İRAN HALKININ MOLLA REJİMİNE KARŞI ÖFKESİ BÜYÜYOR....

Dünya halkları ulus devlet faşizmine karşı dünyanın her kıtasında harekete geçmeye başlarken, İran Halkınında molla rejmine güveni giderek sıfırlanıyor..
Bu haber 2020-12-03 14:36:32 eklenmiş ve 535 kez görüntülenmiştir.

 

İRAN HALKININ  MOLLA REJİMİNE KARŞI ÖFKESİ BÜYÜYOR.... 

 

Dünya halkları ulus devlet faşizmine karşı dünyanın her kıtasında harekete geçmeye başlarken, İran Halkınında molla rejmine güveni giderek sıfırlanıyor.. 

 

Ortadoğuya baktığımızda, analiz yazı haberlerimizde sıkça vurguladığımız gibi Osmanlı ve Çarlığın yıkımının ardından Rusya Federasyonu gibi 1-2 istisnayı dışında tutarsak  Arap coğrafyasından Rusya’ya kurulan kurdurulan tüm ırk devletleri yada ulus devletlerin tümü siyonist kapitalizme hizmet için kurdurulan ajan –tetikçi, bekçi, halkını imha üzerine kurulu kapitalist-siyonist proje  rejimler..

 

Arap coğrafyasında halkın bir yüzyıl içinde seçtiği vdiği saydığı Mursi-Kadafi gibi 1-2 lider çıktı. Siyonistler derinden işgal ettikleri bu ülkelerde halkın seçtiği bu önemli şahsiyetleri anında imha ettiler.. Sisi gibi göbekten siyonist yahudi olan kendi siyonist uşaklarını Arapların başlarına diktiler. Hepsi Mosad-cia tarafından yönetilmektedirler.. Ön Asya ve Kafkaslarda ise mafya-çete devletçiklerinden geçilmemektedir..

 

Buradan TC’ye, İran’a geçersek (uyduruk Irak-Suriye müstemlekelerini geçersek ki bunlar devlet değil Mezopotamia-Anadolu coğrafyasının parçalanması için kurdurulan uyduruk sahte devletler) bu iki rejim yüzyıldır vatandaşını soykırıma uğratan rejimler.

 

İranda da TC de de yüzlerce binlerce faili meçhul cinayet var. Siyonist İsrail bu rejimlerle birlikte yüzlerce bilim adamını-düşünürü,siyasetçiyi, bürokratı, vatandaşı, firmayı.. imha ettiği  gibi bu ülkelere serpiştirdiği kripto siyonist nüfusla da bütün vatandaşları-aile-sülaleri hücrelerine kadar ablukaya almaktadır.. Bu ülkelerde bütün stratejik köşe başları-kurumlar bu kriptto siyonist nüfus tarafından işgal edilmiştir..

 

Yüzlerce bilim adamı siyasetçi bürokrat iş adamı kanaat önderi bu ülkelerde imha edilmesine karşın bu faili meçhuller göstermelik bazı yakalamlar dışında asla siyonist terörist israile dokunmamışlardır.. Bu rejimler perde önünde terör rejminin  en büyük düşman numarası ile iç kamuoyunu kandırırken.. Siyonist israille tek bir savaşa girişmedikleri gibi siyonist israili de dünyada ilk tanıyan ülke de siyonisrt tc rejmi olmuştur..

 

TC rejmi  1920-40 yılları arası Anadolu-Mezopotamyanın bel kemiği nüfusu Kürtleri soykırıma uğratmasının hemen akabinde.. Yeni kurulan siyonist israille birlikte 1949 Haliçteki silah fabrikasını Nuri Paşa (Killigil- Ön Asya Kafkas fatihi Osmanlının en önemli komutanlarından..) ve çalışanlarıyla birlikte havaya uçurarak Anadolu ve Mezopotamyadaki bütün Türk-Müslüman nüfusu edsir alarak bitirdiler.. Bu bitirilmenin görülmemesi içinde TC  sürekli sahte bir türk ve türkçülüğü işleyerek Müslüman türk halkının Osmanlıdan sonra nasıl imha edildiğinin görülmemesi için anır-ahır kabirler vb. oyunlarla şeytanın aklına gelmeyen binbir oyunla yüzyıldır Anadolu-Mezopotamya halklarını imha etmektedirler..

 

Yeni cumhuriyetin savunma sanayi yok edildikten sonra günümüze kadar peşpeşe kesintisiz süren Siyonist cinayetler birbirini izledi.. 2007 de bilim adamlarının Isparta’da uçakla dağa çarptırılıp imha edilmeleri, aselsan mühendisleri, yazıcoğlu, özal, bitlis, kahveci.. doğu-güneydoğuda görev yapan asker-timlerin helikopter kaza vb. binbir oyunla imha edilmeleri.. Ki rejim bu imhayı ak parti iktidarına kadar hep çift yönlü yaptı..

1.      Sahte türk ırkı üzerine kurulan-kurgulanan Siyonist TC rejmi türk diye ırk-dil-din-mezhep yada milli-manevi duygularını kullandığı vatandaşı ovada harcarken..

 

2.      Rejmin eksik kaldığın yerde ise pkk Hizbullah günümzde öso vb. çeteler yani dinli-dinsiz terör lejyonları ile de gençliği vatandaşı terör lejyonlarına çekerek  hep imha ettiler.. TC kurulduğundan beri bir soykırım ve imha rejmi olarak insalığa karşı suç işlemede Siyonist israilden birkaç gömlek daha ilerde bir rejimdir..

 

Buradan İran’a geldiğimizde Siyonistlerin Musaddıkı ve İran Şahlık ailesini devirmelerinin ardından Molla Rejmi ile İran halkını bitkisel hayata çekilen köleler ordusuna çevrildiler.. İran tarih boyunca Kurd ve Fars.. Halklarının ana vatanı olmasının yanı sıra Turkler vd ırklarla  kozmopolit bir nüfusa sahip olmasına rağmen.. İranı da uyduruk tc rejmi gibi bir ırk ve mezhep devletine çevirerek yüzyıldır halkını yok ediyorlar düşürüyorlar.. İranın bütün kaynakları ırk-mezhep gazlarıyla çarçur edilirken.. Hep ajitasyon-palavra ve binbir yalan dolanla İran halkı hep uyutulup düşürülmekte, bitirilmektedir.. Bilim ve teknolojide geri kalan iran halkı da tc deki vatandaş gibi bilim ve teknolojiden uzak küresel soykırıcı Siyonist firmaların halkını, halklarını koyun gibi imha ettikleri bir rejime dönüştürülmüş bulunmaktadır..

 

İranda insanlığa karşı işlenen suçlar bakımından dünyanın en kirli rejimlerinden biri. Ve derinden Siyonist israile çalışan bir rejim.. Nükleer alandaki bilim adamlarını, önde gelen devlet adamlarını  Kirmanlı Süleyman gibi az yetişir Komutanları tere yağından kıl çeker gibi Siyonist-israille birlikte imha ederken..

 

Ve artık İran halkı molla rejminin ırk-mezhep gazlarını yemeyecek derecede olgunlaştı.. Molla rejmi derin Siyonist oyunları deşifre oldu.. Rejime rağmen iran halkı nükleer sialahlar başta olmak üzere her konuda molları takmadan adım atmaya başladılar.. 

 

İran Anayasayı Koruyucular Konseyi (AKK), İran halkının beklentilerine cevap olacak  nükleer faaliyetlerin hızlandırılmasını ve nükleer tesislerdeki denetimlerin sınırlandırılmasını zorunlu kılan yasa tasarısını Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ve hükümet üyelerinin karşı çıkmasına rağmen onaylamasını da beraberinde getirdi.

 

ÇİN AŞISI TEDİRGİN EDİYOR..

 

TC’de ise halkın rejime güveni son yıllarda giderek bitme aşamasına iyice girmeye başladı.. Sorgusuz sualsiz halka yaptırılmaya çalışılan çin aşsını da halk iktidar-muhalefet vekilleri bu aşıyı önce kendilerine yapsın .. Yani ne Anadolu ve Mezopotamyada yaşayan halklar siyonizmin yüzyıldır verdiği ırk-din-mezhep gazlarını çözdükleri gibi bu rejimleri de deşifre ederek hızla ırk-dil-din-mezhep üstü bir siyasal yaklaşıma kaymaktadırlar.. TC ve İran gibi derinden siyonist kapitale hizmet eden rejimler halklar tarafından deşifre edildiklerinden bu rejimler sos vermektedir..

 

ARSEVEN ÇİN AŞISI MİLLERTVEKİLLERİNE YAPILSIN..

 

Arseven, BM 5’li Bilim Kurulu Çetesinin üyelerinin tavsiye ettiği Çin Aşısını Milletvekilleri canlı yayında kendilerine yaptırsınlar..

 

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını etkilerini her geçen gün arttırarak devam ederken, aşı tartışmaları da alevlenmeye başladı. Son olarak gazeteci yazar Serdar Arseven Çin aşısıyla ilgili bir çağrıda bulundu.

 

ÇİN AŞISININ KEFİLİ BİLİM KURULU MU?

 

Sosyal medya hesabından ''Çin aşısı canlı yayında sayın milletvekillerine vurulsun.'' çağrısında bulunan Arseven, ''Sn Cumhurbaşkanı, domuz gribi aşısı yaptırmayacağını ilan ederek, üreticilere güvenmediğini göstermişti. Çin Aşısı’nın kefili ‘Bilim Kurulu’mu? BM 5’li çetesinin bu üyesine ve diğer üyelerine hiç itimadım yok. “Bilim Kurulu” nun var mı, varsa bu güvenin sebepleri nelerdir?'' ifadelerini kullanarak şüphelerini dile getirdi.

 

 RUSYA ve ALMANYA DEVLET OLARAK ÖRNEK OLMAYA BAŞLADILAR..

 

Teknoloji ve bilim bakımından önde olan Rusya ve Almanya en kısa sürede kendi aşılarını geliştirirken..  Bu aşıların kullanma talimatı veren Putin.. Dünyanın en demokratik yöntemini de ortaya koyarak lider özelliğini birkez daha ortaya koydu. Rusya’da aşı  gönüllük temelinde yapılmakta.. İsteyen yaptırır istemeyen yaptırmayacak..

 

 KAPİTALİST SİTEM DÜNYA GENELİNDE ÇÖKÜYOR..

 

Medya dokunmuyor vermiyor, ABD de iç savaş bütün hızı ile devam ediyor. İngiltere, Fransa’da halkların hergeçen gün devlet aygıtına güvenleri giderek sıfırlanıyor.. Fransa’da olaylar tırmanışta.. Ve

Latin Amerika’da kapitalist düzenin dibine dinamit koydular..

Bankaları silahlı profesyonel timlerle basan halk  milyarlarca doları alırken bir kısmında da sokaklara saçarak  halka dağıttılar.. Yani siyonist-kapitalist sistem çöküyor..

Amerikan seçimleri henüz bitmedi! Biden Başkan olamayabilir. Abdurrahman Dilipak’ın deyimiyle Garp cephesinde her şey mümkün..

 

 

ETİKETLER : Dünya halkları ulus devlet faşizmine karşı dünyanın her kıtasında harekete geçmeye başlarken İran Halkınında molla rejmine güveni giderek sıfırlanıyor..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA