'a sahip ve asidiktir.

 

Alman Die Welt gazetesi de, Avustralyalı parlamenterin söz konusu testi yanlış yaptığını, virüs için aldığı örneği kontrol etmeden önce önemli bir adımı atladığını yazdı.

 

Uzmanlar, bu yolla hamilelik testinin de sonucunun pozitif çıkartılabileceğini belirtti.

ETİKETLER : Covid-19 testi pozitif çıkan kola ortalığı karıştırdı!
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA