MUHALEFET ANAYASA YAPSA İKTİDAR OLACAK..

Muhalefet Partilerinin üzerine çalıştığı iddia edilen anayasa paketi.. Basına sızan belgeler doğruysa.. Muhalefeti direkt iktidara taşıyacak bir çalışma..
Bu haber 2020-11-29 19:20:17 eklenmiş ve 475 kez görüntülenmiştir.

 

MUHALEFET ANAYASA YAPSA İKTİDAR OLACAK..

 

Muhalefet Partilerinin üzerine çalıştığı iddia edilen anayasa paketi.. Basına sızan belgeler doğruysa.. Muhalefeti direkt iktidara taşıyacak bir çalışma..

Anayasa çalışmasında yüzyıllık tc diktatörlüğünün sonu olan değiştirilmesi dahi teklif edilemeyen ilk 4 maddenin değişiminden utun diğer tüm alanlara özgürlükçü çağın ruhuna uygun bir taslak..

Muhalefet korkmadan bu çalışmalrına devam ederse.. Yada Muhalefet partilerinden herhangi biri bu maddeler üzerinde çalışsa Türkiye’de ipi göğüsleyecektir..

 

Ama muhalefet korkup geri adım atarsa anayası kutsal kitaplarla karıştırısa.. Ki zaten tc anayasası çöp bir anaysa.. Hukuk yüzyıldır yok. Yüzyıldır vatandaş parya, yüzyıldır ırk-ırkçılık üzerinden 80 milyon soykırım yaşamktadır..

Muhalefet cesaretini toplayıp 19 yüzyılın faşist anaysasını değiştirecek bir siyasdi-ekonomik-hukuk-adalet programı ile çıkıp halkla birlikte diktatör tc yi tarihe gömecek bir çıkış yaparsa %70-80 bandında rahat iktidarı alır..

Ama bu korkak muhalefet yapılanması ile bıurakın iktidar olma.. Yakında bunlarda bu geri rejmin en büyük bekçileri ve savunucularını dönüşecekler..

 

Halk, vatandaş sivil demokratik gelişmiş ülke demokrasilerinde olan bir sistem istiyor.. Muhalefet bu ihtiyaca cevap verirse büyük bir ivme yakalayarak ülkemizi yüzyıllık müstemleke tc olayını bitirip gerçekten ırk-dil-din-mezhep üstü bir anayasa ile Afrikadan çine bütün halklarında çekim merkezi olur..

Ama sorun şuki kurtarıcı edebiyatı ile yetişmiş, abd den gelen süt tozlarıyla beslenmiş beyin fonksiyonları biyolojik saldırı ile çöketilmiş bir ülede bilimsel anlamda bir anayasa çıkarmı-çıkmaz mı.. Türkiyenin ana sorunu bu.. Sağlıklı düşünemeyen ne kadar davar varsa koltukları kapmışlar.. Hem kendilerini, hem ülkeyi hemde halkı kitlemektedirler..

 

Yani mevcut siyasal yapılanmnın ülkemize ve vatandaşa verdiğ zararı hiçbir düşman güç veremez.. Tc rejmi diktatörlüğü öyle bir kutsanıyorki.. Siyaset erbabı aynen bir tarikat müridi gibi tc diktatörlüğünü kutsayrak yüzyıldır halka daytmaktadırlar..

Muhalefet ülkemizde ki en büyük sorunun rejim sorunu olduğu gerçeğini önüne koymadıkça bırakın muhalefet yapmayı giderek hepsi b,itecek ve çökeceklerdir..

 

TÜRKİYEDE SİYASET İKTİDAR ve MUHALEFETİN

 BİRBİRİNE KARŞI

AYAK OYUNLARINA DÖNÜŞTÜ..

 

TC siyasetinde dikkat edilirse ülkenin ihtiyaçlarına yönelik bir yapılanmadan ziyade hem iktidar hemde ana muhalefet birbirlerini paraçlayarak ufalyarak güçten düşürme politikası gütmektedirler..

Takip edilen siyasetin ana ekseni ülkeyi ve vatandaşı zayıflatma üzerine..

CHP yerel yönetimlerde kazandığı başarıyı sisteme yönlendirirse ayak oyunlarına girişmese, ayak oyunlarını takmasa.. Kılıçdaroğlu ciddi anlamda ipi göğüsler.. Ama bu ipiğüslemnin ana kritewri korkmadan sistemin üzerine gitmekte yatmaktadır..

 

Özetle muhalefet ülkemizde kaptan köşküne çıkacaksa bunun yolu yüzyıllık tc diktatörlüğünü koprkmadan tyırsmadan değiştirip dönüştürecek projelerle halkın karşısına çıkmalıdırlar..

Ne demek değiştirlemez yasalar.. Böyle bir sistemde demokrasiden bahs edilebilinir mi.. Türkiyede halk en az yüzyıl siyasetin önünde..

Kılıçdaroğlu devrimci-demokrat-yurtsever kesimlerle gereçk bir demokrasi için kolları sıvarsa.. Önündeki tüm beton duvarları yerle bir ederek iktidara yürür..

 

Ak Partiyi ikti,darda tutan gerçek bu diktatör ve bitik rejmi değiştirme iddiasıydı.. CHP yada başka bir muhalefet  partisi bu devrimci mirası akpnin çıkış mirasını devr alırsa karşında hiçbir güç durmaz..

 

 

ETİKETLER : MUHALEFET ANAYASA YAPSA İKTİDAR OLACAK..
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA