KARS’TA ÇİFTÇİYE İCRA GELDİ..

Kars’ta çiftçinin ahırındaki hayvanlar yediemine alındı!
Bu haber 2020-12-03 14:08:20 eklenmiş ve 489 kez görüntülenmiştir.

 

KARS’TA ÇİFTÇİYE İCRA GELDİ..

 

Kars’ta çiftçinin ahırındaki hayvanlar yediemine alındı!

 

Tarım Kredi Kooperatiflerine olan borçlarından dolayı Kars'ın Akyaka ilçesine bağlı Büyük Pirveli köyünde, çiftinin ahırındaki hayvanlar icra memurları tarafından yediemine alındı.

Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından çiftçinin ekmek tekneleri bir bir haczedilmeye devam ediliyor. Geçtiğimiz hafta, jandarma, avukatlar ve icra memurları ile Amasya’nın Merkeze bağlı Kızılca Köyünde çiftçinin traktörleri haczedilirken, bugün de Kars’ın Akyaka ilçesine bağlı Büyük Pirveli köyünde çiftçilerin ahırındaki hayvanları yediemine alınırken, hayvancılıkta kullandıkları pikapları da icra memurları tarafından haczedildi.

 

Büyük Pirveli köyünde hayvancılıkla uğraşan köylüler, duruma isyan ederken, sorunlarına acilen bir çözüm bulunmasını istiyorlar. Ahırındaki hayvanları yediemine alınan köylü, jandarma, avukatlar ve icra memurlarının baskın yapar gibi köye geldiklerini ve kendilerinin de önce bir şey anlamadıklarını dile getirerek, “Borçlarımızı daha önce yapılandırdık, bir kısmını ödedik ancak bizden çok yüksek faiz alıyorlar. Ödeyebilecek durumumuz olsa zaten öderdik.

Tarımdan Haber aracılığıyla yetkililere sesleniyorum; bizim borçlarımızın faizleri silinsin zaten bu faizler haksız yere alınıyor. Ana paramızı da bir süre tanısınlar bu borcumuzu ödeyelim” dedi.

 

HABER OLMAMASI İÇİN FOTOĞRAF VE GÖRÜNTÜ ÇEKİLMESİNE İZİN VERİLMEDİ

İcra memurları köyde icra ve yedieminle ilgili işlemleri yaparken, köylülerin fotoğraf ve görüntü çekmesine de izin verilmedi. Söz konusu fotoğraflar da yetkililerden habersiz bir şekilde çekilebildi.

Suat İnceder-Kars

ETİKETLER : KARS’TA ÇİFTÇİYE İCRA GELDİ..
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA