TC ÇÖKERKEN, VATANDAŞI DA ÜLKEYİDE ÇÖKERTİYORLAR..

Ülkemizde ancak dışarıdan yönetilen sömürgelerdeki duruma benzer durumlar yaşanıyor.. Toprak-Tohum-Tarım politikaları yabancılara peşkeş çekilmiş.. Halk ise parya takan yok..
Bu haber 2020-12-06 22:32:53 eklenmiş ve 523 kez görüntülenmiştir.

 

TC ÇÖKERKEN, VATANDAŞI DA ÜLKEYİDE ÇÖKERTİYORLAR..

 

Ülkemizde ancak dışarıdan yönetilen sömürgelerdeki duruma benzer durumlar yaşanıyor.. Toprak-Tohum-Tarım politikaları yabancılara peşkeş çekilmiş.. Halk ise parya takan yok.. 

 

 Kardenizde çiftçi pazardan aldığı patlıcan tohumunu ektikten sonra.. Patlıcan ve domates benzeri iki şey birden çıktı.. Tat ve lezzet yok acımsı birşeyler ortaya çıktı.. Dersimde belediye ve halk istememsine rağmen yerli de değil yabancı birilerinin boynuna tüfek asıp git dağda yaban hayvanlarını itlaf et diye kanunlarla doğaya tecavüz edilyor.. 

 

Tarım ve tohumla oynamanın yanı sıra ülkemizde Şeker pancarı fabrikaları kapatılıp doğal şeker yerine Cargil firmasının gdolu malları nişasdtalrı içeri alınırken..

Türkiye tarım politikası vatandaşı bitirme politikasına dönüştürüldü. Ülkemizin tohumu  terörist israilin gdolu genomlu tohumu ile baştan başa işgal edilirken.. Türkiye tarımı ise bizi ilerde maymun ve fareye çevirecek tehlikleri taşıyan yabancı firmalara tevdi edilmiş durumda..

 

Bir ülke düşünün suyunu, tarımını yabancılara veriyor.. Şeker pancarı gibi yerli –doğal olanı yok ediyor.. Gdolu yiyecek içeceklerle vatandaşı ve nüfusu çökertiyor.. Yaptığı hiçbir yerli-yabancı ihaleden alım satımdan vatandaşı haberi yok.. 

 

İhanetçi CHP kadroları nasıl truman doktorini ile uçak fabrikalrını kapatıp, Osmanlıdan kalan savunma sanayini ,silah fabrikasını Nuri Paşayı ve çalışanlrıyla siyonist terörist israil-abd ile yok ettiyseler ki yetinmediler.. Getirlen süt tozları yiyecek içeceklerle de Türkiye toplumu geri zekalı sürülere çevrildi.. Yetmedi binlerce çocuk kara ölüm denilen bir hastalığa yakalnarak maymunlara dönüşerek can verdiler..

 

Aradan yüzyıl geçti yerli ve milli söylemlerle akp geldi.. Şu anda akpli tc de boynuz kulağı geçti. Ne tarım-ne tohum, ne yerlilik ne de millilik kaldı.. Ülkemiz nereye gidiyor, nereye savruluyor.. Uyduruk muhalefet bile bilmiyor.. Uyduruk proje muhalefetin de birçözüm-çıkış politikası yok.. En iyi yaptıkları şey ise bu ülkeye demokrasi bilinci, özgür irade düşünceyi, adaleti yerleştirme yerine .. Ne kadar su katılmaış katil varsa el-etek öpme modlarında yani akpye rahmet okutacak bir boyuttadırlar.. siyonist soykırımcı netanahu-sisi-fetö vd. diğer katilllerin teröristlerin elerinin bir an önce öpülmesi gerktiğini koroca söylüyorlar..

 

AKP şu anda ülkemizin sırtında taşınması imkansız bir kambura dönüşürken.. Geçmişteki TC partilerinden ve politikalrından daha çok vatandaşa ve ülkeye zarar vermeye başladılar.. Dersimde sayıları 5-10 arasında olan dağ keçilerini birilerinin vurması için izin belgesi vermişler.. İnsanın kendi ülkesine kendi doğasına, kendi vatandaşına bu kadar düşman olduğu 2. bir devlet yeryüzünde yoktur.. 

 

İşte bu haberlerden basından örnekler.. 

 Son dakika: Patlıcan tohumu ekti hayatının şokunu yaşadı! Görenler hayrete düştü

 

Son dakika haberi... Ordu'nun Ünye ilçesinde, patlıcan tohumu eken çiftçi, sebzeler büyüyünce hayatının şokunu yaşadı. 40 yıllık çiftçilik hayatında ilk kez böyle bir durumla karşılaştığını söyleyen çiftçi "Artık galiba genetiği bozuluyor. Doğal bir şey kalmadı" dedi.

 

Ordu'nun Ünye ilçesinde, kendi ihtiyaçlarını karşılamak için yaklaşık 40 yıldır tarımla uğraşan İsa Kuşcu, Mayıs ayı içerinde tarlasında yetiştirmek için patlıcan tohumları aldı.

Tohumları tarlasına eken Kuşcu, patlıcan çiçeklerinin diğerlerine göre daha fazla olduğunu fark edince şaşırdı.

 

Son dakika: Patlıcan tohumu ekti hayatının şokunu yaşadı! Görenler hayrete düştü

Patlıcanları büyümeye başlayınca kontrol eden İsa Kuşcu, ektiği tohumlardan filizlenen dalların üzerinde hem patlıcan, hem de domatese benzeyen bir ürün yetiştiğini fark etti.

Ceviz büyüklüğündeki, yaprakları da patlıcana benzeyen domateslerin tadının acı olduğunu ifade eden Kuşcu, patlıcanların tadının ise normal olduğunu belirtirken, hayatında ilk kez böyle bir durumla karşılaştığını söyledi.

"DALIN BİR TARAFINDA DOMATES, DİĞER TARAFTA PATLICAN"

Ünye ilçesi Saraycık Mahallesi'nde yaklaşık 40 yıldır tarımla uğraşan İsa Kuşcu, "Mayıs ayı içerisinde patlıcan fidesi aldım, aşılı patlıcan diye satılıyordu. Patlıcandan domates oldu. Ben de hayret ettim, değişik çiçekler açtı ve diğer patlıcanlara göre çiçeği daha çoktu. Büyüyünce bir baktım bir tarafta patlıcan diğer tarafta ise domates vardı. Şekli, kokusu, içerisindeki çekirdeği de domates ama tadı çok acı. Bunu ilk defa görenler çok şaşırdı. Yaklaşık 40 yıldır kendi ihtiyacımız için köyümüzde sebze dikiyoruz. Böyle bir şeye hiç rastlamadım, ilk defa oldu" dedi.

 "DOMATESİN TADI ACI, PATLICAN NORMAL, GALİBA GENETİĞİ BOZULUYOR"

 

"Şaştım ve çevredekiler de şaşırdı" diyen Kuşcu, "Artık galiba genetiği bozuluyor. Doğal bir şey kalmadı. Patlıcanın tadında sıkıntı yok ama şekil olarak diğer patlıcanlara göre küçük. Domatesler de küçük, tam domates değil gibi. Tat olarak da çok acı. Ancak şekli, kokusu ve yapısı aynı domatesi sadece tadı zehir gibi acı" şeklinde konuştu.

 

TC DE HALK ve TOPLUM BİR HİÇTİR.. HALK, HALKIN SEÇTİĞİ BLD BAŞKANLRI STKLAR BİR ÖNEMİ YOKTUR..

AKP YADA KUTSAL TC HANGİ POLİTİKAYI İSTERSE O OLUR..

 

Halk, yerel yönetimler stk lar bu düzen için bir hiçtirler.. Dersim halkı ve Dersim bld başkanı karşı olmasına rağmen bu devlet yabancıya –turiste avcılık belgesi veriyor.. Yani Beldiyesinden derneğine halka halkın istemdiğini devlet yada akp ,istiyorsa halkın bir hükmü yoktur.. Fotografta gördüğünüz en fazla 5-10 kalan soyu yok olma tehlikesi altında olan bu güzel hayvanları katl etmeye çalışıyorlar.. Yani yüzyıllık diktatör tc sadece vatandaşı düşürmekle yetinmiyor. Doğayı da hayvanı da düşürüyor yok ediyor.. Bu yok etme Kurdistanda ise 50 yıldır devlet ve terör lejyonları ile  çift soykırıma dönüşmüş bulunmaktadır..

 

 

Fatih Mehmet Maçoğlu: Silahı ve mermisiyle dağ keçisini katletmek için gelecek olan kişiye sesleniyorum; köylülerle seni bekliyor olacağım

 

Fatih Mehmet Maçoğlu: Silahı ve mermisiyle dağ keçisini katletmek için gelecek olan kişiye sesleniyorum; köylülerle seni bekliyor olacağım© T24 Fatih Mehmet Maçoğlu: Silahı ve mermisiyle dağ keçisini katletmek için gelecek olan kişiye sesleniyorum; köylülerle seni bekliyor olacağım

Dersim Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu'nun resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşıma göre ismi Bradley Garrett Van Hoose olan ve belgede "iş adamı" olarak belirtilen bir avcının Salördek’te bir dağ keçisini vurmasına onay verildi. Doğadaki hiçbir canlıya paha biçilemeyeceğini belirten Maçoğlu, avcıya hitaben "yarın köylüler ve duyarlı dostlarla orada seni bekliyor olacağım" dedi.

 

Dersim Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu dağ keçisini avlamaya gelecek avcı için "Bizim için doğadaki hiçbir cana asla paha biçilemez… Dürbünlü silahı ve 50 mermisiyle dağ keçisini katletmek için gelecek olan kişiye sesleniyorum. Yarın köylüler ve duyarlı tüm dostlarla orada seni bekliyor olacağım…" mesajını paylaştı.

 

Fatih Mehmet Maçoğlu: Silahı ve mermisiyle dağ keçisini katletmek için gelecek olan kişiye sesleniyorum; köylülerle seni bekliyor olacağım© T24 Fatih Mehmet Maçoğlu: Silahı ve mermisiyle dağ keçisini katletmek için gelecek olan kişiye sesleniyorum; köylülerle seni bekliyor olacağım

ETİKETLER : TC ÇÖKERKEN VATANDAŞI DA ÜLKEYİ DE ÇÖKERTİYORLAR..
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA