GALAKTİK FEDERASYON İNSANOĞLU BİZİMLE İLETİŞİME GEÇECEK BOYUTTA DEĞİL..

GALAKTİK FEDERASYON İNSANOĞLU BİZİMLE İLETİŞİME GEÇECEK BOYUTTA DEĞİL..
Bu haber 2020-12-09 08:58:41 eklenmiş ve 697 kez görüntülenmiştir.

 

GALAKTİK FEDERASYON İNSANOĞLU BİZİMLE İLETİŞİME GEÇECEK BOYUTTA DEĞİL..

 

Uzaylıların varlığı ile ilgili en çarpıcı açıklama Bilim Adamı Prof. Haim Eshed’den geldi.. Eshed, uzaylıların varlığını Trump’ın açıklamak istediğini ancak ‘Galaktik Federasyonu’ndaki uzaylıların “İnsanoğlu bizimle iletişim kuracak boyutta değil denilerek engellendiğini” iddia ederek onu durdurduğunu savundu..

 

Bu senaryo gerçeğe en yakın bir senaryo. Dünya insan denen iki ayaklı mahlukun tekamülünü tamamlaması için inşa edilen uzayın en büyük hapishanesi.. İnsanın uzaydaki gelişmiş dünyalara ve yaşam formlarıyla irtibatı ancak kendi bedensel-zihni geriliklerini aşmasıyla mümkün.. Bu iddia doğruysa.. İnsanlık kendi geriliklerini aşmasa, uzaya açılmadan dünya ile birlikte yok edilebiler ihtimalini de güçlendirmektedir.. Bir başka ifade ile bilimden dine herşeyi kendi çıkarları doğrultusunda dizayn etmeye çalışan siyonist soykırımcı sermayenin insan ve insan beyniyle oynaması, sürekli bilim adamından dürüst siyasetçiye saldırı ve cinayetleri ile insan soyuna saldırması..  Küresel soykırımcı soytarıların Savaş-soykırım gasp sömürü sonucu insanla oynamsı.. tekamülde, uzaya açılmada insan soyunu geri bırakmaktadır.. Bu anlamda insanlık  Dünya Konfederasyonu gibi bir sisteme geçmeli.. Küresel soykırımcı soytarılarla onların alana döşediği ulus devlet faşizmi ve terör lejyonlarının bir an önce mınına koyup, insanlık yönünü ve yüzünü bilime uzaya açmalıdır..

 

İnsanın insana ve canlı yaşma ve doğaya oyun –kumpas yapmasının son bulması gerekmektedir.. Yani kutsal kitapların da eski diğer belgelerinde belirttiği gibi dünya imtihan yeri ve bir hapishane.. Buradan başarılı bir sınav verilmese ki bunların başında savaş, soykırım, yiyecek, içecek, hava-su-toprakla oynayan küresel soykırımcı firmaları insanlık durdurmak zorunda, hesaba çekmek zorunda.. Aksine insanın iyileşemez bir hasta olduğuna karar verilir ve dünya ile birlikte yok edilir .. Tezini kutsal kitaplardan.. Sumer tabletleri  başta olmak üzere binlerce yıl öncesinden tüm şifreler insanlığa verilmiş durumda..

 

Eshed korktuğundan açıklamamış ama ekleyelim, eski belglerde ki şiferler.. Yaratıcadan başka bir şey karşısında eğilmeyen tekamülünü tamamlamış gerçekten insan olan bireyin dünya hapishanesinden canlı çıkabilkeceğini işaret ediyor.. Yani siyonist-terörist israil gibi şeytana uşaklık yapan insan soyunu aşağı çeken insanlık düşmanı yapılar, ulus devlet faşizmi.. yıkılmadıkça.. İnsanlığı yüzyıllardır soykırım gasp vb. hertür yöntemle ablukaya alan küresel soykırımcı soytarı aile ve firmalar dizayn edilmedikçe de Galaktik federasyon insanların uzaya açılmasına izin vermeyecektir..  Düzelme ihtimali sıfırlanırs düğmeye basıp insan soyunu dünyayla yok edebilirler..

 

Nasa gizliyor.. Ama güneşe yakın duran bir uzay gemisi 2020 de aylar boyunca  dünyayı izledi.. Kendinize çeki düzen verin diye dünyayırdılar.. Aksi mınınıza koyarız mesajını açık-açık verdiler.. Soykırımcı soytarıların emrinde olan nasa vb. yapılar bu gerçekleri insanlıktan gizliyorlar..

 

Basından..

Galaktik Federasyonu engelledi... İnsanoğlu hazır değil

 

İsrail’in eski uzay güvenlik şefi Prof. Haim Eshed, uzaylıların var olduğunu ve Amerikalıların uzaylılarla işbirliği yaptığını iddia etti. Eshed, uzaylıların varlığını Trump’ın açıklamak istediğini ancak ‘Galaktik Federasyonu’ndaki uzaylıların onu durdurduğunu savundu.

 

Galaktik Federasyonu engelledi... İnsanoğlu hazır değil© Hürriyet Galaktik Federasyonu engelledi... İnsanoğlu hazır değil

 

 

Yaklaşık 30 yıl İsrail’in uzay güvenlik programına başkanlık eden Prof. Haim Eshed, Mars gezegeninde Amerikalı ve uzaylı temsilcilerin bulunduğu “gizli bir yeraltı üssü” olduğunu da iddia etti. ABD ile uzaylılar arasında “evrenin dokusunu” araştırma üzerine bir anlaşma yapıldığını öne süren 87 yaşındaki Eshed, ABD Başkanı Donald Trump’ın uzaylıların varlığını açıklamak istediğini ancak “Galaktik Federasyonu”ndaki uzaylıların onu durdurduğunu savundu.

 

Galaktik Federasyonu engelledi... İnsanoğlu hazır değil© Hürriyet tarafından sağlanmıştır Galaktik Federasyonu engelledi... İnsanoğlu hazır değil

Haim Eshed’e göre Galaktik Federasyonu, “insanlığın bu sırrı öğrenmek için uzay ve uzay gemilerinin ne olduğunu anlayacağı bir aşamaya gelmesi gerektiğini” söyleyerek Trump’ın bu açıklamasını engelledi. İsrail’in de uzaylılarla temasa geçtiğini öne süren Eshed, federasyonun “kitlesel histeriyi engellemek için varlıklarının açıklanmasını istemediğini” de ekledi. İsrail’de yayımlanan The Jerusalem Post’ta yer alan habere göre, akademik ortamdaki değişiklik üzerine bunu şimdi açıklamayı seçtiğini söyleyen Eshed, “Bugün söylediklerimi beş yıl önce açıklamış olsaydım, hastaneye kaldırılırdım. Kaybedecek hiçbir şeyim yok. Derecelerimi ve ödüllerimi aldım” dedi.

ETİKETLER : GALAKTİK FEDERASYON İNSANOĞLU BİZİMLE İLETİŞİME GEÇECEK BOYUTTA DEĞİL..
Diğer Bilim-Teknik haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA