En son Teknolojiyi, yazılımı ve bilimi de kullanabilen.. Kürt Ninjalar geliyor..

En son Teknolojiyi, yazılımı ve bilimi de kullanabilen.. Kürt Ninjalar geliyor..
Bu haber 2020-11-27 21:12:42 eklenmiş ve 651 kez görüntülenmiştir.

 

En son Teknolojiyi, yazılımı ve bilimi de kullanabilen..  Kürt Ninjalar geliyor..

 

Kürdistan bölgesinde kurulan “Soran Ninja Takımı” tanıtıldı.

 

Reuters haber ajansı, Klurdistanda “Soran Ninja Takımı”nın hikayesine dikkat çekti.

 

Erbil'e bağlı Soran'ın dağlık bölgelerinde antrenman yapan ninjalar akrobasi ve yakın dövüş teknikleri üzerine çalışıyor.

 

 Kürt ninjalar tanınmak istiyor

 

Ninja koçu Sherzad Muslih Ali, "Doğa ve kapalı salonda çalışmanın farkı şu: Salonların dört duvarı vardır ve dört duvar arasında hiçbir şey olmaz" dedi.

Ali, "Doğada çalışmak daha iyidir çünkü hem zihinsel hem de fiziksel olarak iklime uyum sağlamanız gerekir. Bir ninjanın her hava durumuyla mücadele edebilmesi için soğukta, sıcakta ve ortasında çalışması gerekir" diye konuştu.

 

Ali,  Kurd Ninjalar Bilim ve Teknoloji ile donatılacak..

 

Ali, sadece fiziki dövüşü değil dünyadaki bilim adamları NGO larla birlikte en son teknolojik alet-edavatı da kullanacak nija beyinler, ninja savşçılar  üzerine çalışıyoruz.. Bir başka ifade ile insanın ve insan beynin en büyük silah olduğunu Kurd Ninjalar dünyaya taşıyacak.. Yani düşünün bir terörist devletin helikopteri yada uçağı masum sivilleri, yaşlı çocuk demeden yok ediyor.. Vebir ninja bir parmak işareti ile sadece bu helikopetri değil onu ürettildiğ merkezle birlikte yok ediyor.. İşte kurd ninjalar dünyaya bu felsefeyi taşıyacak.. 

 

Bu meyanda bir el yada değişik bir hareketle bir nija geliştirdiği yazılımla bu soykırımcı devlet yada terör lejyonlarını  en son teknolojik araç  gerecini anında yok edecektir.. Yani kurd ninjalar insanlığın hangi koşullarda olursa olsun düşürülmeyeceği felsefesinin teknolojik ve bilimsel alt yapısınnın da dünya halklarına taşınması olacak.. Savaş sanatı soykırımcı devlet ve terör lejyonlarının aksine insan başta olmak üzere canlı yaşamı, dünya barışını koruma, insan soyu üzerindeki ırkçı faşist ablukayı kırma  amacı ile geliştirlecek.. Bu felsefeyi de bütün dünya halklarına taşıyacağız.. Faşizmi ve soykırımı tarihe gömeceğiz, savaşı yok etme için değil barış ve yaşatma aracına dönüştüreceğiz.. dedi..

 

Japonyanın geleneksel dövüş sanatı üzerine çalışan Soran Ninja Ekibi, çalışmaların bağırma, ateş ve mızrakları da entegre ediyor.

ETİKETLER : En son Teknolojiyi yazılımı ve bilimi de kullanabilen.. Kürt Ninjalar geliyor..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA