RUSYA BÜYÜK DEVLET OLDUĞUNU İSPATLADI..

RUSYA BÜYÜK DEVLET OLDUĞUNU İSPATLADI..
Bu haber 2020-11-18 18:12:18 eklenmiş ve 489 kez görüntülenmiştir.

 

RUSYA BÜYÜK DEVLET OLDUĞUNU İSPATLADI..

 

Rusya gerek Ortadoğu-Mezopotamyada, gerekse ön asya ve kafkaslarda Osmanlı gibi Cihanşumul bir medeniyet ortaya koyduğu gibi Filistinden Çine döşenen uyduruk ırk rejimlerinin tümünün tarihe gömüleceği büyük bir devrimi de sesiz ve derinhayata geçirmeye başladı..

Azeri-Ermeni savaşı yada komedisinde ırk-ırkçılık, din-mezhep yem ve  gazlarını çöpe atan Rusya Federasyonu eski tas –hamam bir nüfusu yerinden yurdundan et kır malı-mülkü üstüne çök siyonist kapitalizmin analyışını tüm coğrafyada yerle bir etmeye başladı..

Rusya Kurdistana Sor’da (Dağlık Karabağ-Azeriyen-Ermeniyan) Azeri –Ermeni komedisine son vererek, bölgeden sürülen yada kaçan sivilleri bölgeye yeniden taşımaya başladı.  Rusyanın bu ana akım tutumu tüm insanlığın beklediği bir tutum olduğu gibi..

 

Yakın bir gelecekte Rusyanın bu çıkışı terörist israilden uyduruk arap rejimlerine tc den mola iranından ön asyadaki çete mafya devletçiklerinin tarih olması.. Dünya halklarının da federasyon konfederasyonlarla ırk-dil-din-mezhep üstü ortak yönetimler oluşturmalarının da yolunu açacaktır..

İnsanlık bir an önce dünya genelinde yönetim krizinden çıkıp nüfus planlamasına ve buradan tüm enerjisini de uzaya açılmaya harcamalıdır..

 

Siyonist kapitalizm 400-500 yıldır ırk-dil-din-mezhep üstünden insanı geri zekalı hayvanlar sürüsüne çevirdiği gibi (işine gelmeyen siyasetçiden bilim adamına, sanatçıya, aileler, firmaya, halklara..) soygun-soykırım-şeytani oyunlarla insanoğlunu soykırıma açık hayvan sürülerine çevirirken.. Bu gerzek siyonist sergerdeler yüzünden dünyamız ise çıkışı olmayan patalamya hazır bir cehenneneme dönüştü..

 

Bir başka ifadeyle aşağılık gerzek soyların, insanların dünya hakimiyeti insanlığı dünyayı yok olma gerçeğine çekmiş bulunmaktadır..

 

Bu anlamda Rusya Federasyonu ve Rusya Federasyonunu örnek alacak halklar, uluslar ve devletler soykırımcı siyonizmi bir an önce geriletip insan soyunun kendi geleceğine odaklanmasının önünü acilen açmalıdırlar.. Siyonist sergerdelerin yüzyıllardır altını deldiği bu gemi (dünya) batarsa kurtulan ayacaktır..

 

Bu anlamda Rusya bilerek bilmeyerek ortaya koyduğu insancıl politikalarla  insanlığın önünü açmakta ve bütün gezegene örnek olmaktadır..

Rusyanın da insanlığında geleceği siyonist ksapitalizmin beynini ırk-dil-din-mezhep yemleri ile doldurduğu koyuna çevirdiği insan ırkının biran önce bilimsel bilgiyle ırk-dil-din-mezhep üstü bir eğitim sistemiyle insanın kendi geleceğine yönelmesini sağlamak.. Bu anlamda terörist israilden siyonist sergerde sisilerin, mezopotamya, asya, amerikaya boca edilen siyonist kripto nüfusun kontrolu, dolar çetelerinin insanlığa operasyon yapmadığı bir sistemin insanlığın tek çıkışı olduğu gerçeğini bütün dünya halklarına taşınığ siyasal yapılanmalrın bu gerçekler ışığında acilen hayata geçirilmesi lazım.. 

 

 

 

 

ETİKETLER : RUSYA BÜYÜK DEVLET OLDUĞUNU İSPATLADI..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA