ABD'deki gizemli monolitin sırrı çözüldü..

ABD'deki gizemli monolit, çok zeki iki ayaklı xiyarların-gençlerin “ Sen doğaya-ülkene, kamusal alanına sahip çıkmasan, başkaları çöpleri ve oyunları ile orayı işgal eder, senden alırlar..” mesajını vermek için dikip sökmüşler..
Bu haber 2020-12-05 17:24:17 eklenmiş ve 433 kez görüntülenmiştir.

 

ABD'deki gizemli monolitin sırrı çözüldü..

 

Çok zeki iki ayaklı xiyarların-gençlerin “ Sen doğaya-ülkene, kamusal alanına sahip çıkmasan, başkaları çöpleri ve oyunları ile orayı işgal eder, senden alırlar..” mesajını vermek için dikip sökmüşler.. Ve başka yerlerdeki monolitlerlede benzer mesengerlar verilmiş..

 

ABD'nin Utah eyaletinde bir anda ortaya çıkıp gizemli bir şekilde de ortadan kaybolan monolitin 4 kişilik grup tarafından götürüldüğü ortaya çıktı.

ABD’nin Utah eyaletinin ücra bir bölgesinde 18 Kasım’da bulunan ve geçen cuma aniden ortadan kaybolan ‘gizemli’ monolitin akıbeti belli oldu.

 

Sputnik'in Daily Mail'den aktardığı haberde, tur rehberliği yapan Sylvan Christensen, Instagram sayfasında paylaştığı bir videoda, 3 kişiyle birlikte monoiliti bir el arabasına bağlayıp götürürken gruptan başka birinin "En güvenli kelime ‘koş’” diyerek şaka yaptığı duyuluyor.

 

Christensen, "Utah Monoliti'ni kaldırdık çünkü kamusal alanlarımızı, doğal vahşi yaşamımızı, yerli bitkilerimizi, tatlı su kaynaklarımızı ve bunların üzerindeki insan etkilerini nasıl paylaştığımıza ve standartlaştırdığımıza dair açık emsaller var” dedi.

 

 

'KİŞİSEL EŞYALARINIZI KAMUSAL ARAZİLERDE BIRAKMAYIN'

 

100 binden fazla kez izlenen videoda, “Eğer sizden alınmasını istemiyorsanız, kişisel eşyalarınızı kamusal arazilerde bırakmayın” ifadelerine yer verildi.

 

NE OLMUŞTU?

 

Bölgede 18 Kasım’da helikopterle keşif yapan bir pilot tarafından keşfedilen 3.6 metre uzunluğundaki monolitin fotoğraflarının yayımlanmasının ardından, onu yakından görmek için birçok kişi bölgeye akın etmişti.

 

Adeta, Stanley Kubrick imzalı 1968 yapımı "2001: A Space Odyssey" filminden fırlamış gibi görünen yapının kim tarafından ne zaman çöle yerleştirildiğine ilişkin sorular yanıtsız kalırken, meraklı kaşiflerin bölgeye akın etmesine neden olmuştu.

 

Bulunduğu günden bu yana uzaylılarla bile bağlantılandırılan ve çeşitli komplo teorilerine konu olan parlak metal monolit geçen cuma günü yine kaybolmuştu.

 

Monolitin bulunduğu bölgenin Şerifi Ofisi'nin Facebook sayfasından yapılan açıklamada, ‘monolitin ortaya çıkmasını ve ardından kaybolması ya da çalınmasını araştıracak uygun kaynaklara sahip olmadıkları’ belirtilmişti.

 

Monolit'in fotoğrafları ilk kez 24 Kasım'da kamuyla paylaşılmıştı.

 

Bu da Tcdeki çevreci ve öğretmen kuşları katl ederek çevre bilincinin nasıl olması gerektiğini öğretiyor..

 Görüntünün olası içeriği: açık hava

Kuş cennetinde kaçak ördek avlayan öğretmen yakalandı

 

Samsun'da Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'nde kaçak olarak 25 ördek avlayan coğrafya öğretmeni Z.A. yakalandı.© CNN TÜRK Samsun'da Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'nde kaçak olarak 25 ördek avlayan coğrafya öğretmeni Z.A. yakalandı.Samsun'da Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'nde kaçak olarak 25 ördek avlayan coğrafya öğretmeni Z.A. yakalandı.

UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'nde yer alan Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti’nde kaçak olarak avlanan coğrafya öğretmeni Z.A. yakalandı.

 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın bögede görevli özel güvenlik ekibinin yakaladığı Z.A.’nın 25 yaban ördeği avladığı belirlendi.

 

Z.A. ifadesi alınmak üzere jandarmaya götürülürken, ekipler kaçak avcıya ait tüfeğe ve avlanan ördeklere el koydu.

 

 

 

ETİKETLER : ABD'deki gizemli monolit çok zeki iki ayaklı xiyarların-gençlerin “ Sen doğaya-ülkene kamusal alanına sahip çıkmasan başkaları çöpleri ve oyunları ile orayı işgal eder senden alırlar..” mesajını vermek için dikip sökmüşle
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA