ŞİLİ BELEDİYESİ PKK-KCK OPERASYONU ve YAKLAŞAN KELLE AVCILARI TEHLİKESİ..

ŞİŞLİ BELEDİYESİ PKK-KCK OPERASYONUNU ve YAKLAŞAN KELLE AVCILARI TEHLİKESİ..
Bu haber 2020-11-27 10:46:24 eklenmiş ve 532 kez görüntülenmiştir.

 

ŞİŞLİ BELEDİYESİ PKK-KCK  OPERASYONU ve YAKLAŞAN KELLE AVCILARI TEHLİKESİ..

 

PKK ulus devlet faşizminin hem Mezopotamya-Ortadoğu coğrafyasını tahrip etme.. Hemde Türkiye başta olmak üzere rejimlerin demokrasiye kaymaması için bulunmaz bir hint kumaşı olmaya başladı..

 

PKK’nin varlığı TC’nin Kurdistandaki tüm yerel yönetimlere Kayyumla operasyon yapmasını sağlarken.. Kayyumun eksik kaldığı batıdaki yerel yönetimlerde ise operasyonhlarla rejmin heristediğini yapmasını da  sağlamaktadır..

 

Bir başka ifadeyle giderek otoriter bir noktaya kayan tc rejminin en çok faydalandığı yapıların başında pkk gelmektedir. Ülkemizde pkk olmasa tcnin siyasete operasyon yapacak alanı kalmayacağı gibi türkiyenin uyduruk muhalefet partileri de rahat, açık ara farkla iktidara çıkacaklar.. MHPnin dümeninde giderek  otoriterleşen  rejim çöküntü yaşarken.. Rejmin baskıcı otoriter politikalarını  terör örgütleri ayakta tutuyor. Terör nedeniyle ülkemizde ne stk nede siyaset alanı doğru dürüst politika üretemedikleri gibi ana muhalefetinden bebe muhalefetine siyaset alanı sürekli operasyona maruz kalmaktadır..

 

SELEFİ-VAHABİ KELLE KESMECİ SİYON-DİNCİ TERÖR YAYILIYOR..

 

PKK bahanesi ve terörü biterse güvenlik uzmanları Türkiye’yi göçmen nüfus nedeniyle daha da büyük bir dinci-vahabi-selefi çetleşmenin  ve terörün beklediği yönünde hemfikir.. iş-itci kelleci siyonist dinci terör büyük bir hızla ülkemiz sathına yaıyıldığını dini otoriteler, güvenlik uzmanları sürekli işliyorlar.. Basın ve sosyal medya da sürekli açıklamalar yapıyorlar.. Selefi-vahabi kelle kesmeci çetelere terörist İsrailin uydusuna dönüşen diktatör arap rejimlerinden yoğun bir dolar akışı olduğu ve mülteci nüfus nedeniyle ülkemizin büyük bir çıkmazda olduğuna vurgu yapıyorlar..

 

Yani iktidar-muhalefet pkk sorununu çözüp mülteci sorununa kalıcı çözümler üretmese Türkiye  (a-pkk, b-kelle avcısı siyon-dinci lejyonlar) ikili bir terör kıskacı ile daha da kötü sarılıyor..

 

Muhalefet ve iktidar mülteci sorunundan terör lejyonlarına siyaset ortak akılla çözüm üretmese.. Muhalefet partileri dahada kötü sarılarak ülke daha da kötüye gitmektedir. Terör lejyonları tarafından sarılmış bir muhalefetle, mhp gibi bir yapıyla sarılmış bir iktidar siyaseti ülkemizi uçuruma çekmektedir..   

 

TC tam demokrasi yönünde harekete geçmese, sorunlara kalıcı çözümler bulmasa.. abd-ab baskıları da  terör sarmalıyla buluşacak..  Ve ülkemiz, hiç kimsenin tahmin edemeyeceği noktalara kaymaktadır, savrulmaktadır.. 

 

İstanbulda yapılan pkk operasyonunun ardından Şişli Bld. Bşk. Yrd. Cihan Yavuzun da gözaltına alınması ile ilgili şişli belediyesi kamuoyuna  açıklama yaptı.. 

 

İstanbul’da PKK operasyonu: Şişli belediye başkan yardımcısı da gözaltında

İstanbul’da PKK’ya yönelik operasyonlarda Şişli Belediye Başkan Yardımcısı C.Y.’nin de aralarında bulunduğu 19 kişi gözaltına alındı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne (TEM) bağlı polis ekipleri, il genelinde sabaha karşı 27 farklı adrese operasyon düzenledi.

 

İstanbul başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında kadro düzeyinde faaliyet gösteren 25 şüphelinin yakalanmasına yönelik düzenlenen operasyonlarda 19 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin UYAP sorgulamalarında bir kişinin ‘silahlı terör örgütüne üye olmak’ suçundan aranması olduğu belirlendi.

 

Adreslerde yapılan aramalarda ise bir adet 7.65 çapında ruhsatsız tabanca, tabancaya ait bir adet şarjör, 102 adet fişek ile çok sayıda doküman, dijital materyal ele geçirildi. Gözaltına alınarak emniyete götürülen şüphelilerin buradaki işlemleri sürüyor. 

 

ŞİŞLİ BELEDİYESİNE YAPILAN OPERASYONLA İLGİLİ ŞİLİ BLD. BAŞKANLIĞI BASIN VE KAMUOYUNA AÇIKLAMA YAPTI..

 

Dün akşam saatlerinde gözaltına alınan Sayın Cihan Yavuz; belediyemizle ilgili üzerinde bulunan görev ve sorumlulukları eşit hizmet anlayışıyla sürdüren başkan yardımcımızdır.

Toplumcu belediyecilik çizgisinden sapmadan, önemli işlere imza atan, Şişli Belediyesi yönetimi ve çalışanları, çalışmalarını bu yönde sürdürmeye devam etmektedir.

Bilinmelidir ki; masumiyet karinesi esastır ve sürecin yakinen takipçisiyim. Eşit hizmet-temiz siyaset ve toplumcu belediyecilik anlayışımız ve çizgimizden sapmadan ben ve tüm belediye çalışanlarım Şişlili komşularımıza hizmet götürmeye devam edeceğiz.

Muammer Keskin -Şişli Belediye Başkanı

 

ETİKETLER : ŞİŞLİ BELEDİYESİ PKK-KCK OPERASYONU ve YAKLAŞAN KELLE AVCILARI TEHLİKESİ..
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA