TC-İRAN-İSRAİL HALKLARI BİRLİKTE YOK EDİYORLAR..

TC ve İRAN REJİMLERİ SİYONİST-TERÖRİST İSRAİLLE BİRLİKTE KENDİ BEYİNLERİNİ, KENDİ VATANDAŞLARINI YOK EDİYORLAR..
Bu haber 2020-11-30 09:13:07 eklenmiş ve 831 kez görüntülenmiştir.

 

 

TC-İRAN-İSRAİL  HALKLARI BİRLİKTE  YOK EDİYORLAR.. 

 

TC ve İRAN REJİMLERİ SİYONİST-TERÖRİST İSRAİLLE BİRLİKTE KENDİ BEYİNLERİNİ, KENDİ VATANDAŞLARINI  YOK EDİYORLAR..

 

 

Terörist-siyonist israil, İran ve TC’deki derin ayakları ile bilim adamlarından siyasetçiye dilediğini dilediği gibi kırıması bu ülkelerde yaşayan milyonlarca insanın bu rejimlere karşı harekete geçmesi gerçeğini hergeçen gün daha da artırmaktadır ..  Ve bu iki müstemleke rejmin bu terörist devlete karşı bugüne kadar ortak tek bir operasyonları olmamıştır.

 

Bu rejimlerin ortak yanı ırk-ırkçılık, faşizan ve diktatöryel yapılanmaları ile vatandaşı birbirine karşıdin-dil-mezhep-ırk,sağ-sol üzerinden  ötekileştirerek sürekli kendi vatandaşlarını kırmakta ve düşürmede uzmanlaşmışlardır..  

 

İran’daki son cinyet, Bilim adamı Muhsin Fahrizade’nin cinayeti terörist israilden ziyade molla rejminin iran halkı tarafından mercek altına alınmasını beraberinde getiriken.. Müstemleke tc rejminde ise  Ispartada onlarca  bilim adamlarının uydulardan yapılan müdahale ile imhası bu olay gibi onlarca olayın faili meçhul kalması  tc rejminin de iran gibi derinden terörist siyonist israile çalıştığını kendi  vatandaşlarını imhada uzmanlaştığını.. Bu anlamdaburejimler halklar tarafından, vatandaşları tarafından  mercek altına alınmaya başlandılar..

 

Terörist israil yıkılmasa öncelikle tc ve iran ardından Rusyaya kadar bütün devletler ve halklar  yıkılmaktadır.. Dünya halkları siyonist kapitalizmin ulus devlet faşizmi nedeniyle  yok olma var olma gerçeği ile kuşatılmış bulunmaktadırlar..

 

 

1949 da Haliçteki silah fabrikasını Nuri Paşa ve içindekileri tc rejmi ile birlikte havaya uçuran siyonistler.. Siyonistlerin o günkü suç ortağı tc rejminin kendisiydi.. Ve günümüze kadar İran ve TC de blim adamaları siyasetçiler, güvenlik elemanlrı, yazılım mühendisleri, üst düzey bürokrat-asker.. karşı işlenen tüm cinayetlere bakıldığında bu ülkelerin siyonist-terörist israilin birer karakolları gibi durdukları ortaya çıkmaktadır.. Hiçbir cinayetin faili bulunmamaktadır..

 

Hiçbir cinayet çözülemediği gibi göstermelik, sadece vatandaşın gazını alan ve kandıran ırkçı -faşist politikalar dışında ne iran, nede tc rejmi terörist-siyonist  israile karşı ortak tek bir hamle yapamamktadır.. Yaptıkları en iyi şey ırk-ırkçılık gazlarıyla yolsuzluk ve yoksulluğu yaygınlaştırarak vatandaşlarını her alanda soykırıma uğratma.. kendi vatandaşlarını her alnada düşürme ve bitirme..

 

İranda onlarca bilim adamını, Kasım Süleymani gibi ileri gelenleri katl eden siyonist israil, ülkemizde ise onlarca bilim adamı Muhsin yazxıoğlu özal, bitlis.. onlarca vatandaşımızı da hunharca katl etdi.. meydana gelen suikastlere bakıldığında suikastleri bu devletlerle ortak işlemektedir.. Ve ülkemizin kaymağını siyonistler yemekte.. TC kurulduğundan beri siyonizmin bir sömürgesi, bir müstemlekesi..

 

Bir ülke kendi bilim adamını, kendi vatandaşını koruyamıyorsa burada ortaya tek bir gerçek çıkmaktadır. Bu devletlerin ve yönetimlerin siyonist israile çalıştığını ortaya koymaktadır..

 

Yüzyıldır TC ve iranda vatandaş soykırıma uğrarken bu iki devletin birlikte terörist-siyonist israile karşı birtek operasyonları olmamıştır..

 

Bu müstemleke ve derinden işgal edilmiş rejimlerin yaptığı en iyi iş kendi vatandaşını düşürme,kandırma, ırk-mezhep vb. gazlarla vatandaşlarını soykırıma açık koyun sürülerine çevirme..

 

TC ve İran örneklerinde açıkça görüldüğü gibi bu rejimler derinden işgal edilmiş başkaları tarafından yönetilen, vatandaşlarını soykırıma uğratan rejimler.. yakın bir gelecekte terörist israilde yaşayan halk başta olmak üzere bütün dünya halkları ulus devlet faşizmine saldırıya geçerek son birkaç yüzyıldır işlenen cinayetler, gasp, soykırım, insanlığa karşı işlenen suçlarda ulus devletle ulus devletin patronu soykırımcı siyonist kapital firma ve ailelere karşı bütün dünya insanlığı ama bugün ama yarın bütün dünya halkları harekete geçeceklerdir.. Aksi siyonizm ulusdevlet faşizmi-terör lejyonları başta olmak üzere dünyanın bütün halklarına soykırımı dayatmış bulunmaktadır.. 

 

Bu katil sürüleri bir taraftan ulus devlet faşizmiyle dünya halklarını, uluslarını nefessiz bırakırken, diğer yandan terör lejyonları, yiyecek içeceğin silaha dönüştürülmesi, enerji dalgaları kullanılarak deprem ve yangın çıkarma.. şeytanın bile aklına gelmeyen yol ve yöntemlerle insan soyunu kırmaktadırlar..

 

Savaş kapıda.. terörist israil yıkılmasa.. ulus devlet faşizmi sonlandırılmasa dünya halkları her an bütün devletlere karşı topyekün saldırıya geçbilir.. Ulus devlet faşizmi son 1 yüzyıldır ne düzen ne nizam  ne adalet bıraktı. Ortadoğudan Asyaya  dünya halkları.. ulus devlet faşizmi ve terör lejyonları ile her alanda soykırıma uğratılmaktadırlar..

 

Siyonist soykırımcı israil ve israil kurduran siyonist sermaye bilim adamlarından siyasetçiye, firmaya, bireye.. dünyanın istediği ülkesinde istediğini yok ediyor. Bu yok ediş ulus devletlerin istisnasız siyonizme çalıştığını ortaya koyduğu gibi işin en vahimi düşünene icat eden üreten insanın yok edilmesi covid -19 operasyonunda görüldüğü gibi insan soyunu soykırıma açık hayvanlara çevirmiş bulunmaktadır. Bundan daha vahimi direkt şeytana hizmet eden siyonizm insan soyunu dünyaya haps ettiği gibi dünyayı da insan soyunu yok edecek bir hapishaneye, bir cehenneme çevirdi..

 

Siyonizm yıkılmasa 1-2 yüzyıl içinde tüm insan soyu dünya ile yok olacaktır.. Çünkü siyonizm insanın önünü açacak bilim adamı, siyasetçi..tüm beyinleri, ulusları yok etmektedir.. İnsanlar uyanıp mensup oldukları faşist ulus devlete karşı harekete geçmezlerse yapılacak hiçbirşey kalmayacaktır.. Soykırım ve yok oluş tüm insan soyunun kaderi olmaktadır.. Yani katledilen her bir bilim adamı, uzman, siyasetçi bütün insanlıktır, sensin, benim.. İnsanlar bu gerçeği ırk-dil-din-mezhep üstü net anlamdıkça 7 sülaleleri ile herkes soykırıma uğramaktadır.. 

 

İrandan TC’ye Rusyaya.. bilim adamları siyasetçiler güvenlik elemanları, yetişmiş beyinler.. hunharca katl edildikleri gibi.. Hepsi faili meçhul kalmaktadır. Bu gerçek tcden irana afganistana rejimlerin terörist siyonist israille ortak çalıştıkları gerçeğini ortaya çıkardığı gibi bu ülklere terörist israille savaşa girişmeseler kendi halklarının 1 numaralı hedefi olacaklardır.. Faşist ulus devlet bu haliyle var oldukça halklar yok molmaktadır..

 

Filistinden Afganistana halkların tümü soykırım cehenneminde ırkçı ulus devlet faşizmi ve terör lejyonları nedeniyle soykırım yaşamkatdırlar..

Muhsin Fahrizade

İranda birçok bilim adamı, fizikçi,Kasım  Süleymani gibi insanlar yok edilirken.. Son cinyet, bilim adamı Muhsin Fahrizade’nin cinayeti terörist israilden ziyade molla rejminin iran halkı tarafından mercek altına alınmasını beraberinde getirdi..

Terörist siyonist israil ve mosad açık açık bu bilim adamının peşinde olduklarını ve israil basını ise israilin bu cineyeti işlediğini.. açıkça beyan ettiler..

 

Siyonist Netanahu Dünyayla Dalga Geçiyor, istediğimizi öldürürüz diyor..

 

 Rusyadan filistine halkların gözleri İran, TC, Rusya.. ya çevrilmiş bulunmaktadır. Bu rejimler ve devletler siyonist israile çalışmıyorsa savaş kaçınılmaz..Bedeli ne olursa olsun siyonist israilin bir an önce yıkılması natanahu, sisi gibi sürekli insanlığa karşı suç işleyen katil sürülerinin bir an önce yargılanmaları gerekmektedir.. Aksi bu pisliklere dayanamayan israilli bilim adamları kafayı yer ve önce isaraili kendileri ile birlikte magma tabakasına kadar gömerler.. Tetikleme bir zincirle tüm dünya yok olur.. 

Ülkemizde katledilen onlarca bilim adamı, asker, siyasetçi, yazılımcı, çok iyi yetişmiş özel timler, güvenlik elemanları, aydınlar.. Katilleri nerede, TC rejmi bu cinayetleri neden açığa çıkarmıyor. Ülkemizde vatandaş ırk-dil-din mezhep modundan çıkıp rejme yönelmese herkes 7 sülalesi ile soykırıma açık bir sürü olduğunu 80 milyon acilen kavramlıdır.. Kutsanan devlet ve faşizm halkları vatandaşını yok etmektedir..

 

Ortadoğudan Rusyaya halklar bir taraftan covid-19 operasyonu ile ablukaya alınırken diğer yandan terörist-siyonist  israilin ve terör lejyonlarının saldırıları insanlık açısından bardağı çoktan taşırmış bulunmaktadır, halkların devlet-millet palavralarını kaldıracak güçleri kalmadığı gibi milyarlarca insan kendilerini ve yaşadıkları dünyayı yok etme moduna sokulmaktadır..

 

Ortadoğudan Rusyaya devletler vatandaşlarını temsil ediyorsa siyonist israille yönelmek ve faşist ulus devleti ırk-dil-din-mezhep üstü bir siyasal yapıya çekmek zorundadırlar.. siyonişst terörist israil  uru ortadoğudan söküp atmak zorundadırlar. Bununlada bitimiyor Filistinden çine uyduruk ırk devletlerininde çağımıza uygun konfederasyonlara dönüştürülerek halklar üzrindeki faşist soykırım ablukası ve terör lejyonlarının, terörizminde bitirilmesi gerekmektedir..

 

Bu anlamda gelişme olmasa.. Bütün devletler halkları tarafından yıkılacak bir öfke seli bütün dünyuaı çoktan kapladı.. Ulus devletin altına üstüne boca ettiği tüm silahlarla faşist ulus devlet erki yok edilecektir..

 

Terörist israilden Rusya ve çine devlet olayı ile insan  soyunu yok eden bir makinaya dönüştüğü gibi siyonist soykırımcı bir rejim bütün dünyayla yüzyıldır dünya halkları ile soykırım dalgası geçmektedir.. Dünya halklarının devletlere saldırıya geçmeleri an meselesi..

 

 

MESUD ALİ MUHAMMEDİYİ DE ONLARCA İRANLI BİLİM ADAMINI DA MOSAD KATL ETMİŞTİ..

 

Kuantum fiziği ve temel parçacık fiziği alanlarında çalışmalarıyla bilinen Mesud Alimuhammedi, 12 Ocak'ta evinin önünde motosiklete yerleştirilmiş bombanın patlatılması sonucu hayatını kaybetmişti. Saldırıda Alimuhammedi'nin eşi de yaralanırken, İran konuyla ilgili olarak İsrail ve ABD'yi suçladı. Ve hiçbir şey yapmadı..

ABD hükümeti ise İran'ın bu suçlamalarını kabul etmedi. Yakalanıp idama mahküm edilen saldırgan terörist siyonist israilin mosadı tarafından yetistirlidiğni ve tetikçi olarak tutulduğunu itiraf etmiş, hayati önemde bilgiler vermesine rağmen molla rejmi gerekeni yapmayarak gizliden gizliye siyonist iseraile hizmet etmeye devam etdi..

 

Katil aynı zamanda siyonistlerin İranda Molla rejmiyle İran devletinin yönetim, komuta, istihbarat, güvenlik .. Stratejik tüm alanlarına yerleştiğini.. İran içinde direkt israile çalışan iranı derinden işgal eden, varlığı yüzyıllar geriye giden siyonist bir kanadın iranı yönettiğini..  de  itiraf etmişti.. Kasiminin öldürülmesinde irandaki siyonist derin işgal nedeniyle.. cia-mosadın her anını takip ettikleri ortaya çıkmıştı..

 

SUİKASTI İSRAİL İÇİN İŞLEDİĞİNİ İTİRAF ETTİ

 

Aralık 2010'da saldırının faili olarak yakalanan Mecid Cemali Feşi adlı zanlı, sorgusunda suikasta ilişkin rolünü itiraf etti. Tel Aviv'de İsrail İstihbarat Teşkilatı'nın (Mossad) eğitiminden geçtiğini ve suikastı İsrail adına işlediğini anlatan Feşi, suikast karşılığında Mossad'ın kendisine 120 bin dolar ödediğini de açıkladı. Yargılandığı mahkeme tarafından 2011'de idama mahkum edilen Feşi 2012'de infaz edildi.

 

 

TÜRKİYE’DE UYDULARDAN MÜDAHALE EDEREK UÇAĞI DÜŞÜRDÜLER..

 

Isparta'da içinde onlarca bilim adamının  bilim insanının olduğu  uçak kazasının üstünden 13 yıl geçti.. TC rejmi ülkemize ülke tarihinin en büyük darbesi olan bu cinayeti çözeceğine, aynen nuri paşayı silah fabrikası ve çalışanları ile nasıl yok ettiyseler bu davayı da benzer siyonist tüm saldırı ve cinayetleri de kaptmak için ne gerekiyorsa onu yapmaktadırlar..

 

Uzmanlar uydudan gelen irtifa ile gerçek irtifa arasında 500 metre fark olduğunu söylediler. Yani uçağa uydulardan müdahale edilerek uçak düşürüldü..

 

2007 Kasım Ay’ında düşürülen uçakta Toryum başta olmak üzere nükleer fizik alanında çalışma yapan bilim insanlarına yönelik ödeneklerde üç yıl önceden kesilmişti.. 

 

Bir başka ifade ile terörist siyonist israil ve abd deki ayakları ülkemizin beyinlerini yok ederken müstemlşeke tc rejminin içindeki ihanet şebekelri ile birlikte uçağı düşürdüler..

 

İçinde toryum alanında çalışma 6 bilim insanının bulunduğu yolcu uçağının düşmesinin üzerinden 13 yıl geçti ancak sabotaj iddiaları hâlen devam ediyor. Karanlık olayla ilgili bir iddia daha ortaya atıldı.

 

Türkiye'nin en karanlık günlerinden biri olan 30 Kasım 2007'ye dair yeni bir iddia ortaya atıldı. İçerisinde toryum, Türk Hızlandırıcı Projesi ve CERN süreciyle ilgili çalışma yürüten 6 bilim insanının bulunduğu İstanbul-Isparta seferini yapan Atlasjet'e ait yolcu uçağı Isparta Süleyman Demirel Havalimanı'na doğru inişe geçtiği esnada Türbetepe'de düşmüş ve kazada 6 bilim insanıyla birlikte uçakta bulunan toplam 57 kişi yaşamını yitirmişti. Kazanın sebebi 'pilotaj hatası' olarak açıklansa da takip eden süreçte sabotaj iddiaları devam etmişti.

 

Uçakta bulunan bilim insanlarından Prof. Dr. Engin Arık'ın en yakın çalışma arkadaşlarından Nanoteknoloji Mühendisliği bölümünde öğretim üyesi olan Prof. Dr. Saleh Sultansoy, 2007 yılının Türkiye için toryum çalışmalarında çok kritik bir yıl olduğunu ve sözkonusu uçağın yüzde 99 oranla düşürüldüğünü düşündüğünü söyledi.

 

"Uydudan gelen irtifayla gerçek irtifa arasında 500 metre fark var"

Bilim insanlarının bulunduğu uçağın düşmesiyle ilgili daha önce defalarca gündeme gelen sabotaj iddialarına Prof. Dr. Sultansoy'un uçağın irtifasıyla oynandığına ilişkin verilerin bulunduğu iddiası da eklendi. Sultansoy, uydudan gelen bilgilerle gerçek irtifa arasında yakşaık 500 metrelik bir fark olduğunu ve bunu kendisine anlatan uzmanların risk almamak adına televizyonlara çıkıp bu bilgiyi açıklamadıklarını iddia etti.

 

 

"Uçak düşürülmeseydi Türkiye toryum yarışında dünya liderleri arasında olurdu"

DHA'ya konuşan Sultansoy, "Prof. Dr. Engin Arık bir bilim şehididir. Yüzde 99 olasılıkla uçak düşürüldü. Engin Hanım kendisini Türkiye'nin kalkınmasına feda eden bir bilim insanımızdı. O uçak düşürülmeseydi, Türkiye bugün CERN'de asil üye olurdu. Türkiye toryum yarışında dünyada liderler arasında olurdu. Türk Hızlandırıcı Kompleksi ve Türk Bilim Kenti kurulurdu. Bu tür projeler Japonya'nın kalkınmasında kritik rol oynamıştı" ifadelerini kullandı.

 

Yanlış teknoloji seçimi, proje harcırahlarının kesilmesi ve projenin bloke edilmesi

Türk Hızlandırıcı Projesi hakkında da konuşan Sultansoy, 2007 sonrasında bu projeyle ilgili çok hata yapıldığını ve eğitim amaçlı hızlandırıcı için yanlış teknoloji seçildiğini belirtirken; bu duruma sadece Prof. Dr. Engin Arık'ın itiraz ettiğini de dile getirdi. Projenin ilerlemesi hâlinde Türkiye'nin toryum konusunda dünya liderleri arasında yer alabileceğini ifade eden Sultansoy, proje harcırahlarının kesildiğini ve üç yıldır bloke edildiğini vurguladı.

 

O yıllarda Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmadığını söyleyen Sultansoy'un Gazi Üniversitesi'ndeki sözleşmesi mahkeme kararına rağmen uzatılmamış.

 

Uçakta kimler vardı?

Uçakta yaşamını yitiren yolcular arasında, Türkiye’de toryum, Türk Hızlandırıcı Projesi, Bilim Kenti ve CERN süreciyle ilgili çalışmaları olan Prof. Dr. Engin Arık, Prof. Dr. Şenel Fatma Boydağ, Doç. Dr. İskender Hikmet ile birlikte araştırma görevlisi Özgen Berkol Doğan, araştırma görevlisi Mustafa Fidan ve yüksek lisans öğrencisi Engin Abat da yer alıyordu.

 

haberin bütün görselleri tıklayınız.. 

 

 

 

ETİKETLER : TC-İRAN-İSRAİL HALKLARI BİRLİKTE YOK EDİYORLAR..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA