ARDAHANLI BAŞKANLAR HAKKINDA OLUMSUZLUKLAR BASIN'A YANSIMAYA BAŞLADI!

Kerimoğlu Mühürlediği Binada 8 milyon ile 12 milyon 500 bin lira değerinde ev aldığı iddiası... Şair'in partisi tarafından çizildiği öne sürüldü... Deniz hakkında ortaya atılan birçok iddia karşısında sessiz...
Bu haber 2020-11-22 11:45:16 eklenmiş ve 504 kez görüntülenmiştir.

 

ARDAHANLI BAŞKANLAR HAKKINDA OLUMSUZLUKLAR BASIN'A YANSIMAYA BAŞLADI!

 

Kerimoğlu Mühürlediği Binada 8 milyon ile 12 milyon 500 bin lira değerinde ev aldığı iddiası... Şair'in partisi tarafından çizildiği öne sürüldü... Deniz hakkında ortaya atılan birçok iddia karşısında sessiz...

 

Ardahanlı olan batıdaki belediye başkanları hakkında öne sürülen olumsuz iddialar bölgelerindeki gazetelerin yanı sıra ulusal medyanın gündemine taşınmaya başlaması dikkatlerden kaçmıyor.

 

Ardahanlı olan CHP'li İstanbul Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu'nun hakkında öne sürülen iddiaları kabul edip, yaptığı savunma ile manşetlere taşınan haberi adeta doğrularken, yine Ardahanlı olan Kocaeli Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şair'in ise partisi tarafından üzeri çizildiği belirtildi. Şair'in üyesi olduğu AK Parti'nin Kocaeli İl Kongresinde dikkate alınmayıp, listeye alınmadığı görülürken Kerimoğlu ve Şair gibi Ardahanlı olan İstanbul Esenyurt İlçesinin CHP'li Belediye Başkanı hakkında da öne sürülen iddialara sessiz kalması dikkatlerden kaçmıyor.

 

**İşte hemşeri belediye başkanları hakkında öne sürülen iddialar ve o iddiaları yayınlayan yayın organları..

KERİMOĞLU HAKKINDA ÖNE SÜRÜLEN İDDİA VE AÇIKLAMASI

**Önce mühürledi sonra ev aldı! Bülent Kerimoğlu'nun aldığı dairenin değeri ise...

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, eski Sümerbank arazisine yapılan ve 6 yıl önce inşaat sırasında belediye tarafından mühürlenen Pruva 34 Konutları'ndan daire satın aldı. 4 oda 1 salondan oluşan 310 m² büyüklüğündeki evlerin, şu anda 8 milyon ile 12 milyon 500 bin lira arasında satıldığı öğrenildi.

Bakırköy Sümerbank arazisi üzerinde yapılan Pruva 34 konutları, 2014 yılında Bakırköy Belediyesi tarafından mühürlendi. İstanbul 5. İdare Mahkemesi'nin kararıyla mühürlenen konutların yapıldığı arazide, Bizans döneminden kalıntılar olduğu gerekçesiyle başvuru yapılmış, mahkeme de yürütmeyi durdurma kararı vermişti. İndependent Türkçe'nin haberine göre Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun, 6 yıl önce Bakırköy Belediyesi tarafından inşaat halindeyken mühürlenen, daha sonra inşaatına devam edilen Pruva 34 konutlarına taşındı.

**Ne yapsaydım, bodrum katta mı yaşasaydım?

2 ay önce Pruva 34'te bir daire satın alan Kerimoğlu, 2014'te mühürlenen konuta taşınmasıyla ilgili "Anıtlar Kurulu'nun başvurusu neticesinde biz yürütmeyi durdurma kararını uyguladık ve inşaatı mühürledik. Ancak daha sonra inşaatın sürmesi için gerekli şartlar yerine getirildi ve biz bu mührü kaldırdık" diye konuştu. Kerimoğlu, belediye başkanı olmadan önce hastane sahibi olduğuna değinerek, "Burada bir daire satın alabilecek kadar varlık sahibiyim, bunu da 23 yıl boyunca mesleğime borçluyum. Ne yapsaydım, bodrum katta mı yaşasaydım?" dedi. Haber: www.gazetedamga.com.tr

 

**Ardahanlı Esenyurt Belediye Başkanı Hakkında Ulusal Gazetede öne sürülen iddilardan biri...

CHP’li belediyede 350 milyonluk rant!

AK Partili belediyeler yolsuzluk, usulsüzlük mü yapıyor diyorsunuz? Ya da AK Parti yönetimi İstanbul'u betona boğdu falan gibi bir iddianız mı var?

Hadi o zaman gelin, sizinle beraber CHP'nin yönettiği sadece ama sadece bir ilçeye beraber göz atalım.

Bakalım CHP'li Belediye Başkanı bir buçuk yıl gibi bir sürede nasıl yolsuzluklara, nasıl usulsüzlüklere imza atmış.

Hazırsanız başlayalım.

Hatta şöyle bir soruyla başlayalım:

-Sizce CHP'li belediyenin yönettiği bir ilçede bir iş adamı 22 katlı bir binanın üzerine kaç tane kaçak kat çıkabilir?

Hadi tahminleri alayım!

Bir?

Üç?

Beş?

I-ıh!

Çıkın çıkın bunlar ufak rakamlar...

Yedi?

Dokuz?

On bir?

I-ıııııh?

Çıkın kardeşim bunlar da küçük rakamlar!

On üç?

On beş?

On yedi?

Yok, yine tutturamadınız. En iyisi ben size olayı baştan itibaren anlatayım.

Yer, İstanbul'un Esenyurt ilçesi.

AK Partili belediye döneminde 22 kat ruhsatı verilen bir bina, CHP'li Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt işbaşına geldikten sonra aniden göğe doğru yükselmeye başlıyor. 22 katlı bina birkaç ay sonra tam 40 kata ulaşıyor. Hem de ruhsatsız bir şekilde.

Binanın sahibi, 31 Mart seçimlerinde Ekrem İmamoğlu'na destek veren, şimdi ise Ahmet Davutoğlu ile birlikte yürüyen Halis Kahraman isimli bir iş adamı...

Yani belediye, Halis Kahraman'a bir nevi Ekrem İmamoğlu’na verdiği desteğin diyetini ödüyor.

Bina 40 kata ulaşınca bölgedeki AK Parti yönetimi devreye giriyor ve işi kovalamaya, Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt'a hesap sormaya başlıyor. Kemal Deniz Bozkurt gelen eleştirilere aylarca aldırış etmiyor.

Ne zaman ki İçişleri Bakanlığı'na bağlı müfettişler gelen şikâyetler üzerine denetime başlıyor. Kemal Deniz Bozkurt ondan sonra harekete geçiyor.

Kendini savunma şekli çok ilginç!

Kaçak olan 18 kattan haberinin olmadığını söylüyor, "Gözümüzden kaçmış" diyor.  Ve geçen hafta Belediye Encümeni’ni topluyor, bina sahibine 17 milyon lira para cezası kesiyor!

Bitti mi?

Bitmedi tabii...

Asıl bomba geliyor.

CHP'li belediyenin, E-5 Karayolu'na sıfır şekilde kaçak kat dikilen binaya normal şartlarda 60 milyon liralık bir ceza kesmesi gerekiyor. Ama belediye başkanı binayı sanki bir ara sokakta yapılmış gibi gösterip 17 milyon TL ceza kesiyor.

Yani fırıldak içinde fırıldak...

Aradaki paranın kime gittiği ise bilinmiyor! Yani aslında biliniyor da bilinmiyor!

Anladınız siz onu!..

Ha eğer bu usulsüzlük, bu yolsuzluk sizi kesmediyse o zaman başka bir fırıldak daha anlatayım.

 

BELEDİYE ŞİRKETİ DİYE EN BÜYÜK İHALELERİN VERİLDİĞİ ŞİRKET ŞAHIS ŞİRKETİ ÇIKTI..

 

2019 yılının haziran ayında kurulan Derman Limited Şirketi, yaptığı açıklamada şirketi Esenyurt Belediyesine bedelsiz ve şartsız şekilde tümden hibe etmek istediğini açıklıyor.

Belediye de bu hibe olayını hemen kabul ediyor. Ardından, belediyenin yaptığı pek çok ihale, başka firmalara haber verilmeden doğrudan Derman Limited adlı şirkete havale ediliyor.

Aradan bir yıl gibi bir süre geçiyor.

Bu bir yıllık süre içinde belediyenin yaptığı toplamda 15 trilyonluk ihalelerin tamamı bu şirkete veriliyor. Şirket belediyeye ait göründüğü için hiç kimse bu duruma itiraz etmiyor.

Ancak geçtiğimiz günlerde yapılan bir araştırmada duyanları dehşete düşüren bir bilgiye ulaşılıyor.

 

Belediyeye bedelsiz şartsız tümden hibe edildiği söylenen şirketin aslında hibe edilmediği, şirkete verilen ihale bedellerinin tamamının da şirketin gerçek sahibi olan Bülent Zafer Polat isimli kişinin hesabına aktarıldığı görülüyor.

Yine yapılan araştırmada bu şirkete gıda, kaşar, süt, dezenfektan ve maske alımı ihalelerinin verildiği belirleniyor. Üstelik bu mal alımlarının sözleşme dahi yapılmadan alındığı belgeleniyor.

Nasıl, güzel iş değil mi?

Ha bunlar da sizi kesmediyse...

O zaman bir sonraki yazıya kadar sabretmenizi rica edeceğim. Çünkü yazdığım iki olay devede kulak.

İşin içinde Engin Özkoç ile Tuncay Özkan'ın da bulunduğu kılıfına uydurulmuş vurgunlar ve bunların karşılığında Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt'a hediye edilmiş milyonluk araçlar olduğu iddiası var.

Unutmadan…

Bahsini ettiğim bütün bu vurgunların belgeleri ve görselleri elimde. Yani belediye başkanı ya da bir CHP’li itiraz ederse o belgeleri denk ortaya koyarım.

 

**AK Partili Kocaeli Dilovası Belediye Başkanı Hakkındaki Haber

Şair listeye yedeklerden girdi..

AK Parti İl Teşkilatının 7’inci Olağan Kongresi’nde Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şair yedek listeye girebildi. AK Parti İl Teşkilatının 7. Olağan Kongresi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Uluslararası Fuar Merkezinde gerçekleştirildi. Yaklaşık 1,5 yıldır atanmış olarak görevini sürdüren AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in tek aday olduğu kongrede seçilmiş başkan unvanını aldı.  604 delegenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongrede 30 büyük kongre delegesi, 50 kişilik il yönetim kurulu 25 kişilik yedek il yönetimi kurulu ve 5+5 kişilik disiplin kurulu belirlendi. Kongrede 10 belediye başkanının büyük kongre asil listesinde yer aldığı görülürken iki Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şair yedek listeye girmesi dikkatlerden kaçmadı. Haber: www.hedefgazetesi.com.tr

 

 

ETİKETLER : Kerimoğlu Mühürlediği Binada 8 milyon ile 12 milyon 500 bin lira değerinde ev aldığı iddiası... Şair'in partisi tarafından çizildiği öne sürüldü... Deniz hakkında ortaya atılan birçok iddia karşısında sessiz...
Diğer Yerel Yönetimler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA